Μπάσκετ βλέπεις? Γιατί συνήθως μόλις αναφερθούν παίκτες ή δεν ξέρεις ποιοί είναι ή δίνεις έναν χαρακτηρισμό που τις περισσότερες φορές καμία σχέση δεν έχει με την εικόνα του παίκτη στα παρκέ.kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 2:13 pmΞέρεις τι; Και τώρα ο Κάιτ, περνά από πρώτη ταχύτητα σε έκτη. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά σε αυτή τη χώρα είναι να κοπούν δια παντώς οι οπαδισμοί με ομάδες, κόμματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που εμπεριέχει "ανήκειν σε οιοδήποτε χρωματισμόν". Είναι το όπιο του λαού και εγώ μισώ τις εξαρτήσεις.
Βαρέθηκα την τοξικότητα αυτής της χώρας στο κάθε τι, αποδεικνύοντας πόσο βαθύτατα τριτοκοσμική είναι.
Σου λέω λοιπόν, και όποιον άλλο εδώ μέσα, είτε Ολυμπιακό συμπαθώ, είτε Παναθηναϊκό, είτε και τους δύο εξίσου, είμαι πάνω από όλα υγιής φίλαθλος. Με τα λάθη του, με την τρέλα του, αλλά αυτό προσέχω να είμαι.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ στο δίνω, είναι δική μου παραξενιά αυτό, το έχω πει και σε άλλο ποστ, βγάζω τον εαυτό μου φάουλ που ξενερώνει επειδή το σουτ δεν έχει καμπύλη και επειδή σουτάρει περίεργα. Όντως τον αδικώ ως παίκτη.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:57 pmΛεντέι έχει κοντά 50% τρίποντο, αλλά δεν αρέσει του Χαρταετού !!SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:47 pm
Και αυτο είναι σχετικό των υπολοίπων απειλών που θα εχουν να αντιμετωπίσουν. Εναν streaky (επιεικώς) οπως ο Μπονγκα θα του δώσεις 1-2 φορές για να κλεισεις τον κάθε Φουρνιε ή Ντορσει. Εαν χάσει τα πρώτα 2 θα τον αφήσεις λίγο πιο ξεδιάντροπα και αυτος θα αγχωθεί και θα συνεχίσει να χάνει.
Και πριν το καταλάβεις, το 4αρι που ηταν οκ απο μακριά που πήρες, του 36-38% εχει 28-30% και σε εχει κάψει.
Συμφωνώ, Πιτερς δεν βρίσκεται ξανά. Αλλα μπορεί να βρεθεί στο σημερινό μπασκετ 3&D forward σε μια απο τις δυο θεσεις άνω του 40%.![]()
![]()
![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ουτε εμενα μου αρεσει ισως περισσοτερο λογω μηχανικης του σουτ και λιγοτερο λογω αποτελεσματικοτητας πως να το κανουμε δεν ειναι ωραιο θεαμα αυτο το κατι σαν σουτ . τον βλεπω και συχνα αφου λογω ιταλιδας συζυγου εχω ιταλικη τηλεοραση και δειχνει αγωνες συχνα πυκνα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:57 pmΛεντέι έχει κοντά 50% τρίποντο, αλλά δεν αρέσει του Χαρταετού !!SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:47 pm
Και αυτο είναι σχετικό των υπολοίπων απειλών που θα εχουν να αντιμετωπίσουν. Εναν streaky (επιεικώς) οπως ο Μπονγκα θα του δώσεις 1-2 φορές για να κλεισεις τον κάθε Φουρνιε ή Ντορσει. Εαν χάσει τα πρώτα 2 θα τον αφήσεις λίγο πιο ξεδιάντροπα και αυτος θα αγχωθεί και θα συνεχίσει να χάνει.
Και πριν το καταλάβεις, το 4αρι που ηταν οκ απο μακριά που πήρες, του 36-38% εχει 28-30% και σε εχει κάψει.
Συμφωνώ, Πιτερς δεν βρίσκεται ξανά. Αλλα μπορεί να βρεθεί στο σημερινό μπασκετ 3&D forward σε μια απο τις δυο θεσεις άνω του 40%.![]()
![]()
![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ξεχασες τον (τριπο-Ντινο)Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 1:51 pmΔηλαδη το Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Χολ
Σασα, Λεντει
Απεναντι
Λεσοτ, Φαλ, Λαιλς, Χειζ Ντειβις, Χουαντσο
Σε χαλαει αληθεια;
Δεν λεω μπορουμε να βρουμε και κατι καλυτερο αλλα νομιζω υπερβαλεις
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Yabusele καλύτερος από όλους εκτός του Ντέιβις αλλά τον κοιτάει στα μάτιαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 5:31 pmξεχασες τον (τριπο-Ντινο)Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 1:51 pm
Δηλαδη το Μιλουτινοφ, Ταιρικ, Χολ
Σασα, Λεντει
Απεναντι
Λεσοτ, Φαλ, Λαιλς, Χειζ Ντειβις, Χουαντσο
Σε χαλαει αληθεια;
Δεν λεω μπορουμε να βρουμε και κατι καλυτερο αλλα νομιζω υπερβαλεις
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έχεις καλύτερο υλικό δε σε κάνει αυτόματα καλύτερη ομάδα, αλλά σε κάνει να έχεις περισσότερες πιθανότητες (odds) να γίνεις. Κι αν είσαι ήδη, να παραμείνεις.
Αλλιώς δε θα τρέχανε από τα ξημερώματα οι τοπ σεφ να αγοράσουν τα καλύτερα υλικά για να πάρουν αστέρι Μισελέν. Θα πήγαιναν τρεις ώρες αργότερα.
Αλλιώς δε θα τρέχανε από τα ξημερώματα οι τοπ σεφ να αγοράσουν τα καλύτερα υλικά για να πάρουν αστέρι Μισελέν. Θα πήγαιναν τρεις ώρες αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιούλ 03, 2026 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αποτελεσματικότητα μετράει ναι, αλλά ένα καμπυλωτό σουτ έχει λιγότερες πιθανότητες να κοπεί. Τώρα θα μου πεις σουτάρει ένας ψηλός, οκ, αλλά όπως είπες το θέαμα δεν είναι ότι καλύτερο. Λεπτομέρειες τώρα, αλλά, δεν μπορώ να μην πω αυτό που με χαλάει.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 5:29 pmουτε εμενα μου αρεσει ισως περισσοτερο λογω μηχανικης του σουτ και λιγοτερο λογω αποτελεσματικοτητας πως να το κανουμε δεν ειναι ωραιο θεαμα αυτο το κατι σαν σουτ . τον βλεπω και συχνα αφου λογω ιταλιδας συζυγου εχω ιταλικη τηλεοραση και δειχνει αγωνες συχνα πυκνα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:57 pm
Λεντέι έχει κοντά 50% τρίποντο, αλλά δεν αρέσει του Χαρταετού !!![]()
![]()
![]()
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ροστερ που εχει
Μοντερο, Μακινταιαρ, Ντορσει, Φουρνιε, Σασα, Μιλουτινοφ
Και ρολιστες τον Γουοκαπ, τον Γουορντ, τον Ταιρικ, τον Χολ
Εγω προσωπικα δεν μπορω να φανταστω ομαδα με καλυτερο ροστερ σε αυτη την ευρωλιγκα και με βαση του διαθεσιμους παικτες. Η μονη ομαδα που θα μπορουσε να το πλησιασει ροστερικα ειναι ο Παο αν βρει ενα τοπ ασσο και Πενταρι ( και οχι τον Λαιλς) που θεωρω πολυ δυσκολο και την Ντουμπαι αν οντως εχει κλεισει ολους αυτους που λενε
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιαμπουσέλε θα με ενθουσίαζε, γιατί θα έδινε μούσκουλα, αγριάδα, θανατηφόρο τρίποντο και όγκο. Τι να λέμε, ήταν ο παίκτης-κλειδι της Ρεάλ για μένα. Παίχταρος! Μπορείς να φανταστείς Γιαμπου στο 4 και Τζόουνς στο 5; Φόβος και τρόμος...Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 5:49 pmΤο ροστερ που εχει
Μοντερο, Μακινταιαρ, Ντορσει, Φουρνιε, Σασα, Μιλουτινοφ
Και ρολιστες τον Γουοκαπ, τον Γουορντ, τον Ταιρικ, τον Χολ
Εγω προσωπικα δεν μπορω να φανταστω ομαδα με καλυτερο ροστερ σε αυτη την ευρωλιγκα και με βαση του διαθεσιμους παικτες. Η μονη ομαδα που θα μπορουσε να το πλησιασει ροστερικα ειναι ο Παο αν βρει ενα τοπ ασσο και Πενταρι ( και οχι τον Λαιλς) που θεωρω πολυ δυσκολο και την Ντουμπαι αν οντως εχει κλεισει ολους αυτους που λενε
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Η τηλεοραση ηρθε πακετο με την συζυγο? Δηλαδη αν παντρευοσουν Βιετναμεζα?fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 5:29 pmουτε εμενα μου αρεσει ισως περισσοτερο λογω μηχανικης του σουτ και λιγοτερο λογω αποτελεσματικοτητας πως να το κανουμε δεν ειναι ωραιο θεαμα αυτο το κατι σαν σουτ . τον βλεπω και συχνα αφου λογω ιταλιδας συζυγου εχω ιταλικη τηλεοραση και δειχνει αγωνες συχνα πυκνα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 4:57 pm
Λεντέι έχει κοντά 50% τρίποντο, αλλά δεν αρέσει του Χαρταετού !!![]()
![]()
![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει, δεν θα είμαστε και ΠΑΟ, αλλά κάπως θα την παλέψουμε κι εμείςyawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 6:11 pmτου χρόνου θα έχουμε στο ρόστερ 3 από τους 5 της All-Euroleague First Team, έναν από τη Second Team συν το Φουρνιέ που είναι μια κατηγορία μόνος του (και Final Four MVP).
συν Μακιντάιρ, Ταϊρίκ, Γούοκαπ, Γουόρντ κτλ
νομίζω καλά θα είμαστε γι' αυτό δεν αγχώνομαι καθόλου για το αναπληρωματικό 4άρι.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο