Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Rivers15

junior
Reactions: 175
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:56 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:42 pm
αν μείνει ο Πετρούσεφ (απίθανο) ή πάρουμε κι άλλο ψηλό θα σημαίνει ότι τον Κωστακούμπο τον πήραμε για να αντικαταστήσει τον Σπάρταλη και τον Χολ για τα 5λεπτα του Ράιτ, δεν έχει καμία λογική.

δυστυχώς το Μιλουτίνοφ - Χολ - Κώστας είναι ξεκάθαρο downgrade σε σχέση με το Μιλουτίνοφ - Φαλ - Ράιτ, μόνο στο διαβατήριο κερδίζουμε.
13 λεπτα μεσο ορο ειχε ο Ραιτ απλα επαιξε σε 18 απο τους 34 αγωνες.
Με δεδομενο πως ο Μιλουτινοφ πολυ πιθανον να χασει 7-10 αγωνες συνολικα, ανετα θα μπορουσε να αντεξει ενας ακομα ψηλος.
Βασικα μου φαινεται αρκετα δυσκολο να παει η ομαδα μονο με 3 ψηλους για καμια 80αρια αγωνες που βγαινουν ολοι μαζι σε πρωταθλημα-ευρωπη.
Ειτε θα παρει καποιον πισω απο τον Κωστα ή μπροστα του.
Αν επαιρνε καποιον πισω απο τον Κωστα λογικα θα εμενε ο Καραγιαννιδης. Οποτε χλωμο να συμβει κατι τετοιο.
Καθε χρονια αν δεις 4 ψηλους εχουμε απλα ο 4ος ειναι συνηθως ενας Τανουλης, Σπαρταλη κλπ.
Θεωρητικα θα μπορουσε να αποκτηθει και ενας ακομα ψηλος με αλλα χαρακτηριστικα πιο βαρυς απλα και κατι τετοιο να γινει δεν θα ειναι παικτης των 2 εκατομμυριων. Θα ειναι ενας ακομα Χολ, ισως και χαμηλοτερου βεληνεκους απο τον Χολ (ή τελος παντων πιο στοιχημα).
Το θεμα ειναι αν ο Κωστας θα ειναι χαρουμενος σαν τριτοτεταρτος σεντερ οταν ξινιζε ακομα και ως τριτος στον Παναθηναικο.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:57 pm

nikolakias έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:48 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:56 pm

Κάνεις δεν είπε να μην ασκηθεί κριτική για τις επιλογές της ομάδας τόσο στην off season όσο και στην κανονική περίοδο.

Αυτό που έγινε, όμως, από χτες το πρωί που βγήκε το νέο περί συμφωνίας Μισιτς-Χάποελ ήταν ένας τραγέλαφος.

Η κριτική θα πρέπει νε ασκηθεί με βάση τις επιλογές που εν τελεί θα κάνουμε. Εδώ μέσα παρατηρώ το εξής παράδοξο, να δέχεται κριτική ο κόουτς και η ΚΑΕ ακόμα και για τον κάθε υποψήφιο στόχο που αραδιάζει ο κάθε δημοσιογράφος!

Από την μια τους κραζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την άλλη μόλις πετάξουν ένα όνομα το παίρνουμε τις μετροιτις, λες και βγήκε και το είπε ο Μπι δημόσια ή οι Αγγελόπουλοι.

Δεν σας αρέσει ο Ντόντα Χολ; Ούτε εμένα, το πιθανότερο να μην αρέσει ούτε και στον κόουτς. Τον πήραμε στην ομάδα; Έχει γίνει η μεταγραφή και δεν το ξέρω; Τότε τι βγαίνετε και κράζετε όλοι ασύστολα λες και ο παίκτης ανακοινώθηκε από την ομάδα;

Το παραπάνω συμβαίνει με όλους τους μέτριους παίκτες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς (Φρανσίσκο κτλ.).

Αράχτε λίγο να δούμε πως θα ολοκληρωθεί το παζλ, γιατί ακόμα έχουμε 17 Ιουλίου!
Δεν νομίζω πως κράζει για την μη έλευση Μίτσιτς ο κόσμος – ή τουλάχιστον όχι μόνο γι'αυτό. Το ιστορικό είναι αυτό που έχει σημασία εν προκειμένω. Ποιο είναι αυτό; Ότι, πέραν του Γουόρντ, οποίος παίκτης για τον οποίο θα είχε νόημα να έχουμε ενδιαφερθεί κατέληξε σε άλλα χέρια (Σορτς, Τζέημς, Μπαμπ, Μίτσιτς, Χέιζ, Οτούρου κλπ). Και, οκ, υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφερθήκαμε στην πραγματικότητα για κάθε έναν από αυτούς αλλά, λαμβάνοντας υπόψη πως η αγορά εξαρχής ήταν περιορισμένη, λογικά για κάποιους το κάναμε – αν δεν το κάναμε και ήταν προγραμματισμένο εξαρχής να πάμε για λαβράκια από Αμερική πάω πάσο αλλά αν, όπως φημολογείται, φέρουμε τελικά τον Χολ γιατί έχουμε εμμονή με όσους έχουν θητεύσει Ευρωλίγκα τότε υπήρχαν σίγουρα εξαρχής καλύτερες επιλογές που δεν κυνηγήσαμε, είτε έγκαιρα είτε όπως έπρεπε. Όλα αυτά, φυσικά, όταν ο στόχος της ομάδας είναι πάλι η κατάκτηση του τίτλου – αν βγουν οι Αφοί αύριο και πουν "παίδες, ξέρετε τι; Πάμε για χρόνια προσαρμογής" θα αλλάξει και η ρητορική των οπαδών άμεσα.
To ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα (με Hall μέσα), δεν είναι για να πεις πάω για Ευρωλίγκα. Δε συγκρίνεται με του Παναθηναϊκού πχ, ακόμα και με της Μονακό ενδεχομένως. Ανάλογα και αν θα φύγει ο Τάις τελικά. Μπορεί να συγκρίνεται με της Φενέρ ή της Ρεάλ. Πάντως είναι ρόστερ επιπέδου κυνηγάω να μπω final four και να μπω εκεί ως outsider. Ακόμα είναι Ιούλιος, ούτε το δικό μας, ούτε των άλλων ομάδων τα ρόστερ έχουν κλείσει. Ας περιμένουμε να δούμε. Πάντως με τις ως τώρα κινήσεις, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 457
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:58 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:44 pm
με μιλου χολ κωτσο ποσα λεπτα λετε να παιζει 5ρι ο πιτερς?κανα 10λ μ.ο σιγουρα..θα γινει στρετς 5ρι στα γεραματα
Είμαι σίγουρος ότι στο μυαλό του Μπαρτζώ είναι δεδομένο το σενάριο Πίτερς στο 5 όποτε οι συνθήκες το απαιτήσουν.

0
Rivers15

junior

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
αντε καλοριζικος ο χολ μια χαρα παιχτης ειναι

οι ρεαλιστικες επιλογες απο αμερικη θα ηταν λαβρακια και εξυπνες βομβες οποτε καλυτερα αυτος που ξερετε τι θα δωσει
Συμφωνω απολυτως. Το θεμα ειναι το οτι μπορει να ειναι 3ος ο Κωστας και στεκομαι στον 3ο εξαιτιας του ιστορικου τραυματισμου του Νικολα.
Αν κατεβαιναμε ας πουμε με τριαδα Μιλου-Χολ-Ραιτ προσωπικα θα ημουν ικανοποιημενος με τη γραμμη των ψηλων.
Εξαλλου ο Φαλ περυσι σερνοταν, αν εξαιρεσεις μερικες ασιστ που εβγαζε. Δυσκολευομαι να πιστεψω πως ο Χολ θα ειναι χειροτερος απο τον περσινο Φαλ.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Επαναλαμβάνω, το σενάριο Μιλουτινοφ χολ κωστας θα μας βάλει 99 τοις εκατό σε διαδικασία εύρεσης παίκτη πολύ γρήγορα.
Το δεύτερο σενάριο είναι να πάρουμε και έναν ακόμη ψηλό αθλητικό ιδανικά να μπορεί να παίξει και στο 4 λίγο.
Και τρίτο σενάριο που το θεωρώ πολύ δύσκολο είναι να μείνει ο πετρουσεφ.

0
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:01 pm

Παρότι, όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει ο Χολ, η τριάδα Μιλουτίνοφ - Χολ - Κ.Αντετοκούνμπο κι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι.

Από την στιγμή που αποφασίστηκε να έρθει ο Κώστακουνμπο για τρίτος, έπρεπε να κινηθούμε για βαρβάτο δεύτερο ψηλό.

Ειδάλλως θα ήθελα να έρθει έστω ένας Μπιρτς για τρίτος στην Ευρωλίγκα και ας παίζει ο Κώστας μόνο στα εγχώρια, αλλά δεν δίνω ρεαλιστικές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:02 pm

Rivers15 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:42 pm
αν μείνει ο Πετρούσεφ (απίθανο) ή πάρουμε κι άλλο ψηλό θα σημαίνει ότι τον Κωστακούμπο τον πήραμε για να αντικαταστήσει τον Σπάρταλη και τον Χολ για τα 5λεπτα του Ράιτ, δεν έχει καμία λογική.

δυστυχώς το Μιλουτίνοφ - Χολ - Κώστας είναι ξεκάθαρο downgrade σε σχέση με το Μιλουτίνοφ - Φαλ - Ράιτ, μόνο στο διαβατήριο κερδίζουμε.
13 λεπτα μεσο ορο ειχε ο Ραιτ απλα επαιξε σε 18 απο τους 34 αγωνες.
Με δεδομενο πως ο Μιλουτινοφ πολυ πιθανον να χασει 7-10 αγωνες συνολικα, ανετα θα μπορουσε να αντεξει ενας ακομα ψηλος.
Βασικα μου φαινεται αρκετα δυσκολο να παει η ομαδα μονο με 3 ψηλους για καμια 80αρια αγωνες που βγαινουν ολοι μαζι σε πρωταθλημα-ευρωπη.
Ειτε θα παρει καποιον πισω απο τον Κωστα ή μπροστα του.
Αν επαιρνε καποιον πισω απο τον Κωστα λογικα θα εμενε ο Καραγιαννιδης. Οποτε χλωμο να συμβει κατι τετοιο.
Καθε χρονια αν δεις 4 ψηλους εχουμε απλα ο 4ος ειναι συνηθως ενας Τανουλης, Σπαρταλη κλπ.
Θεωρητικα θα μπορουσε να αποκτηθει και ενας ακομα ψηλος με αλλα χαρακτηριστικα πιο βαρυς απλα και κατι τετοιο να γινει δεν θα ειναι παικτης των 2 εκατομμυριων. Θα ειναι ενας ακομα Χολ, ισως και χαμηλοτερου βεληνεκους απο τον Χολ (ή τελος παντων πιο στοιχημα).
Το θεμα ειναι αν ο Κωστας θα ειναι χαρουμενος σαν τριτοτεταρτος σεντερ οταν ξινιζε ακομα και ως τριτος στον Παναθηναικο.
πλεον ειστε κομπλε στους ψηλους

εχετε 3 σεντερ δεν χωραει καποιος αλλος

δηλαδη αν παρετε ακομα εναν στυλ μενσα που δεν θα παιζει ποτε τι θα καταλαβετε?
τετοιους παιχτες βρισκεις ανα πασα στιγμη δεν ειναι αναγκη να τον παρεις απο τωρα

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:03 pm

Άρα ο άσσος θα είναι από Αμερική.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Rivers15

junior

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:04 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:57 pm
nikolakias έγραψε:

Δεν νομίζω πως κράζει για την μη έλευση Μίτσιτς ο κόσμος – ή τουλάχιστον όχι μόνο γι'αυτό. Το ιστορικό είναι αυτό που έχει σημασία εν προκειμένω. Ποιο είναι αυτό; Ότι, πέραν του Γουόρντ, οποίος παίκτης για τον οποίο θα είχε νόημα να έχουμε ενδιαφερθεί κατέληξε σε άλλα χέρια (Σορτς, Τζέημς, Μπαμπ, Μίτσιτς, Χέιζ, Οτούρου κλπ). Και, οκ, υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφερθήκαμε στην πραγματικότητα για κάθε έναν από αυτούς αλλά, λαμβάνοντας υπόψη πως η αγορά εξαρχής ήταν περιορισμένη, λογικά για κάποιους το κάναμε – αν δεν το κάναμε και ήταν προγραμματισμένο εξαρχής να πάμε για λαβράκια από Αμερική πάω πάσο αλλά αν, όπως φημολογείται, φέρουμε τελικά τον Χολ γιατί έχουμε εμμονή με όσους έχουν θητεύσει Ευρωλίγκα τότε υπήρχαν σίγουρα εξαρχής καλύτερες επιλογές που δεν κυνηγήσαμε, είτε έγκαιρα είτε όπως έπρεπε. Όλα αυτά, φυσικά, όταν ο στόχος της ομάδας είναι πάλι η κατάκτηση του τίτλου – αν βγουν οι Αφοί αύριο και πουν "παίδες, ξέρετε τι; Πάμε για χρόνια προσαρμογής" θα αλλάξει και η ρητορική των οπαδών άμεσα.
To ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα (με Hall μέσα), δεν είναι για να πεις πάω για Ευρωλίγκα. Δε συγκρίνεται με του Παναθηναϊκού πχ, ακόμα και με της Μονακό ενδεχομένως. Ανάλογα και αν θα φύγει ο Τάις τελικά. Μπορεί να συγκρίνεται με της Φενέρ ή της Ρεάλ. Πάντως είναι ρόστερ επιπέδου κυνηγάω να μπω final four και να μπω εκεί ως outsider. Ακόμα είναι Ιούλιος, ούτε το δικό μας, ούτε των άλλων ομάδων τα ρόστερ έχουν κλείσει. Ας περιμένουμε να δούμε. Πάντως με τις ως τώρα κινήσεις, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες.
Αν ο Μιλουτινοφ ειναι στα καλα του, τελειωνει η συζητηση για την ποιοτητα στη ρακετα οποιος κι αν ειναι ο δευτερος. Το ερωτημα ειναι αν θα ειναι σε καλη κατασταση.
Το ιδιο ισχυει και για τον Εβανς για τον οποιο δεν εχουμε εικονα, αλλα ελπιζω εικονα καλη εχει το τεχνικο επιτελειο.
Γενικα η φετινη ομαδα θα ξεκινησει πιθανον με πολλα ερωτηματικα και δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι για F4. Κατα τη γνωμη μου σιγουρα λιγοτερο ανταγωνιστικο ηταν το ροστερ τη χρονια με Σικμα-Μπραζντεικις οταν εφτασε στο Φαιναλ 4.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:04 pm

j-kidd13 έγραψε:
Mιλουτινοφ-Πετρουσεφ-Χολ θα ηταν σουπερ 3αδα.
Αυτό μάλιστα, παίκτης Petrusev δεν υπάρχει για μας όμως πλέον. Και όπως το πάει, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει για κανέναν.
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:45 pm
Ποιον θα μπορουσε να παρει με μπατζετ γυρω στο 1.50 μυριο; Καθως δεν νομιζω πως περιμενε κανεις να παρει ο ψηλος συμβολαιο ψηλοτερο του μιλουτινοφ.
Οτουρου εκλεισε, ο Τζοουνς δεν φαινεται πως φευγει αλλα και να εφευγε δεν νομιζω να παιζαμε μπαλα στα μεγεθη του.
Απο το nba κατι παικτες που διαβαζα στο φορουμ ηταν πανω απο 2-2.50 μυρια το χρονο οι περισσοτεροι.
Επισης ο Μπαρτζωκας παραδοσιακα εμπιστευεται παικτες με ευρωπαικη εμπειρια.
Ο Χολ καλως ή κακως ειναι απο τις πιο ρεαλιστικες λυσεις.
Οπως εχω γραψει αρκετες φορες δεν προκυπτει απο πουθενα οτι το μπατζετ φετος θα εκτοξευθει.
Και στα γκαρντ μια αναλογη κινηση περιμενω.
Και ο Χολ δεν ειναι κακος παικτης, το κακο ειναι πως δεν υπαρχει τριτος πισω απο Χολ-Μιλου , γιατι ο Κωστας δεν νομιζω πως θα παρει χρονο στην ευρωλιγκα.
Το μονο περιεργο στην κινηση του Χολ ειναι πως ειναι παικτης που δεν συμμετεχει καθολου στο παιχνιδι δημιουργικα οπως αρεσκεται ο Μπαρτζωκας.
Στο Las Vegas τι πήγαν να κάνουν, να παίξουν κουλοχέρηδες? Αθλητικοί ψηλοί υπάρχουν πάρα πολλοί, ειδικά αν έχεις ένα σοβαρό scouting (εδώ υπάρχει πρόβλημα αν κρίνουμε από την μεταγραφή Mensah). Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί που παλεύουν για το minimum του ΝΒΑ θα χαν πρόβλημα με το ποσό που γράφεις.

Δεν διαφωνώ ότι είναι ρεαλιστική λύση, είναι όμως low reward λύση. Ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις, όχι πολλά.

Όταν σε περιορίζει το budget, ψάχνεις να βρεις τον επόμενο Lojeski, Hines, Dunston, Hunter και άλλους αντίστοιχους. Αν με περιορισμένο budget θες και ευρωλιγκάτους, αναγκαστικά πας σε μετριότητες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:05 pm

Leo_98 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:01 pm
Παρότι, όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει ο Χολ, η τριάδα Μιλουτίνοφ - Χολ - Κ.Αντετοκούνμπο κι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι.

Από την στιγμή που αποφασίστηκε να έρθει ο Κώστακουνμπο για τρίτος, έπρεπε να κινηθούμε για βαρβάτο δεύτερο ψηλό.

Ειδάλλως θα ήθελα να έρθει έστω ένας Μπιρτς για τρίτος στην Ευρωλίγκα και ας παίζει ο Κώστας μόνο στα εγχώρια, αλλά δεν δίνω ρεαλιστικές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.
εγω νομιζω οτι παιχτικα θα ειναι μια χαρα αν συμβει μονο το εξης
να μην τραυματιζονται πολυ οι μιλου κωστας

αν συμβει τοτε θα κανουν την δουλεια αυτοι οι 3

αν αρχισουν οι σφιξεις του κωστα και τα στραμπουλιγματα του μιλου αστα να πανε

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:06 pm

tokalytero3d έγραψε:
Επαναλαμβάνω, το σενάριο Μιλουτινοφ χολ κωστας θα μας βάλει 99 τοις εκατό σε διαδικασία εύρεσης παίκτη πολύ γρήγορα.
Το δεύτερο σενάριο είναι να πάρουμε και έναν ακόμη ψηλό αθλητικό ιδανικά να μπορεί να παίξει και στο 4 λίγο.
Και τρίτο σενάριο που το θεωρώ πολύ δύσκολο είναι να μείνει ο πετρουσεφ.
αν παρουμε ακομα εναν ψηλο και εναν γκαρντ παμε 17 παικτες !!!

Σιγουρα καποιος(-οι) θα φυγουν ή θα δωθούν δανεικοι

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:07 pm

εχω ξενερωσει φουλ με αυτον τον σχεδιασμο.
Ετοιμαστειτε για γλεντια με Μιλου και Χολ διδυμο ψηλων. και μετα το Χαος. και αν ειναι τιποτα τραυματιας ο Μιλου και εχεις Χολ και κωστα οχι γλεντια αλλα πανηγύρια.
Ο μπαρτζώκας παροτι τον εκτιμαω μεγα πατατα αν παει ετσι στου ψηλους και απότι φαινεται εχει και ενα επιτελειο παντελως αχρηστο να τον συμβουλευει και εναν άχρηστο που τρεχει τις μεταγραφες.

και επειδη απ'οτι μαθαινω ο Βαλαντσιουνας πιθανον να παιξει τελικα στον Παναθηναικο, ετοιμαστειτε και για τρελα γλεντια και επικοινωνιακά και αγωνιστικά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:08 pm

εμενα δεν μου κανει εντυπωση που το σχεδιο ηταν να παρουμε μπαμπ η φρανσισκο(ασχετως αν δεν καταφεραν να τους παρουν) στον ασσο και τον χολ 5ρι..
το προπονητικο τιμ για περσι πιστευει οτι ΄΄απλα καναμε ενα κακο ημιχρονο με μονακο΄΄..Επισης ο μπαρζωκας εχει πει οτι θελει ευρωπαιους παικτες.Μαλιστα δεν βλεπω να παιζουμε κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα,ο χολ θα πρεπει να μαθει να δινει πασες..Αν μαλιστα ανακοινωθει κανας γιοκουμπαιτις θα δεσει το γλυκο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 457
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Ιούλ 17, 2025 4:08 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:55 pm
coach blue έγραψε:

Παλιωσε αυτο. Αγαπαμε πιτερς αλλα η επιστροφη βεζενκοφ επρεπε να εχει συνδιαστει με αλλου τυπου παικτη απο πισω του .
Αυτά είναι τα πραγματικά στραβά του σχεδιασμού και όχι η απόκτηση του Hall για να αντικαταστήσει έναν παίκτη (Fall) που τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκεται σε αγωνιστική και σωματική πτώση. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ευρωλίγκα που δεν έχουν διπλοθεσίτη ψηλό, ο οποίος μπορεί να συνυπάρξει στο παρκέ με πάνω από έναν παίκτη από την υπόλοιπη frontline.
Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, έχουμε στη θεωρία τον απόλυτο διπλοθεσίτη (Πετρούσεφ), που για πολλούς λόγους απλώς δεν μας έκατσε η φάση του.

Είναι ο παίχτης κοκορόμυαλος, είναι ο μανατζερ του ό,τι χειρότερο, είναι και ο Μπαρτζώκας ξεροκέφαλος (αν και η περίπτωση του Πετρούσεφ είναι από τις λίγες που δεν έχω να του προσάψω πολλά), ε δυστυχώς φτάσαμε πάλι να λέμε ότι δεν έχουμε ψηλό tweener, σαν την άδικη κατάρα ένα πράγμα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”