Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions: 1008
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:08 pm

Κάνω μία χαζή ερώτηση για κάποιο παιδί που έχει ακούσει κάτι...

Το πλάνο είναι για το 5, ΜΙΛΟΥ - ΧΟΛ - Kώστας ή θα παίξει ΜΙΛΟΥ- Χ - ΧΟΛ και Κώστας μόνο για Ελλάδα επειδή δεν μπορείς να πας με 3 ξένους στο 5.

(όπου Χ παραπάνω μεταγραφή καλή ή παραμονή Πετρούσεφ).

Ρωτάω γιατί το 1ο σενάριο δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:10 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:52 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:43 pm

Ρε φίλε επειδή το λες και το ξαναλές..Πέρυσι ήταν μια ειδική συνθήκη. Ήρθε ο Λι προς το τέλος της σεζόν για αντί-Ουόκαπ, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, με την πίεση να έχει φτάσει στα ήψη ήδη από και πριν τα playoff.

Υπήρχε λογική στο επιχείρημα σου να του πει ο Μπι, πάρε την μπάλα αγόρι μου και καν την ότι θες;

Εδώ ο Πίτερς και ο Κάνααν την πρώτη τους χρονιά δυσκολεύτηκαν πολύ να προσαρμοστούν στο σύστημα που παίζουμε, και δεν είναι και άσοι.

Ο Λι εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά, ο Χριστοφής πχ, τρελαίνεται με τον παίκτη, άσε, όμως, να τον κρίνουμε του χρόνου, διότι προς το παρόν είναι μέλος της ομάδας.
γιατι στον κανααν δεν του αλλαξε τον τροπο παιχνιδιου?ηταν ποτε αμυντικος σκυλος ο κανααν ?
εγω δεν βλεπω λογικη παντως και να παρεις τον λι και να τον βαλεις να παιζει ετσι..ας επαιρνε καποιον που μπορουσε να το κανει.ο λι δεν ηρθε στο ξεκινημα του δευτερου γυρου?13 αγωνες ρεγκιουλαρ επαιξε πριν τα κρισιμα.δεν ηταν θεμα προσαρμογης,ο λι στο αεροδρομιο ελεγε εγω δεν ηρθα εδω για σκορερ αλλα να παιξω αμυνα και να βοηθησω με αλλους τροπους.
Ακόμα κι αν δεν ήταν ο Canaan σκύλος (που πάντα ήταν aggressive αμυντικά), θα χρεώναμε στον Μπαρτζώκα κι ότι τον έκανε να σκυλιάζει στην άμυνα; :D Μην καταντήσουμε εμμονικοί, να βλέπουμε παίκτες να σκυλιάζουν στην άμυνα και να κλαίμε, παιδιά. Καλό είναι αυτό, το θέλουμε.

Κι ο Lee με τα προσόντα που έχει και το σουτ που δεν έχει, αν θέλει να πληρωθεί καλά και να κάνει καριέρα, αμυντικός εξολοθρευτής πρέπει να γίνει. Όταν είσαι σούπερ αθλητικός, έχεις άνοιγμα χεριών 2,05 (τόσο μεγάλο που δε μπορείς καν να σουτάρεις σαν άνθρωπος), αν δεν είσαι εφιάλτης του αντίπαλου χειριστή, κάτι κάνεις λάθος. Τώρα επιθετικά ο Lee πρέπει να μάθει να κινείται χωρίς τη μπάλα. Γιατί με τη μπάλα στα χέρια πάντα θα είναι προβλέψιμος. Και δεν έχει το μέγεθος του Shaq να κάνει μπούλινγκ και να τους βάζει μέσα. Πόσο μάλλον στην Ευρώπη που οι χώροι είναι πολύ μικρότεροι από το ΝΒΑ. Επιθετικά έχει ταβάνι. Είναι σούπερ στον αιφνιδιασμό, μπορεί ενίοτε να δει καλά και γήπεδο, αλλά δε θα γίνει του 10 στην επίθεση ποτέ. Αν μπορέσει να γίνει του 6-7 στην επίθεση και του 9-10 στην άμυνα και χρήσιμος θα γίνει στην ομάδα και καλά συμβόλαια θα βρίσκει για πλάκα.

0
Delpo1987

senior
Reactions: 398

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:16 pm

Airman έγραψε:

Το πλάνο είναι για το 5, ΜΙΛΟΥ - ΧΟΛ - Kώστας ή θα παίξει ΜΙΛΟΥ- Χ - ΧΟΛ και Κώστας μόνο για Ελλάδα επειδή δεν μπορείς να πας με 3 ξένους στο 5.

Σε πολλούς δεν αρέσει το πρωτο , αλλά πολύ φοβομαστε ότι αυτό είναι και υπάρχει αυτή η γκρίνια!

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:18 pm

Delpo1987 έγραψε:
Airman έγραψε:

Σε πολλούς δεν αρέσει το πρωτο , αλλά πολύ φοβομαστε ότι αυτό είναι και υπάρχει αυτή η γκρίνια!
Μα δε βγαίνει νομίζω και αριθμητικά... Δηλαδή ο ΜΙΛΟΥ χάνει κάθε χρόνο κάποια παιχνίδια....
Θα μου πεις και εμείς με 2 σέντερ θα πορευτούμε + κουζέλογλου αλλά τουλάχιστον υπάρχει και ο Μητογλου που πατάει 5.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:20 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:10 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:52 pm

γιατι στον κανααν δεν του αλλαξε τον τροπο παιχνιδιου?ηταν ποτε αμυντικος σκυλος ο κανααν ?
εγω δεν βλεπω λογικη παντως και να παρεις τον λι και να τον βαλεις να παιζει ετσι..ας επαιρνε καποιον που μπορουσε να το κανει.ο λι δεν ηρθε στο ξεκινημα του δευτερου γυρου?13 αγωνες ρεγκιουλαρ επαιξε πριν τα κρισιμα.δεν ηταν θεμα προσαρμογης,ο λι στο αεροδρομιο ελεγε εγω δεν ηρθα εδω για σκορερ αλλα να παιξω αμυνα και να βοηθησω με αλλους τροπους.
Ακόμα κι αν δεν ήταν ο Canaan σκύλος (που πάντα ήταν aggressive αμυντικά), θα χρεώναμε στον Μπαρτζώκα κι ότι τον έκανε να σκυλιάζει στην άμυνα; :D Μην καταντήσουμε εμμονικοί, να βλέπουμε παίκτες να σκυλιάζουν στην άμυνα και να κλαίμε, παιδιά. Καλό είναι αυτό, το θέλουμε.

Κι ο Lee με τα προσόντα που έχει και το σουτ που δεν έχει, αν θέλει να πληρωθεί καλά και να κάνει καριέρα, αμυντικός εξολοθρευτής πρέπει να γίνει. Όταν είσαι σούπερ αθλητικός, έχεις άνοιγμα χεριών 2,05 (τόσο μεγάλο που δε μπορείς καν να σουτάρεις σαν άνθρωπος), αν δεν είσαι εφιάλτης του αντίπαλου χειριστή, κάτι κάνεις λάθος. Τώρα επιθετικά ο Lee πρέπει να μάθει να κινείται χωρίς τη μπάλα. Γιατί με τη μπάλα στα χέρια πάντα θα είναι προβλέψιμος. Και δεν έχει το μέγεθος του Shaq να κάνει μπούλινγκ και να τους βάζει μέσα. Πόσο μάλλον στην Ευρώπη που οι χώροι είναι πολύ μικρότεροι από το ΝΒΑ. Επιθετικά έχει ταβάνι. Είναι σούπερ στον αιφνιδιασμό, μπορεί ενίοτε να δει καλά και γήπεδο, αλλά δε θα γίνει του 10 στην επίθεση ποτέ. Αν μπορέσει να γίνει του 6-7 στην επίθεση και του 9-10 στην άμυνα και χρήσιμος θα γίνει στην ομάδα και καλά συμβόλαια θα βρίσκει για πλάκα.
ειπα εγω οτι ειναι κακο?ειπα τον αλλαξε σαν παικτη..εκτος και καποιος που ειχε δει τον κανααν πριν τον ολυμπιακο θεωρει οτι ειναι ο ιδιος παικτης..γενικα καλο θα ηταν να μην βλεπουμε φαντασματα,οταν λεει καποιος κατι δεν το λεει σωνει και ντε να κατηγορησει τον μπαρτζωκα ..πριν προσαψετε κατι στον αλλο που φανταστηκατε ας ρωτατε πρωτα..Εμενα μου χετε φορτωσει της παναγιας τα ματια τελευταια χωρις να χω πει κατι απο αυτα,μαλιστα αν πω οτι δεν το πα ακουω το φοβερο ασε ρε που ξεγλιστρας σαν χελι :roofl: δεν ξερω εγω τι ελεγες εσυ και ξερεις εσυ?? :drunk: Δεν ειναι συγκεκριμενο σε σενα απλα βρηκα ευκαιρια να το πω.

0
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:23 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:06 pm
steph.larry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:16 pm

Νομίζω ότι ο γκαρντ που περιγράφεις έχουν από την ομαδά αποφασίσει να είναι ο Έβανς, κάτι που θα εξηγούσε και το γιατί κυνηγούσαν Μπαμπ. Τζογάρισμα τρελό δε το συζητάμε, αλλά μπορεί ο Εβανς να μας κάνει να κωλοτουμπιάζουμε ομαδικώς (και μακάρι δηλαδή).

Στα δικά μου μάτια, ακόμη και όλα να πάνε κατ'ευχήν με αυτόν, πάλι δεν έχεις την προσωπικότητα στα γκαρντ που θα είναι αδίστακτος με κρύο αίμα στην crunch time, για αυτό ήθελα και τον Μιτσιτς στην ομάδα. Βέβαια, την τελευταία φορά που θεωρητικά είχαμε τέτοιον (Σλούκα), δεν δικαίωσε τις προσδοκίες ούτε του τελευταίου σουτ, ούτε καν των τελευταίων επιθέσεων (τελικός του 23)
Κοιτα εγω περισσοτερο αγχωνομαι για τον πως θα ειναι πνευματικα ο εβανς παρα σωματικα. Σωματικα κανει προοπονησεις κοντα 5 μηνες και δεν εχει βγαλει τιποτα αρα το θεμα του θα ειναι ποσο θα μπαινει στις φασεις και ποσο θα παει στις έπαφες αυτο που εκανε τον παικτη την παικταρα που ηταν. Να μας βγει καρολ γιατι βαραει τριποντα στημενος μεσα απο το γυρω γυρω ολοι θα το κανει σίγουρα και με συνεπεια αλλα ετσι δεν θα ειναι ο παικτς που χρειαζομαστε.
Το πνευματικο φτιαχνει πιο ευκολα απο το σωματικο. Το πνευματικο ειναι φοβος και αμφιβολια, δεν ειναι αδυναμια του σωματος.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:25 pm

prime7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:06 pm
GK_23 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 6:05 pm
Σε σχέση με τον Fall του τελευταίου 1,5 χρόνου, ο Donta Hall είναι αναβάθμιση. Και δίνει στοιχεία που έλειπαν στον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά επιλογή και μακάρι να γίνει η μεταγραφή αλλά χωρίς να κάνουμε μάγκα τον Κερεχέτα. Δεν υπάρχουν καλύτεροι διαθέσιμοι centers αυτή τη στιγμή στην αγορά, ούτε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Είναι μια πολύ πιο safe επιλογή σε σχέση με κάποιο "λαβράκι" της G-League ή κάποιον "κομμένο" του NBA.
Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν κρατήσαμε τον Ράιτ;;
Διότι η ομάδα αποφάσισε να μεταφέρει όλες τις συζητήσεις για ανανεώσεις μετά το τέλος της σεζόν. Παίκτες όπως ο Wright και ο Goss δεν ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν και ήθελαν να εξασφαλίσουν το επόμενο συμβόλαιό τους νωρίτερα. Δεν ξέρω αν στον Ολυμπιακό είχαν σκοπό να κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Wright, πιθανότατα δεν θα του έκαναν. Αλλά ο Wright είχε συμφωνήσει με τη Zalgiris, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Επίσης, ο Donta Hall είναι ανώτερος του Moses Wright. Τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον.

Αυτά είναι τα νούμερα του Hall στην Ευρωλίγκα:

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ll/011196/

Παραπλήσια και σε αρκετές κατηγορίες καλύτερα από αυτά του Oturu. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το hate απέναντι στον Hall. Είναι παίκτης με 4 γεμάτες σεζόν στη λίγκα, χωρίς τραυματισμούς, έχει εμπειρία πρωταθλητισμού με τη Monaco και είναι σε καλή ηλικία.
SteveNashidis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:39 am
Από Σαμερ Λιγκ λαβράκια

Με αφορμή το post του φίλου μου του Steve, να πω ότι δύο από τους τρεις παραπάνω παίκτες, οι Tolu Smith και Enrique Freeman, δεσμεύονται με two-way contract και δεν είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τεχνικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν posts σχετικά με τον Enrique Freeman και τον Armando Bacot στο τόπικ του κολεγιακού μπάσκετ. Θα πω μόνο ότι και οι τρεις παραπάνω παίκτες έχουν μόλις 1(!) χρόνο που αποφοίτησαν από το κολέγιο και παίζουν επαγγελματικό μπάσκετ, κυρίως ή και αποκλειστικά στην αναπτυξιακή λίγκα. Η εμπειρία έχει δείξει ότι τέτοιοι παίκτες χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 προπαρασκευαστικά χρόνια στην Ευρώπη για να φτάσουν, αν φτάσουν, να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός όμως είναι ομάδα πρωταθλητισμού, όχι ομάδα παρασκευής παικτών. Μέχρι λοιπόν να έρθουν αυτοί οι παίκτες στην Ευρώπη και να αποδείξουν πως είναι Euroleague material, o Donta Hall είναι, με κλειστά μάτια, πολύ καλύτερη επιλογή.
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:36 pm
Ο μπατλερ ειναι πολυ καλυτερος παικτης απο γκος. Καλυτερα handles σουταρει μετα απο ντριμπλα και δεν τραυματιζεται τοσο συχνα. Δεν ειναι απλα λιγο καλυτερος γκος
Ισχύει ότι και παραπάνω. O Goss έχει 7-8 χρόνια που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Έχει παίξει σε μεγάλα clubs (Ρεάλ, Ολυμπιακός, Παρτιζάν), έχει κατακτήσει τίτλους, έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και μεγάλων αγώνων. Ο Butler έχει προοπτική να κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη αλλά μέχρι να περάσει τον Ατλαντικό και να προσαρμοστεί στα ευρωπαΪκά δεδομένα, καμία μεγάλη ομάδα δεν επιλέγει τον Butler αντί του Goss.

Με τους παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη από τη G-League και από two-way contract, να είστε πάρα πολλοί επιφυλακτικοί στις κρίσεις σας. Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι χρειάζεται σημαντικός χρόνος προσαρμογής για να φτάσουν το ταβάνι τους.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:32 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Delpo1987

senior
Reactions: 398

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:26 pm

Airman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:18 pm
Delpo1987 έγραψε:

Μα δε βγαίνει νομίζω και αριθμητικά... Δηλαδή ο ΜΙΛΟΥ χάνει κάθε χρόνο κάποια παιχνίδια....
Θα μου πεις και εμείς με 2 σέντερ θα πορευτούμε + κουζέλογλου αλλά τουλάχιστον υπάρχει και ο Μητογλου που πατάει 5.
Δε διαφωνούμε κάπου, αλλά θα δουμε τι θα κάνουν!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:30 pm

ο καβαλιερατος λεει οτι ο ταις εχει προβλημα με την εφορια..πληρωνει και στην αμερικη επειδη εχει πρασινη καρτα..και δεν το χε υπολογισει οταν υπεγραψε στην μονακο γιαυτο θελει να φυγει

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:36 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:25 pm
..., ο Donta Hall είναι ανώτερος του Moses Wright. Τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον.

Αυτά είναι τα νούμερα του Hall στην Ευρωλίγκα:

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ll/011196/

Παραπλήσια και σε αρκετές κατηγορίες καλύτερα από αυτά του Oturu. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το hate απέναντι στον Hall. Είναι παίκτης με 4 γεμάτες σεζόν στη λίγκα, χωρίς τραυματισμούς, έχει εμπειρία πρωταθλητισμού με τη Monaco και είναι σε καλή ηλικία.
Αυτή είναι η εντύπωση που μου έχει αφήσει κι εμένα η πορεία του Χολ στην Ευρωλίγκα την τελευταία τετραετία ή πιο ειδικά η τριετία του στη Μονακό. Δεν γνωρίζω αν έχει προκύψει κάτι ενδιάμεσα που να δικαιολογεί την απαξίωση που δέχεται από την αναφορά και μόνο στο όνομά του για υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού ή ακόμα και του Παναθηναϊκού αν ίσχυε μια παρόμοια φήμη. Όποιος έχει κάτι υπόψιν, καλό είναι να μας διαφωτίσει...

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:37 pm

shaq7 έγραψε:
ο καβαλιερατος λεει οτι ο ταις εχει προβλημα με την εφορια..πληρωνει και στην αμερικη επειδη εχει πρασινη καρτα..και δεν το χε υπολογισει οταν υπεγραψε στην μονακο γιαυτο θελει να φυγει
Δεν είναι όμως σοβαρός λόγος αυτός για να τον αφήσει η ομάδα του, αν φυσικά είναι στα πλάνα του κόουτς.

Πέραν τούτου, νομίζω ότι το πριγκιπάτο (το γράφω με επιφύλαξη καθότι δεν εχω ζήσει εκεί) έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ φόρο εισοδήματος για τους κατοίκους του και φυσικά και για τους αθλητές.

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 793

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:42 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δεν είναι όμως σοβαρός λόγος αυτός για να τον αφήσει η ομάδα του, αν φυσικά είναι στα πλάνα του κόουτς.
αυτός είναι λόγος για να αλλάξεις λογιστή όχι για να ζητήσεις να φύγεις από μια ομάδα. κάτι άλλο θα συμβαίνει και απλά ο Καβαλιεράτος πέταξε μια μπούρδα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Πέραν τούτου, νομίζω ότι το πριγκιπάτο (το γράφω με επιφύλαξη καθότι δεν εχω ζήσει εκεί) έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ φόρο εισοδήματος για τους κατοίκους του και φυσικά και για τους αθλητές.
εγω νομιζω πως ειναι..αν πχ παιρνει 2εκ και υπολογιζε οτι επειδη δεν εχει φορολογια θα ειναι καθαρα και αυτα επειδη πληρωνει φορο γινονται 1..τοτε θα ζηταει 1εκ αυξηση.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:45 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:59 pm
ο μπατλερ ειναι 24 μπορει να του παρει μια ολοκληρη χρονια να προσαρμοστει στο εδω μπασκετ..χλωμο να ρθει και να πεταει φωτιες αμεσως..παντως απο οσους εχουν ακουστει ειναι η καλυτερη λυση..ο αλλος ο κοκκαλος ειναι παικταρας αλλα εκτος οτι δεν νομιζω να ρχεται δεν νομιζω οτι κολλαει με τον μπαρτζω.
Ωραία και που το πρόβλημα; Φοβάσαι μην χάσουμε την πρώτη θέση στην ρέγκουλαρ; :roofl:

Μπορεί ο παίκτης να είναι έτοιμος στο φ4; μπορεί. End of story.

Και ο Μισιτς τους 3 πρώτους μήνες θα σέρνεται, όπως λογικά και ο Έβανς.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:46 pm

shaq7 έγραψε:
Airman έγραψε:

εγω νομιζω πως ειναι..αν πχ παιρνει 2εκ και υπολογιζε οτι επειδη δεν εχει φορολογια θα ειναι καθαρα και αυτα επειδη πληρωνει φορο γινονται 1..τοτε θα ζηταει 1εκ αυξηση.
Μα δεν έχει φόρο εισοδήματος το Μονακό, αυτό σου γράφω... δηλαδή δεν έχει 50% φορολογία που βάζεις στο παράδειγμά σου. Εχει μηδεν.
Αν τώρα πληρώνει σε άλλη χώρα κάτι, αυτό θα το κάνει φαντάζομαι είτε παίζει Μονακό είτε παίζει Ελλάδα, είτε Κίνα.

Πιθανότερο είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό, αν και λεφτάς, να είναι λίγο αμελής στις υποχρεώσεις του...τύπου πληρωμές μια φορά το 3μηνο...ολόκληρο το ποσό μεν, αλλά όποτε το θυμηθω δε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”