Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:28 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:44 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 8:53 am

Μπορεί να γίνει αυτό. Μη βγεις όμως να κράξεις αν στον πρώτο γύρο έχεις δέκα ήττες επειδή κανείς δεν μπορεί να τρέξει την ομάδα.
Μέχρι να μάθει ο Μακινταιρ και ο Μοντερο το σύνθετο σύστημα του Οσφπ θα έχει φτασει Απρίλιος
Ε ναι, χρείαζεται να είσαι επιστήμονας... και λογικά Μοντέρο και Μακιντάιρ είναι πνευματικά ανάπηροι... :hammer:
Δεν χρειαζεται να εισαι αναπηρος για να μην ταιριαξεις με ενα συστημα, ενα συνολο ή μια νοοτροπια. Βασικα ειναι παρα πολυ ευκολο να συμβει κατι τετοιο.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:29 pm

Rivers15 έγραψε:
Knoxville έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:44 pm

Ε ναι, χρείαζεται να είσαι επιστήμονας... και λογικά Μοντέρο και Μακιντάιρ είναι πνευματικά ανάπηροι... :hammer:
Δεν χρειαζεται να εισαι αναπηρος για να μην ταιριαξεις με ενα συστημα, ενα συνολο ή μια νοοτροπια. Βασικα ειναι παρα πολυ ευκολο να συμβει κατι τετοιο.
Πολύ εύκολο να συμβεί και με τους 2 παικταράδες που πήραμε?

Χρειάζεται να μην νιώθεις καθόλου και να είσαι χαμηλού μπασκετικού αϊκιού για να συμβεί αυτό που λες.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:32 pm

Knoxville έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Χρειάζεται να μην νιώθεις καθόλου και να είσαι χαμηλού μπασκετικού αϊκιού για να συμβεί αυτό που λες.
Να συμβει και με τους δυο το ιδιο μαλλον πολυ δυσκολο, αλλα με τον εναν απο τους δυο θα μπορουσε να συμβει ευκολα.
Επισης ο Μοντερο μια σουπερ χρονια εκανε ενω και ο Μακινταιρ μεχρι προπερσι δεν τον κοιτουσε σοβαρη ομαδα. Μπροστα στα pg που (δεν) ειχαμε φαινονται υπερηχητικοι και οκ προερχονται και οι 2 απο μια τοπ χρονια αλλα μην υπερβαλουμε πριν καν τους δουμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:36 pm

δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μην ταιριαξουν με το συστημα αυτοι οι 2..μιας και εχουν ολα τα προσοντα για αυτο..δεν ειναι οπως ο σορτς που δεν ειχε 3π και ο αταμαν τον εβαζε στις γωνιες να βαραει σουτ..

εμας το δυσκολο ειναι να χωρεσουν ολοι παρα να ταιριαξουν η να μαθουν τα συστηματα..

ο μακινταιρ ειναι ο γουοκαπ με ορμονες και ο μοντερο ο πιο ταλαντουχος της ευρωλιγκας..οκ μπορει να τους κοψει το πολυ νταπα ντουπα,να μειωθουν οι προσπαθειες που παιρνουν αλλα κατα τα αλλα μπασκετ θα παιζουνε.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:40 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 4:36 pm
δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μην ταιριαξουν με το συστημα αυτοι οι 2..μιας και εχουν ολα τα προσοντα για αυτο..δεν ειναι οπως ο σορτς που δεν ειχε 3π και ο αταμαν τον εβαζε στις γωνιες να βαραει σουτ..

εμας το δυσκολο ειναι να χωρεσουν ολοι παρα να ταιριαξουν η να μαθουν τα συστηματα..

ο μακινταιρ ειναι ο γουοκαπ με ορμονες και ο μοντερο ο πιο ταλαντουχος της ευρωλιγκας..οκ μπορει να τους κοψει το πολυ νταπα ντουπα,να μειωθουν οι προσπαθειες που παιρνουν αλλα κατα τα αλλα μπασκετ θα παιζουνε.
Το θεμα ειναι αν θα παιζει η ομαδα καλυτερο μπασκετ με αυτους - οχι το αν θα παιξει ο μοντερο καλυτερο μπασκετ απο τον γουοκαπ. Που πιθανοτα θα το κανει σαν μοναδα. Το ενα δεν συνεπαγεται ομως το αλλο. Γι αυτο επιμενω πως καθε προσθηκη θα πρεπει να περιμενουμε να τη δουμε στο παρκε πως θα δεσει με το συνολο. Αυτο ειναι το βασικοτερο.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παλεύω όλη μέρα να μάθω στον γιο μου ότι δεν είναι μόνο μαύρο και άσπρο, δεξια κ αριστερά κτλ. Βαριέμαι να τα εξηγώ και εδώ πέρα οπότε απαντήστε μου το εξής. Ας υποθέσουμε ότι ο Μοντερο μαθαίνει να τρέχει τέλεια την ομάδα και ο Μακινταιρ αποδεικνύεται μάπα το καρπούζι. Επιασε ο ένας από τους δύο παικταράδες, γιούπι πάμε παρακάτω. Αρα βάζεις στον Ασσο τον Μοντερο. Ποιοι θα είναι στο δύο τρία και τι άμυνα θα παίξει η ομάδα πιστεύετε;

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:43 pm

golitog7 έγραψε:
Παλεύω όλη μέρα να μάθω στον γιο μου ότι δεν είναι μόνο μαύρο και άσπρο, δεξια κ αριστερά κτλ. Βαριέμαι να τα εξηγώ και εδώ πέρα οπότε απαντήστε μου το εξής. Ας υποθέσουμε ότι ο Μοντερο μαθαίνει να τρέχει τέλεια την ομάδα και ο Μακινταιρ αποδεικνύεται μάπα το καρπούζι. Επιασε ο ένας από τους δύο παικταράδες, γιούπι πάμε παρακάτω. Αρα βάζεις στον Ασσο τον Μοντερο. Ποιοι θα είναι στο δύο τρία και τι άμυνα θα παίξει η ομάδα πιστεύετε;
Γι αυτο λεω πως πρεπει να τους δουμε ως συνολο για να βγαλουμε συμπερασματα. Το αν θα βαζει 25 ποντους σε καθε αγωνα και 7 ασιστ ο Μοντερο δεν σημαινει πως η ομαδα θα ειναι καλυτερη και θα κερδιζει. Αλλα γενικα στο φορουμ εχω παρατηρησει πως βλεπουμε την ομαδα λες και παιζουμε fantasy προσθετεις τους καλυτερους και εισαι κομπλε. Μακαρι να ηταν τοσο απλο.....

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:56 pm

golitog7 έγραψε:
Παλεύω όλη μέρα να μάθω στον γιο μου ότι δεν είναι μόνο μαύρο και άσπρο, δεξια κ αριστερά κτλ.
Μελλοντικός postmodern στοχαστής ο γιος σου, το επόμενο βήμα είναι να του εξηγήσεις ότι και το ίδιο το μαύρο και το άσπρο είναι κατηγορίες που κατασκευάζονται μέσα από τη γλώσσα, την κοινωνία και τις σχέσεις εξουσίας :peace:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:01 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 4:56 pm
golitog7 έγραψε:
Παλεύω όλη μέρα να μάθω στον γιο μου ότι δεν είναι μόνο μαύρο και άσπρο, δεξια κ αριστερά κτλ.
Μελλοντικός postmodern στοχαστής ο γιος σου, το επόμενο βήμα είναι να του εξηγήσεις ότι και το ίδιο το μαύρο και το άσπρο είναι κατηγορίες που κατασκευάζονται μέσα από τη γλώσσα, την κοινωνία και τις σχέσεις εξουσίας :peace:
Και μετά αντί να ρωτάει το παιδί για το πικερόλ και το οφσάιτ θα διαβάζει τη λευκή σκέψη (του Λιλιάν Τουράμ).

:cool:

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:15 pm

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει ο Μοντέρο.. άριστος χειριστής μπάλας , σκοράρει όπως θέλει και βλέπει πάσα..Τα δικα του νούμερα μπορεί να είναι πεσμένα αλλά για την ομάδα θα είναι φουλ θετικός γιατί κάποιος θα κολλάει πάνω του και λόγω της ικανότητας του στο ντραιβ θα δημιουργεί ανισορροπία για πλάκα στην αντίπαλη άμυνα..δεν μπορούν πλέον όλοι να στέλνουν βοήθεια στον Σάσα και να αφήνουν το σουτ η το ντραιβ στον γουοκαπ..ο γουοκαπ ακόμα και ντραιβ δεν τελείωνε φάσεις από τα 3 μέτρα και δίσταζε.

Επίσης θα δούμε σχήμα με 2 σούπερ χειριστές Μακινταιρ και Μοντέρο μέσα. Ο Μπαρτζώκας θα μπορεί να κατεβάσει 1002 σχήματα.

Μετά από χρόνια έχουμε τα καλύτερα γκαρντ στη λίγκα. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο κοουτς να το συνηθίσει γιατί είχε μάθει να παίζει με γκαρντ που δεν απειλούν επιθετικά

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:23 pm

golitog7 έγραψε:
Συνεχίζουμε με Γουόκαπ-Ντόρσεί-Γουόρντ-Σάσα στην μια πεντάδα
και με Μοντερό-Φουρνιέ-Παπ-Μετού (π.χ) στην επόμενη και κάπου εκεί ψάχνουμε και μια μεταγραφή που να παίζει στο 3.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:33 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 4:32 pm
Knoxville έγραψε:

Να συμβει και με τους δυο το ιδιο μαλλον πολυ δυσκολο, αλλα με τον εναν απο τους δυο θα μπορουσε να συμβει ευκολα.
Επισης ο Μοντερο μια σουπερ χρονια εκανε ενω και ο Μακινταιρ μεχρι προπερσι δεν τον κοιτουσε σοβαρη ομαδα. Μπροστα στα pg που (δεν) ειχαμε φαινονται υπερηχητικοι και οκ προερχονται και οι 2 απο μια τοπ χρονια αλλα μην υπερβαλουμε πριν καν τους δουμε.
ετσι οπως δεν πρεπει να τους βαφτιζουμε σουπερ ντουπερ πριν τους δουμε ,ετσι ακι δεν πρεπει αν θεωρουμε δεδομενο οτι το συστημα παραειναι πολυπλοκο για να το πιασουν και να αποδωσουν. Υπομονη και ψυχραιμια χρειαζεται και οχι υπερβολες ουτε προς τη μια ουτε προς την αλλη κατευθυνση. γιατι εδω που τα λεμε το να λεμε οτι ο θωμας θα παιζει βασικος μεχρι οι αλλοι να προσαρμοστουν ειναι σαν να λεμε οτι "μολις μαθουν τα κολπα οι νεοι εσενα θα σε φαει η μαρμαγκα στον παγκο μεγαλε ", κι αυτο ψιλοακομψο φαινεται .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:36 pm

golitog7 έγραψε:
τυχερουλη εσυ εχεις γιο εγω στα 52 παρακατι προσπαθω να μαθω τη διαφορα του σομον , του πορτοκαλι του κοραλι και του ροζ σοκιν (εχω κορη 16 ετων)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:45 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 5:36 pm
τυχερουλη εσυ εχεις γιο εγω στα 52 παρακατι προσπαθω να μαθω τη διαφορα του σομον , του πορτοκαλι του κοραλι και του ροζ σοκιν (εχω κορη 16 ετων)
Άρχοντα, φαρμακοποιέ της καρδιάς μας, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το κοραλί από το shocking pink ίσως να πρέπει να πας στον οφθαλμίατρο;

Εικόνα
Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Παρ Ιούλ 10, 2026 6:01 pm

Κάποιοι έχουν αφησει εννοηθεί ότι ο Μοντέρο είναι κακός αμυντικός γιατί δεν είναι χτιστος σαν τον Μακινταιρ. Σας πληροφορω, γιατί μάλλον δεν βλέπετε παιχνίδια και απλά γράφετε αυτά που διαβάζετε από τους αρδ ,ότι ο Μοντέρο είναι φοβερός αμυντικός.

Στα play offs με την Μπαρτσελόνα για παράδειγμα πήγε ο δυσμοιρος Punter να τον περάσει στην ταχύτητα και του έκλεψε για πλάκα το πορτοφόλι ο Μοντέρο. Να μην μιλήσω για τάπες σε Ναν,Οσμάν. Αν και είναι 1.88 και ελαφρύ κορμί δεν τον ποσταρεις εύκολα.

Μακινταιρ, Μοντέρο, Φουρνιε, Βεζενκοφ, Ταιρικ Τζόουνς θα δαγκώνει στην άμυνα και στην επίθεση θα αναστεναξουν τα καλάθια. Κακός αμυντικός είναι ο Ντόρσεϊ και όχι ο Μοντέρο.

Υ.Γ ξέχασα να πω άντε γειά στον τεξανο μπετατζη που θέλει 3 μύρια τον χρόνο. Μπαρτζώκα είσαι έξυπνος. Στείλε τον στο καλο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”