Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dante's Inferno

junior
Reactions: 157
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:55 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:47 pm
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pm

Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.
Κατσε για τον Λαρεντζακη οταν ολοι λεγανε για 1+1-+1 εγω σου εγραψα 2+1. Οπως και για το ποσονπου ειναι πανω απο 400 χιλιαδες οταν ολοι λεγανε για 350. Επισης την περιπτωση δανεισμου δεν σημαινει οτι την εξαντλησαμε.

Ο ντοντα χολ ειπα οτι ειναι απο οχι αξιοπιστη πηγη και αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.
Σύμφωνα με το Sport24, η πλευρά του Λαρεντζάκη απαίτησε να αφαιρεθεί η περίπτωση δανεισμού από τους όρους του συμβολαίου.
Με όλο το σεβασμό, το ότι δεν λαμβάνεις εσύ υπόψιν την είδηση δεν πάει να πει ότι δεν ισχύει. Αν όντως, διαψευστεί το ενδιαφέρον για Ντόντα Χολ, εγώ πρώτος θα βγω να πω ότι έχεις δίκιο.
Λίγη υπομονή.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:56 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:50 pm
Εικόνα
Σκέψου ότι χθες κοιμηθήκαμε με "Δύσκολα θα μείνει ο Λαρεντζάκης, στο κόλπο για Μίσιτς ο Ολυμπιακός" :roofl:

2
2 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 157
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:57 pm

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:51 pm
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:45 pm

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Θα φανούν όλα στο παρκέ.
Επιθετικές ικανότητες Μιλουτίνοφ : ένα μιντ ρέιντζ σουτ που σπάνια χρησιμοποιεί, σε καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικές ικανότητες Χολ : καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικες ικανότητες Κώστα : Καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.

Γκάρντ που μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να παίξουν πικ ν ρολ : Γκος. Γκος : Παρελθόν.
Γκάρντ που μπορούν να παίξουν πικ ν ρολ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ : Το γόνατο του Σρέντιγκερ.

Φαίνεται πως συνεχίζει να γίνεται σοβαρή μελέτη.
SteveNashidis έγραψε:

Ισχύει έχεις δίκιο. Και στο δεύτερο συνεχιζόταν η συζήτηση για τον παλιό Ολυμπιακό.

Αν θες να με βοηθήσεις ξαναποσταρε το λίγο χωρίς το δεύτερο μισό. Δεν μπορώ να χωρίσω το ποστ στα δύο
Βάλτο σε όποιο θρέντ σκοπεύεις να το βάλεις και αν προλάβω να το επεξεργαστώ έχει καλώς.
Διαφορετικά σιγά, λάθη γίνονται!
Όπως είπα: θα φανούν όλα στο παρκέ!

0
Stam Tziant

a1greece

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:58 pm

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:51 pm
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:45 pm

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Θα φανούν όλα στο παρκέ.
Επιθετικές ικανότητες Μιλουτίνοφ : ένα μιντ ρέιντζ σουτ που σπάνια χρησιμοποιεί, σε καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικές ικανότητες Χολ : καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.
Επιθετικες ικανότητες Κώστα : Καταστάσεις πικ ν ρολ και μετά απο επιθετικό ριμπάουντ.

Γκάρντ που μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να παίξουν πικ ν ρολ : Γκος. Γκος : Παρελθόν.
Γκάρντ που μπορούν να παίξουν πικ ν ρολ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ : Το γόνατο του Σρέντιγκερ.

Φαίνεται πως συνεχίζει να γίνεται σοβαρή μελέτη.
SteveNashidis έγραψε:

Ισχύει έχεις δίκιο. Και στο δεύτερο συνεχιζόταν η συζήτηση για τον παλιό Ολυμπιακό.

Αν θες να με βοηθήσεις ξαναποσταρε το λίγο χωρίς το δεύτερο μισό. Δεν μπορώ να χωρίσω το ποστ στα δύο
Βάλτο σε όποιο θρέντ σκοπεύεις να το βάλεις και αν προλάβω να το επεξεργαστώ έχει καλώς.
Διαφορετικά σιγά, λάθη γίνονται!
Μιλουτίνοφ η πιο βασική νομίζω είναι το short roll. Και θα μπορούσες να προσθέσεις και low post παιχνίδι πιο χαμηλά.

0
RedEmperor

sophomore
Reactions: 58

Αν πληρώσουμε ένα μυριο για τον Χολ παίχτη που θέλει να ξεφορτωθεί η Μπασκόνια είμαστε μέγιστα κορόιδα. Δωσαμε 700.000 buy out για τον Λι που δεν κάνει το παλικάρι και τώρα 1.000.000 για τον Χολ? Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι είναι η φάση.

Να τραυματιστεί ο Μιλου και να κατεβαίνεις με Χολ και Κώστα στο 5 αφού κανένα από τα 4αρια μας δεν πατάει εκεί. Και το καλύτερο ταυτόχρονα με Μιλου να είναι έξω και ο Κώστας που συχνά πυκνά είναι τραυματίας και να μείνεις με τον Χολ στο χέρι.

Έτσι πως τα κάναν αν πάρουν Χολ θα έδινα Πίτερς Ρεάλ με buy out και θα κρατούσα πετρούσεφ να έχω έναν τουινερ και ασφάλεια.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 6:59 pm

Christofis έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pm

Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.

αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.
Από τεχνικό επιτελείο που θεώρησε μπασκετμπολίστα τον Μενσα όλα να τα περιμένεις :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:00 pm

Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:55 pm
Christofis έγραψε:

Κατσε για τον Λαρεντζακη οταν ολοι λεγανε για 1+1-+1 εγω σου εγραψα 2+1. Οπως και για το ποσονπου ειναι πανω απο 400 χιλιαδες οταν ολοι λεγανε για 350. Επισης την περιπτωση δανεισμου δεν σημαινει οτι την εξαντλησαμε.

Ο ντοντα χολ ειπα οτι ειναι απο οχι αξιοπιστη πηγη και αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.
Σύμφωνα με το Sport24, η πλευρά του Λαρεντζάκη απαίτησε να αφαιρεθεί η περίπτωση δανεισμού από τους όρους του συμβολαίου.
Με όλο το σεβασμό, το ότι δεν λαμβάνεις εσύ υπόψιν την είδηση δεν πάει να πει ότι δεν ισχύει. Αν όντως, διαψευστεί το ενδιαφέρον για Ντόντα Χολ, εγώ πρώτος θα βγω να πω ότι έχεις δίκιο.
Λίγη υπομονή.
Και να ισχυει οτι αφαιρεθηκε ο ορος σε πιο σημειο δεν ισχυει αυτονπου εγραψα. Ο παικτης μπορει να το ζητησε και οι Αφοι να το δεχτηκαν(αυτο δεν σημαινει οτι γραφει στο συμβολαιο οτι δεν μπορει να παει δανεικος αν το θελησουν οι δυο πλευρες.

Για τον Χολ το εχω γραψει και αλλου αν τον παρουμε θα μπλοκαρω την μια πηγη μου εγω ο ιδιος

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:02 pm

ροστερ με τα τελευταια δεδομενα...

μπατλερ γουοκαπ
φουρνιε εβανς ντορσει
γουορντ παπ μακισικ λαρε
βεζε πιτερς
μιλου αψου κωτσος

αν θελουν τον χολ μεχρι να ρθει ο αψου δεκτο.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:02 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:59 pm
Christofis έγραψε:

αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.
Από τεχνικό επιτελείο που θεώρησε μπασκετμπολίστα τον Μενσα όλα να τα περιμένεις :D
Εχεις ενα δικιο φυσικα :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 114
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:08 pm

Stam Tziant έγραψε:

Μιλουτίνοφ η πιο βασική νομίζω είναι το short roll. Και θα μπορούσες να προσθέσεις και low post παιχνίδι πιο χαμηλά.
Παραλλαγή του πικ ν ρολ είναι, για αυτό δεν έκανα ειδική αναφορά.

Για το παιχνίδι στο ποστ... Πέραν κάποιου μπέιμπι χουκ (που το έχει και ο Φαλ, απλα ο Φαλ δεν έχει την διάθεση να το κάνει) τι παιχνίδι στο ποστ εχει ο Νίκολα? Αντε να βάλω και το τερν αράουντ που κάνει πολυ σπάνια και μόνο όταν βρίσκεται στην τελική γραμμή και δεν έχει χρόνο να κάνει κάτι αλλο με την μπάλα.

