Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 10:50 pmτο να κανεις προταση στον μισιτς 2 εκατ ειναι σαν να τον τρολαρειςpan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 10:03 pm
Μου φαίνεται αρκετά πιθανό να είναι αλήθεια.
Όχι στα 2εκ ως απόλυτο νούμερο αλλά ότι θα ασχοληθούν μόνο αν δεχτεί να πάρει λιγότερα από Βεζένκοφ και Φουρνιέ.
Δεν το βρίσκω λάθος, αν αποφασίζεις ότι αυτοί είναι οι ηγέτες για να κρατήσεις τις ισορροπίες αυτό κάνεις.
Επι Ζοτς και Παύλου-Θανάση και ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε.
Επίσης η αλήθεια είναι ότι αν επιμένει να θέλει 4-5εκ μάλλον μόνο από τη Χάποελ ή το Ντουμπάι μπορεί να τα βρει.
δηλαδη θα το επαιρνε προσβλητικα
[/quot
δεν νομιζω να ειναι τοσο ντελουλου(ειδες για να εχω εφηβη κορη ποσα ξερω? ) πια οι δικοι μας ( καλα δεν παιρνω κι ορκο) ...
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 122
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως απαντηθηκε το ερωτημα της παρουσιας Μπαρτζωκα και Μπαφε στο Λας Βεγκας. Ουτε να δουν παικτες στο summer league πηγαν, ουτε για συγκεκριμενο παικτη. Εκαναν επαφες με ατζεντηδες για μελλοντικες συνεργασιες που ισως προκυψουν.
Πιστευω οτι αν δεν κατσει του Μισιτς ή καποιο αλλο μεγαλο ονομα, θα παμε οπως ειμαστε στα γκαρντ τουλαχιστον μεχρι το τελος Σεπτεμβριου.
Πιστευω οτι αν δεν κατσει του Μισιτς ή καποιο αλλο μεγαλο ονομα, θα παμε οπως ειμαστε στα γκαρντ τουλαχιστον μεχρι το τελος Σεπτεμβριου.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1787
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 260
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ! δηλαδη αν αυριο μεθαυριο μας , τρελαθει και αυτοπροταθει ο γκομπερ ξερω γω που θελει να ερθει να παιξει παρεα με το φουρνιε γιατι ετσι γουσταρει και μας ζητησει 150 χιλιαρικα ετσι για να πει οτι πηρε κατι ,τα υπολοιπα συμβολαια που θα ψαχνουμε θα ειναι κατω των 150 χιλιαδων ? ε δεν νομιζω. ουτως η αλλως θεμα financial fair play δεν παιζει για φετος τουλαχιστον απο οσο γνωριζω , αν κανω λαθος διορθωστε με . αν του χρονου εχουμε παρει το Σεφ και εχουμε εξτρα χορηγιες απο ονοματοδοσια γηπεδου πχ καλυπτεται αυτο το ποσον . αλλωστε αυτο που εχει ακουστει ειναι οτι παμε για εντεκα χαρτια συν τα διαφορα μπονους σε βαθος τριετιας ( ε δεν τα λες και λιγα)reignman έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 10:48 pmΠιθανο μπορει να ειναι, λογικο δεν ειναι.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 10:03 pm
Μου φαίνεται αρκετά πιθανό να είναι αλήθεια.
Όχι στα 2εκ ως απόλυτο νούμερο αλλά ότι θα ασχοληθούν μόνο αν δεχτεί να πάρει λιγότερα από Βεζένκοφ και Φουρνιέ.
Δεν το βρίσκω λάθος, αν αποφασίζεις ότι αυτοί είναι οι ηγέτες για να κρατήσεις τις ισορροπίες αυτό κάνεις.
Επι Ζοτς και Παύλου-Θανάση και ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε.
Επίσης η αλήθεια είναι ότι αν επιμένει να θέλει 4-5εκ μάλλον μόνο από τη Χάποελ ή το Ντουμπάι μπορεί να τα βρει.
Σαν να υπηρχε τωρα ο Σπανουλης στα 30, active, με mvp final four (δυο back 2 back εχει ο micic) δηλαδη PROVEN στο ευρωπαικο στερεωμα και να του πεις "κοιτα αν θες να ερθεις αλλα με λιγοτερα λεφτα απο τους 'ηγετες' μας που ειναι regular season beasts αλλα δεν εχουν νικησει ακομα εχει καλως" τοτε θα εβαζα αυτη την ομαδα black list.
κανεις δεν παιζει να με πεισει οτι ο micic αυτη τη στιγμη εχει περισσοτερη αναγκη τον Ολυμπιακο, απο οτι ο Ολυμπιακος τον Micic, ο Ολυμπιακος θελει το σπρωξιμο για να παει το βημα παραπανω, ο Micic ειναι εν ενεργεια μελος της all 25 euroleague team.
Tα 2εκ του Fournier ειναι αστειο να τα συζηταμε ως μετρο συγκρισης. Ο τυπος δεν δεχθηκε καν να πληρωνει η ομαδα τους προσωπικους του μαγειρες κτλ... τα 2εκ τα πηρε για να εχουμε να λεμε. Δεν ειχε αναγκη απο λεφτα με τα $150εκ που εχει βγαλει, δεν τον ενοιαζαν τα λεφτα, ειχαμε την τυχη οταν ηταν μικρος να δει την ομαδα και να φαει σκαλωμα και να θελει καποια στιγμη να ερθει σε εμας, απλα ετυχε αυτη η στιγμη να ερθει νωριτερα απο οτι μπορει να περιμενε μεχρι και ο ιδιος. Εδω δεν του καναμε καν εμεις προταση, με οσα ξερουμε ο ιδιος πηρε τηλ τον Fall και ουσιαστικα αυτοπροταθηκε στην ομαδα.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 84
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και πριν υπήρχε αυτή η ανάγκη. Δεν άλλαξε κάτι. Minimum ένας ψηλός αθλητικός για μαζί με τον Μίλου και εγώ πιστεύω θα πάρουμε και 2ο, αν όχι τώρα, νωρίς στη σεζόν.Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:12 pmεπιτακτικη πλεον η αναγκη για παιχτη στο 5 που να μπορει να σταθει βασικος αν χρειαστει.
0
-
- Reactions: 260
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
κοιτα η αληθεια ειναι πως αν αντι του κωστα ερχοταν ενας παιχτης στυλ ραιτ παλι ειχες περιθωριο να πας για μπακ απ του μιλου με εναν παιχτη 15 λεπτου. Τωρα νομιζω πως χρειαζεται παιχτης των 20-25 λεπτωνFabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:14 pmΚαι πριν υπήρχε αυτή η ανάγκη. Δεν άλλαξε κάτι. Minimum ένας ψηλός αθλητικός για μαζί με τον Μίλου και εγώ πιστεύω θα πάρουμε και 2ο, αν όχι τώρα, νωρίς στη σεζόν.Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:12 pmεπιτακτικη πλεον η αναγκη για παιχτη στο 5 που να μπορει να σταθει βασικος αν χρειαστει.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα δεν μου βγάζει λογική εκτός και ξέρουν κάπως ότι ο μισιτς δεν θα κλείσει κάπου μέχρι τότε.. ίσως του χουν πει πριν υπογράψεις θελουμε να μιλήσουμεDimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 8:49 amΈχει λογική αυτό. Τότε τι πάνε όλοι αυτοί στο Βέγκας; Πρώτα πας εκεί, βλέπεις τι ζητάνε οι Σέντερ που θέλεις, βλέπεις τι εναλλακτικές υπάρχουν στα γκάρντ και πόσα λεφτά θέλουν και αναλόγως ποιον έκλεισες για ψηλό και με ποσα λεφτά κινείσαι αναλόγως για το γκάρντ.
Στο λας βεγκας δεν πάνε στο κουτουρού.. τους έχουν βρει τους παίκτες που θέλουν και πάνε να μιλήσουν με αυτούς και τους ατζέντηδες
Αν πχ πας και κλείσεις τον ρομπινσον τότε δεν μπορείς να πάρεις τον μίσιτς..όπως αν κλείσεις τον Τζοόυνς δεν μπορείς να του βάλεις τον γκος νο2..Στην δεύτερη περίπτωση είναι ότι μισιτς ένας υπάρχει , δεν πρόκειται να βρεις τύπου μισιτς
0
-
- Reactions: 84
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ πως ο στιλ Ράιτ θα κλείσει μέσα στο χρονιά. Φθηνός παίκτης που θα μας δει ως σκαλοπάτι. Εκτίμηση κάνω. Το 20-25 λεπτών που λες ως δυναμική παίκτη το δέχομαι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ποσό θα παίζει. Πάντως "Ράιτ" για να παίξει μαζί με Μίλου "δε βλέπω". Κάτι καλύτερο...Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:18 pmκοιτα η αληθεια ειναι πως αν αντι του κωστα ερχοταν ενας παιχτης στυλ ραιτ παλι ειχες περιθωριο να πας για μπακ απ του μιλου με εναν παιχτη 15 λεπτου. Τωρα νομιζω πως χρειαζεται παιχτης των 20-25 λεπτωνFabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 12:14 pm
Και πριν υπήρχε αυτή η ανάγκη. Δεν άλλαξε κάτι. Minimum ένας ψηλός αθλητικός για μαζί με τον Μίλου και εγώ πιστεύω θα πάρουμε και 2ο, αν όχι τώρα, νωρίς στη σεζόν.
0
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάπου πήρε το αφτί μου κάτι που κάποιος το χε γράψει και εδώ μέσα ότι του χουμε πρόταση που πρέπει να απαντήσει τις επόμενες 2 μέρες .. αλλιώς θα πάρει καιρό η υπόθεση γιατί ο μισιτς θέλει πλειστηριασμό που ίσως να μην πάρουμε μέρος
Είναι και ο χειρισμός του μισιτς για σφαλιάρες αυτό φαίνεται ξεκάθαρα
Είναι και ο χειρισμός του μισιτς για σφαλιάρες αυτό φαίνεται ξεκάθαρα
0
- yawn.brigade
- Reactions: 793
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0