ο ορισμος του μιζερουKwstantino έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 1:28 pmΕμπρός, αδέλφια, να αγοράσουμε το τρόπαιο!![]()
![]()
![]()
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... me-tropaio
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και οι δυο αιώνιοι έχουν ροστεράρες φέτος! Η συγκεκριμένη πεντάδα είναι στα όρια του μπασκετικού μπουλιν για την Ευρώπηglenrice90 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 12:55 pmνομίζω απλά σχολιάζει τη συγκεκριμένη πεντάδαGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 12:48 pmΗ αποψη του XRM για τις μεταγραφες του Παναθηναικου και την πληθώρα αστέρων..
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πιο πολυ πιστευω οι ομαδες θα φοβουνται το ξυλο που θα τρωνε παρα να τους βαλουν στα καλαθια..οχι οτι δεν εχει επιθετικο ταλεντο αλλα αντε τωρα να παιζεις απεναντι σε 5δες με χειζ μπονγκα μπαντιο γιαμπουσελε κτλ..και ο ζοτς θα την στησει σωστα την αμυνα οχι σαν τον αταμαν με τα χετζ αουτ στον γουοκαπ
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να ναι καλά ο DPG που έχει απλώσει τα πετροδολάρια..τα αυτονόητα θα τα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές σε αυτό το επίπεδο (τύπου Μπαρτζώκας, Σάρας, Πασκουάλ) αν είχαν την δυνατότητα να φέρουν τους παίκτες που φέρατε φέτος, πλην Άταμαν πάντα γιατί αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
Μοναδική πινελιά του Ζοτς για μένα είναι η απόκτηση του Φαλ. Εκεί φάνηκε ότι σκέφτηκε out of the box. Οι υπόλοιπες μεταγραφές είναι πάνω κάτω αυτονόητες.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Γιαμπουσέλε για 5αρι αλλά και ο Μπόνγκα αντι του Οσμάν δεν είναι κάτι που θα έκανα πολλοί.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:29 pmΝα ναι καλά ο DPG που έχει απλώσει τα πετροδολάρια..τα αυτονόητα θα τα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές σε αυτό το επίπεδο (τύπου Μπαρτζώκας, Σάρας, Πασκουάλ) αν είχαν την δυνατότητα να φέρουν τους παίκτες που φέρατε φέτος, πλην Άταμαν πάντα γιατί αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
Μοναδική πινελιά του Ζοτς για μένα είναι η απόκτηση του Φαλ. Εκεί φάνηκε ότι σκέφτηκε out of the box. Οι υπόλοιπες μεταγραφές είναι πάνω κάτω αυτονόητες.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τα πετροδολάρια φταίνε, και η μόνη πινελιά του ζοτς είναι αυτή του Φαλ.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:29 pmΝα ναι καλά ο DPG που έχει απλώσει τα πετροδολάρια..τα αυτονόητα θα τα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές σε αυτό το επίπεδο (τύπου Μπαρτζώκας, Σάρας, Πασκουάλ) αν είχαν την δυνατότητα να φέρουν τους παίκτες που φέρατε φέτος, πλην Άταμαν πάντα γιατί αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
Θα ήθελες να μοιραστείς και από που πηγάζει αυτή η σιγουριά και οι πληροφορίες που παραθέτεις ;
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και ο Αταμάν πώς πήρε τις 3 Ευρωλίγκες που έχει πάρει, κάνοντας μεταγραφές που είναι "μη αυτονόητες"; Προφανώς και όχι, και αυτός πήρε παίκτες που ταίριαζαν στα θέλω του, όπως και όλοι οι προπονητές που αναφέρεις. Το ότι έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, δηλαδή να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση κάνοντας outscoring τον αντίπαλο, είναι μια άλλη συζήτηση όπως και το αν αρέσει ή όχι σε κάποιον αυτή η φιλοσοφία (εμένα π.χ. μου αρέσει).Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:29 pmΝα ναι καλά ο DPG που έχει απλώσει τα πετροδολάρια..τα αυτονόητα θα τα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές σε αυτό το επίπεδο (τύπου Μπαρτζώκας, Σάρας, Πασκουάλ) αν είχαν την δυνατότητα να φέρουν τους παίκτες που φέρατε φέτος, πλην Άταμαν πάντα γιατί αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Ιούλ 31, 2026 3:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ. Κάθε σοβαρός προπονητής από αυτούς που ανέφερα θα έπαιρνε τον Μπόνγκα. Επίσης, αν μπορείς να φέρεις Γιαμπουσέλε τον φέρνεις. Τόσο απλά. Τώρα αν θα παίξει πεντάρι ή τεσσάρα μένει να το δούμε. Εγώ πιστεύω ότι θα παίζει και στις δύο θέσεις από ένα δεκάλεπτο.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:32 pmΚαι ο Γιαμπουσέλε για 5αρι αλλά και ο Μπόνγκα αντι του Οσμάν δεν είναι κάτι που θα έκανα πολλοί.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:29 pm
Να ναι καλά ο DPG που έχει απλώσει τα πετροδολάρια..τα αυτονόητα θα τα έκαναν οι περισσότεροι προπονητές σε αυτό το επίπεδο (τύπου Μπαρτζώκας, Σάρας, Πασκουάλ) αν είχαν την δυνατότητα να φέρουν τους παίκτες που φέρατε φέτος, πλην Άταμαν πάντα γιατί αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.
Τον Φαλ ναι τον πιστώνω ως κάτι πρωτοποριακό και πιστεύω ότι θα έχει και 15 λεπτά μ.ο. Δεν θεωρώ ότι τον πήρε απλά για συμπληρωματικό, θα έχει ρόλο.
Οκ, είπαμε ο Ζότς είναι ο Ζοτς, αλλά με αυτό το μπάτζετ και αυτές τις κινήσεις λίγοι προπονητές θα αποτύγχαναν.
Εκεί που θεωρώ ότι ο Ζοτς έχει μεγάλη επιρροή είναι στο ότι αυτοί οι παίκτες ήρθαν στον ΠΑΟ ενώ θα μπορούσαν να πάνε κάπου αλλού. Και όλοι μιλάνε για τον Ζοτς στις δηλώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται παίκτες για τον προπονητή όπως και ο Μοντέρο για τον Μπαρτζώκα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω..για μένα ένας τοπ προπονητής είναι αυτός που με μικρο ή μεσαίο μπάτζετ φτιάχνει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ πέρυσι πχ με την Βαλένθια. Ο Ζοτς είχε πάντα μεγάλα μπάτζετ να διαχειριστεί. Στην Παρτιζάν που δεν είχε απέτυχε παταγωδώς φτιάχνοντας δύο συνεχόμενες χρονιές ομάδες από το μηδέν.kein έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:34 pmΤα πετροδολάρια φταίνε, και η μόνη πινελιά του ζοτς είναι αυτή του Φαλ.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 3:29 pm
Θα ήθελες να μοιραστείς και από που πηγάζει αυτή η σιγουριά και οι πληροφορίες που παραθέτεις ;
Οταν έχεις απεριόριστο μπάτζετ είναι πολύ εύκολο να πείσεις όλους αυτούς τους πρωτοκλασάτους να έρθουν. Και στην μεταγραφική αυτή έκανε τα αυτονόητα. Πήρε το καλύτερο διαθέσιμο pg που τον κυνήγησαν όλοι, πήρε τον Μπονγκα που τον θέλαν επίσης όλοι, έφερε Γιαμπουσέλε που είναι star player. Μόνο ο Φαλ και ο Μπαντιό είναι παίκτες 100% επιλογής του Ζοτς. Οι άλλες είναι επιλογές εκ του ασφαλούς. Αν έφερνε Αμερικανο στοίχημα στο of να το συζητήσουμε.
Οπως και ο Μπαρτζωκας πέρυσι κατάλαβε ότι η ομάδα του είχε έλλειψη αθλητικοτητας και το διόρθωσε και δικαιώθηκε στο τέλος, έτσι και ο Ζοτς έβλεπε ότι ο ΠΑΟ δεν παίζει άμυνα και τρώνε 50 στο ημίχρονο και έκανε το αυτονόητο.
Ε αυτά τα βλέπουμε εσύ και εγώ εδώ μέσα που είμαστε προπονητές του καναπέ, δεν είναι νομίζω δύσκολο να τα δουν οι ειδικοί. Απλά εσύ το παρουσιάζεις λες και ο Ζοτς έκανε τίποτα μαγικά και έφερε τίποτα ψαγμένες επιλογές που μόνο αυτός θα τις σκεφτότανε. Ε δεν νομίζω ότι είναι έτσι τελικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο