Ναι, έτσι όπως ήρθε το πράγμα καλύτερα να περιμένουμε.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:27 amΕγω ηθελα με τα χιλια Μισιτς, ομως αν ερχοταν καποιος απο το μελλον και μου ελεγε ο Λι θα παρει το ρολο που του αναλογει δηλαδη μακκισικ στυλ και οχι γουοκαπ, ο εβανς θα επανελθει στο 80% του προ τραυματισμου του πνευματικου του επιπεδου και θα μεινει μακρια απο υποτροπες και ο γουοκαπ δεν θα ξαναεχει κριση οπως τη περσινη εγω δεν θελω οχι τον Μισιτς αλλα κανεναν. Ειμαι πληρως καλυμμενος. Απλα μπαινουν πολλα αν. Με τον Μισιτς θα εξαφανιζες πολλα αν εκτος απο αυτο του Γουοκαπ(δηλαδη την αστειρευτη αμυντικη προσηλωση ).Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:30 amΤελείωσε η off season και αύριο παίζουμε το 1ο παιχνίδι και δεν το έχω καταλάβει; Ανακοινώσαμε γκάρντ τύπου Βιλτόζα και μου διαφεύγει η πληροφορία;
Ακόμα και αύριο να ήταν η 1η αγωνιστική και να είχαμε πάρει Bassey και 0 γκάρντ, πάλι ΟΚ θα ήταν. Μερικοί έχετε κοντή μνήμη: όταν ανακοινωνόταν ο Μπραζτεικις αρχές Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι βγήκατε και κράζατε που δεν περίμενα με μέχρι Οκτώμβρη τον Ναν. Όλοι είδαμε πως πήγε αυτό.
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην εμφανιστεί ΕΝΑΣ παίκτης στην free agency μέχρι τον Οκτώβριο που θα ταιριάζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με Γκός. Από το να φερουμε τώρα κάποια χρυσή μετριότητα τύπου Τόμσον, που θα σας σώσει έξτρα αφορμή να κράζετε μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Έχουμε ήδη κάνει 2 (εσωτερικές) μεταγραφές, αλλά αυτό το ξεχνάτε όλοι νομίζω. Δλδ αν ανακοινωνόταν φέτος ο Ντόρσει και όχι πέρυσι, θα σας κακό πέφτε ως επιλογή; Ο Ντόρσει είναι παίκτης των 15-20 λεπτών και όχι σκουπίστης του πάγκου ή για σκάτζα στην Α1, όπως θέλετε οι περισσότεροι, για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα και να πάρουμε άλλον έναν Μισιτς ή φαντεζί παίκτη.
Τελοσπάντων, έχω ξενερώσει με τα σχόλια πολλών, ίσως απαντήσω σε μερικούς σήμερα, αλλά θα απέχω για λίγο καιρό από το φόρουμ, γιατί δεν με εκφράζει η φάση εδώ μέσα.
Τωρα πραγματικα επειδη η αγορα δεν εχει πολλες επιλογες παρα μονο 2-3 εξαιρετικες επιλογες σε βαθος χρονου(μπατλερ, γουαλας,) που ομως θα θελουν χρονο προσαρμογης και ουσιαστικα πρεπει να τους δημιουργησεις μονος σου ως ομαδα ή παικτες που κατα συνθηκε παιζουν στον ασσο(Λονι Γουολκερ, Μποουνς Χαιλαντ) θεωρω οτι δεν υπαρχει χρονος βιασυνης αλλα να εκτιμηθει η κατασταση και των υπολοιπων και να παρθει η καταλληλη αποφαση. Δεν θα αλλαξει πολλα πιστευω αν περιμενουμε 1-2 μηνες. Φυσικα αυτο δεν αναιρει στο γεγονος οτι επρεπε να κινηθουμε πολυ νωριτερα διεκδικωντας εναν εκ των Σορτς ή Μαλεντον (τον Μισιτς οσο και να το διεκδικουσαμε σε αυτα τα λεφτα δεν αξζε να φτασουμε) ή να διατηρησουμε το γκος που ηταν ηδη μελος της ομαδας
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Το παστελωνει το τρίποντο.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:24 amκαλημερα ο μπαρτζωκας βλεπει και αυτον μου ειπαν απο το μανατζερικο.δεν ξερω αν τον εχουν αναφερει καπου.
ενδεχομενως ναι.
δεν εχει αποφασισει ακομα ο κοουτς.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φαίνεται σκόρερ πιο πολύ όχι μπαγκέτας.prime7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:37 amΤο παστελωνει το τρίποντο.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:24 amκαλημερα ο μπαρτζωκας βλεπει και αυτον μου ειπαν απο το μανατζερικο.δεν ξερω αν τον εχουν αναφερει καπου.
ενδεχομενως ναι.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.prime7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:37 amΤο παστελωνει το τρίποντο.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:24 amκαλημερα ο μπαρτζωκας βλεπει και αυτον μου ειπαν απο το μανατζερικο.δεν ξερω αν τον εχουν αναφερει καπου.
ενδεχομενως ναι.
ενω και αμυντικα που διαβασα το ριπορτ ειναι καλος.
εχει παιξει πολλους αγωνες στο ΝΒΑ με 10-11 ποντους μεσο ορο , στα 30 του τωρα επαιζε στην G
οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.
κουβεντα να γινεται...

2
2

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
30 ε; Pull up είναι παίρνω μπάλα σουτάρω, το αντίθετο του στατικου σουτ;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:47 amειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.
εχει παιξει πολλους αγωνες στο ΝΒΑ με 10-11 ποντους μεσο ορο , στα 30 του τωρα επαιζε στην G
κουβεντα να γινεται...![]()
0
-
- Reactions: 175
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω πως αν ο Εβανς ηταν υγιης και ο Γουοκαπ δεν ειχε θεμα στη μεση που ειναι αρκετα υπουλη, θα ημασταν οκ. Αλλα υπο τις υπαρχουσες συνθηκες μιλαμε για επιλογη υψηλου ρισκου. Ειδικα αν σκεφτεις πως ο εβανς θα μπει σταδιακα σε ρυθμους αγωνων και καταρχην δν νομιζω να παιζει πανω απο 15 λεπτα.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:27 amΕγω ηθελα με τα χιλια Μισιτς, ομως αν ερχοταν καποιος απο το μελλον και μου ελεγε ο Λι θα παρει το ρολο που του αναλογει δηλαδη μακκισικ στυλ και οχι γουοκαπ, ο εβανς θα επανελθει στο 80% του προ τραυματισμου του πνευματικου του επιπεδου και θα μεινει μακρια απο υποτροπες και ο γουοκαπ δεν θα ξαναεχει κριση οπως τη περσινη εγω δεν θελω οχι τον Μισιτς αλλα κανεναν. Ειμαι πληρως καλυμμενος. Απλα μπαινουν πολλα αν. Με τον Μισιτς θα εξαφανιζες πολλα αν εκτος απο αυτο του Γουοκαπ(δηλαδη την αστειρευτη αμυντικη προσηλωση ).Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:30 amΤελείωσε η off season και αύριο παίζουμε το 1ο παιχνίδι και δεν το έχω καταλάβει; Ανακοινώσαμε γκάρντ τύπου Βιλτόζα και μου διαφεύγει η πληροφορία;
Ακόμα και αύριο να ήταν η 1η αγωνιστική και να είχαμε πάρει Bassey και 0 γκάρντ, πάλι ΟΚ θα ήταν. Μερικοί έχετε κοντή μνήμη: όταν ανακοινωνόταν ο Μπραζτεικις αρχές Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι βγήκατε και κράζατε που δεν περίμενα με μέχρι Οκτώμβρη τον Ναν. Όλοι είδαμε πως πήγε αυτό.
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην εμφανιστεί ΕΝΑΣ παίκτης στην free agency μέχρι τον Οκτώβριο που θα ταιριάζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με Γκός. Από το να φερουμε τώρα κάποια χρυσή μετριότητα τύπου Τόμσον, που θα σας σώσει έξτρα αφορμή να κράζετε μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Έχουμε ήδη κάνει 2 (εσωτερικές) μεταγραφές, αλλά αυτό το ξεχνάτε όλοι νομίζω. Δλδ αν ανακοινωνόταν φέτος ο Ντόρσει και όχι πέρυσι, θα σας κακό πέφτε ως επιλογή; Ο Ντόρσει είναι παίκτης των 15-20 λεπτών και όχι σκουπίστης του πάγκου ή για σκάτζα στην Α1, όπως θέλετε οι περισσότεροι, για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα και να πάρουμε άλλον έναν Μισιτς ή φαντεζί παίκτη.
Τελοσπάντων, έχω ξενερώσει με τα σχόλια πολλών, ίσως απαντήσω σε μερικούς σήμερα, αλλά θα απέχω για λίγο καιρό από το φόρουμ, γιατί δεν με εκφράζει η φάση εδώ μέσα.
Τωρα πραγματικα επειδη η αγορα δεν εχει πολλες επιλογες παρα μονο 2-3 εξαιρετικες επιλογες σε βαθος χρονου(μπατλερ, γουαλας,) που ομως θα θελουν χρονο προσαρμογης και ουσιαστικα πρεπει να τους δημιουργησεις μονος σου ως ομαδα ή παικτες που κατα συνθηκε παιζουν στον ασσο(Λονι Γουολκερ, Μποουνς Χαιλαντ) θεωρω οτι δεν υπαρχει χρονος βιασυνης αλλα να εκτιμηθει η κατασταση και των υπολοιπων και να παρθει η καταλληλη αποφαση. Δεν θα αλλαξει πολλα πιστευω αν περιμενουμε 1-2 μηνες. Φυσικα αυτο δεν αναιρει στο γεγονος οτι επρεπε να κινηθουμε πολυ νωριτερα διεκδικωντας εναν εκ των Σορτς ή Μαλεντον (τον Μισιτς οσο και να το διεκδικουσαμε σε αυτα τα λεφτα δεν αξζε να φτασουμε) ή να διατηρησουμε το γκος που ηταν ηδη μελος της ομαδας
Προσωπικα πιστευω πως καποια στιγμη θα προκυπψει καποιο ονομα απο Ευρωπη που πιθανον δεν εχουμε ακουσει καν. Ειτε θα πληρωσουν κανα buyout 500-600 χιλιαρικα ή θα κανουν καμια ανταλλαγή με Πετρουσεφ. Αλλά θεωρω θα ειναι γκαρντ του 1-1.50 εκατομμυριου. Μακαρι να κανω λάθος και να μας φερουν κανα παικταρα απο το nba αλλά ουτε πιστευω πως θα περιμενουμε τοσο και ουτε πως θα παρει το ρισκο ο Μπαρτζωκας.
ΥΓ: Η καλυτερη επιλογη ηταν ο Μαλεντον , επρεπε να ειχαμε κινηθει πολυ νωριτερα. Ο Σορτς δεν νομιζω πως θα ταιριαζε σε καμια περιπτωση ενω ο Γκος εχει επισης συχνους τραυματισμους και θα ηταν λαθος να μεινει παρολο που προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ ο Γκος.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 84
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρομερή πτώση σε νούμερα ξαφνικά. Είχε κάποιο τραυματισμό;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:47 amειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι, ειναι το σουτ μετα απο ντριπλα οπου ο παικτης σταματαει αποτομα και ειτε σουταρει μετα απο ενα βημα ή step back.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:52 am30 ε; Pull up είναι παίρνω μπάλα σουτάρω, το αντίθετο του στατικου σουτ;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:47 am
ειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιο Γκαρντ δηλαδή μας κάνει από Ευρώπη που να ναι ρεαλιστική περίπτωση και όχι ο καμπατσο ξέρω γω;τώρα αν ψάχνουμε όλο το καλοκαίρι ακόμα και στην Αμερική και στο τέλος δώσουν κάνα σκασμό λεφτά για κάνα μακινταιρ ή φρανσισκο θα βαρέσουν οι καμπάνες ότι πρέπει να ρθει τεχνικός διευθυντής και ομάδα σκαουτινγκ..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν υπαρχει. χιλιες φορες καλυτερα ρισκο με παικτη απο ΝΒΑ. Οχι αλλο καρβουνο με ευρωλιγκατους σονι και ντε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:01 pmΠοιο Γκαρντ δηλαδή μας κάνει από Ευρώπη που να ναι ρεαλιστική περίπτωση και όχι ο καμπατσο ξέρω γω;τώρα αν ψάχνουμε όλο το καλοκαίρι ακόμα και στην Αμερική και στο τέλος δώσουν κάνα σκασμό λεφτά για κάνα μακινταιρ ή φρανσισκο θα βαρέσουν οι καμπάνες ότι πρέπει να ρθει τεχνικός διευθυντής και ομάδα σκαουτινγκ..
Τουλαχιστον να εχουμε ενδιαφερον να δουμε πως θα παει

2
1
1

-
- Reactions: 175
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τομπσον αλλα ειναι ακριβος.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:01 pmΠοιο Γκαρντ δηλαδή μας κάνει από Ευρώπη που να ναι ρεαλιστική περίπτωση και όχι ο καμπατσο ξέρω γω;τώρα αν ψάχνουμε όλο το καλοκαίρι ακόμα και στην Αμερική και στο τέλος δώσουν κάνα σκασμό λεφτά για κάνα μακινταιρ ή φρανσισκο θα βαρέσουν οι καμπάνες ότι πρέπει να ρθει τεχνικός διευθυντής και ομάδα σκαουτινγκ..
Μακινταιρ, ανταλλαγή με Πετρουσεφ που υποτιθεται τον ηθελε ο ερυθρος.
Παρομοιου βεληνεκους παικτες (που νομιζω θα αποκτησουμε τελικα) υπαρχουν αρκετοι τωρα δεν ξερω λεπτομερειες για τα buyouts που εχουν κλπ.
0
-
- Reactions: 631
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να χει αυτοκαταστροφικές τάσεις ο κόουτς, δεν εξηγείται αλλιώς. Ντάξει έχει υπάρξει παιχταράς μεγάλος ο Graham, από το κολλέγιο κιόλας. Απλά είναι παίκτης που θα πάρει φουλ τραβηγμένα σουτ. Βλέπω να κατεβαίνουν τα ευαγγέλια σύννεφο.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:24 amκαλημερα ο μπαρτζωκας βλεπει και αυτον μου ειπαν απο το μανατζερικο.δεν ξερω αν τον εχουν αναφερει καπου.
ενδεχομενως ναι.
0
-
- Reactions: 157
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-