Μήπως παίρνουν αφρό ξυρίσματος οι Αγγελόπουλοι απ αυτόν;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:19 pmΕιναι ο συντροφος της Κουμπαρας μου, καμια σχεση με ιατρικη. Το εχω αναφερει και παλιοτερα. Εχει συγγενεια με τον Σκινδηλια.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 6:30 pm
συναδελφος ειναι ο δικος σου και στα δινει με το σταγονομετρο? καλησπερα ντοκ!
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πωπω την ίδια μέρα ανακοίνωση Nike , ανακοίνωση Κοντι Μιλερ Μακινταιρ και αποχώρηση Μορρις
Στα υπόλοιπα, ρε χαταετέ @kite26 πόσο χρονών είσαι και δεν ξέρεις τον Νικολας Μπατουμ ; Από τα καλύτερα 3&D glue guys της περασμένης δεκαετίας, έστω στους ευρωπαίους, δεν ήταν και Iguodala αλλά σχεδόν 20 χρόνια ΝΒΑ και καθόλου τυχαία
Προφανώς παππούλης πλέον
Στα υπόλοιπα, ρε χαταετέ @kite26 πόσο χρονών είσαι και δεν ξέρεις τον Νικολας Μπατουμ ; Από τα καλύτερα 3&D glue guys της περασμένης δεκαετίας, έστω στους ευρωπαίους, δεν ήταν και Iguodala αλλά σχεδόν 20 χρόνια ΝΒΑ και καθόλου τυχαία
Προφανώς παππούλης πλέον
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να τον πεις βετεράνο το δέχομαι, το συμμερίζομαι. Πρώην παικτη επισης. Αλλα man οχι και να μην τον ξέρεις 1200παιχνιδια 28λ ΜΟ, ενας απο τους καλύτερους αμυντικούς φόργουορντ του ΝΒΑ.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:32 pmΌχι δεν τρολαρουν.. απλά αν πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα θα ήταν πυραυλοκινητο τουρμπατο φόργουορντ![]()
Να πω τη μαύρη μου αλήθεια; Αν παίρναμε Ντιαλό και είναι ο Γαλλος σε κατάσταση αθλησης δεν με χαλούσε για 4-3αρι. 76 παιχνίδια 17.5λ ΜΟ είχε φετος.
Αλλα μήπως είναι δούρειος ίππος του Πάρκερ, του κολλητού του να έρθει να μας κάνει άνω κάτω για να το παρει η Ασβελ της οποίας ηταν συμμετοχος;
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ ετσι το δέχομαιcoach blue έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:34 pmΕιναι θεμα προφορας .
Μπατουμ , μπατιμ , μπιτιμ .
Νομιζε ο χαρταετος οτι ειναι ξαδερφος του τουρκου της φενερ απο το χωριο .
Αμεσως να τον αποπαρετε .
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο (και μικρό) με τους Clippers μας λέει τίποτα; Αν είναι έτσι εγώ θέλω τον LeBron αφού θέλει τρόπαιο ακόμα και με minimum στο nba.SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:37 pmΝα τον πεις βετεράνο το δέχομαι, το συμμερίζομαι. Πρώην παικτη επισης. Αλλα man οχι και να μην τον ξέρεις 1200παιχνιδια 28λ ΜΟ, ενας απο τους καλύτερους αμυντικούς φόργουορντ του ΝΒΑ.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:32 pm
Όχι δεν τρολαρουν.. απλά αν πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα θα ήταν πυραυλοκινητο τουρμπατο φόργουορντ![]()
Να πω τη μαύρη μου αλήθεια; Αν παίρναμε Ντιαλό και είναι ο Γαλλος σε κατάσταση αθλησης δεν με χαλούσε για 4-3αρι. 76 παιχνίδια 17.5λ ΜΟ είχε φετος.
Αλλα μήπως είναι δούρειος ίππος του Πάρκερ, του κολλητού του να έρθει να μας κάνει άνω κάτω για να το παρει η Ασβελ της οποίας ηταν συμμετοχος;
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Κλίπερς είχαν την οψιόν την οποία και αρνήθηκαν να ενεργοποιήσουν.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:49 pmΤο ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο (και μικρό) με τους Clippers μας λέει τίποτα; Αν είναι έτσι εγώ θέλω τον LeBron αφού θέλει τρόπαιο ακόμα και με minimum στο nba.SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:37 pm
Να τον πεις βετεράνο το δέχομαι, το συμμερίζομαι. Πρώην παικτη επισης. Αλλα man οχι και να μην τον ξέρεις 1200παιχνιδια 28λ ΜΟ, ενας απο τους καλύτερους αμυντικούς φόργουορντ του ΝΒΑ.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ήταν πριν 2-3 χρόνια, ναι ευχαρίστως. Επειδή φέτος έτυχε να δω 2-3 παιχνίδια του, πλέον είναι πιο αργός και από τον αρχηγό. Μόνο τρίποντο σε κατάσταση catch n shoot με όχι και κολακευτικά ποσοστά και καμία τάπα σε περίπτωση που είναι κοντά και είναι πολύ αργός αυτός που πηγαίνει στο καλάθι.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 8:27 pmBatum?? Ναι ρε παιδια. Εστω και για ενα χρονο δεν με χαλαει. Εστω να πω οτι φορεσε την φανελα αυτη η Αλεπου των μπασκετικων γηπεδων. Απο τους παικτες με το ψηλοτερο μπασκετικο iq των τελευταιων δεκαετιων.
απο μενα ειναι ναι![]()
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο