Οχι τον ντεκ ρε φιλε, ουτε για 3ο δεν θα τον επαιρνα.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Από ότι κατάλαβα στο χρηματικό κολλούσε η ανανέωση όχι στον ρόλο γι'αυτό θα πω ότι μόνο ο Πρίντεζης ήταν η σημαία μας έχει κάνει δήλωση ποια είναι η άποψη για την ΚΑΕ και τι σημαίνει όταν λέμε ομάδα οικογένεια στους legends και αναφέρομαι στην ιστορία αυτή https://youtube.com/shorts/VcN6mmFB9Rk? ... XDnZtN9kfI_ αυτό για κάθε Παπανικολάου που θέλει λεφτά και κάθε Ντόρσεϊ που είχε προσωπικά προβλήματα να σημειωθεί την αυτή που αναφέρει ο Πρίντεζης αν δεν κάνω μεγάλο λάθος είναι η χρονιά με 14 πόντους ανα παιχνίδι career high
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειναι της μοδας τωρα το κουρεμα του εδω και κανα χρονο..και αυτος το αλλαξε το κουρεμα απο τοτεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:19 pmθα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες κομμωτων ανα το πανελληνιο οταν αρχισουν τα παιδακια να ζητανε κουρεμα σαν του ντεκ ,αστο ρε φιλε καλυτερα...
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα προτιμούσα να μην τρέχουμε για μπαλώματα στην μέση της χρονιάς, οκ φέτος μας βγήκε με Τζόζεφ, Τζόουνς κυρίως αλλά είναι ρίσκο γενικώς.
O Deck εμένα μια χαρά λύση μου φαίνεται. εμπειρία σε ομάδα πρωταθλητισμού, με χρόνο συμμετοχής αλλά όχι ο απόλυτος σταρ να απαιτεί να είναι το βασικό μας τριάρι.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μποριε αν περιμενουν κανενα ντιαλο ξερωγω κατα οκτωβρη Νοεμβρη μερια , σιγουρα δνε θα βγουν να ανοιξουν τα χαρτιατους στον Φωτη και στον Κοναν (αληθεια ρε αδερφε πως σε λενε?)Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:26 pmΘα προτιμούσα να μην τρέχουμε για μπαλώματα στην μέση της χρονιάς, οκ φέτος μας βγήκε με Τζόζεφ, Τζόουνς κυρίως αλλά είναι ρίσκο γενικώς.
O Deck εμένα μια χαρά λύση μου φαίνεται. εμπειρία σε ομάδα πρωταθλητισμού, με χρόνο συμμετοχής αλλά όχι ο απόλυτος σταρ να απαιτεί να είναι το βασικό μας τριάρι.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι ρε φιλε γαμ@ τα ... μου εδειξε η κορη μου ενα πιτσιρικα που της αρεσει ... μιλαμε για παιδαρο 1,90 ξανθος ,γραμμωμενος προσωπαρα μαθητης του 19 και δε συμμαζευεται λεω μπραβο ρε κορη εχεις καλο γουστο και μετα γυρναει κι ειχε αυτη τη χαιτη απο πισω και μου κοπηκαν τα φτερα ...που θα παει θα την ψησω να τον ψησε να κουρευτει ανθρωπινα η τουλαχιστον να αφησει ολο το μαλλακι να μακρυνει .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:21 pmειναι της μοδας τωρα το κουρεμα του εδω και κανα χρονο..και αυτος το αλλαξε το κουρεμα απο τοτεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:19 pm
θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες κομμωτων ανα το πανελληνιο οταν αρχισουν τα παιδακια να ζητανε κουρεμα σαν του ντεκ ,αστο ρε φιλε καλυτερα...![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο