Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4698
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 27, 2025 2:55 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 2:53 pm
δε νομίζω ότι έχει καμιά ιδιαίτερη κάψα ο Τζέιμς να πάρει Ευρωλίγκα. κρίνοντας και από συνεντεύξεις του πιο πολύ είναι σε φάση "ωραία θα ήταν αλλά προτιμώ τις ατομικές διακρίσεις".
ουτε οι ατομικες διακρισεις τον ενδιαφερον

μονο ενα τον ενδιαφερει το χρημα

στο λεει στα ισα δηλαδη ο ανθρωπος δεν το κρυβει

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6810
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 27, 2025 3:05 pm

οσοι ηταν εδω και περσι θα θυμουντε ποσο μαρεσει ο λονι..ωστοσο φετος ειναι ανεκδοτο να τον συζηταμε,πρωτον φανηκε οτι δεν γουσταρει να παιζει στην ευρωπη,δευτερον δεν χωραει στο ροστερ με την καμια..οσοι λενε οτι ειναι κομπο η παιζει στον ασσο κατι λαθος εχουν δει..Καθαρο 2ρι ειναι ο τυπος και κουτουλαει με τον φουρνιε οσο δεν παει..ενω στο 3 εχουμε και το γουορντ..θα μαστε με τρυπα στον ασσο και υπερφορτωμενο οσο δεν παει το 2..καλα για ντορσει ουτε λογος εχει φυγει επι τοπου.

Δυστυχως η μονη λυση ειναι ο τζειμς..Υπαρχει το καλο σεναριο που μεχρι να τα κανει ολα ταναπου ο εβανς να εχει επανερθει οποτε να τον στειλουμε απο κει που ρθε και να γλιτωσουμε να του δινουμε 3εκ στα 37(τον δευτερο χρονο συμβολαιου).

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 27, 2025 3:10 pm

Δυστυχως η μονη λυση ειναι ο τζειμς..Υπαρχει το καλο σεναριο που μεχρι να τα κανει ολα ταναπου ο εβανς να εχει επανερθει οποτε να τον στειλουμε απο κει που ρθε και να γλιτωσουμε να του δινουμε 3εκ στα 37(τον δευτερο χρονο συμβολαιου).
Αν ο Έβανς στην αρχή της σεζόν δεν είναι έτοιμος, δηλαδή 1.5 χρόνο μετά τον τραυματισμό του, δεν θα είναι έτοιμος ποτέ. Μην κάνετε gaslight τον εαυτό σας.

Το να έρθει ο Τζέιμς είναι η μεγαλύτερη κατάρα που μπορώ να φανταστώ.

35άρης (σε 2 μήνες) με χειρουργίο στη μέση για δισκοκήλη, με τρισάθλιο χαρακτήρα, λούζερ ολκής, βίαιος και μέθυσος... θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι παίκτης Μπαρτζώκα... Βέβαια αν έρθει σε τιμή κόστους κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπες.
Σίγουρα όχι αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και το άθλημα.

Εγώ προσωπικά μόνο στον χειρότερο εχθρό μου θα ευχόμουν Τζέιμς στην ομάδα του.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6810
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 27, 2025 3:15 pm

Knoxville έγραψε:
Αν ο Έβανς στην αρχή της σεζόν δεν είναι έτοιμος, δηλαδή 1.5 χρόνο μετά τον τραυματισμό του, δεν θα είναι έτοιμος ποτέ. Μην κάνετε gaslight τον εαυτό σας.
αυτο δεν στεκει καθολου παντως..μετα απο 1.5 χρονο θα μπει με ειδικη διαχειριση,λιγα λεπτα,μεχρι να βρει ρυθμο κτλ..το να μπει με τα μπουνια τον οκτωβρη θα ναι τρελο..εκει προς το τελος του πρωτου γυρου θα χει φανει ποιον εβανς θα δουμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1992
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 27, 2025 3:30 pm

Ο προπονητής σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς τι θέλει να πάρει, τι να διαλέξει από τις επιλογές που έχει και πώς να το αξιοποιήσει.
Οπότε, ναι, κουβέντα να κάνουμε για να περνάει η ώρα, αλλά μη τρελαινόμαστε κιόλας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1949
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Ιουν 27, 2025 3:38 pm

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Giannis14

senior
Reactions: 154
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 27, 2025 3:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 2:55 pm
yawn.brigade έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 2:53 pm
δε νομίζω ότι έχει καμιά ιδιαίτερη κάψα ο Τζέιμς να πάρει Ευρωλίγκα. κρίνοντας και από συνεντεύξεις του πιο πολύ είναι σε φάση "ωραία θα ήταν αλλά προτιμώ τις ατομικές διακρίσεις".
ουτε οι ατομικες διακρισεις τον ενδιαφερον

μονο ενα τον ενδιαφερει το χρημα

στο λεει στα ισα δηλαδη ο ανθρωπος δεν το κρυβει
Δεν θα ξεχάσω την δήλωση Τζεημς όταν έπαιξε ολυμπιακός Μονακό και σας κέρδιζε και στο δεύτερο ημίχρονο την διαλύσατε, την χρονιά που χάσατε το φ4 από την Ρεάλ, που βγήκε και είπε στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήρα τις μπάλες που έπρεπε, εγώ είμαι το αστέρι της ομάδας. Λέω ο τύπος είναι γελοίος. Να είναι αυτός το αστέρι και οι τίτλοι και όλα οι ομαδικές διακρίσεις ας πάνε από εκεί που ήρθαν .μονο η πάρτυ του τον νοιάζει τον τζαμαρία

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1071

Παρ Ιουν 27, 2025 3:44 pm

Συμφωνώ με την πλειονότητα των post αναφορικά με τον Τζέιμς και ειλικρινά δεν βλέπω καμία λογική να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Αν στην τελική είναι τέτοια η κάψα του να σοβαρευτεί στα γεράματα ( ούτε για αστείο) με σκοπό να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για τίτλο , τότε δεν θα ζητούσε πάνω από 1.5 εκ που είναι και το ρεαλιστικό του κασε αυτή την στιγμή.
Παρόλα αυτά θα συνεχίσει καθώς φαίνεται να περιφέρεται ως super star αναζητώντας κορόιδα να του σκάσουν 3 μύρια , για να πάει και να τα κάνει της ιεροδούλου για ακόμα μια φορά.

Πραγματικά αν όντως ο Μπαρτζώκας τον θέλει, που δεν το πιστεύω , τότε θα είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο coach είναι διχασμένη προσωπικότητα.

2
2 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιουν 27, 2025 3:52 pm

georbap έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 3:44 pm
Συμφωνώ με την πλειονότητα των post αναφορικά με τον Τζέιμς και ειλικρινά δεν βλέπω καμία λογική να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Αν στην τελική είναι τέτοια η κάψα του να σοβαρευτεί στα γεράματα ( ούτε για αστείο) με σκοπό να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για τίτλο , τότε δεν θα ζητούσε πάνω από 1.5 εκ που είναι και το ρεαλιστικό του κασε αυτή την στιγμή.
Παρόλα αυτά θα συνεχίσει καθώς φαίνεται να περιφέρεται ως super star αναζητώντας κορόιδα να του σκάσουν 3 μύρια , για να πάει και να τα κάνει της ιεροδούλου για ακόμα μια φορά.

Πραγματικά αν όντως ο Μπαρτζώκας τον θέλει, που δεν το πιστεύω , τότε θα είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο coach είναι διχασμένη προσωπικότητα.
Και ομως ο χουπφελας εχει πει πολλες φορες οτι υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση μεταξυ του τζειμς και του κοουτς. Πραγματικα λιγοτερο παικτη μπαρτζωκα δυσκολευομαι να δω. Ισως ο χιφι με τα σουτ που παιρνει.

Δεν ξερω τι ονειρο εχει δει ο κοουτς με δαυτον

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1420
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 27, 2025 3:57 pm

Λογικά σε λίγο θα ανακοινωθεί ο γουορντ που έχει περάσει στα ψιλά. Ενας παίκτης που θα δώσει πράγματα στην ομάδα που της έλειπαν τα τελευταία χρόνια στην θέση 3. Πολύ καλή και σωστή κίνηση.
Ελπίζω παρόμοια μεταγραφή να γίνει και στο 5 και να έρθει παίκτης που θα έχει χαρακτηριστικά που λείπουν. Αθλητικοτητα ενέργεια δύναμη κλπ.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3136
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 27, 2025 4:05 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 3:57 pm
Λογικά σε λίγο θα ανακοινωθεί ο γουορντ που έχει περάσει στα ψιλά. Ενας παίκτης που θα δώσει πράγματα στην ομάδα που της έλειπαν τα τελευταία χρόνια στην θέση 3. Πολύ καλή και σωστή κίνηση.
Ελπίζω παρόμοια μεταγραφή να γίνει και στο 5 και να έρθει παίκτης που θα έχει χαρακτηριστικά που λείπουν. Αθλητικοτητα ενέργεια δύναμη κλπ.
Ισχύει πως είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Και σαν παίκτης και σαν φιτ αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των μεταγραφών που κλείνουν πολύ νωρίς, τις ξεχνάμε και ανυπομονούμε για την επόμενη :D

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 827

Παρ Ιουν 27, 2025 4:13 pm

montechristo έγραψε:
Ο προπονητής σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς τι θέλει να πάρει, τι να διαλέξει από τις επιλογές που έχει και πώς να το αξιοποιήσει.
Οπότε, ναι, κουβέντα να κάνουμε για να περνάει η ώρα, αλλά μη τρελαινόμαστε κιόλας.
Νομίζω ότι επικρατεί μια τρέλα και εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα στο fan base της ομάδας, η οποία δεν ανταποκρίνεται καθόλου με την πραγματικότητα.

Τα δεδομένα είναι ότι η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας σερί 3-0 έναντι του περσινού πρωταθλητή και νικητή της Ευρωλίγκας ΠΑΟ με μειονέκτημα έδρας. Ταυτόχρονα, τελείωσε πρώτη στην ρέγκουλαρ και έκανε ένα κακό παιχνίδι με την Μονακό στον ημιτελικό.

Η ομάδα δεν διαλύθηκε, είναι έτοιμη και στημένη για να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου. Μόλις κλείσαμε έναν παίκτη (Ward) που έλειπε πάρα πολύ από το ρόστερ με two way χαρακτηριστικά στην θέση τρία, που τα τελευταία χρόνια είχαμε μόνο ένα τριάρι, τον Παπ.

Στα μάτια του κόουτς, της διοίκησης κτλ, η ομάδα είναι άκρως επιτυχημένη και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Έτσι, πιστεύω ότι το βλέπει ο Μπαρτζωκας. Η ομάδα θέλει 2-3 ποιοτικές προσθήκες ακόμη + το bonus με τον Έβανς ότι αποτελεί εσωτερική μετάφραση + Ντόρσει που ήταν εκτός ομάδας όλη την σεζόν.

Τώρα, τι λέμε εμείς εδώ μέσα ότι χρειαζόμαστε παιχταρά στον άσο για να κουβαλήσει, αλλιώς θα παλεύουμε για play in ή θα φάμε την σκόνη του ΠΑΟ, αυτά νομίζω τα βλέπει η διοίκηση και γελάει μαζί μας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Φουρνιέ θα μπει στην 2η σεζόν του στην Ευρωλίγκα, που συνήθως τέτοιοι παίκτες εμφανίζονται ακόμα καλύτεροι, όπως έγινε με Ναν.

Δεν ξέρω τι έγινε με Μισιτς και τι είναι αλήθεια, αλλά εμείς εδώ έχουμε την τάση να το παρουσιάζουμε άσπρο-μαύρο. Δηλαδή η παίρνουμε Μισιτς ή Τζέιμς ή παίρνουμε μια μετριότητα και διαλυόμαστε. Το παρουσιάζετε μερικοί λες και σε όλο τον πλανήτη και από όλους τους αθλητές που θα είναι διαθέσιμοι το καλοκαίρι για τον άσο, δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης εκεί έξω από τον Γκός.

Τον Γκός είχαμε στον άσο, όχι τον Magic Johnson. Ούτε χρειαζόμαστε τον Jason Kid για να πάρουμε Ευρωλίγκα. Είμαι βέβαιος ότι ο παίκτης που θα έρθει, είτε παίζει στο 1 είτε στο 2, είτε είναι κόμπο, θα είναι πολύ ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκός που είχαμε.

Αν γίνει αυτό και πάρουμε και ένα ποιοτικό πεντάρι, δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην είμαστε πραγματικό φαβορί του χρόνου για τον κούπα (και όχι όπως φέτος που είμασταν περισσότερο στα χαρτιά).

Μια απλή σύγκριση περσινού με φετινού ρόστερ (χωρίς μεταγραφες) δείχνει ότι ήδη είμαστε ποιοτικότεροι απο πέρυσι ως ομάδα. Και είναι και βέβαιο ότι θα πάρουμε άλλους 2-3 παίκτες.

3
3 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Ιουν 27, 2025 4:18 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 4:13 pm
montechristo έγραψε:
Νομίζω ότι επικρατεί μια τρέλα και εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα στο fan base της ομάδας, η οποία δεν ανταποκρίνεται καθόλου με την πραγματικότητα.

Τα δεδομένα είναι ότι η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας σερί 3-0 έναντι του περσινού πρωταθλητή και νικητή της Ευρωλίγκας ΠΑΟ με μειονέκτημα έδρας. Ταυτόχρονα, τελείωσε πρώτη στην ρέγκουλαρ και έκανε ένα κακό παιχνίδι με την Μονακό στον ημιτελικό.

Η ομάδα δεν διαλύθηκε, είναι έτοιμη και στημένη για να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου. Μόλις κλείσαμε έναν παίκτη (Ward) που έλειπε πάρα πολύ από το ρόστερ με two way χαρακτηριστικά στην θέση τρία, που τα τελευταία χρόνια είχαμε μόνο ένα τριάρι, τον Παπ.

Στα μάτια του κόουτς, της διοίκησης κτλ, η ομάδα είναι άκρως επιτυχημένη και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Έτσι, πιστεύω ότι το βλέπει ο Μπαρτζωκας. Η ομάδα θέλει 2-3 ποιοτικές προσθήκες ακόμη + το bonus με τον Έβανς ότι αποτελεί εσωτερική μετάφραση + Ντόρσει που ήταν εκτός ομάδας όλη την σεζόν.

Τώρα, τι λέμε εμείς εδώ μέσα ότι χρειαζόμαστε παιχταρά στον άσο για να κουβαλήσει, αλλιώς θα παλεύουμε για play in ή θα φάμε την σκόνη του ΠΑΟ, αυτά νομίζω τα βλέπει η διοίκηση και γελάει μαζί μας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Φουρνιέ θα μπει στην 2η σεζόν του στην Ευρωλίγκα, που συνήθως τέτοιοι παίκτες εμφανίζονται ακόμα καλύτεροι, όπως έγινε με Ναν.

Δεν ξέρω τι έγινε με Μισιτς και τι είναι αλήθεια, αλλά εμείς εδώ έχουμε την τάση να το παρουσιάζουμε άσπρο-μαύρο. Δηλαδή η παίρνουμε Μισιτς ή Τζέιμς ή παίρνουμε μια μετριότητα και διαλυόμαστε. Το παρουσιάζετε μερικοί λες και σε όλο τον πλανήτη και από όλους τους αθλητές που θα είναι διαθέσιμοι το καλοκαίρι για τον άσο, δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης εκεί έξω από τον Γκός.

Τον Γκός είχαμε στον άσο, όχι τον Magic Johnson. Ούτε χρειαζόμαστε τον Jason Kid για να πάρουμε Ευρωλίγκα. Είμαι βέβαιος ότι ο παίκτης που θα έρθει, είτε παίζει στο 1 είτε στο 2, είτε είναι κόμπο, θα είναι πολύ ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκός που είχαμε.

Αν γίνει αυτό και πάρουμε και ένα ποιοτικό πεντάρι, δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην είμαστε πραγματικό φαβορί του χρόνου για τον κούπα (και όχι όπως φέτος που είμασταν περισσότερο στα χαρτιά).

Μια απλή σύγκριση περσινού με φετινού ρόστερ (χωρίς μεταγραφες) δείχνει ότι ήδη είμαστε ποιοτικότεροι απο πέρυσι ως ομάδα. Και είναι και βέβαιο ότι θα πάρουμε άλλους 2-3 παίκτες.
Εχουν φαει καποιοι εδω το ptsd με την ευρωλιγκα του παο και του ναν και νομιζουν οτι αν δε φερουμε μισιτς η ομαδα θα διαλυθει. Που η φενερ εν τω μεταξυ ουτε μισιτς ειχε στα γκαρντ ουτε ναν αλλα τελος παντων. Εγω τζειμς δεν θελω. Η μισιτς η λονι μου κανουν απλα θα πρεπει να ειναι καλα ο εβανς για να χει και λιγο αμυντικο φιλτρο η περιφερεια

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 126

Παρ Ιουν 27, 2025 4:30 pm

Knoxville έγραψε:

Το να έρθει ο Τζέιμς είναι η μεγαλύτερη κατάρα που μπορώ να φανταστώ.

35άρης (σε 2 μήνες) με χειρουργίο στη μέση για δισκοκήλη, με τρισάθλιο χαρακτήρα, λούζερ ολκής, βίαιος και μέθυσος... θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι παίκτης Μπαρτζώκα... Βέβαια αν έρθει σε τιμή κόστους κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπες.
Σίγουρα όχι αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και το άθλημα.

Εγώ προσωπικά μόνο στον χειρότερο εχθρό μου θα ευχόμουν Τζέιμς στην ομάδα του.
Θα συμφωνησω. Στην παρουσα φαση μου φαινεται η χειροτερη επιλογη.
Επισης δεν νομιζω πως ο Τζειμς θα ερθει σε τιμη κοστους.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1298
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιουν 27, 2025 4:33 pm

mia sin mia έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 12:40 pm
Heisenberg έγραψε:
Παρ Ιουν 27, 2025 12:16 pm

Για τον Λονι Γουολκερ το εβγαλε ο Χριστοφης το θεμα. εγω απο τον δικο μου ηξερα και ξερω οτι 1ος στοχος παραμενει ο Μιτσιτς και οτι ειχε γινει επαφη και με τον Εξουμ. Δεν εχω κατι νεοτερο προς το παρον. νομιζω οτι το πλαν μπι με γουολκερ(αν ισχυει) ή αλλον που θα ειναι PG θα προχωρησει αφου εξαντληθει του Μιτσιτς. μεχρι μεσα Ιουλιου θα ελεγα.
Εκτος αν παρουσιαστει τετοια σπουδαια περιπτωση που θα πουμε χεσε τον Κοιλαρουμπα Σερβο πάμε σε αυτον.
Αλλα εκει λογικα θα πρεπει να περιμενουμε και περισσοτερο.
Κακώς τα γράφεις.. Άποψη μου.. Εδώ νομίζουν κάποιοι ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε και παίζουμε λέγοντας ότι να ναι.. Προσωπικά δεν θα ξαναγράψω κάποια πληροφορία.. Κ δεν το λεω σαν τιμωρία.. Ποιος είμαι εγώ εξάλλου που θα κάνω αυτό.. Απλά δεν μου αξίζει όλο αυτό γιατί ότι είπα το είπα επειδή ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ και φυσικά ισχύει ακόμ.. δεν λέει απολύτως τίποτα ότι έγινε trade.. Τελος πάντων.. Προσωπικά θα σχολιάζω τα αγωνιστικά ζητήματα της ομαδας χωρίς περαιτέρω πράγματα.
Δεν διαφωνω, ολοι πειραχτηκαμε απο διαφορα που ειπωθηκανε. αλλα ενταξει ρε παιδες σε ενα φορουμ υπαρχουν αυτα.
Εγω δεν τα παιρνω και τοσο στα σοβαρα τα περι κουβα και κλπ σε βαθμο να πω δεν ξαναγραφω τιποτα ρε.
Στα παλια παπουτσια μου αν στους 10 οι 3 δεν με πιστευουν ή με αμφισβητητουν. προβλημα τους.
Οπως στα παπούτσια μου αν δεν επαληθευτουν οσα λεω. δεν ειμαι εγω ο insider, εγω απλως μεταφερω οτι λεει εκεινος.
ολα αυτα που συζηταμε ειναι δευτερευουσας σημασια πραγματα, ειναι για ελευθερο μας χρονο , το μερακι μας.
ας μην τους δινουμε ενα βαρος που δεν μπορουν να το σηκώσουν ούτως η αλλως.

Ωστοσο σεβομαι απολυτα την αποφαση καποιου να μην ξαναγραψει.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”