Nτροπ στεπ δεν λες οτι έχει.
Σόλντερ φέικ δεν έχει.
Απ εν άντερ δεν έχει.
Κινήσεις με πάουερ ντρίμπλς δεν έχει.
Σπίν μουβς δεν έχει.

Στην περίπτωση του Νίκολα νομίζω πολλοί έχουν μπερδέψει το γεγονός οτι έχει καλά τελειώματα με το οτι έχει κινήσεις στο λόου ποστ.

0
RedEmperor

sophomore
Reactions: 58

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:11 pm

Μην πάρουμε στο 1 αυτόν τον ασημο τον Γουάλας και αναπολούμε τον Γκος. Βλέπουμε την Ζαλγκίρις με Γκος και Φρανσίσκο και μας τρέχουν τα σάλια. Για όλα μας έχω ικανούς.

Είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν δίνει βαρύτητα στη θέση ένα στον κουμανταδορο και πάει με ρολιστες

Από ότι έχει γραφτεί ενδιαφέρθηκαμε για Σορτς αλλά δεν τον εψησε το σύστημα μας και ότι πρέπει να περνάει η μπάλα από όλους γιατί σωστά θεωρείσαι ότι θα τον εγκλώβιζε αυτό και δεν θα έβγαζε τα δυνατά του σημεία. Προφανώς και προτίμησε την ελευθερία να έχει την μπάλα στα χέρια και χωρίς να δίνει πάσα να αποφασίζει αυτός για την επίθεση κάτι που του το δίνει ο Αταμάν..Ότι ακριβώς έκανε και στην Παρί δηλαδή.. είχε το ελεύθερο να τρέξει,να τελειώσει φάση χωρίς να αλλάξει πάσα κτλ κτλ

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pm

Πω βρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ο Χόλ??, και θα δώσουμε 1εκ για Buy out???

0
Stam Tziant

a1greece

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:12 pm

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 7:08 pm
Stam Tziant έγραψε:

Παραλλαγή του πικ ν ρολ είναι, για αυτό δεν έκανα ειδική αναφορά.

Για το παιχνίδι στο ποστ... Πέραν κάποιου μπέιμπι χουκ (που το έχει και ο Φαλ, απλα ο Φαλ δεν έχει την διάθεση να το κάνει) τι παιχνίδι στο ποστ εχει ο Νίκολα? Αντε να βάλω και το τερν αράουντ που κάνει πολυ σπάνια και μόνο όταν βρίσκεται στην τελική γραμμή και δεν έχει χρόνο να κάνει κάτι αλλο με την μπάλα.

Nτροπ στεπ δεν λες οτι έχει.
Σόλντερ φέικ δεν έχει.
Απ εν άντερ δεν έχει.
Κινήσεις με πάουερ ντρίμπλς δεν έχει.
Σπίν μουβς δεν έχει.

Στην περίπτωση του Νίκολα νομίζω πολλοί έχουν μπερδέψει το γεγονός οτι έχει καλά τελειώματα με το οτι έχει κινήσεις στο λόου ποστ.
Κινήσεις δεν έχει σίγουρα. Όταν λέω low post παιχνίδι εννοώ το σωματικό πλεονέκτημα απέναντι σε πολλούς ψηλούς στην Ευρώπη στο low post. Αν κλειδώσει έναν Motley πχ στο low post έχει πλεονέκτημα σοβαρό. Για αυτό λέω να το βάλεις και χαμηλά (τελευταίο) στη λίστα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:13 pm

Μια χαρά είναι ο Ντόντα Χολ, έμπειρος και αυτό που θες για δεύτερο. Και στον Παναθηναικό θα τον ήθελα.

Αλλά στο Σαμερ Λιγκ για ψηλό δεν πήγαν;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 7:13 pm

τον πετρουσεφ δεν μπορουμε να τον δωσουμε για τον φερναντο?στην χειροτερη θα εδινα τον πιτερς απο το να μην παμε με μιλου χολ κωτσο

για ασσους μονο μπατλερ και τομπσον βλεπω..με την λογικη οτι θα χεις τον εβανς στο 100%

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”