Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:02 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:25 am
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:51 pm
Ειναι μεγαλο πραγμα να ελεχεις τα Μεσα.

Γενικα στο επικοινωνιακο κομματι ειμαστε παρα πολυ πισω
Ποια μέσα ελέγχει ο Παναθηναϊκός και πώς είναι μπροστά στο επικοινωνιακό κομμάτι; Και αν μου πεις ότι το SDNA περνάει τη γραμμή του Παναθηναϊκού, εγώ μπορώ να σου πω αντίστοιχα ότι το Sport24 και το Gazzetta περνάνε αυτά που θέλει επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός.
Δεν υπάρχει κανένα μέσο από τα γνωστά που να περνάει γραμμή Ολυμπιακού.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:10 am

το γκαζετα ειδικα δεν πρεπει να χει καν ρεπορτερ ολυμπιακου :lol: εμεις εχουμε ρεπορτερ που προσπαθουν να το παιξουν αντικειμενικοι,ναι μεν το σπορτ 24 ειναι γεματο ολυμπιακους αλλα δεν προπαγανδιζουν η να κανουν επιθεση στον παο..ο μονος που εχουμε σε στυλ σδνα ειναι ο κουσουλος που ειναι νεο φρουτο και προσπαθει να γινει κοκκινο σδνα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:13 am

Το μόνο μέσω που μου λείπει πραγματικά είναι το περιοδικό Τρίποντο. Βαρέθηκα όλες τις φυλλάδες με τις αποχρώσεις τους. Σκέφτομαι να αλλάξω πολλά πράγματα πλέον, γιατί έχει παραγίνει το κακό...

Είναι ότι και στην πολιτική. Ενώ μπορεί να θες το καλό του τόπου σου, σε εγκλωβίζουν στον φανατισμό των χρωμάτων. Πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, παρδαλοί... Ξέρουν πως είναι γλυκό να νιώθεις μέρος ενός συνόλου, σε παρασέρνουν και σε φανατίζουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιούλ 08, 2026 1:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:15 am

kite26 έγραψε:
Το μόνο μέσω που μου λείπει πραγματικά είναι το περιοδικό Τρίποντο. Βαρέθηκα όλες τις φυλλάδες με τις αποχρώσεις τους. Σκέφτομαι να αλλάξω πολλά πράγματα πλέον, γιατί έχει παραγίνει το κακό...
πες μου οτι αγοραζεις ακομα περιοδικα?στελνεις και γραμματα με ταχυδρομιο?

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:19 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:15 am
kite26 έγραψε:
πες μου οτι αγοραζεις ακομα περιοδικα?στελνεις και γραμματα με ταχυδρομιο?
Μικρός πριν πολλά χρόνια. Αλλά ήταν μακράν πιο υγιές από τη σημερινή κατάσταση. Θα κοπούν όλα τα σάιτς εκτός του φόρουμ εδώ. Άντε γιατί δεν πάει άλλο.
Και τι είπαν οι Αφοί, τι απάντησε ο DPG, ο Λιόλιος, έτσι αλλιώτικα...Δε μας παρατάνε, το μπάσκετ μας αρέσει όχι η διαπλοκή!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιούλ 08, 2026 1:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:20 am

kite26 έγραψε:

Είναι ότι και στην πολιτική. Ενώ μπορεί να θες το καλό του τόπου σου, σε εγκλωβίζουν στον φανατισμό των χρωμάτων. Πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, παρδαλοί... Ξέρουν πως είναι γλυκό να νιώθεις μέρος ενός συνόλου, σε παρασέρνουν και σε φανατίζουν.
Πω ρε φιλε, Τριποντο, ομορφες εποχες....

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:24 am

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:20 am
kite26 έγραψε:

Πω ρε φιλε, Τριποντο, ομορφες εποχες....
Διάλεγα δύο ομάδες και έφτιαχνα με τα πόδια μου ψηλά στον τοίχο κάτι σαν "καλάθι" και έριχνα το μπαλάκι μια για τη μία μια για την άλλη, λέγοντας το όνομα του παίκτη που φαντάζουν να ρίχνει ή της ομάδας. Και κρατούσα σκορ σε χαρτί. Έλεγε εκεί μέσα στο περιοδικό όλες τις ομάδες, τρελή φάση. Εννοείται το ξεκοκάλιζα όλο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”