Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 29, 2026 4:55 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 4:41 pm
Θα διαθέσουμε 8 εκ για τα 2 τεσσαρια μας; :shock:
Οχι.....

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 29, 2026 5:04 pm

Dakotas έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 4:52 pm
Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 4:37 pm

εντωμεταξυ αυτο θα το κανετε εσεις αν παρετε Μπονγκα και δεν διωξετε κανεναν οπως λετε.
:roofl:
Δες πρωτα την καμπουρα σας.
Αυτό λέμε,ότι για να έρθει ο Μπονγκα πρέπει να φύγει ο οσμαν πχ
Δεν είπε κανείς ότι θα μείνουν όλοι συν τον Μπονγκα πχ
Τώρα τι να έρθει ο γιαμπουζελε να παίζει που;;;
Αυτό λένε τα παιδιά
Ο βεζενκοφ έχει 25-30 λεπτά ακατέβατα και ο κοουτς στηρίζεται πολύ στην ικανότητα να σουτάρει,στο 5 είσαι καλυμμένος,που να πάει ;;;
Ο Σασα δεν ειναι απαραιτητο να συνεχισει να παιζει 25-30 λεπτα ακατεβατα... :)
Το οτι το εκανε 2-3 χρονια, ειτε επειδη ο Μπαρτζωκας δεν εμπιστευοταν οσο επρεπε τον Πιτερς ή γιατι πιστευε πως υπηρχε τελος παντων μεγαλη διαφορα απο οσα μπορουσε να παρει απο τον καθεναν - δεν σημαινει πως θα κανει παντα το ιδιο.
Μεγαλωνει κιολας, αν συνεχισει σε αυτους τους ρυθμους θα καει πριν την ωρα του.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 29, 2026 5:06 pm

Τα 25 λεπτα δεν ειναι κανας ακραιος χρονος για παικτη στο prime του. Ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο ματς. Δεν υπαρχει σουπερ σταρ που παιζει κατω απο 25 λεπτα.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Ιουν 29, 2026 5:07 pm

δεν καταλαβαινω γιατι τοση ταραχη, λες και ειπα οτι ειναι κοντα ή οτι ετοιμαζει βαλιτσες.

προσωπικη μου επιθυμια διατυπωσα. δεν ειπα οτι το πλανο πρεπει να ειναι αυτο.
Αλλα απο το απλο αν μπορουμε να τον παρουμε να τον παρουμε που ειπα εγω αλλοι φτασανε να λενε οτι δεν εχουμε λεφτα και οτι στο τελος θα παρουμε τον φουφουτο ξερω γω για να καθεται 10 λεπτα στο παγκο ο Σασα.
οσο εξωπραγματικο ειναι να ερθει ο Γιαμπουσελε αλλο τοσο ειναι να ερθει και ο Φουφουτος.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 29, 2026 5:08 pm

Πειράζει που στο μυαλό μου ακόμα και ένα δίδυμο τύπου Darden - Petway θα ταν μια χαρά? Αθλητικότητα, απειλή από το τρίποντο, ξύλο, άμυνα και χωρίς πολλές απαιτήσεις για λεπτά και μπάλες.

Τώρα το ποιοι είναι οι αντίστοιχοι το 2026 δεν το ξέρω. Ίσως ο ένας να ναι ο Okeke? Ίσως ο Bonga? Ίσως ο Mike?

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 5:08 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 4:51 pm
Ρε παιδια τσονταρετε λιγο να παρουμε και Οτουρου να κανει τα ρεπα του Μιλου. Εδω θα φερουμε ΚΑΙ ΓΙΑΜΠΟΥΣΕΛΕ ΚΑΙ ΝΤΙΑΛΟ+ οτι αλλους εχουμε ηδη. Ελα, θα ανεβασω gofundme και μετα θα στειλω το λινκ στην ΚΑΕ....
Πληροφοριες λενε οτι ο Παπανικολαου και ο Σασα εχουν δυσαρεστηθει και απειλουν να φυγουν να πανε αλλου , διοτι στον Γουοκαπ λεει φερανε Μοντερο και Μακινταρη να του κανουν αερα στα @@ και θελουν και αυτοι απο δυο πρωτοκλασατους εκαστος εναν για το καθε @! :roofl:
Δυσκολα τα πραγματα σε λιγο βλεπω Μποζικα να ξαναβγαζει δελτιο για να ενισχυσει την ομαδα μαζι με τν μπουρνελε, γιατι ολοι οι αλλοι θα εχουν φυγει. :Amen:

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 5:12 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 5:06 pm
Τα 25 λεπτα δεν ειναι κανας ακραιος χρονος για παικτη στο prime του. Ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο ματς. Δεν υπαρχει σουπερ σταρ που παιζει κατω απο 25 λεπτα.
Δεν θα διαφωνησω αλλα μαλλον ειναι υψηλο για τα δεδομενα του Μπαρτζωκα. Θεωρω θα ηθελε να το σταθεροποιησει καπου στα 22-23 λεπτα και πιστευω οτι επαιζε περισσοτερο απο αυτο, γιατι θεωρουσε οτι δεν μπορουσε να δωσει οσα ηθελε ο Πιτερς.

ΥΓ: Παρ ολα αυτα κι εγω βρισκω το σεναριο του Γιαμπουσελε ακραιο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Δευ Ιουν 29, 2026 5:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιουν 29, 2026 5:13 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 2:31 pm
Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 1:43 pm
Πέρασε λίγο στο απαρατήρητη είναι αλήθεια η δήλωση του @JERIAN GRANDAKOS :

Αλλά με έκανε να αναθεωρήσω λίγο τι έλεγα για τον Ντόρσεϊ και το συμβόλαιο που δεν θα έβρισκε του χρόνου.
Σε μια ήδη στενή και στεγνή αγορά (όπως έχει αναλυθεί) θα μπουν 4 ομάδες που θα ψάχνουν 60 παίκτες, οι 20 βασικοί σε όλες τις θέσεις. Και θα βγει ο Ντόρσεϊ, ή ακόμα και ο Γουόκαπ στην αγορά, θα στηθεί πληστηριασμός. Είναι προς το συμφέρον μας να δώσουμε κάτι παραπάνω και να κλείσουμε τις εκρεμμότητες με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Γουόρντ φέτος ώστε κανένα συμβόλαιο βασικού να μην λήγει στο τέλος του 2027. Το ίδιο σαφώς και οι άλλες ομάδες.
θα αδειασει η κινα και η τζι λιγκ , δεν ειναι οτι ολες οι ομαδες και ολοι οι κοουτς θελουν ντε και καλα παικτες παιγμενους στην ευρωλιγκα ασε που κι οι ομαδες που αθ προστεθουν θα εχουν ηδη καποιους παικτες στα υπαρχοντα ροστερ τους δεν θα πανε για αλλαγη δωδεκαδας μονοκοπανια...
Πάντως τουλάχιστον 60 παίκτες που δεν θα παιζουν φέτος στην Ευρωλίγκα θα παιξουνντου χρόνου πρώτη φορά και αναπόφευκτα παίκτες πουβθα μείνουν ελεύθεροι και είναι καλοί ια τους χτυκησουν οι καινούριες ομάδες.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Ιουν 29, 2026 5:17 pm

Εμένα προσωπικά με νοιάζει το 3αρι. Δεν έχω θέμα αν είναι 3/2αρι ή 3/4αρι αλλά η καλή του θέση ή τα χοντρά λεπτά να τα παίζει στο 3. Από χαρακτηριστικά οπωσδήποτε αθλητικό 3D( άμυνα-σουτ), οτιδήποτε παραπάνω έχει πχ προσωπική φάση ή να βάζει τη μπάλα στο παρκέ ή να βλέπει πάσα ή να είναι coordinator στην άμυνα, καλοδεχούμενο. Όμως ο παίκτης θα πρέπει να ξέρει οτι έρχεται πρώτα από όλα για να δέσει την άμυνα και να είναι ο glue guy.

Στο 4 ή 4-5 ή 4-3 δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, έναν καλό αθλητικό παίκτη, με αμυντικό φίλτρο και με έφεση στις αλλαγές, στην επίθεση να σουτάρει αξιοπρεπώς από την περιφέρεια και να του ''κόβει'' να μπει στη φιλοσοφία των cuts. Εδώ και να ρισκάρεις παίρνοντας έναν παίκτη από χαμηλότερη λίγκα ή από την Αμερική χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία δεν υπάρχει πρόβλημα. Με την προϋπόθεση όμως ο άλλος φοργουορντ (το 3αρι) να είναι φωτιά.

Μέχρι φέτος
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 29, 2026 5:20 pm

Την χρονιά που μας πέρασε ο μιλου είχε 21,50 λεπτά ο Ταιρίκ 15 και 15 ο χολ 51,50 λεπτά πως βγαίνουν;

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 29, 2026 5:22 pm

Άμα θέλετε οπωσδήποτε 4ρι παικτουρα που μπορεί να πάει κ στο 5,σουτάρει καλά και δε θα στοιχίσει κι ο κουκος αηδόνι για να καλύπτει το χρόνο πίσω από τον Σασα και δυνητικά θα μπορεί να βγει κ μπροστά πάρτε το παικταρα τον Ενκαμουα από τη Βαρεζε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 29, 2026 5:24 pm

Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 5:07 pm
δεν καταλαβαινω γιατι τοση ταραχη, λες και ειπα οτι ειναι κοντα ή οτι ετοιμαζει βαλιτσες.

προσωπικη μου επιθυμια διατυπωσα. δεν ειπα οτι το πλανο πρεπει να ειναι αυτο.
Αλλα απο το απλο αν μπορουμε να τον παρουμε να τον παρουμε που ειπα εγω αλλοι φτασανε να λενε οτι δεν εχουμε λεφτα και οτι στο τελος θα παρουμε τον φουφουτο ξερω γω για να καθεται 10 λεπτα στο παγκο ο Σασα.
οσο εξωπραγματικο ειναι να ερθει ο Γιαμπουσελε αλλο τοσο ειναι να ερθει και ο Φουφουτος.
το διαβασες απο το τοπικ των ινσαιντερς που τον εγραψα?παρακαλω αλλη φορα να δηλωνεις την πηγη σου..ο φουφουτος ειναι δικη μου αποκλειστικοτητα :D
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 3:00 pm
Ενα από τα ονόματα στην λίστα είναι ο φουφουτος..το ξέρω μόνο εγώ που είμαι χωμένος .. αλλά απλά είναι στην λίστα μπορεί και να μην ακουστεί αλλά εγώ είμαι τόσο γαματος και το ξέρω .. τώρα που το πα ίσως και να το έκαψα .. Αλλά ισχύει 200%

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 29, 2026 5:32 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 5:22 pm
Άμα θέλετε οπωσδήποτε 4ρι παικτουρα που μπορεί να πάει κ στο 5,σουτάρει καλά και δε θα στοιχίσει κι ο κουκος αηδόνι για να καλύπτει το χρόνο πίσω από τον Σασα και δυνητικά θα μπορεί να βγει κ μπροστά πάρτε το παικταρα τον Ενκαμουα από τη Βαρεζε
4/5 με την σωματοδομή του γιαμπουζελε να βαράει με 41% τρίποντο δεν θα βρεις ο ενκαμουα τον ανέφεραν και οι σοτ κλοκ αλλά τον είχα δει και στο Ευρωμπάσκετ αλλά λίγα πράγματα θυμάμαι και από ότι βλέπω πιο πολύ αθλητικός είναι παρά τανκς για εμένα καλύτερα ο Ρόμπινσον Ερλ που έχει και κάποια εμπειρία σε σοβαρό πρωτάθλημα...

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 29, 2026 5:34 pm

Kostas89 έγραψε:
Την χρονιά που μας πέρασε ο μιλου είχε 21,50 λεπτά ο Ταιρίκ 15 και 15 ο χολ 51,50 λεπτά πως βγαίνουν;
Υπάρχουν ματς που κάποιος/οι δεν έπαιζαν.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 29, 2026 5:37 pm

Kostas89 έγραψε:
Φαντάσου ότι σε ένα παιχνίδι είναι τραυματίας ο Χολ και παίζει ο Μιλου 40 λεπτά. Στο επόμενο είναι τραυματίας ο Μιλου και παίζει ο Χολ 40 λεπτά. Πόσο χρόνο συμμετοχής έχουν κατά μέσο όρο στα παιχνίδια που έπαιξαν;

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”