Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

steph.larry

senior
Reactions: 294
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:20 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 6:56 pm
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 5:53 pm

ο λόγος που δε μιλάω με ονόματα και διευθύνσεις είναι για να μη ξεκινήσουν προσωπικές αντιπαραθέσεις στο τόπικ αλλά αφού επιμένεις εννοώ τους δύο που έχουν εκφράσει σιγουριά για το θέμα Μίσιτς, τον mia sin mia και τον since1925. ο πρώτος ειδικά μας κουνάει και το δάχτυλο που δε τον πιστεύουμε.

κακώς το βλέπεις ως τσουβάλιασμα, αναφέρθηκα στα ποστ μου σε πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές και σίγουρα δεν έχω κάτι γενικά με όσους μοιράζονται πληροφορίες :)
Σέβομαι την άποψη σου, όμως να μου επιτρέψεις να πιστεύω από όσα έχω καταλάβει, καλύτερα να μην λέει κανείς τίποτα εδώ μέσα , διότι θεωρούμε οτιδήποτε πέραν αξιοπιστίας επιπέδου Shams Charania. ΅ τρολλαρισμα!!!
Κι όμως φίλε slow, αυτό που λέει ο yawn είναι ξεκάθαρο και μάλλον στο ανάποδο συμπέρασμα θα έπρεπε να σε οδηγήσει. Και εξηγούμαι, πως για εσένα, τον heisenberg, τον christofi και όσα παιδιά μοιράζονται καλοπροαίρετα τις πληροφορίες τους εδώ μέσα, δε νομίζω κανείς από εμάς όσους συζητάμε με μια χ σοβαρότητα εδώ στο thread, να εξέφρασε κάτι αρνητικό. Τροφοδοτείτε ευχάριστα την μεταγραφοκουβέντα

Τώρα υπάρχουν και άτομα που οκ, δεν ήταν φειδωλά στις δηλώσεις περι Μίτσιτς, τύπου τικ τακ, τωρα σκαέι η βόμβα, έκλεισε κτλ. Που οκ, εδώ που τα λέμε, μπορεί και να ήταν έτσι πλην της μικρούλας αυτής λεπτομέρειας ότι ο παίχτης ΔΕΝ είναι ούτε ήταν πότε ελεύθερος από το NBA. Μοιραία λοιπόν, αυτοί οι σχολιαστές θα φάνε και την καζούρα και τη γκρίνια που αναλογεί στο ύφος που έγραφαν. Εσύ δεν έγραψες ποτέ σε τέτοιο ύφος, οπότε μη το παίρνεις προσωπικά ρε αδερφέ, φιλικά στο λέω.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 884
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:33 pm

steph.larry έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 6:56 pm

Σέβομαι την άποψη σου, όμως να μου επιτρέψεις να πιστεύω από όσα έχω καταλάβει, καλύτερα να μην λέει κανείς τίποτα εδώ μέσα , διότι θεωρούμε οτιδήποτε πέραν αξιοπιστίας επιπέδου Shams Charania. ΅ τρολλαρισμα!!!
Κι όμως φίλε slow, αυτό που λέει ο yawn είναι ξεκάθαρο και μάλλον στο ανάποδο συμπέρασμα θα έπρεπε να σε οδηγήσει. Και εξηγούμαι, πως για εσένα, τον heisenberg, τον christofi και όσα παιδιά μοιράζονται καλοπροαίρετα τις πληροφορίες τους εδώ μέσα, δε νομίζω κανείς από εμάς όσους συζητάμε με μια χ σοβαρότητα εδώ στο thread, να εξέφρασε κάτι αρνητικό. Τροφοδοτείτε ευχάριστα την μεταγραφοκουβέντα

Τώρα υπάρχουν και άτομα που οκ, δεν ήταν φειδωλά στις δηλώσεις περι Μίτσιτς, τύπου τικ τακ, τωρα σκαέι η βόμβα, έκλεισε κτλ. Που οκ, εδώ που τα λέμε, μπορεί και να ήταν έτσι πλην της μικρούλας αυτής λεπτομέρειας ότι ο παίχτης ΔΕΝ είναι ούτε ήταν πότε ελεύθερος από το NBA. Μοιραία λοιπόν, αυτοί οι σχολιαστές θα φάνε και την καζούρα και τη γκρίνια που αναλογεί στο ύφος που έγραφαν. Εσύ δεν έγραψες ποτέ σε τέτοιο ύφος, οπότε μη το παίρνεις προσωπικά ρε αδερφέ, φιλικά στο λέω.
Δεν μιλάω βρε αδερφέ επί προσωπικού…..ίσα ίσα, που μόλις ένας τύπος πριν καιρό πέταξε την μπούρδα του, σταμάτησα και δεν ξαναέγραψα τίποτα ανοιχτά!! Την κατάλαβα ευτυχώς νωρίς την ιστορία! Και για να ολοκληρώσω, δεν νομίζω βρε αδερφέ ότι αξίζει κανείς εδώ μέσα να φάει καζούρα για μια λανθασμένη πληροφόρηση !!! Δηλαδή (θέτοντας πάντα ως δεδομένο την ομολογουμένως καλή πρόθεση του καθενός) αν για μια , έστω να το δεχτώ ακόμα και τραβηγμένη πληροφορία που θα έχει κάποιος , λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού του, θεωρούμε δηλαδή ως αυτονόητο ότι είναι εντεταλμένοι όλοι οι λοιποί «ειδήμονες» του φόρουμ να τον ειρωνεύονται και να του ρίχνουν καζούρα??…….τότε για τους επαγγελματίες του είδους που αυτοαναιρούνται μέρα με την μέρα , τι πρέπει να ισχύσει???
Ειδικά το πρωϊ ειπωθήκανε πράγματα που προσέγγισαν και το όριο της «κακίας» και μάλιστα από κάποιους που ούτε καν ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!
Να με συγχωρείς , αλλά αυτή είναι η γνώμη μου επί του συγκεκριμένου θέματος!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1931
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:38 pm

Μου κανε ζημιά ο Christofis και κοιτάω και 2αρια (τραβάτε με και ας κλαιω)

https://www.basketball-reference.com/pl ... eda03.html

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:40 pm

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6790
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:49 pm

δεν εχουμε αρκετα 2ρια θελουμε και αλλο?και ασσος ποιος θα παιζει ο γουοκαπ παλι?να την καταργησουμε την θεση του ασσου να παιζουμε με 3 2ρια να χωρεσουν.

2
2 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 294
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:53 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 7:33 pm
steph.larry έγραψε:

Δεν μιλάω βρε αδερφέ επί προσωπικού…..ίσα ίσα, που μόλις ένας τύπος πριν καιρό πέταξε την μπούρδα του, σταμάτησα και δεν ξαναέγραψα τίποτα ανοιχτά!! Την κατάλαβα ευτυχώς νωρίς την ιστορία! Και για να ολοκληρώσω, δεν νομίζω βρε αδερφέ ότι αξίζει κανείς εδώ μέσα να φάει καζούρα για μια λανθασμένη πληροφόρηση !!! Δηλαδή (θέτοντας πάντα ως δεδομένο την ομολογουμένως καλή πρόθεση του καθενός) αν για μια , έστω να το δεχτώ ακόμα και τραβηγμένη πληροφορία που θα έχει κάποιος , λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού του, θεωρούμε δηλαδή ως αυτονόητο ότι είναι εντεταλμένοι όλοι οι λοιποί «ειδήμονες» του φόρουμ να τον ειρωνεύονται και να του ρίχνουν καζούρα??…….τότε για τους επαγγελματίες του είδους που αυτοαναιρούνται μέρα με την μέρα , τι πρέπει να ισχύσει???
Ειδικά το πρωϊ ειπωθήκανε πράγματα που προσέγγισαν και το όριο της «κακίας» και μάλιστα από κάποιους που ούτε καν ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!
Να με συγχωρείς , αλλά αυτή είναι η γνώμη μου επί του συγκεκριμένου θέματος!!!
Σεβαστή είναι η άποψη σου εννοείται. Απλως εγώ κατέληξα ότι παίζει μεγάλο ρόλο και το ύφος των γραπτών, πέρα από το περιεχόμενο, είτε λέμε για μεταγραφές είτε για άλλο θέμα. Γενικά πάντως ούτε εγώ είμαι υπερ της ειρωνείας, εκτός πια και αν είναι απάντηση σε ήδη προκλητικό ποστ.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1051
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:56 pm

Νετζηπογλου και Κουζελογλου επέλεξαν να πάνε σε όσφπ κ παο. Οκ λοιπόν τώρα να τους δω που θα κρατανε τις πετσέτες στον πάγκο και θα παίζουν μόνο στις προπονήσεις

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1977
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 26, 2025 7:58 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 6:58 pm
Και συ ρε Φίλιππα, ούτε για τις πρώην μας δεν έχουμε κάνει τέτοιο παρακαλετό. Στα ώπα ώπα θα σε έχει ο κόσμος του Θρύλου, μείνε στην ομαδάρα που φτιάχνουμε, πού θα πας δηλαδή; Μείνε και θα σε έχουμε ιερή αγελάδα! Τι θες; Γυναίκα; Θα σου βρούμε! Fine dinning; Θα σου βρούμε! Σπίτι; Βιλάρα! Πες μας επιτέλους το ναι!
Begged-for p@ssy makes for a lousy f@ck!
ή όπως λέει και ο σοφός λαός:
Παρακαλετό νιμού, ξινό γ@μησι!

3
3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1417
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:05 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 6:58 pm
Και συ ρε Φίλιππα, ούτε για τις πρώην μας δεν έχουμε κάνει τέτοιο παρακαλετό. Στα ώπα ώπα θα σε έχει ο κόσμος του Θρύλου, μείνε στην ομαδάρα που φτιάχνουμε, πού θα πας δηλαδή; Μείνε και θα σε έχουμε ιερή αγελάδα! Τι θες; Γυναίκα; Θα σου βρούμε! Fine dinning; Θα σου βρούμε! Σπίτι; Βιλάρα! Πες μας επιτέλους το ναι!
Kite θυσιάζεσαι για παραμονή φιλιπ; :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:07 pm

shaq7 έγραψε:
δεν εχουμε αρκετα 2ρια θελουμε και αλλο?και ασσος ποιος θα παιζει ο γουοκαπ παλι?να την καταργησουμε την θεση του ασσου να παιζουμε με 3 2ρια να χωρεσουν.
Τους έχω δει τους άσσους και τους ψηλούς ρε και βαριόμουν

Θεωρητικά πήγαινες με γουοκαπ εβανς λι στο 1

Και ο Μπάμπης που μας έγραψε για Εφες δεν ήταν ασσος παντως .

Άβυσσος το μυαλό του κοουτς

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:19 pm

Επίσης ακομα δεν ειναι ξεκάθαρο ποιοι μένουν

Εγώ για σίγουρους έχω μόνο

Γουοκαπ Εβανς Λαρε Παπ Φουρνιε Βεζε Πητερς Μιλου

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 822

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:19 pm

Οι δυο πρώτοι μου φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

senior
Reactions: 281

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:25 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 26, 2025 8:07 pm
shaq7 έγραψε:
Τους έχω δει τους άσσους και τους ψηλούς ρε και βαριόμουν

Θεωρητικά πήγαινες με γουοκαπ εβανς λι στο 1

Και ο Μπάμπης που μας έγραψε για Εφες δεν ήταν ασσος παντως .

Άβυσσος το μυαλό του κοουτς
Άσσος είναι ο Babb, δεν ξέρω για τι περνιέται. Πέρσι μοιραζόταν τη θέση με το Napier ουσιαστικά, με τον Edwards στο δύο.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Πέμ Ιουν 26, 2025 8:27 pm

Κυρίως 2 έπαιζε