Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 4:13 pm
montechristo έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 3:30 pm
Ο προπονητής σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς τι θέλει να πάρει, τι να διαλέξει από τις επιλογές που έχει και πώς να το αξιοποιήσει.
Οπότε, ναι, κουβέντα να κάνουμε για να περνάει η ώρα, αλλά μη τρελαινόμαστε κιόλας.
Νομίζω ότι επικρατεί μια τρέλα και εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα στο fan base της ομάδας, η οποία δεν ανταποκρίνεται καθόλου με την πραγματικότητα.
Τα δεδομένα είναι ότι η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας σερί 3-0 έναντι του περσινού πρωταθλητή και νικητή της Ευρωλίγκας ΠΑΟ με μειονέκτημα έδρας. Ταυτόχρονα, τελείωσε πρώτη στην ρέγκουλαρ και έκανε ένα κακό παιχνίδι με την Μονακό στον ημιτελικό.
Η ομάδα δεν διαλύθηκε, είναι έτοιμη και στημένη για να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου. Μόλις κλείσαμε έναν παίκτη (Ward) που έλειπε πάρα πολύ από το ρόστερ με two way χαρακτηριστικά στην θέση τρία, που τα τελευταία χρόνια είχαμε μόνο ένα τριάρι, τον Παπ.
Στα μάτια του κόουτς, της διοίκησης κτλ, η ομάδα είναι άκρως επιτυχημένη και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Έτσι, πιστεύω ότι το βλέπει ο Μπαρτζωκας. Η ομάδα θέλει 2-3 ποιοτικές προσθήκες ακόμη + το bonus με τον Έβανς ότι αποτελεί εσωτερική μετάφραση + Ντόρσει που ήταν εκτός ομάδας όλη την σεζόν.
Τώρα, τι λέμε εμείς εδώ μέσα ότι χρειαζόμαστε παιχταρά στον άσο για να κουβαλήσει, αλλιώς θα παλεύουμε για play in ή θα φάμε την σκόνη του ΠΑΟ, αυτά νομίζω τα βλέπει η διοίκηση και γελάει μαζί μας.
Μην ξεχνάμε ότι ο Φουρνιέ θα μπει στην 2η σεζόν του στην Ευρωλίγκα, που συνήθως τέτοιοι παίκτες εμφανίζονται ακόμα καλύτεροι, όπως έγινε με Ναν.
Δεν ξέρω τι έγινε με Μισιτς και τι είναι αλήθεια, αλλά εμείς εδώ έχουμε την τάση να το παρουσιάζουμε άσπρο-μαύρο. Δηλαδή η παίρνουμε Μισιτς ή Τζέιμς ή παίρνουμε μια μετριότητα και διαλυόμαστε. Το παρουσιάζετε μερικοί λες και σε όλο τον πλανήτη και από όλους τους αθλητές που θα είναι διαθέσιμοι το καλοκαίρι για τον άσο, δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης εκεί έξω από τον Γκός.
Τον Γκός είχαμε στον άσο, όχι τον Magic Johnson. Ούτε χρειαζόμαστε τον Jason Kid για να πάρουμε Ευρωλίγκα. Είμαι βέβαιος ότι ο παίκτης που θα έρθει, είτε παίζει στο 1 είτε στο 2, είτε είναι κόμπο, θα είναι πολύ ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκός που είχαμε.
Αν γίνει αυτό και πάρουμε και ένα ποιοτικό πεντάρι, δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην είμαστε πραγματικό φαβορί του χρόνου για τον κούπα (και όχι όπως φέτος που είμασταν περισσότερο στα χαρτιά).
Μια απλή σύγκριση περσινού με φετινού ρόστερ (χωρίς μεταγραφες) δείχνει ότι ήδη είμαστε ποιοτικότεροι απο πέρυσι ως ομάδα. Και είναι και βέβαιο ότι θα πάρουμε άλλους 2-3 παίκτες.