Φοβερο οργανωτη εχεις και λεγεται Σορτς. Ο αμεσος καλυτερος ειναι ο Μακινταιαρ που εκλεισε σε εμας και μετα ο Ραιτ που δεν μπορεις να τον παρεις απο Ντουμπαι. Ο Φρανσισκο ειναι μια χαρα οργανωτης. Παντως απο τον Μπαντιο που πρεπει να τον εχω κραξει πριν απο ολους σε αυτο τοπικ πας και παιρνεις Μπαμπ και καθαρισες. Αν δεν πηγαινε παρε τον Στραζελ. Αρμονι Μπρουκς για μενα πισω απο τον Ναν ειναι ταμαμ και για καποιο λογο πιστευω ταιριαζει πολυ. Με τον Σλουκα και τον Γκραβτ να μεγαλωνουν μια εξαδα μεmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:16 amΚαι γω αρχίζω και κλείνω αρνητικά προς Μπάντιο και πιο αρνητικά προς Μπάντιο-Φραντσίσκο δίδυμο.
Κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή χωρίς τον Σλούκα έχουμε και τεράστιο θέμα στο playmaking. Γκραντ με εμφανή πτώση φέτος θα είναι για πιο περιορισμένο ρόλο, αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν καθαρό play maker. Συν του ότι ο Φραντσίσκο είναι scoring first pg και δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με Ναν/Σλούκα.
Από Ευρωλίγκα θα μου άρεσε το δίδυμο Βάιλερ Μπάμπ και με Άρμονι Μπρουκς. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος pure play maker σαν τον Σλούκα, αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα σε score first pg.
Στους σέντερ τώρα το πιο βασικό είναι ο Βαλαντσιούνας. Μπορεί να αλλάξει όλη τη δυναμική της ομάδας και θα είναι ο καλύτερος ποστ σέντερ στην Ευρώπη και ίσως και ο καλύτερος ριμπάουντερ.
1) Σλούκας, Weiler Babb, Grant, Τολιόπουλος
2) Ναν, Armoni Brooks
3) Ρογκαβόπουλος, Οσμάν
4) Juancho, Davis
5) Valanciunas, Lessort, W. Gabriel
Μου αρέσει πολύ και ο Gabriel κυρίως γιατί έχει δείξει ότι σε λίγα λεπτά μπορεί να αποδώσει. Νομίζω ότι θα θέλει να επιστρέψει στην ομάδα χωρίς να έχει και μεγάλο ρόλο.
Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που ταιριάζουν μεταξύ τους στο παραπάνω ρόστερ. Σίγουρα δεν θα έβαζα Σλούκα με Οσμάν και Βαλαντσιούνας στην ίδια 5άδα.
Φρανσισκο, Μπαμπ/Στραζελ, Σλουκας
Ναν, Μπρουκς, Γκραντ
Ειναι τοπ. Και με τοσους αγωνες θα χρειαστει μεγαλο ροστερ σιγουρα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο