ε δεν εχουμε τοσα 4αρια ας παρουμε ακομα εναTonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 4:12 pmΕπαφές με πετρούσεφ διαβάζω. Άμυνα θα παίξει κανείς;![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά είναι δουλειά του Μίσκο που έτσι και αλλιώς έχει καλές σχέσεις με DPG. Εννοείται ότι σε περίπτωση που ισχύει πολύ φοβάμαι, ότι ο Juancho θα φύγει το ισοδυναμεί με αυτοχειρία για τον Παναθηναϊκό. Ετσι και αλλιώς δεν μπορούσε να σταθεί στην Dubai αμυντικά και επιθετικά. Στον ΠΑΟ λογικά θα τον πλακώσει τελείως η φανέλα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 4:15 pmε δεν εχουμε τοσα 4αρια ας παρουμε ακομα εναTonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 4:12 pmΕπαφές με πετρούσεφ διαβάζω. Άμυνα θα παίξει κανείς;![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και λέει τίποτα αυτός ο "Professor" ή είναι κανένας από τους γνωστούς "insiders των οπισθίων";nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:07 pmΓράφει κάποιος ένα tweet τύπου:
Το διαβάζει κάποιος με μηδενική ιντερνετική παιδεία, το ξαναγράφει. Αφού επαναληφθεί κάποιες φορές αρχίζουν τα "γράφουν πολλοί ότι κοιτάμε Πετρούσεφ", αναπαράγεται αυτό κλπ κλπ
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γελάτε, έτσι ξεκίνησε και ο Charania στο Tweeter…nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:07 pmΓράφει κάποιος ένα tweet τύπου:
Το διαβάζει κάποιος με μηδενική ιντερνετική παιδεία, το ξαναγράφει. Αφού επαναληφθεί κάποιες φορές αρχίζουν τα "γράφουν πολλοί ότι κοιτάμε Πετρούσεφ", αναπαράγεται αυτό κλπ κλπ
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα εγώ παρακολουθώ 2 συγκεκριμένους που γενικά πέφτουν μέσα. Δεν ξέρω που τις βρίσκουν τις πληροφορίες αλλά και για μοντέρο έχουν πει πριν γραφτεί στα σόσιαλ. πχ είδα ότι ο ένας ανέβασε ενδιαφέρον του ολυμπιακού για τέιλορ και μπόνγκα αλλά ότι ο δεύτερος κοιτάει και nba. Αλλά στην τελική το ενδιαφέρον για έναν παίκτη δεν λέει και πολλά. πχ πριν κάποιο καιρό δεν θυμάμαι πόσο είχε γράψει για ενδιαφέρον ΠΑΟ για αρμόνι μπρούκς.Τώρα λένε θα πάει βιλερμπάν οπότε στην τελική δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν γίνει πρόταση στον παίκτη.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:07 pmΓράφει κάποιος ένα tweet τύπου:
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως τόσα χρόνια μόνο εκείνον τον Dunkman (ή κάτι τέτοιο) τον έχω δει να πέφτει μέσα αλλά σε θέματα ολυμπιακού μόνο σχεδόν κατά 85-90%. Σε θέματα παναθηναϊκού δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:28 pmΚοίτα εγώ παρακολουθώ 2 συγκεκριμένους που γενικά πέφτουν μέσα. Δεν ξέρω που τις βρίσκουν τις πληροφορίες αλλά και για μοντέρο έχουν πει πριν γραφτεί στα σόσιαλ. πχ είδα ότι ο ένας ανέβασε ενδιαφέρον του ολυμπιακού για τέιλορ και μπόνγκα αλλά ότι ο δεύτερος κοιτάει και nba. Αλλά στην τελική το ενδιαφέρον για έναν παίκτη δεν λέει και πολλά. πχ πριν κάποιο καιρό δεν θυμάμαι πόσο είχε γράψει για ενδιαφέρον ΠΑΟ για αρμόνι μπρούκς.Τώρα λένε θα πάει βιλερμπάν οπότε στην τελική δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν γίνει πρόταση στον παίκτη.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:07 pm
Γράφει κάποιος ένα tweet τύπου:
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ποιους εννοεις?στα του παο δεν πεφτει κανενας μεσα απο τουιτερ,μονο το σδνα οτι βγαζει.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:28 pmΚοίτα εγώ παρακολουθώ 2 συγκεκριμένους που γενικά πέφτουν μέσα.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@Itoudisball, @_Mr10_ αν και για τον ολυμπιακο λενε περισσοτεροshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:34 pmποιους εννοεις?στα του παο δεν πεφτει κανενας μεσα απο τουιτερ,μονο το σδνα οτι βγαζει.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:28 pm
Κοίτα εγώ παρακολουθώ 2 συγκεκριμένους που γενικά πέφτουν μέσα.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τον πρωτο δεν ξερω αν τον εχω πετυχει,τον δευτερο τον κοροιδευει ολο το τουιτερ σιγουρα δεν εχει πληροφοριεςTonyTonyChopper έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 6:55 pm@Itoudisball, @_Mr10_ αν και για τον ολυμπιακο λενε περισσοτερο![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο