https://vm.tiktok.com/ZNdP6wHDG/
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τις αναφορες
Συντονιστής: Captains
https://vm.tiktok.com/ZNdP6wHDG/
ΧΑ, δεν είσαι ενήμερος σωστά, προς το τέλος δες τον να διανύει αποστάσεις χωρίς καν να λαχανιαζει:big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 6:57 pmhttps://vm.tiktok.com/ZNdP6wHDG/
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τις αναφορες
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 6:29 pmΔυο επιλογες βλεπω εγω για την ομαδα..Το ιδανικο σεναριο για μενα που παιρνουν τον μισιτς.
Μισιτς γουοκαπ εβανς
φουρνιε ντορσει λι?
γουορντ παπ μακισικ
βεζε πιτερς
μιλου μπασει/τζοουνς, μπιρτς/ντανστον
και το δευτερο σεναριο που δεν μπορουν/θελουν να παρουν τον μισιτς..ασσο αλλο δεν βλεπω να υπαρχει οποτε παμε στο πλαν β ΄΄να χει καλα ο θεος τον εβανς΄΄
Εβανς γουοκαπ λι
λονι γουοκερ ντορσει(αν και θα φυγει απο μονος του αν δει και τον λονι)
φουρνιε γουορντ
οι υπολοιποι ιδιοι με πανω.
Το πρωτο σεναριο το θεωρω πολυ καλυτερο παντως, στο δευτερο παιρνουμε παρα πολυ ρισκο και μπουκωνουμε και το 2/3 οσο δεν παει.
Σταμ συμφωνω σε οτι λες για την συγκριση των 2 5ριων.
Παικταράς δεν είναι, αλλά έχει potential. Βασικά πρέπει να μου πεις τι θέση παίζει για να σου πω!Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:49 pmΕχετε φαγωθει να φυγει ο Λι. Ο λι εινα παικταρας και δεν θα παει πουθενα
Κοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:51 pmΠαικταράς δεν είναι, αλλά έχει potential. Βασικά πρέπει να μου πεις τι θέση παίζει για να σου πω!Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:49 pmΕχετε φαγωθει να φυγει ο Λι. Ο λι εινα παικταρας και δεν θα παει πουθενα
καλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:31 pmΝομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.
Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.
Και ο εβανς ασσος ειναι και ο τζειμς ασσος ειναι. Scoring first guards ειναι ολοι αυτοι οπως και ο Λαρκιν σε ποιο ψηλο επιπεδο απο αυτους οταν ηταν στο prime τουshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pmκαλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:31 pm
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.
Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.
ο χουπφελας παντως που αντικειμενικα ξερει μπασκετ και ας ειναι φιλο παναθηναικος ειπε οτι δεν γινεται να αφησαμε τον γκος για να παμε με καποιον σαν τον γουαλας..ουτε θα παμε τζι λιγκ να παρουμε παικτη για βασικο αλλα οτι παμε πολυ στοχευμενα για leading guard..οτι δεν γινεται να ρισκαρουμε τοσο.Επισης περιμενει να απαντησουμε και στον βαλανσιουνας γιατι σε τετοιες ομαδες οπως οι δικες μας το επικοινωνιακο παιζει τεραστιο ρολο.
ο μπαρτζωκας παντως για τον λι εχει πει οτι ειναι ασσος.
ναι αυτο ειπε και ο μπαρτζωκας.. σκορινγκ ασσος..βεβαια ενω ειπε αυτο τον εβαλε να κανει τον γουοκαπ..Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:01 pmΚαι ο εβανς ασσος ειναι και ο τζειμς ασσος ειναι. Scoring first guards ειναι ολοι αυτοι οπως και ο Λαρκιν σε ποιο ψηλο επιπεδο απο αυτους οταν ηταν στο prime του
Συμφωνώ 1000% ότι τον ευνούχισε ο κόουτς, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει με τον τρόπο που παίζουμε. Λες ότι είναι scoring first, αλλά δεν έχει τρίποντο, ούτε το vision του Shorts, playmaker δεν μπορεί να παίξει σε εμάς, στο τρία δεν χωράει..Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pmΚοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.
Δεν ειναι καλος οργανωτης για αυτο ειπα ειναι για δευτερος οργανωτης μεσα στο παιχνιδι. Ο λι σε πενταδα με Εβανς και Φουρνιε αν τον αφησεις θα κανει παρτυ αλλα μακκισικ στο πραιμ του. Ο τζειμς οσο αφορα την δημιουργια ωριμασε μεγαλωνοντας. Ο εβανς ειναι λιγο καλυτερος οργανωτης απο τον Λι απλα εχει περισσοτερες παραστασεις.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:04 pmναι αυτο ειπε και ο μπαρτζωκας.. σκορινγκ ασσος..βεβαια ενω ειπε αυτο τον εβαλε να κανει τον γουοκαπ..Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:01 pm
Και ο εβανς ασσος ειναι και ο τζειμς ασσος ειναι. Scoring first guards ειναι ολοι αυτοι οπως και ο Λαρκιν σε ποιο ψηλο επιπεδο απο αυτους οταν ηταν στο prime του
παντως ο τζειμς ειδικα αλλα και λιγοτερο ο εβανς εχουν πολυ καλη δημιουργια..ο λι νομιζω σε δημιουρια ειναι 3/10..ενω δεν εχει και το πουλ απ τριποντο.
Ο λι σε τριαδα με Εβανς ή Μισιτς και Φουρνιε θα κανει παρτυ μπροστα και ας μην εχει τριποντο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 8:07 pmΣυμφωνώ 1000% ότι τον ευνούχισε ο κόουτς, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει με τον τρόπο που παίζουμε. Λες ότι είναι scoring first, αλλά δεν έχει τρίποντο, ούτε το vision του Shorts, playmaker δεν μπορεί να παίξει σε εμάς, στο τρία δεν χωράει..Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pm
Κοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.
Ποιον θα έβαζες δίπλα του; Με Ουόκαπ δεν κολλάει. Ίσως με Έβανς ή Ντόρσει;