Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:11 pm

Ακουγεται στην πιατσα οτι ενας εκ των 3 σεντερ θα αποχωρησουν. Ο κομισαριος αναφερει τον Ταιρικ Τζοουνς, πιθανως και λογω συμπεριφορας.

Προσωπικα δεν θεωρω πως υπαρχει τετοιο θεμα. Μονον αν παρουν πχ Καγκεμπελε γινεται κατι τετοιο.

Απο κει και περα, εχει πεσει ανησυχητική ησυχία για τη θεση 4...

Μιροτιτς δεν μου γεμιζει το ματι, πολυ σοφτιλα μαζευεται μαζι με Βεζε θα τους φαει ζωντανους ο Γαλλος ρεστλερ του ΠΑΟ. Ετσι καταληγουμε και στο συμπερασμα οτι θα παραμεινει και ο ανθρωποφαγος...

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:15 pm

qspock έγραψε:
Ακουγεται στην πιατσα οτι ενας εκ των 3 σεντερ θα αποχωρησουν. Ο κομισαριος αναφερει τον Ταιρικ Τζοουνς, πιθανως και λογω συμπεριφορας.

Προσωπικα δεν θεωρω πως υπαρχει τετοιο θεμα. Μονον αν παρουν πχ Καγκεμπελε γινεται κατι τετοιο.

Μιροτιτς δεν μου γεμιζει το ματι, πολυ σοφτιλα μαζευεται μαζι με Βεζε θα τους φαει ζωντανους ο Γαλλος ρεστλερ του ΠΑΟ. Ετσι καταληγουμε και στο συμπερασμα οτι θα παραμεινει και ο ανθρωποφαγος...
Η ίδια πιάτσα που έλεγε θα πάει ο Μοντέρο ΠΑΟ; :mrgreen:

Καλοκαίρι πολύ ζέστη θα διαβάσουμε εδώ μέσα πολλά τρελά. Stat hydrated :banana:

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:16 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:53 pm
Υποτιμάμε νομίζω ότι πι παίκτες παλεύουν να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, αν στα κλεισμένα 30 μου μου εσκαγε μια πρόταση που.θα με έκανε πλουσιότερο πχ.κατα 4-5 Μ θα τηνε διάλεγα και ας ήμουν πάγκο.
Απο την αλλη εχεις καποιον σαν το Σασα πχ που εχει παιξει 30 λεπτα τον καθιζει παγκο ο μπι και κουναει χερια ποδια γιατι θελει να παιξει παραπανω . με αυτη τη λογικη ενας παικτης που παιρνει τα λεφτα που ζητησε ντουκου και στην ωρα δεν πρεπει να παραπονεθει ποτε ειτε παιξει 25 ειτε 2,5 λεπτα, ελα μου ομως που δεν ειναι ετσι.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:18 pm

qspock έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 6:04 pm
Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:20 am

Πω ρε φιλε, Τριποντο, ομορφες εποχες....
Τριτη Τριποντο (διχως μαλλια στη γλωσσα - Φ.Συριγος), Τεταρτη Αγορι (Judge Dredd), Πεμπτη Σπαιντερμαν - Καμπανας, 3 τευχη σε 1 ΔΙΧΡΟΜΑ! και Παρασκευη Μικι Μαους.

Ενταξει ειμαστε? Ενταξει ειμαστε...
και κοναν ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΑΜΕ (οχι τον δικο μας εδω μεσα , τον αλλο τον χαρτινο )

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:18 pm

Γενικά διαβάζω υπερβολική καταστροφολογία... και δεν βλέπω και τον λόγο για όλη αυτή την μίρλα.

Το καινούριο ΣΕΦ ετοιμάζεται, η ομάδα έχει πάρει ευρωλίγκα και έναν ανερχόμενο σταρ γκαρντ...

και διαβάζω τα σχόλια και νιώθω πως όχι μόνο χάσαμε όλους τους τίτλους... αλλα πως πάμε και για διάλυση.

Τελικά η επιστροφή μας στην Α1 είναι το μοναδικό λάθος που θα προσάψω στους αφούς... καθώς είμαστε ψυχικά πολύ ευαίσθητοι για να αντέξουμε τις Ντιπιτζιές.

Απο την τριάδα ψηλών θα διώξουν τον Τζόουνς λένε? Για να φέρουν τον Καμπεγκελέ??? Την άμυνα την παρατάμε δηλαδή?
Εγω δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς οτι ο Μπαρτζώκας ξεμωράθηκε και αποφάσισε οτι θα είναι καλή ιδέα να πάει με αυτούς στο 3-4-5

Μιλουτίνοφ, Καμπεγκελέ, Χολ
Σάσα, Μίροτιτς
Γουόρντ, Παπανικολάου (αν μείνει) ή την χειρότερη βερσιόν του Γουόρντ απλά με "καλύτερο" σούτ Τζάρεντ Ρόντεν.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:20 pm

Djole77 έγραψε:
qspock έγραψε:

Οχι η ιδια, ο κομισαριος παντα ελεγε πως ο Μοντερο εχει κλεισει Ολυμπιακο.
Γενικα να μην υποτιμουμε ποτε την εσωτερικη πληροφορηση κομισαριου.
Αν και στο θεμα των 3 σεντερ του Ολυμπιακου, θεωρω ειναι η πιο αστοχη προβλεψη εβερ, δεν φευγει κανενας.
Γενικα ο καθενας εχει τις πηγες του, οταν παιζει ο Παπαθεωδορου εντος εδρας ειναι αχτυπητος. Στα εκτος εδρας του καποιες φορες αστοχει, οπως πιστευω τωρα.
Το ιδιο κι ο Μελαγιες αντιστοιχα πιστευω. Οι αστοχιες του εκεινου ειναι οταν βαζει προσωπικη προβλεψη μεσα... :D

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:28 pm

qspock έγραψε:
Djole77 έγραψε:

Αν και στο θεμα των 3 σεντερ του Ολυμπιακου, θεωρω ειναι η πιο αστοχη προβλεψη εβερ, δεν φευγει κανενας.
Γενικα ο καθενας εχει τις πηγες του, οταν παιζει ο Παπαθεωδορου εντος εδρας ειναι αχτυπητος. Στα εκτος εδρας του καποιες φορες αστοχει, οπως πιστευω τωρα.
Το ιδιο κι ο Μελαγιες αντιστοιχα πιστευω. Οι αστοχιες του εκεινου ειναι οταν βαζει προσωπικη προβλεψη μεσα... :D
Περισσότερες πιθανότητες δίνω να έχουμε έδρα το ΟΑΚΑ μέχρι να ετοιμαστεί το ΣΕΦ, παρά να φύγει ο Jones.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:35 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 4:33 pm
την φανελα του ολυμπιακου αν την κοιτας απο μακρια δεν νιωθεις μεθυσμενος η οτι εχεις μυωπια? τι διαολο σκεφτηκαν και την καναν ετσι.
στην αρχη νομιζα οτι κατι ειχε η οθονη μου μετα την ξανακοιταξα και ειδα οτι εκανε κατι νερα . Απο την αλλη πιστευω οτι η φανελα μπορει να και ειναι λευκη με κοκκινα λιονταρακια αλλα αν τη φοραει ενας παικταρας δεν με νοιαζει καθολου.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:36 pm

qspock έγραψε:
Djole77 έγραψε:

Η μόνη πληροφόρηση που μπορεί να έχει ο συγκεκριμένος τύπος είναι εάν έχει κάποια σχέση με ΠΑΟ το θέμα και το μάθει από εκεί. Τώρα το να φύγει ο Τζόουνς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:38 pm

Κανένας από τους 3 σέντερ φορ δε φεύγει , άμα ήταν έτσι θα κρατούσαμε το φαλΕγώ ρε παιδιά δεν βλέπω καμιά καταστροφολογια,, όλη θεωρούν την ομάδα σχεδόν έτοιμη, το μόνο που ασχολούνται είναι με το γουοκαπ και τον παπ για τα χρήματα και πιο 3- τεσσαρι θα πάρουμε γιατί δεν έχουνε και τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Υπάρχει μια μικρή μειοψηφία που τρώγεται με τα ρουχα της . Ε αυτό πάντα συμβαίνει.
Δεν νομίζω κανένας να περίμενε ότι ο ΠΑΟ δεν θα δώσει πάλι φέτος πολλά λεφτά

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:41 pm

qspock έγραψε:
Djole77 έγραψε:

Πληροφορηση εσωτερικη ή εξωτερικη εχουν (ή συνηθως δεν εχουν) οι κανονικοι ρεπορτερ. Οταν δεν εισαι ρεπορτερ αλλα ο ημιεπισημος εκπροσωπος τυπου, τι πληροφορηση να χρειαζεται ακριβως; Σαν να μου λες οτι ο Μπαφες ειναι αξιοπιστος και εχει καλη πληροφορηση για το τι γινεται στη ΚΑΕ Ολυμπιακος, τοσο παραξενο μου ακουγεται.

Οσο για την εξωτερικη "πληροφορηση", τρεχα γυρευε τι ισχυει και τι οχι. Καποιες πληροφοριες ισως προκυπτουν (και παλι μεσα απο ΚΑΕ ΠΑΟ και τις συνομιλιες με μανατζερ) και περνανε στο γραφειο τυπου μονο οταν υπαρχει ψωμι για μπαχαλο, καποιες φορες παλι γεννιεται το μπαχαλο απο το μηδεν για να προκληθεί ανακατωσουρα στον αντιπαλο.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:42 pm

berry έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 5:47 pm
RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 5:22 pm

. φανέλα κάτι πήγε λάθος με τις στραβες ρίγες.

Ναι και εμενα δεν μου αρεσαν οι αιχμες , ουτε η ασπριλα πισω

Φαγωθηκατε με την GSA
οι φανέλες κάνουν ζικ Ζακ έρχεται και ο ζακ έρχεται κι ο Ζακ (Λεντει...)

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 08, 2026 6:46 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 2:30 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:25 pm

Σε 1-2 χρόνια θα είναι εκεί που ανήκει, στο μαγικό κόσμο του NBA.
Αν έχει την εξέλιξη που διαφαίνεται, αυτός ο παιχταράς ίσως και του χρόνου πάρει καλό συμβόλαιο στην άλλη πλευρά, κάνει απίστευτα πράγματα για την ηλικία του, και έχει ωριμότητα στο παιχνίδι του. Φτάνει μόνο να το δείξει φέτος στο υψηλότερο επίπεδο. Γαμώτο θα του πήγαιναν τα πράσινα .... :mrgreen:
Ρε συ άμα παίρνατε κι αυτόν τι θα έμενε για εμάς;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιούλ 08, 2026 7:15 pm

Να φύγει ο Τζόουνς επειδή τις έπαιξε με τον Ναν; Με τον Ναν που πηγε να τιναξει το ματς με εκείνο το απίστευτα κακό αντιαθλητικό φάουλ στον Φούρνιε; Τι πιστεύετε ότι θα είχε γίνει αν δεν είχε προλάβει να πιάσει τον Φούρνιε ο μακκισικ;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 7:22 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 6:16 pm
Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:53 pm
Υποτιμάμε νομίζω ότι πι παίκτες παλεύουν να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, αν στα κλεισμένα 30 μου μου εσκαγε μια πρόταση που.θα με έκανε πλουσιότερο πχ.κατα 4-5 Μ θα τηνε διάλεγα και ας ήμουν πάγκο.
Απο την αλλη εχεις καποιον σαν το Σασα πχ που εχει παιξει 30 λεπτα τον καθιζει παγκο ο μπι και κουναει χερια ποδια γιατι θελει να παιξει παραπανω . με αυτη τη λογικη ενας παικτης που παιρνει τα λεφτα που ζητησε ντουκου και στην ωρα δεν πρεπει να παραπονεθει ποτε ειτε παιξει 25 ειτε 2,5 λεπτα, ελα μου ομως που δεν ειναι ετσι.
Αναλόγως, δεν είναι ότι οι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν, είναι τι βαζουν προτεραιότητα, αν σε παίρνει απαιτείς και λεφτά και ρόλο και χρόνο, αλλιώς συμβιβάζεσαι. Δεν είναι ότι ο Ντόρσεϊ π.χ δεννθα θέλει να παίζει εκεί, ομως ίσως να μην είναι τόσο σημαντικό γι αυτόν να είναι σε ομαδα πρωταθλητισμού, να διεκδικεί Ευρωλίγκα κλπ σε σχέση με το να πάρει μερικά Μ παραπάνω. Προφανως μετρούν και άλλα, οι συνθήκες, το μέρος και γίνεται η στάθμιση

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”