Κάθε φορά που ακούω για αυτόν, μου έρχεται στο νου αυτός https://ibb.co/R4hvY7BJCoach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 11:18 pmΑν είναι εφικτό επειδή ζω σε χώρα που το Τουίτερ έχει φάει μπαν ( δεν ξέρω αν μπορείς να διαβάσεις χωρίς λογαριασμό, που δεν έχω κιόλας ) να μας εξηγείτε και τι αφορά κάθε τουιτ![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1215
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- yawn.brigade
- Reactions: 683
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ τα έχω πει, πάμε όπως είμαστε με Έβανς, Γουόκαπ, Λι, Φουρνιέ και Ντόρσεϊ + τους συμπληρωματικούς. μια χαρά είμαστε για τον πρώτο γύρο και βάλε.
ταυτόχρονα έχουμε τον Σκινδήλια να τσεκάρει τουίτερ όλη μέρα για παίκτες που μένουν ελεύθεροι από το ΝΒΑ και όταν βρεθεί ο κατάλληλος του κάνει μια προσφορά που δε μπορεί να αρνηθεί και παίρνουμε και τον παικταρά μας.
πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος για τα γκαρντ
στο πιο σοβαρό, θα ήθελα όντως να δω τους Έβανς, Λι και Ντόρσεϊ με κανονικό ρόλο στην ομάδα. αν κάποιος δεν ανταποκριθεί υπάρχει ο χρόνος για συμπληρωματική κίνηση, ελπίζω και τα λεφτά.
ταυτόχρονα έχουμε τον Σκινδήλια να τσεκάρει τουίτερ όλη μέρα για παίκτες που μένουν ελεύθεροι από το ΝΒΑ και όταν βρεθεί ο κατάλληλος του κάνει μια προσφορά που δε μπορεί να αρνηθεί και παίρνουμε και τον παικταρά μας.
πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος για τα γκαρντ

στο πιο σοβαρό, θα ήθελα όντως να δω τους Έβανς, Λι και Ντόρσεϊ με κανονικό ρόλο στην ομάδα. αν κάποιος δεν ανταποκριθεί υπάρχει ο χρόνος για συμπληρωματική κίνηση, ελπίζω και τα λεφτά.
2
2

- steph.larry
- Reactions: 339
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μελαγιες, όσον αφορά τις έγκυρες ειδήσεις, έχει χαμηλότερο ποσοστό επιτυχίας απ' ότι έχει ο Σειμπεν Λι στις προσπάθειες για σουτ τριών πόντων.steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 6:36 pmΡε πως έχουν ξεπέσει έτσι οι τύποι. Αυτός ο Μελάγιες ειδικά, πριν μερικά χρόνια ανέβαζε τίμια μπασκετικά άρθρα όταν απλώς σχολίαζε αγώνες κτλ. Τώρα είναι να πατάς skip με το που βλέπεις το όνομα του.
Το 2021, λίγο πριν επιστρέψει ο Σλούκας από την Φενέρ, ήταν ο μοναδικός που έγραφε, (όντας δημοσιογράφος του gazzeta τότε) "δεν μου προκύπτει μεταγραφή του Σλουκα"
3
2
1

- shaq7
- Reactions: 6879
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
The Washington Wizards will waive Anthony Gill, league sources told
@hoopshype
. Gill had $2.55 million non-guaranteed salary deadline today. A return to Washington remains possible.
εχω χρονια να τον δω αλλα ο παλιος γκιλ της χιμκι θα ταν μπομπα σε μας..32 ειναι μονο αποτι ειδα αλλα εβγαζε και τοτε τραυματισμους
@hoopshype
. Gill had $2.55 million non-guaranteed salary deadline today. A return to Washington remains possible.
εχω χρονια να τον δω αλλα ο παλιος γκιλ της χιμκι θα ταν μπομπα σε μας..32 ειναι μονο αποτι ειδα αλλα εβγαζε και τοτε τραυματισμους
1
1

- montechristo
- Reactions: 2032
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αυτός είναι τρελός θαυμαστής του Μπαρτζώκα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 12:14 amThe Washington Wizards will waive Anthony Gill, league sources told
@hoopshype
και εδώ:
https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... -bartzoka/
1
1

-
- Reactions: 1338
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Mα τι ερωτήσεις κανει αυτος ο δημοσιογραφος, ακου ο αγαπημενος σου προπονητης, δεν εχει δει Κουβοπουλο να μαθει μπαλιτσα.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 12:25 amΑυτός είναι τρελός θαυμαστής του Μπαρτζώκα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 12:14 amThe Washington Wizards will waive Anthony Gill, league sources told
@hoopshype
και εδώ:
https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... -bartzoka/

2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2304
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1215
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά χαλαρώστε, Ιούνιος είναι ακόμη, έχουνε όλο το χρόνο οι καλοί παίκτες να κλείσουν αλλού και να ψάχνουμε για άλογα-στοιχήματα. Πλάκα κάνω, ο προγραμματισμός μας δείχνει καλύτερος από άλλες χρονιές και μάλιστα έχω την αίσθηση ότι ξέρουμε τι θέλουμε περισσότερο από ποτέ. Λίγη υπομονή από τον κόσμο του Ολυμπιακού και θα δούμε την κόκκινη αρμάδα καβάλα στ' άλογο!! Έχει βάλει πλώρη ο Μπαρτζώκας να παίξουμε το πιο τερματισμένο μπάσκετ έβερ.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
"Ιουνίου" αδερφέ. Εκτός κι αν είσαι τόσο μπροστά πια!Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 12:51 amείπα κι εγώ , 29 Ιουλίου και ακόμα να συζητηθεί το "παιδί" του Μπαρτζώκα![]()

2
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3647
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν προχωράει η ανανέωση του Μακκίσικ αν αληθεύει το άρθρο:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... e-makkisik
Καλύτερα κατά την γνώμη μου, βάσει και της παρουσίας του όλα αυτά τα χρόνια και της παρουσίας έπρεπε να του κάνουμε προσφορά αλλά δεν σημαίνει ότι έπρεπε να του δώσουμε και υπερβολικά χρήματα ή κανά διετές αν ήθελε κάτι τέτοιο. Αν θέλει να παίζει με την απόκτηση και του Γουόρντ καλύτερα και για τις 2 μεριές να χωρίσουν οι δρόμοι.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... e-makkisik
Καλύτερα κατά την γνώμη μου, βάσει και της παρουσίας του όλα αυτά τα χρόνια και της παρουσίας έπρεπε να του κάνουμε προσφορά αλλά δεν σημαίνει ότι έπρεπε να του δώσουμε και υπερβολικά χρήματα ή κανά διετές αν ήθελε κάτι τέτοιο. Αν θέλει να παίζει με την απόκτηση και του Γουόρντ καλύτερα και για τις 2 μεριές να χωρίσουν οι δρόμοι.
2
2

- steph.larry
- Reactions: 339
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Σακίλαρος μπορεί και τελικά να μην ανανεώσει. Περίεργη φάση,δε ξέρω πως να αισθανθώ. Μπασκετικά μιλώντας, εννοείται δε του δίνεις 2ετές στα 35 και εννοείται ότι τον έχεις με μικρό συμβόλαιο και συμπληρωματικό ρόλο, αλλά αλήθεια, θα το ήθελα να τον δω να σηκώνει ευρωλίγκα με εμάς. Είναι από τους διαχρονικά αγαπημένους μου αμερικανούς παίχτες που έχουν περάσει από την ομάδα, από τους Eddie Johnson και Rivers(μεγάλη καψούρα) των 90s, μέχρι τη σύγχρονη εποχή, όπου μαζί με Γουόκαπ είναι συνυφασμένοι με τον Ολυμπιακό.
Αν από την άλλη μείνει και αξιώνει το κάτι παραπάνω, καιμε τον Λι ο οποίος είναι παιχταράς (ναι το είπα), και είναι ακριβώς ίδιο στυλ με Σακ αλλά πολύ νεώτερος. Αν ζητάμε από τον Λι να παίξει σαν Γουόκαπ, προφανώς θα μοιάζει με παίχτη Α2, ομοίως με το αντίστροφο, αν δηλαδή βάλεις τον Γουόκαπ να κάνει τον σκόρερ.
Αν από την άλλη μείνει και αξιώνει το κάτι παραπάνω, καιμε τον Λι ο οποίος είναι παιχταράς (ναι το είπα), και είναι ακριβώς ίδιο στυλ με Σακ αλλά πολύ νεώτερος. Αν ζητάμε από τον Λι να παίξει σαν Γουόκαπ, προφανώς θα μοιάζει με παίχτη Α2, ομοίως με το αντίστροφο, αν δηλαδή βάλεις τον Γουόκαπ να κάνει τον σκόρερ.
0