Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 02, 2026 2:46 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 01, 2026 10:38 pm
Λίγο πιο μετά εμφανίζεται στο πλάνο ο Φοίβος του Ρετιρέ, ακουμπάει έναν ελληνικό στο τραπέζι και τον ρωτάει για τις επικουρικές του Κατρούγκαλου. Έδινε ωραίο παρασκήνιο, δεν ξέρω γιατί το κόψανε.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Αύγ 02, 2026 9:13 am

Θα είμαι ο λίγο πιο "σκοτεινος" της ιστορίας και θα με κράξετε επειδή είμαι οπαδός οσφπ. Αλλα εχετε κατα τη γνώμη μου λανθασμένη αντίληψη για το Γιαμπου. Η οποία έχει καλλιεργηθεί απο τα μίντια και οχι απο την πραγματικότητα.

Παρουσιάζεται ο Γιαμπου ως ενας ογκόλιθος του 5, που γύρω του θα στήσεις αμυνα, επιθεση και ο,τι αλλο μπορείς να φανταστείς.

Ο Γιαμπου στο 4 θα είναι πολύ καλος. Εχει πολυ μεγάλη φυσικη δύναμη, θα μπορεί εν δυνάμει να σουτάρει πολυ καλά. Οχι οτι είναι Πιτερς βεβαια. Με τη Γαλλία σε Ολυμπιακούς και Ευρωπαϊκό σουτάρει 29%, οπότε δεν είναι ακριβώς λεφτά στην τράπεζα, αλλα εχει πολυ καλη προοπτική

Στο 5 απο που σας έχει προκύψει αυτη η βεβαιότητα οτι θα ανταποκριθεί τόσο καλά δεν το καταλαβαίνω. Επαιξε μεν small ball στους 76ερς αλλα δεν το έλεγες πετυχημένο το πείραμα. Οκ ανοιγε το γήπεδο, λλα αυτο το εκανε και ο τριποντινος.

Οσο τον εχω δει εγω δεν βλέπω κάποιον που αμυντικά μπορεί να ανταπεξέλθει στο 5. Εχει μηδενικό rim protection, ριμπάουντ γενικά δεν παίρνει πολλά.

Στα (+) του οτι σε καταστάσεις ποστ δεν τον σπρώχνει εύκολα. Βασικά πολυ δύσκολα, οσο δυσκολα σπρωχνεις τοιχο, και οχι εννοείται ψηλοί τυπου Χολ. Αλλα οπως ειπαν ο γιατρός και ο Σακ δεν μπορεί να ακολουθησει ψηλά. Αν ο οποίος αντιπαλος βρεθει σε θέση που δεν χρειάζεται να σπρώξει, εχει αυτομάτως πλεονέκτημα.

Προφανώς και ο Ζοτς τα έχει δει ολα αυτα. Για αυτο για μενα είναι στοίχημα να είναι καλά ο Φαλ. Γιατι ο Γιαμπου στο 4 με καλο Φαλ στο 5 τρομάζουν.

Δεν αποδομώ το Γιαμπου. Παικταρας είναι, αλλα στο 4...

Ορίστε, κραξτε ελεύθερα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 02, 2026 9:48 am

SbioTech έγραψε:
Θα είμαι ο λίγο πιο "σκοτεινος" της ιστορίας και θα με κράξετε επειδή είμαι οπαδός οσφπ. Αλλα εχετε κατα τη γνώμη μου λανθασμένη αντίληψη για το Γιαμπου. Η οποία έχει καλλιεργηθεί απο τα μίντια και οχι απο την πραγματικότητα.

Παρουσιάζεται ο Γιαμπου ως ενας ογκόλιθος του 5, που γύρω του θα στήσεις αμυνα, επιθεση και ο,τι αλλο μπορείς να φανταστείς.

Ο Γιαμπου στο 4 θα είναι πολύ καλος. Εχει πολυ μεγάλη φυσικη δύναμη, θα μπορεί εν δυνάμει να σουτάρει πολυ καλά. Οχι οτι είναι Πιτερς βεβαια. Με τη Γαλλία σε Ολυμπιακούς και Ευρωπαϊκό σουτάρει 29%, οπότε δεν είναι ακριβώς λεφτά στην τράπεζα, αλλα εχει πολυ καλη προοπτική

Στο 5 απο που σας έχει προκύψει αυτη η βεβαιότητα οτι θα ανταποκριθεί τόσο καλά δεν το καταλαβαίνω. Επαιξε μεν small ball στους 76ερς αλλα δεν το έλεγες πετυχημένο το πείραμα. Οκ ανοιγε το γήπεδο, λλα αυτο το εκανε και ο τριποντινος.

Οσο τον εχω δει εγω δεν βλέπω κάποιον που αμυντικά μπορεί να ανταπεξέλθει στο 5. Εχει μηδενικό rim protection, ριμπάουντ γενικά δεν παίρνει πολλά.

Στα (+) του οτι σε καταστάσεις ποστ δεν τον σπρώχνει εύκολα. Βασικά πολυ δύσκολα, οσο δυσκολα σπρωχνεις τοιχο, και οχι εννοείται ψηλοί τυπου Χολ. Αλλα οπως ειπαν ο γιατρός και ο Σακ δεν μπορεί να ακολουθησει ψηλά. Αν ο οποίος αντιπαλος βρεθει σε θέση που δεν χρειάζεται να σπρώξει, εχει αυτομάτως πλεονέκτημα.

Προφανώς και ο Ζοτς τα έχει δει ολα αυτα. Για αυτο για μενα είναι στοίχημα να είναι καλά ο Φαλ. Γιατι ο Γιαμπου στο 4 με καλο Φαλ στο 5 τρομάζουν.

Ορίστε, κραξτε ελεύθερα
Οχι βρε συ γιατι να σε κράξουμε, μια χαρά παραθέτεις την γνώμη σου με τις προσωπικές εκτιμήσεις, τα δεδομένα που είναι αδιαπραγμάτευτα (ύψος κλπ) και το κάνεις χωρίς να προκαλείς ή να θες να μειώσεις την αξία του.

Σε κάποια θα συμφωνήσω , σε κάποια όχι, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει ότι δεν είναι pure center. Ο Γάλλος έχει έλλειψη ύψους, που είναι μεν σημαντική αλλά δεν είναι δεσμευτική πάντα. Έχουν περάσει παιχταράδες που αντισταθμίσαν το πρόβλημα αυτό με άλλαλ προτερήματα. Άλλος με μπασκετικο Iq και ταχύτητα (Χαινς) άλλος με (δύναμη και αντίληψη χώρου/χρόνου) κλπ κλπ.
Ο Γιάμπου που έρχεται, έχει σωματοδομή που μπορεί να αντισταθμίσει το ύψος. Ήταντρομερά δυνατός πριν φύγει για ΝΒΑ, και τώρα έχει γίνει τέρας. Δεν είναι εύκολο να πας να πάρεις θέση μπροστά του. Σε δύναμη μόνο ο Βαλα έχει τα φόντα να τον σπρώξει κανονικά. Το καλό είναι πως στο ΝΒΑ το έιδα αυτο και το τον έβαλαν στο 5, οπότε έχει παραστάσεις.

Σε εμάς θα είναι το 4-5 που θα ανοίγει τους χώρους με το σουτ και τον καλό χειρισμό της μπάλας για τη θέση του. προφανώς ξεκινώντας απο το 5, σε σμολ μπολ. Κάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο για παίζουμε 5out και την μπάλα στον Ναν ή Σίσκο. Έχω την εντύπωση ότι θα πάει καλά και θα το δούμε αρκετά αυτό το σχήμα. Ο Ντίνος θεωρητικά το έκανε μόνο όταν είχε απέναντι παίχτες που μπορούσε να ματσάρει, δηλαδή όχι συχνά.

Εν ολίγοις με το στρετς 5 κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις, πχ έχεις τους ψηλούς στις ενδιάμεσες θέσεις για να μην περνάει ευκολα/σε πρωτο χρόνο η μπαλα στην ρακέτα και τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι ο Ζοτς έχει στο μυαλό του τον Γάλλο σαν την σύγχρονη έκδοση του μπατιστ. Το αν θα δικαιωθεί δεν το ξέρουμε, θα φανεί, και αν δουμε ότι δεν τραβάει πιθανόν (θα συμφωνήσω μαζι σου) να πάμε για παίχτη μέσα στη σεζόν. Δεν είναι κάτι ξένο αυτό, αν δεις και ο Ολυμπιακός περσι και η Φενερ πρόπερσι και ο Παναθηναϊκός το 2024 έκαναν προσθήκες και το σήκωσαν. Η φενέρ μάλιστα με τον μέλι στο 5 !

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 02, 2026 10:00 am

Μια χαρα τα λες κ εμεις ειμαστε περιεργοι να δουμε αν μπορει στο 5 γιατι η θεση του ειναι 4!να δουμε το λεσορ πως θαναι ο φαλ εχουμε ερωτηματικα στη θεση 5 βεβαια για μενα καλα εκανε κ πηρε φαλ με διαβατηριο γιατι αλλιως θα ειχαμε θεμα με τους ξενους!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 02, 2026 12:48 pm

SbioTech έγραψε:

Ορίστε, κραξτε ελεύθερα
Συμφωνω απολυτα με την αποψη αυτη. Τον παιχταρα τον ξερουμε στο 4, οχι στο 5.

Το ολο θεμα εχει ξεκινησει απο το magic euroleague που εχει μεταφερει ο κομισαριος την ειδηση οτι ο ΠΑΟ ψαχνει πενταρι απο τοτε που πηρε τον Φαλ. Πρωτα μας παρουσιαστηκε ο Λαιλς σαν πενταρι "στα χερια του Ομπραντοβιτς" και μετα ο Γιαμπουσελε ως πενταρι παλι.

Ουτε ο Λαιλς ουτε ο Γιαμπουσελε ειναι πενταρια. Ο δε Λαιλς παιζει πολυ καλα το 4 και μπορει και στο 3. Πεντε επαιξε κατα συνθηκη στον τελικο με Ολυμπιακο οπου η Ρεαλ ειχε αποδεκατισμενα ολα της τα πενταρια.

Για καποιο λογο εχει περασει με βεβαιοτητα προς τα εξω οτι ο Ζελικο θελει να κανει ενα πενταρι απο τριαροτεσσαρι, οπως εκανε καποτε με Μπατιστ...

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι καθε φορα ο Ζελικο θα θελει να κανει κατι τετοιο και μαλιστα πριν δει τους παιχτες που εχει στα χερια του. Εκανε κατι τετοιο στη Φενερ? Εγω θυμαμαι Ουντο-Βεσελι να κυριαρχουν απο κατω, 2 πενταρια που το 1 επαιζε στο τεσσερα...

Ουτε στην Παρτιζαν εχουμε δει κατι αντιστοιχο.

Δεν θεωρω και πολυ ευστοχη την υποθεση αυτη για Ζελικο.

Για μενα, ο Γιαμπουσελε θα παιζει στο 4 και ο Χειζ Ντειβις στο 3. Γιατι αλλιως στο 4 δε βγαινουν οι χρονοι. Και το 3 εχει ηδη ελλειψη λογω φυγης Οσμαν. Μονον ο Μπογκα δε φτανει.
Ξερω ξερω, υπαρχει ο Ρογκαβοπουλος ο οποιος θα παρει τη θεση του Χειζ Ντειβις στο 3...

Τον ειδαμε τον Χειζ Ντειβις με Αταμαν στο 4 και στο 5. Ειδικα το τελευταιο ηταν παντελως αποτυχια...
Ας δουμε πρωτα τι εχει στο μυαλο του ο Ζελικο και βλεπουμε.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι πηρε τον Φαλ γιατι τον θελει, γιατι ταιριαζει με το ροστερ του ΠΑΟ και ερχεται να σκεπασει τη ρακετα, κατι οπου ο ΠΑΟ ποναει εδω και 3 χρονια...

Γι αυτο λεω, Λεσορ και Φαλ στο 5. Κι επειδη ο με Λεσορ εχει κενα αμυντικα στο 5, θα δουμε Γιαμπουσελε διπλα του. Και διπλα στον Φαλ, οπως ηταν με Ταβαρες.

Αυτα ειναι τα σχηματα που βλεπω εγω, με τη δικη μου διαισθηση.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Αύγ 02, 2026 1:02 pm

SbioTech έγραψε:

Ορίστε, κραξτε ελεύθερα
αν εξαιρεσεις τους γνωστους δεν ξερει ο μεγαλος και ξερετε εσεις οι υπολοιποι εχουμ εκφρασει τις ανησυχιες μας για την επιλογη του γιαμπουσελε σαν μονιμο 5αρι,μενει να δουμε πως θα αποδοσει στο παρκε,παντως απτον αλλον που δεν ηταν με την καμια 5αρια και προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ειναι ο γιαμπουσελε πενταριζει πιο πολυ,τωρα θα δουμε

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Αύγ 02, 2026 1:11 pm

qspock έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2026 12:48 pm
SbioTech έγραψε:

Ορίστε, κραξτε ελεύθερα
Συμφωνω απολυτα με την αποψη αυτη. Τον παιχταρα τον ξερουμε στο 4, οχι στο 5.

Το ολο θεμα εχει ξεκινησει απο το magic euroleague που εχει μεταφερει ο κομισαριος την ειδηση οτι ο ΠΑΟ ψαχνει πενταρι απο τοτε που πηρε τον Φαλ. Πρωτα μας παρουσιαστηκε ο Λαιλς σαν πενταρι "στα χερια του Ομπραντοβιτς" και μετα ο Γιαμπουσελε ως πενταρι παλι.

Ουτε ο Λαιλς ουτε ο Γιαμπουσελε ειναι πενταρια. Ο δε Λαιλς παιζει πολυ καλα το 4 και μπορει και στο 3. Πεντε επαιξε κατα συνθηκη στον τελικο με Ολυμπιακο οπου η Ρεαλ ειχε αποδεκατισμενα ολα της τα πενταρια.

Για καποιο λογο εχει περασει με βεβαιοτητα προς τα εξω οτι ο Ζελικο θελει να κανει ενα πενταρι απο τριαροτεσσαρι, οπως εκανε καποτε με Μπατιστ...

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι καθε φορα ο Ζελικο θα θελει να κανει κατι τετοιο και μαλιστα πριν δει τους παιχτες που εχει στα χερια του. Εκανε κατι τετοιο στη Φενερ? Εγω θυμαμαι Ουντο-Βεσελι να κυριαρχουν απο κατω, 2 πενταρια που το 1 επαιζε στο τεσσερα...

Ουτε στην Παρτιζαν εχουμε δει κατι αντιστοιχο.

Δεν θεωρω και πολυ ευστοχη την υποθεση αυτη για Ζελικο.

Για μενα, ο Γιαμπουσελε θα παιζει στο 4 και ο Χειζ Ντειβις στο 3. Γιατι αλλιως στο 4 δε βγαινουν οι χρονοι. Και το 3 εχει ηδη ελλειψη λογω φυγης Οσμαν. Μονον ο Μπογκα δε φτανει.
Ξερω ξερω, υπαρχει ο Ρογκαβοπουλος ο οποιος θα παρει τη θεση του Χειζ Ντειβις στο 3...

Τον ειδαμε τον Χειζ Ντειβις με Αταμαν στο 4 και στο 5. Ειδικα το τελευταιο ηταν παντελως αποτυχια...
Ας δουμε πρωτα τι εχει στο μυαλο του ο Ζελικο και βλεπουμε.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι πηρε τον Φαλ γιατι τον θελει, γιατι ταιριαζει με το ροστερ του ΠΑΟ και ερχεται να σκεπασει τη ρακετα, κατι οπου ο ΠΑΟ ποναει εδω και 3 χρονια...

Γι αυτο λεω, Λεσορ και Φαλ στο 5. Κι επειδη ο με Λεσορ εχει κενα αμυντικα στο 5, θα δουμε Γιαμπουσελε διπλα του. Και διπλα στον Φαλ, οπως ηταν με Ταβαρες.

Αυτα ειναι τα σχηματα που βλεπω εγω, με τη δικη μου διαισθηση.
Πάντως και ο Βέσελυ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως 3 στην Παρτίζαν, πήγε στην Αμερική έβαλε όγκο και τον έκαναν 4 γιατί δεν είχε αυτά που θέλουν εκεί για το 3(ντρίμπλα και το σουτ του ήταν κακό για 3) και στη Φενέρ έγινε 5.

Δε λέω ότι θα πετύχει απαραίτητα με τον Γιαμπουσέλε αλλά δε μπορεί να μην τον προορίζουν για 5, διαφορετικά δε θα πήγαιναν μόνο με Λεσόρ-Φαλ στο 5.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Αύγ 02, 2026 1:33 pm

Αρχικα θεωρω μεγαλο λαθος που δεν αποκτηθηκε 5αρι κανονικο,και υψηλου επιπεδου.
Παμε τωρα, ο Γιαμπουσελε δεν αποκτηθηκε για να παιξει σαν βασικο 5αρι του Παναθηναικου, ο,τι και αν γραφουν διαφοροι.

κασια κανω με βαση την λογικη μου, ο Παναθηναικος τοπ 5αρι εχει, τον Λεσορ. Περσυ ηταν μια περιεργη χρονια,γυρισε σχετικα καθυστερημενα, μπηκε στην ομαδα, επαιξε χωρις να φαινεται οτι εχει καποιο προβλημα, ωστοσο ηταν εμφανης η πτωση του σε σχεση με τον κυριαρχικο Λεσορ της πρωτης χρονιας και του πρωτου διαστηματος της δευτερης μεχρι να χτυπησει. Φανταζομαι πως ο Ζοτς θεωρει οτι αφου εβγαλε απροβληματιστα την σεζον μετα την επιστροφη του, με δουλεια το καλοκαιρι και στην προετοιμασια, θα επιστρεψει πολυ κοντα(πολυ πιθανο),αν οχι το ιδιο(δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για αυτο το ενδεχομενο) στα παλια του στανταρ.

Μετα,πιστευω πως πονταρει παρα πολλα στον Φαλ,με το υψος,το μεγεθος,και τον τροπο παιχνιδιου του,αν ο Φαλ ειναι υγιης μπορει να ειναι ευχαριστη εκπληξη στα χερια του Ζοτς.Φανταζομαι για να τον υπογραψαμε,και σχετικα αμεσα μετα την αποδεσμευση του απο τον Ολυμπιακο, θα τον εχουν τεσταρει και θα ειναι οκ ιατρικα.

Και τελος, σιγουρα θα παιξει και ο Γιαμπουσελε στο 5, σαν strech , αλλα και οχι απαραιτητα σαν strech, μπορει να ειναι κοντος, αλλα με τον ογκο και την δυναμη που εχει,μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της θεσης και μεσα στην ρακετα. Δεν νομιζω οτι ο Ζοτς πηρε τον Γαλλο για να ειναι ο βασικος του σεντερ των 25+ λεπτων. Ευτυχως με τους πολυθεσιτες που εχει φετος μπορει να παιξει πολλα και διαφορα σχηματα και ανεβασει η κατεβασει πανευκολα παικτες, για να χωρεσουν ολοι.

Και φυσικα αν υπαρχει αναγκη για ενισχυση,μπορει να αποκτηθει και παικτης μεσα στην σεζον.

thanvot

senior
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 11:00 am

Αφού καταλήξαμε ότι ο Φαλ θα πάρει το διαβατήριο σε καναδυό χρόνια, ο Φρανσίσκο δεν ταιριάζει με τον Ναν, ο Ομπράντοβιτς δεν ξέρει και ο Γιαμπουσέλε δεν την παλεύει με την καμία στο 5, έχουμε τίποτα για Μπάντιο και Μπόνγκα ή πήγε διακοπές το φόρουμ;

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 05, 2026 11:13 am

Υπερκοστολογημενοι ρολιστες ασουτοι

Εμείς έχουμε κλείσει,έχουμε πάει διακοπές, επόμενη στάση η αρχή προετοιμασίας
Έως τότε...μπανια

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 11:34 am

thanvot έγραψε:
Αφού καταλήξαμε ότι ο Φαλ θα πάρει το διαβατήριο σε καναδυό χρόνια, ο Φρανσίσκο δεν ταιριάζει με τον Ναν, ο Ομπράντοβιτς δεν ξέρει και ο Γιαμπουσέλε δεν την παλεύει με την καμία στο 5, έχουμε τίποτα για Μπάντιο και Μπόνγκα ή πήγε διακοπές το φόρουμ;
Ο Φαλ λογικα δεν θα δηλωθει στην Α1 στην αρχη της χρονιας καθως αν δηλωθει ως ξενος μετα δεν θα μπορει να λογιστει ως ελληνας. Λογικα θα δηλωθει με τονπου το παρει θεωρω το πολυ μεχρι το τελος του Χρονου.

Ο Φρανσισκο ειναι παικτης κυριως on ball δεν πρεπει να εισαι γκουρου για να εχεις αμφιβολιες αν ταιριαζει με τον Ναν. Αυτο δεν σημαινεινοτι δεν θα συνυπαρξουν απλα ισως να μην συνυπάρξουν για πολλη ωρα. Επισης παρα να παρεις μετριοτητες μια χαρα πηρες τον παικταρα φρανσισκο.

Αν δεν ξερει ο Ζοτς δεν ξερει κανενας. Αλλα κανενας δεν ειναι αλανθαστος και ακομη και αυτος εχεις αποτυχημενες χρονιες και επιλογες παικτων.

Ο Γιαμπουσελε δεν ειναι 5αρι οσο και Να θελουν να τον βαφτισουν 5αρι. Οτι μπορει να παιξει σε καποια σημεια του παιχνιδιου 5-10 λεπτα σε ειδικες συνθηκες δεν σημαινεινοτι μπορει να ειναι το βασικο πενταρι του Παο οπως πολλοι το διαφημισαν.

Ο Μπονγκα ειναι πολυεργαλειο και θα σας δεσει την ομαδα.

Ο Μπαντιο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου και τον θεωρω απατη. Αυτο τονλεω απο πριν ακουστει για τον Παο. Για τον ρολο του defensive stopper στην περιφεριεα μια χαρα ειναι.

Νομιζω απαντησα σε ολα.
Κατα τα αλλα κλεισατε, εχετε μαζι με εμας το πληρεστερο ροστερ(εμας ακομη να οκοκληρωθει). Πηγαιντε για μπανια και χαλαρωστε. Σε κανενα μηνα ολοι θα παρουμε λιγο μυρωδια μεσω των φιλικων.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 12:15 pm

Είναι μύθος ότι ο Φρανσίσκο δεν είναι off ball παικτης
Πέρσι είχε 1,15 ppp σε spot up κ 1,5 σε catch & shoot.Επαιζε εξ ιδου κ on κ οφφ (μαζί με Γκος)
Προφανώς τον έχεις για να του δώσεις τη μπάλα, αλλά όταν πάρει τη μπάλα σε οφ μπολ δράση στο τρίποντο ειναι απειλή όχι όπως ο Σορτς πέρσι που ήξερες πως θα κλείσουν μέσα οι αντίπαλοι
Το πρόβλημα με τη συνύπαρξη των 2 δεν είναι η επίθεση αλλά η off ball αμυνα.Στη μπάλα είναι καλός αμυντικός αλλά off ball χάνεται (οπως κι ο Ναν)

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 12:21 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 11:34 am
thanvot έγραψε:
Ο Φαλ λογικα δεν θα δηλωθει στην Α1 στην αρχη της χρονιας καθως αν δηλωθει ως ξενος μετα δεν θα μπορει να λογιστει ως ελληνας. Λογικα θα δηλωθει με τονπου το παρει θεωρω το πολυ μεχρι το τελος του Χρονου.

Ο Μπαντιο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου και τον θεωρω απατη. Αυτο τονλεω απο πριν ακουστει για τον Παο. Για τον ρολο του defensive stopper στην περιφεριεα μια χαρα ειναι.
Αυτό με τον Φαλ δεν ισχύει, πού το είδες γραμμένο;

Και γιατί θεωρείς απάτη τον Μπαντιό; Καθαρά μπασκετικά ρωτάω.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 12:26 pm

Ναι κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω
Μπορεί να δηλωθεί ως Έλληνας κανονικά στη πορεία εάν πάρει την υπηκοότητα ακόμα κι αν αρχικά είχε δηλωθεί ως ξένος

Είναι μάλλον λάθος αυτό που γράφει ο γιατρος

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 05, 2026 12:26 pm

Αν πούμε ότι ο Ναν και ο Φρανσίσκο θα παίζουν από περίπου 25 λεπτά, το ζήτημα είναι να βρεθεί τρόπος να συνυπάρξουν για 10-12 λεπτά στο παρκέ, ε νομίζω θα βρεθεί.

Τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα βασικά προβλήματα ήταν ότι στο 1-2 δεν υπήρχε άλλος πέραν του Ναν να μπορεί να τραβήξει αξιόπιστα στο σκορ.
Οπότε ο Ναν και έπαιζε αρκετές φορές 30+ λεπτά και έμενε μέσα ακόμα και σε διαστήματα του παιχνιδιού που δεν του έβγαινε τίποτα και έκανε ζημιά.

Με τον Φρανσίσκο αυτό θα (μπορεί να) αλλάξει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”