Αυτό λέω και εγώ υπάρχουν ματς που ήταν τραυματίες υπάρχουν ματς που κάνουν γρήγορα φάουλ υπάρχουν που πρέπει να ξεκουράζεται ο Μιλου (31 στα 32 του χρόνου)υπάρχουν ματς που είναι κακοί πως γίνεται να λέτε(όχι απαραίτητα εσύ
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έκλεισε Μπάρτσα ακούγεται.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 5:22 pmΆμα θέλετε οπωσδήποτε 4ρι παικτουρα που μπορεί να πάει κ στο 5,σουτάρει καλά και δε θα στοιχίσει κι ο κουκος αηδόνι για να καλύπτει το χρόνο πίσω από τον Σασα και δυνητικά θα μπορεί να βγει κ μπροστά πάρτε το παικταρα τον Ενκαμουα από τη Βαρεζε
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα ιδια γραφω και στους παναθηναικους μαλλον δεν με διαβαζεις αρκεταHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 4:37 pmεντωμεταξυ αυτο θα το κανετε εσεις αν παρετε Μπονγκα και δεν διωξετε κανεναν οπως λετε.
![]()
Δες πρωτα την καμπουρα σας.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μπορουσες να φερεις Ντιαλο και Γιαμπουσελε εγω προσωπικα θα ειχα εκστασιαστει. Απλα δεν το θεωρω ρεαλιστικο σεναριο. Οχι γιατι δεν χωρανε ειδικα σε μια τοσο μεγαλη σεζον. Επισης δεν καταλαβαινω τον Χαμο για Γιαμπουσελε τυπου θα ζητησει παραπανω απο τον Σασα. Ο παικτης δεν εχει κατακτησει κανενα προσωπικο βραωβειο ενω και την ευρωλιγκα η Ρεαλ την πηρε με αυτον απων.Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 3:33 pmτο οτι δεν θελετε Γιαμπουσελε και θελετε κατι μετριοτητες ροντεν και οκεκε με ξεπερναει.
αυτη τη στιγμη ο χολ ειναι πολυτελεια στην ομαδα. εχουμε 3 μονοθεσιτες σεντερ συν καραγιαννιδη.
οι δυο μοιαζουν και ειναι pnr ψηλοι Τζοουνς και Χολ. Αν εχεις την δυναστοτητα να παρεις τον Γιαμπουσελε δεν την αφηνεις, διωχνεις χολ και και παιρνεις τον κωλαρά που ξερει κανταρια μπασκετ και σου παιζει ανετα και στο 5.
και ετσι εχεις
Μιλουτινοφ για μέγεθος, post παιχνίδι και ριμπαουντ.
Τζοουνς για άμυνα στις αλλαγές, αθλητικοτητα και ενεργεια.
Γιαμπουσελε για spacing, δυναμη, δημιουργια από το "4" και small-ball "5".
και στο 3 κλεινεις με ενα ντιαλο ή κανεναν λαβρακα απο ΝΒΑ .
ποιος ροντέν τωρα.
Παικταρας ειναι αλλα με ποιανλογικη να ζητησει 4 ή να αξιζει τεσσερα εκαρομμυρια. Η μονη κογικη να τα ζητησει ειναι για να βγαλει τα σπασμενα που πληρωσε ο ιδιος buyout στη Ρεαλ για να παει ΝΒΑ
Για να μην αλλαζω θεμα ομως.
Αν μου ελεγες διαλεξε Ντιαλο Γιαμπουσελε ή Ροντεν Μετου(αυτον προτιμω εγω)/ Οκεκε δεν θα αου απαντουσα ποτε την δευτερη επιλογη. Αλλα και με την την δευτερη επιλογη θεωρω οτι η ομαδ αειναι υπερκομπλε και ακομη καλύτερη απο την φετινή
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε πει, στο φόρουμ δεν υπάρχει η άποψη του τουλούμπα, του νικόλα, του μητσου, του τάκη. Είμαστε απλά αντιπρόσωποι συγκεκριμένης χρωματικής άποψης. Τέ-λος.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 5:53 pmτα ιδια γραφω και στους παναθηναικους μαλλον δεν με διαβαζεις αρκεταHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 4:37 pm
εντωμεταξυ αυτο θα το κανετε εσεις αν παρετε Μπονγκα και δεν διωξετε κανεναν οπως λετε.
![]()
Δες πρωτα την καμπουρα σας.

- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το να είμαστε απλοί φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ δεν παίζει;nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:05 pmΈχουμε πει, στο φόρουμ δεν υπάρχει η άποψη του τουλούμπα, του νικόλα, του μητσου, του τάκη. Είμαστε απλά αντιπρόσωποι συγκεκριμένης χρωματικής άποψης. Τέ-λος.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νοπ σορι. Οταν μου λες κάτι, το παρελθόν σου στο φόρουμ εξαφανίζεται και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είσαι ολυμπιακός και σαν ολυμπιακός θα έχεις (οφείλεις να έχεις) συγκεκριμένο σετ απόψεων.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:32 pmΤο να είμαστε απλοί φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ δεν παίζει;nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:05 pm
Έχουμε πει, στο φόρουμ δεν υπάρχει η άποψη του τουλούμπα, του νικόλα, του μητσου, του τάκη. Είμαστε απλά αντιπρόσωποι συγκεκριμένης χρωματικής άποψης. Τέ-λος.

- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μη βγαίνουμε off topic, ας το συνοψίσω: Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό να συμπαθώ μια ομάδα. Αλλά στην πραγματικότητα, αγαπώ το ίδιο το μπάσκετ. Ούτε σετ απόψεων, ούτε 2 σε 1 συσκευασίες. Άντε βρε, με ξαναγνώρισες:)nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:37 pmΝοπ σορι. Οταν μου λες κάτι, το παρελθόν σου στο φόρουμ εξαφανίζεται και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είσαι ολυμπιακός και σαν ολυμπιακός θα έχεις (οφείλεις να έχεις) συγκεκριμένο σετ απόψεων.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σας γράψω εγώ την αιρετική απο οτι φαίνεται αποψη...
Ο Γιαμπουσέλε της Ευρωλιγκας (της Ρεαλ) ηταν ενα πολυ καλο 4αρι που άνετα θα έφερνα για πρώτο.
Τωρα αν είναι παικταρας, τολμώ να πω οτι το hype του οφείλεται σε κατι hero ball με την εθνικη. Είναι (ηταν) ενας πολυ καλός παικτης Ευρωλιγκας.
Από τότε εκανε μια καλή χρονιά ΝΒΑ στην 3η χειρότερη ομάδα της Ανατολής την ανεκδιηγητη Φιλαδέλφεια εκείνης της χρονιάς, στη ΝΥ ηταν ανυπαρκτος, ενω για την παρουσία του στο Σικάγο ομολογώ δεν εχω εικόνα αν ηταν στα χασομερια της σεζόν ή ηταν πραγματικά σταρτερ.
Βρίσκω τεράστιο ρίσκο να λέμε να αφήσουμε Χολ (ενω αφήσαμε και Φαλ) για να δίνουμε εν δυνάμει χρονο στο 5 στο διμετρο μπουλουκακι που αμφιβάλλω οτι μπορεί να σταθεί στο 5 στην Ευρωλιγκα.
Επίσης ειναι too good στο 4 ώστε να μην έχει νόημα να τον συζητάμε για το 4 πίσω απο Σασα
Γενικά μου φαίνεται άτοπη σαν συζήτηση
Ο Γιαμπουσέλε της Ευρωλιγκας (της Ρεαλ) ηταν ενα πολυ καλο 4αρι που άνετα θα έφερνα για πρώτο.
Τωρα αν είναι παικταρας, τολμώ να πω οτι το hype του οφείλεται σε κατι hero ball με την εθνικη. Είναι (ηταν) ενας πολυ καλός παικτης Ευρωλιγκας.
Από τότε εκανε μια καλή χρονιά ΝΒΑ στην 3η χειρότερη ομάδα της Ανατολής την ανεκδιηγητη Φιλαδέλφεια εκείνης της χρονιάς, στη ΝΥ ηταν ανυπαρκτος, ενω για την παρουσία του στο Σικάγο ομολογώ δεν εχω εικόνα αν ηταν στα χασομερια της σεζόν ή ηταν πραγματικά σταρτερ.
Βρίσκω τεράστιο ρίσκο να λέμε να αφήσουμε Χολ (ενω αφήσαμε και Φαλ) για να δίνουμε εν δυνάμει χρονο στο 5 στο διμετρο μπουλουκακι που αμφιβάλλω οτι μπορεί να σταθεί στο 5 στην Ευρωλιγκα.
Επίσης ειναι too good στο 4 ώστε να μην έχει νόημα να τον συζητάμε για το 4 πίσω απο Σασα
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα...Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάμε για αυτόν. Σε αυτούς που είπατε πριν θα καταλήξουμε μάλλον.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:56 pmΘα σας γράψω εγώ την αιρετική απο οτι φαίνεται αποψη...
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε παρακαλώ, άλλη φορά, αν σναφερθείς στον Μήτσο και στον Τάκη, μην τους βάζεις δίπλα-δίπλα, γιατί με πιάνει σύγκρυο!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 6:05 pmΈχουμε πει, στο φόρουμ δεν υπάρχει η άποψη του τουλούμπα, του νικόλα, του μητσου, του τάκη. Είμαστε απλά αντιπρόσωποι συγκεκριμένης χρωματικής άποψης. Τέ-λος.
Ταιρικ 0,Μίλου 20 κ Χολ 20nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 5:37 pmΦαντάσου ότι σε ένα παιχνίδι είναι τραυματίας ο Χολ και παίζει ο Μιλου 40 λεπτά. Στο επόμενο είναι τραυματίας ο Μιλου και παίζει ο Χολ 40 λεπτά. Πόσο χρόνο συμμετοχής έχουν κατά μέσο όρο στα παιχνίδια που έπαιξαν;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο