Μετα την ανανεωση μιλου οποιος ονειρευεται δευτερο 5 πετρουσεφ δεν εχει ιδεα απ το αθλημα. Σορυ κιολας αν ειμαι ωμος αλλα δεννγινεται να μην βελεπετε οτι δεννδινει αλλα χαρακτηριστικα απο τον μιλουcoach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:22 pmΜε τετραδα βεζε πιτερς μιλου πετρουσεφ απεναντι πχ στον αστερα θα εχουμε στην κερκιδα πανο : γουαιτ λαιβς ματερ![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 480
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- georbap
- Reactions: 1121
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήθελα πολύ να δω πως γεφυρώνεται αυτό:shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:12 pmο διαμαντοπουλος ειπε οτι οτι εχει γεφυρωθει το κλιμα με τον πετρουσεφ και πιθανοτατα θα μεινει..εμενα θα μου φανει πολυ περιεργο αν γινει απλα το αναφερω σαν ειδηση..
παντως εμενα δεν μαρεσει ο σερβος να παιρνει 20λ στο 5..θα πρεπει να φυγει ο πιτερς ωστε να παταει περισσοτερο στο 4..και να φερουμε και εναν αθλητικο 5ρη..Η 4δα βεζε πιτερς μιλου πετρουσεφ ειναι θανατος..θα παιζουμε με τον ερυθρο πχ και δεν θα μπορουμε να κουνηθουμε στους ψηλους απο το ξυλο.
(Λεγόμενα του ατζέντη του για τον Μπαρτζώκα)
“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φρεσκάρεις τη μνήμη των ξεχασιάρηδων, από το να ανατρέξεις στους αριθμούς για βοήθεια!
ή αυτό
“Έχουμε τον νέο Λουδοβίκο τον 14ο της Γαλλίας, αλλά αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Ο Λουδοβίκος έλεγε πως είναι το κράτος, τώρα έχουμε κάποιον που λέει ότι εγώ είμαι η ομάδα”
ή αυτό
“Αν ένας παίκτης αισθάνεται ότι ο προπονητής δεν τον χρησιμοποιεί σωστά, δεν του δίνει το χρόνο συμμετοχής που του αξίζει και δεν επικοινωνεί μαζί του επαρκώς, αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να παίξει για την ομάδα. Θέλει απλώς να αποφύγει να τον καθοδηγήσει ξανά αυτός ο προπονητής.
Πάντως σε περίπτωση που πάνε όντως να χτίσουν γέφυρα , την βλέπω κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας που σύμφωνα με το τραγούδι "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν".
0
-
- Reactions: 1468
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει. Για πολλους λογους.Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:24 pmΜετα την ανανεωση μιλου οποιος ονειρευεται δευτερο 5 πετρουσεφ δεν εχει ιδεα απ το αθλημα. Σορυ κιολας αν ειμαι ωμος αλλα δεννγινεται να μην βελεπετε οτι δεννδινει αλλα χαρακτηριστικα απο τον μιλουcoach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:22 pmΜε τετραδα βεζε πιτερς μιλου πετρουσεφ απεναντι πχ στον αστερα θα εχουμε στην κερκιδα πανο : γουαιτ λαιβς ματερ![]()
3
3

-
- Reactions: 157
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια κρύβεται στην τελευταία πρόταση
1
1

- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Dante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 4:47 pmΟ συγκεκριμένος πώς σας φαίνεται; Είναι μόλις 22 χρονών, 2,13 ύψος, πραγματικός οδοστρωτήρας, στα χέρια του Μπαρτζω θα εξελιχθεί στον απόλυτο dominant σέντερ της Ευρωλίγκας!
Εμένα μου φαίνεται ο κατάλληλος να διαφημίζει αυτό:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Δευ Ιουν 30, 2025 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- SteveNashidis
- Reactions: 3532
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 157
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα γύριζα ένα ριμέικ της συγκεκριμένης διαφήμισης με τον Ballo αντί του γνωστού σέντερmontechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:39 pmDante's Inferno έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 4:47 pmΟ συγκεκριμένος πώς σας φαίνεται; Είναι μόλις 22 χρονών, 2,13 ύψος, πραγματικός οδοστρωτήρας, στα χέρια του Μπαρτζω θα εξελιχθεί στον απόλυτο dominant σέντερ της Ευρωλίγκας!
Εμένα μου φαίνεται ο κατάλληλος να διαφημίζει αυτό:
![]()
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante's Inferno την Δευ Ιουν 30, 2025 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue
- Reactions: 1522
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπαρχουν παικτες που τεχνικα δεν ειναι καλοι αλλα μπορουν να προλαβουν μια χαμενη φαση στην αμυνα με εκρηξη και αθλητικοτητα .montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:44 pmΟ Ντάνστον σε αναπηρικό καροτσάκι θα είναι πάντα οκτώ κλάσεις καλύτερος.
Υπαρχουν και αλλοι παικτες που δεν εχουν αναλογη εκρηξη και αθλητικοτητα αλλα μπορουν να βγαλουν αμυνες γιατι διαβαζουν τις φασεις πριν γινουν καν .
Ο γερο ντανστον ανηκει στην δευτερη κατηγορια γι αυτο και βρισκει συμβολαια σε τετοια ηλικια .
2
2

-
- Reactions: 175
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω γιατι πιστευω καιρο τωρα οτι στο Μπαρτζωκα θα αρεσει ο Κωσταρας?montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:44 pmΟ Ντάνστον σε αναπηρικό καροτσάκι θα είναι πάντα οκτώ κλάσεις καλύτερος.

0
- steph.larry
- Reactions: 457
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέχωρα από αυτό, ο Ντάνστον στην καριέρα του δεν είχε και ποτέ αυτό το στυλ divas του κωστακούμπο. Και έχει αποδείξει και σαφώς περισσότερα πράγματα.coach blue έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:50 pmΥπαρχουν παικτες που τεχνικα δεν ειναι καλοι αλλα μπορουν να προλαβουν μια χαμενη φαση στην αμυνα με εκρηξη και αθλητικοτητα .montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:44 pm
Ο Ντάνστον σε αναπηρικό καροτσάκι θα είναι πάντα οκτώ κλάσεις καλύτερος.
Υπαρχουν και αλλοι παικτες που δεν εχουν αναλογη εκρηξη και αθλητικοτητα αλλα μπορουν να βγαλουν αμυνες γιατι διαβαζουν τις φασεις πριν γινουν καν .
Ο γερο ντανστον ανηκει στην δευτερη κατηγορια γι αυτο και βρισκει συμβολαια σε τετοια ηλικια .
1
1

- steph.larry
- Reactions: 457
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τη νοοτροπία που κουβαλά ο κωστακούμπο, το βρίσκω πολύ δύσκολο προσωπικά να ισχύει.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:52 pmΕγω γιατι πιστευω καιρο τωρα οτι στο Μπαρτζωκα θα αρεσει ο Κωσταρας?montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 30, 2025 5:44 pm
Ο Ντάνστον σε αναπηρικό καροτσάκι θα είναι πάντα οκτώ κλάσεις καλύτερος.![]()
0