Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τέτοια ρέντα που έχει ο άτιμος θα τον ρωτήσω να μου πει 40 αριθμούς και 19 Τζόκερ, να παίξω τα υπόλοιπα και να γίνω εκατομμυριούχος.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 5:33 pmΔεν τον θέλει με τίποτα η τύχη. Τον έχει καρφώσει μάτι
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω αποτι ειπε και ο αφος οτι 4ρι μονο ψαχνουν για εκει παμε..
κοντι γουοκαπ τζο
μοντερο ντορσει
φουρνιε γουορντ
σασα Χ
μιλου ταρικ χολ
θελω να το δω στην πραξη για να εχω αποψη..ουτε λεω δεν μπορει να δουλεψει ουτε οτι θα ναι φοβερο..εγω εχω πει δεν θα τον κραταγα τον τζο και θα εφερνα και 3ρι και 4ρι..εκτος πια και ερθει καποιος τοσο καλος 4ρο3ρης..πχ με εναν ντειβις εισαι καλυμμενος αλλα αντε βρες τον.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε νομίζω να ισχύει ότι είπαν. Το έκαναν και παλιότερα αυτό έλεγαν ότι δεν θα πάρουμε παίχτη και ανακοίνωναν παίχτη μετά από 2 μέρες. Με δεδομένο ότι θα φύγει και Λαρε μίκρυνε σε ποσότητα το ρόστερ. 2 παίχτες λογικά θα πάρουμεshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 5:51 pmνομιζω αποτι ειπε και ο αφος οτι 4ρι μονο ψαχνουν για εκει παμε..
κοντι γουοκαπ τζο
μοντερο ντορσει
φουρνιε γουορντ
σασα Χ
μιλου ταρικ χολ
θελω να το δω στην πραξη για να εχω αποψη..ουτε λεω δεν μπορει να δουλεψει ουτε οτι θα ναι φοβερο..εγω εχω πει δεν θα τον κραταγα τον τζο και θα εφερνα και 3ρι και 4ρι..εκτος πια και ερθει καποιος τοσο καλος 4ρο3ρης..πχ με εναν ντειβις εισαι καλυμμενος αλλα αντε βρες τον.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαλώς ήρθε ο Γιάν ο Μοντέρος λοιπόν.
Η φανέλα μου φάνηκε εξαιρετικά άθλια, στα όρια του κιτς... Δεν ξεκινάει καλά η Νικε... και ελπίζω να μην έστειλαν και σε αυτή την περίπτωση τον Μποζίκα να δει τα δείγματα...
Όσοι τρώγεστε με τον Γιαμπουσέλε, 5άρι καθαρό θα παίζει.
Βρήκε τον νέο Μπατίστ του ο Ζοζοτς.
Διαθέτει και μεγαλύτερη λάρακω απο τον Μάικ, οπότε θα κάνει και καλύτερα κιν σκριν.
Η φανέλα μου φάνηκε εξαιρετικά άθλια, στα όρια του κιτς... Δεν ξεκινάει καλά η Νικε... και ελπίζω να μην έστειλαν και σε αυτή την περίπτωση τον Μποζίκα να δει τα δείγματα...
Όσοι τρώγεστε με τον Γιαμπουσέλε, 5άρι καθαρό θα παίζει.
Βρήκε τον νέο Μπατίστ του ο Ζοζοτς.
Διαθέτει και μεγαλύτερη λάρακω απο τον Μάικ, οπότε θα κάνει και καλύτερα κιν σκριν.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσθέτεις Παπ, Νετζήπογλου, Καραγιαννίδη (Λάρι φεύγει;) και είσαι στους 15. Ο Μπι είπε οι ομάδες θέλουν 15,16 καλούς παίκτες. Θα δείξει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 5:51 pmνομιζω αποτι ειπε και ο αφος οτι 4ρι μονο ψαχνουν για εκει παμε..
κοντι γουοκαπ τζο
μοντερο ντορσει
φουρνιε γουορντ
σασα Χ
μιλου ταρικ χολ
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ίδια εκπομπή ή στην αμέσως προηγούμενη της, είχαν πιάσει κουβέντα για τα συμβόλαια Θωμά, Tyler, Παπ κτλ.
Και τι λέει ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ο Μελάγιες (ως άλλος "και-πραγματικά-θα-πω-μπράβο-στον-ευατο-μου" Αγραβάνης) ξεκινώντας μια πρόταση:
- "Εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη/εκτίμηση, και το ξέρετε πως συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά..."
ΕΠΟΣ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ισχυει και οι αλλοι διπλα οχι απλα δεν εβαλαν τα γελια αλλα τον σιγονταρισαν κιολας..επαγγελματιες..εγω ακομα θα γελαγα.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 5:57 pmΣτην ίδια εκπομπή ή στην αμέσως προηγούμενη της, είχαν πιάσει κουβέντα για τα συμβόλαια Θωμά, Tyler, Παπ κτλ.
Και τι λέει ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ο Μελάγιες (ως άλλος "και-πραγματικά-θα-πω-μπράβο-στον-ευατο-μου" Αγραβάνης) ξεκινώντας μια πρόταση:
- "Εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη/εκτίμηση, και το ξέρετε πως συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά..."![]()
ΕΠΟΣ
εντωμεταξυ ειχε πει οτι κλεισαμε μακινταιρ ενα μηνα αποτι ειχε κλεισει ο παικτης και τον ειχανε πει ολοι και παρολα αυτα το ποσταρε σαν τρελη επιτυχια..ο ανθρωποος ειναι κινητο μιμ
Τριτη Τριποντο (διχως μαλλια στη γλωσσα - Φ.Συριγος), Τεταρτη Αγορι (Judge Dredd), Πεμπτη Σπαιντερμαν - Καμπανας, 3 τευχη σε 1 ΔΙΧΡΟΜΑ! και Παρασκευη Μικι Μαους.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 1:20 amΠω ρε φιλε, Τριποντο, ομορφες εποχες....kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 1:13 amΤο μόνο μέσω που μου λείπει πραγματικά είναι το περιοδικό Τρίποντο. Βαρέθηκα όλες τις φυλλάδες με τις αποχρώσεις τους. Σκέφτομαι να αλλάξω πολλά πράγματα πλέον, γιατί έχει παραγίνει το κακό...
Είναι ότι και στην πολιτική. Ενώ μπορεί να θες το καλό του τόπου σου, σε εγκλωβίζουν στον φανατισμό των χρωμάτων. Πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, παρδαλοί... Ξέρουν πως είναι γλυκό να νιώθεις μέρος ενός συνόλου, σε παρασέρνουν και σε φανατίζουν.
Ενταξει ειμαστε? Ενταξει ειμαστε...
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας πάντα ήταν τσακωμένος με την θέση τρία. Πήγε να την καταργήσει και μετά από χρόνια φέραμε κανονικό τριάρι τον Ward που έπαιζε μ.ο., κάτω από 20 λεπτά.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 5:51 pmνομιζω αποτι ειπε και ο αφος οτι 4ρι μονο ψαχνουν για εκει παμε..
κοντι γουοκαπ τζο
μοντερο ντορσει
φουρνιε γουορντ
σασα Χ
μιλου ταρικ χολ
Το καλύτερο μπάσκετ το παίξαμε με Μακισικ στο τρία να κάνει τον cuter και να λειτουργεί ως secondary ball handler.
Ο Γάλλος εραστής αποκτήθηκε για το τρία, άσχετα που δεν λειτούργησε και πήγε στην φυσική του θέση.
Δεν μπορεί να κάνει ο Φουρνιέ τον δημιουργό, δεν είναι αυτός ο ρόλος του ούτε το δυνατό του σημείο, άσχετα που του βγήκε φέτος στα κρίσιμα. Ο Γάλλος είναι pure scorer. Νομίζω μπορεί να λειτουργήσει εξίσου αποτελεσματικά ως spot shooter όπως ο Κάνααν και ταυτόχρονα ως cuter όπως ο Μακισικ τόσα χρόνια, γιατί έχει τρομερό off ball παιχνίδι που δεν έχει καταφέρει να το δείξει ακόμα.
Επίσης, δεν έχει νόημα να παίζει στο δύο όπως έπαιζε πέρυσι από την αρχή της σεζόν. Αχρείαστο ξύλο θα τρώει και θα καταπονείται.
Την μπάλα πρέπει να την έχουν στα χέρια τους οι CMM και Μοντερο. Γι αυτό αποκτήθηκαν άλλωστε. Οχι ο Φουρνιέ και ο Ντόρσει.
Ο Μπαρτζώκας αρέσκεται να παίζει με τρία γκαρντ. Θέλει συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα και γρήγορες εναλλαγές από τους χειριστές του.
Στην άμυνα ο Φουρνιέ έχει δείξει ότι ούτε ποστάρεται εύκολα, ούτε σπρώχνεται. Τον Μπόνγκα τον μαρκάρει για πλάκα. ΟΚ, αν κατέβει στο τρία ο Χέιζ κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Ο Φουρνιέ μεγαλύτερο πρόβλημα έχει με τριάρι τύπου Οσμάν που θα τον περάσει στα πόδια, παρά κάποιον δυνατό που θα πάει για post παιχνίδι.
Αυτά που λένε κάποιοι ότι χάνεται το πλεονέκτημα του ύψους του δεν ισχύουν. Αν ήταν έτσι ο Κάνααν δεν θα είχε 50% τρίποντο. Μια χαρά θα τα μπουμπουνάει ξεμαρκάριστος.
Γενικά προλάβω να γίνεται του pnr το κάγκελο καθώς και τα τρία Γκαρντ μπορούν να δημιουργήσουν και θα πάει το alley opp σε άλλο τόπο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο