Κι όμως φίλε slow, αυτό που λέει ο yawn είναι ξεκάθαρο και μάλλον στο ανάποδο συμπέρασμα θα έπρεπε να σε οδηγήσει. Και εξηγούμαι, πως για εσένα, τον heisenberg, τον christofi και όσα παιδιά μοιράζονται καλοπροαίρετα τις πληροφορίες τους εδώ μέσα, δε νομίζω κανείς από εμάς όσους συζητάμε με μια χ σοβαρότητα εδώ στο thread, να εξέφρασε κάτι αρνητικό. Τροφοδοτείτε ευχάριστα την μεταγραφοκουβένταSlow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 6:56 pmΣέβομαι την άποψη σου, όμως να μου επιτρέψεις να πιστεύω από όσα έχω καταλάβει, καλύτερα να μην λέει κανείς τίποτα εδώ μέσα , διότι θεωρούμε οτιδήποτε πέραν αξιοπιστίας επιπέδου Shams Charania. ΅ τρολλαρισμα!!!yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 26, 2025 5:53 pm
ο λόγος που δε μιλάω με ονόματα και διευθύνσεις είναι για να μη ξεκινήσουν προσωπικές αντιπαραθέσεις στο τόπικ αλλά αφού επιμένεις εννοώ τους δύο που έχουν εκφράσει σιγουριά για το θέμα Μίσιτς, τον mia sin mia και τον since1925. ο πρώτος ειδικά μας κουνάει και το δάχτυλο που δε τον πιστεύουμε.
κακώς το βλέπεις ως τσουβάλιασμα, αναφέρθηκα στα ποστ μου σε πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές και σίγουρα δεν έχω κάτι γενικά με όσους μοιράζονται πληροφορίες![]()
Τώρα υπάρχουν και άτομα που οκ, δεν ήταν φειδωλά στις δηλώσεις περι Μίτσιτς, τύπου τικ τακ, τωρα σκαέι η βόμβα, έκλεισε κτλ. Που οκ, εδώ που τα λέμε, μπορεί και να ήταν έτσι πλην της μικρούλας αυτής λεπτομέρειας ότι ο παίχτης ΔΕΝ είναι ούτε ήταν πότε ελεύθερος από το NBA. Μοιραία λοιπόν, αυτοί οι σχολιαστές θα φάνε και την καζούρα και τη γκρίνια που αναλογεί στο ύφος που έγραφαν. Εσύ δεν έγραψες ποτέ σε τέτοιο ύφος, οπότε μη το παίρνεις προσωπικά ρε αδερφέ, φιλικά στο λέω.