Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

big_lebowski

junior
Reactions: 255
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 04, 2025 6:57 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:45 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:43 pm

Μπορεί να το πήρε προσωπικά ο Μιλου τώρα και να πάει να προπονηθεί μαζί με τον Γιοκιτς τώρα το καλοκαίρι που οι αναφορές λένε ότι διανύει πολλά χιλιόμετρα και να είναι φέτες φέτος.
https://vm.tiktok.com/ZNdP6wHDG/

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τις αναφορες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:02 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:57 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:45 pm

Μπορεί να το πήρε προσωπικά ο Μιλου τώρα και να πάει να προπονηθεί μαζί με τον Γιοκιτς τώρα το καλοκαίρι που οι αναφορές λένε ότι διανύει πολλά χιλιόμετρα και να είναι φέτες φέτος.
https://vm.tiktok.com/ZNdP6wHDG/

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τις αναφορες
ΧΑ, δεν είσαι ενήμερος σωστά, προς το τέλος δες τον να διανύει αποστάσεις χωρίς καν να λαχανιαζει:
https://vm.tiktok.com/ZNHbQYPUwcgTf-TLM2O/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6880
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:22 pm

Του μιλου το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι δεν ειναι φαν του γυμναστηριου παρα οτι ειναι χοντρος..Πχ ο βαλανσιουνας μπορει να εχει 30% λιπος οπως εχει και ο μιλου αλλα εχει απο κατω και ποσα κιλα μυς..Μαλιστα ο ογκος του ειναι και πλεονεκτημα σε καποιες φασεις γιατι ειναι σαν τανκ.. Μαστερ του ειδους ο αγαπημενος μου παικτης σακιλ,ζουσε με μπεργκερ και πιτσες αλλα σκοτωνοταν και στο γυμναστηριο και ετσι τα κιλα του τα ειχε πλεονεκτημα.

Ο μιλου ειναι τεμπελχανας,καλο περασακιας και στηριζεται μονο στο ταλεντο του..Αν γυμναζοταν ανετα θα εκανε καριερα στο ΝΒΑ

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 856

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:31 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:29 pm
Δυο επιλογες βλεπω εγω για την ομαδα..Το ιδανικο σεναριο για μενα που παιρνουν τον μισιτς.

Μισιτς γουοκαπ εβανς
φουρνιε ντορσει λι?
γουορντ παπ μακισικ
βεζε πιτερς
μιλου μπασει/τζοουνς, μπιρτς/ντανστον

και το δευτερο σεναριο που δεν μπορουν/θελουν να παρουν τον μισιτς..ασσο αλλο δεν βλεπω να υπαρχει οποτε παμε στο πλαν β ΄΄να χει καλα ο θεος τον εβανς΄΄

Εβανς γουοκαπ λι
λονι γουοκερ ντορσει(αν και θα φυγει απο μονος του αν δει και τον λονι)
φουρνιε γουορντ
οι υπολοιποι ιδιοι με πανω.

Το πρωτο σεναριο το θεωρω πολυ καλυτερο παντως, στο δευτερο παιρνουμε παρα πολυ ρισκο και μπουκωνουμε και το 2/3 οσο δεν παει.

Σταμ συμφωνω σε οτι λες για την συγκριση των 2 5ριων.
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.

Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1364

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:49 pm

Εχετε φαγωθει να φυγει ο Λι. Ο λι εινα παικταρας και δεν θα παει πουθενα

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:51 pm

Christofis έγραψε:
Παικταράς δεν είναι, αλλά έχει potential. Βασικά πρέπει να μου πεις τι θέση παίζει για να σου πω!

0
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 7:59 pm

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:
Παικταράς δεν είναι, αλλά έχει potential. Βασικά πρέπει να μου πεις τι θέση παίζει για να σου πω!
Κοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 6:29 pm
Νομίζω ότι η τελική εικόνα της ομάδας στα γκάρντ δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ρόστερ έχουν γραφτεί εδώ μέσα από όλους μας και θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο και Μπαρτζωκικο.

Έχω την αίσθηση ότι ο Λι θα χαιρετήσει, δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα. Ειδικά με την παραμονή Μακίσικ, οι πιθανότητες έχουν μικρύνει αρκετά.
καλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..

ο χουπφελας παντως που αντικειμενικα ξερει μπασκετ και ας ειναι φιλο παναθηναικος ειπε οτι δεν γινεται να αφησαμε τον γκος για να παμε με καποιον σαν τον γουαλας..ουτε θα παμε τζι λιγκ να παρουμε παικτη για βασικο αλλα οτι παμε πολυ στοχευμενα για leading guard..οτι δεν γινεται να ρισκαρουμε τοσο.Επισης περιμενει να απαντησουμε και στον βαλανσιουνας γιατι σε τετοιες ομαδες οπως οι δικες μας το επικοινωνιακο παιζει τεραστιο ρολο.

ο μπαρτζωκας παντως για τον λι εχει πει οτι ειναι ασσος.

0
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:01 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

καλα για γκαρντ που ναι διαθεσιμα δεν νομιζω οτι εχουμε πει κατι αλλο εκτος μισιτς και γουοκερ..ο μοντε μορις εχει γραφτει και αντε 1-2 ακομα..Οποτε βασει πιθανοτητων ειναι οτι θα παρει καποιον εκτος απο αυτους..

ο χουπφελας παντως που αντικειμενικα ξερει μπασκετ και ας ειναι φιλο παναθηναικος ειπε οτι δεν γινεται να αφησαμε τον γκος για να παμε με καποιον σαν τον γουαλας..ουτε θα παμε τζι λιγκ να παρουμε παικτη για βασικο αλλα οτι παμε πολυ στοχευμενα για leading guard..οτι δεν γινεται να ρισκαρουμε τοσο.Επισης περιμενει να απαντησουμε και στον βαλανσιουνας γιατι σε τετοιες ομαδες οπως οι δικες μας το επικοινωνιακο παιζει τεραστιο ρολο.

ο μπαρτζωκας παντως για τον λι εχει πει οτι ειναι ασσος.
Και ο εβανς ασσος ειναι και ο τζειμς ασσος ειναι. Scoring first guards ειναι ολοι αυτοι οπως και ο Λαρκιν σε ποιο ψηλο επιπεδο απο αυτους οταν ηταν στο prime του

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:04 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Και ο εβανς ασσος ειναι και ο τζειμς ασσος ειναι. Scoring first guards ειναι ολοι αυτοι οπως και ο Λαρκιν σε ποιο ψηλο επιπεδο απο αυτους οταν ηταν στο prime του
ναι αυτο ειπε και ο μπαρτζωκας.. σκορινγκ ασσος..βεβαια ενω ειπε αυτο τον εβαλε να κανει τον γουοκαπ..
παντως ο τζειμς ειδικα αλλα και λιγοτερο ο εβανς εχουν πολυ καλη δημιουργια..ο λι νομιζω σε δημιουρια ειναι 3/10..ενω δεν εχει και το πουλ απ τριποντο.

0
Dimmitz

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:07 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Κοιτα τον εχω δει σε ολα τα παιχνιδια με την Μακαμπι και σε ακομη 6-7 στο Champions league ο παικτης ειναι παικταρας και οσο χαμηλο και να ειναι το επιπεδο αυτο φαινεται. Τωρα αν τον βαζεις να κανει τον γουοκαπ οχι δεν ειναι. Κομπο ειναι scoring first, δευτερος οργανωτης. Σε αυτο ειναι εξαιρετικος. Εγω σεβομαι οτι οταν ηρθε σε εμας εβαλε το εγω του κατω και προσαρμοστηκε σε αυτο που του ζητηθηκε. Του χρονου θα ειναι πολυ πιο απελευθερομενος και θα ειναι απο την αρχη της χρονιας. Και τον μισιτς να βαλεις να κανει τον γουοκαπ θα πανε ακλαφτα τα 4 εκαττομυρια.
Συμφωνώ 1000% ότι τον ευνούχισε ο κόουτς, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει με τον τρόπο που παίζουμε. Λες ότι είναι scoring first, αλλά δεν έχει τρίποντο, ούτε το vision του Shorts, playmaker δεν μπορεί να παίξει σε εμάς, στο τρία δεν χωράει..

Ποιον θα έβαζες δίπλα του; Με Ουόκαπ δεν κολλάει. Ίσως με Έβανς ή Ντόρσει;

0
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:10 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 8:04 pm
Christofis έγραψε:

ναι αυτο ειπε και ο μπαρτζωκας.. σκορινγκ ασσος..βεβαια ενω ειπε αυτο τον εβαλε να κανει τον γουοκαπ..
παντως ο τζειμς ειδικα αλλα και λιγοτερο ο εβανς εχουν πολυ καλη δημιουργια..ο λι νομιζω σε δημιουρια ειναι 3/10..ενω δεν εχει και το πουλ απ τριποντο.
Δεν ειναι καλος οργανωτης για αυτο ειπα ειναι για δευτερος οργανωτης μεσα στο παιχνιδι. Ο λι σε πενταδα με Εβανς και Φουρνιε αν τον αφησεις θα κανει παρτυ αλλα μακκισικ στο πραιμ του. Ο τζειμς οσο αφορα την δημιουργια ωριμασε μεγαλωνοντας. Ο εβανς ειναι λιγο καλυτερος οργανωτης απο τον Λι απλα εχει περισσοτερες παραστασεις.

Εγω αληθεια πιστευω τον Λι παρα πολυ φτανει να τον χρησιμοποιησουμε σωστα. Ξαναλεω οτι ο Μπαρτζωκας στο να αλλαζει πλανο μεσα στη χρονια του ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν το πιστευει ωσ φιλοσοφια. Πιστευει στο πλανο που σχεδιασε για ολη τη χρονια. Απλα καθε χρονια το προσαρμοζει αναλογα με τα εργαλεια που εχει. Δεν πιστευω οτι θα παιξουμε το ιδιο μπασκετ με τα τελευταια χρονια. Για αυτο οτι με τον Λι παροντα στην αρχη της χρονιας θα το δουλεψει να τον αξιοποιησει πιστεω γιατι ειναι two way παικτης που του αρεσει αυτο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4814
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:11 pm

Dimmitz έγραψε:

δηλαδη ταιριαζε στο στυλ της ομαδας τον φεβρουαριο αλλα δεν ταιριαζει τον ιουλιο? :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:12 pm

με ντορσι θα κολλαει η επιθεση..με μισιτς θα ταιριαζε η τον εβανς απο αυτους που εχουμε σε συνδιασμο με φουρνιε..γενικα και εγω παντως δεν ειμαι φαν στο να μεινει ο λι..χωρις να χαλαστω και αν μεινει τελικα.

0
Christofis

euroleague

Παρ Ιούλ 04, 2025 8:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 04, 2025 8:07 pm
Christofis έγραψε:

Συμφωνώ 1000% ότι τον ευνούχισε ο κόουτς, αλλά και πάλι δεν μου κολλάει με τον τρόπο που παίζουμε. Λες ότι είναι scoring first, αλλά δεν έχει τρίποντο, ούτε το vision του Shorts, playmaker δεν μπορεί να παίξει σε εμάς, στο τρία δεν χωράει..

Ποιον θα έβαζες δίπλα του; Με Ουόκαπ δεν κολλάει. Ίσως με Έβανς ή Ντόρσει;
Ο λι σε τριαδα με Εβανς ή Μισιτς και Φουρνιε θα κανει παρτυ μπροστα και ας μην εχει τριποντο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”