Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:06 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:04 pm
Εγώ νομίζω Κωστακουμπο ειναι μονο για Ελλάδα.

Από την άλλη ίσως απλά να ειμαι υπεραισιοδοξος απλά
αν παιζει μονο στην ελλαδα να λετε πολυ καλα
το πιο πιθανο ειναι να μην παιζει καθολου και πουθενα :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 122
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Ο Χολ μου μοιάζει λίγο για τουρίστας

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 8:37 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:56 pm
Αν έχεις αναθεωρήσει όσα έλεγες το καλοκαίρι για τον πήχη που βάζεις στην ομάδα σας με βάση την εικόνα σας στο Φαιναλ 4, τότε κατανοητό. Αν όμως θεωρείς πως μόνο με Μισιτς θα ήσασταν φαβορί για τη κούπα, ενώ χωρίς αυτόν είστε για να σας πει κανείς μπράβο που θα φτάσετε στο Φ4, τότε νομίζω είσαι λάθος. Για αυτό θεωρούσα πως προκαλούσαν ζημιά οι insiders που έλεγαν για κλεισμένο Μισιτς και ανέβαζαν τις προσδοκίες, καθώς τώρα υπάρχει απογοήτευση και λίγη μιζέρια.

Γενικα η απουσία Φαλ δεν ειναι και τρελή ζημιά για την ομάδα σας, από το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν φωνές που θεωρούσαν λανθασμένη την ανανέωση του. Άλλωστε τόσο στα πλειοφ με τη Μπαρτσα, όσο και στους τελικούς με τον ΠΑΟ, ο Μιλουτινοφ ήταν αυτός που κουβαλούσε στα σεντερ, το ίδιο έγινε και φέτος με Ρεαλ και ξανά ΠΑΟ. Ο Φαλ δεν είχε καμία εντυπωσιακή εικόνα ούτε στα δύο τελευταία Φ4. Αν φέρετε έναν αθλητικό ψηλό, καλό αμυντικό και που μπορεί να μείνει υγιής, νομίζω πως θα πάρετε περισσότερα από τα 15 λεπτά μέσο όρο του Φαλ σε 29 ματς. Οκ ο Χολ δεν ειναι η καλύτερη επιλογή προφανώς, αλλά ούτε ειναι να βάλετε και τα κλάματα.

Όσον αφορά τώρα την αποχώρηση του Γκος, οκ καλός παίχτης αλλά ο prime Έβανς δεν τον βλέπει καν, άσε που ο Γκος ήταν και λίγος στα κρίσιμα. Αυτός ο Μπάτλερ στο μεταξύ που ακούγεται πως κοιτάει ο Μπαρτζώκας μοιάζει πολύ με τον Γκος (σε βελτιωμένη έκδοση αλλά χωρίς εμπειρία από Ευρώπη). Και χωρίς προσθήκη γκαρντ πάντως, αλλά με παραμονή Λι (δεν πιστεύω πως ΚΑΙ θα μεινει ο Λι ΚΑΙ θα παρετε εξτρα παιχτη), πάλι δεν μου φαίνονται τόσο τραγικά τα πράγματα. Επιμένω πως ο Έβανς φέτος θα δώσει τουλάχιστον όσα έδινε ο Γκος και ο Λι αν δεν αντικατασταθει θα μπορεί μια χαρά να δωσει όσα έδινε ο Βιλντόζα.

Τέλος, υποτιμάτε νομίζω πάρα πολύ τη προσθήκη Γουορντ που τη θεωρώ σούπερ κίνηση και ουσιαστικά αποτελεί εξτραδακι στο περσινό ροστερ (δεν αντικατεστησε κάποιον). Η άμυνα και η αθλητικοτητα του κατά την άποψη μου σας έλειψε πέρσι ΠΟΛΥ περισσότερο από ότι σας έλειψαν τα χαρακτηριστικά που θα έφερνε ο Μίσιτς ας πουμε. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως η παρουσία του θα επιτρέπει στον Φουρνιε να περνάει περισσότερο χρόνο στο "2" (και λιγότερο στο "3"), άρα θεωρητικά και στα γκαρντ είστε πιο πλήρεις από πέρσι αριθμητικά.
Στα ματια μου εχει αποδειχτει οτι χωρις ασσο βαρβατο να μπορει να τραβηξει τις αμυνες πανω του παλι θα βλεπουμε στα κρισιμα εναν νταγλαρα στον βεζε και να μας κοβουν την μοσιον οπως εκανε η μονακο η παλιοτερα η φενερ..
στον μισιτς εβλεπα αλλαγη στο παραπανω σεναριο..τωρα αν ερθει καποιος τυπου γκος δεν θα αλλαξει κατι.Τωρα αν ο εβανς βγει σουπερμαν και ο γουοκαπ παιξει στο 100% πολυ πιθανον να λυθει το θεμα αλλα εγω δεν μπορω να πονταρω εκει.Αν γινει καλο δεχουμενο.

ο φαλ ειναι ο πιο κομβικος παικτης στην αμυνα του μπαρτζωκα και στο να παιχτει η μοσιον..
ο γουορντ ειναι σουπερ κινηση ναι
το μιλου χολ κωτσος ειναι βοηθα παναγια μου.θα παθουμε οτι επαθε ο παο οταν τραυματιστηκε ο λεσσορ.

Στο τελευταιο που λες εχω την εντελως αντιθετη αποψη..η αμυνα μας μια χαρα στεκοταν απλα μπροστα το πλανο ειναι να βαζεις 85-90π.. οπως βαζαμε και ευκολα μαλιστα..μεχρι που κοψαν την μοσιον στα 2..αρα θες ενα κακαλατο γκαρντ να μπορει να παιξει πικ εν ρολ.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:00 pm
karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 8:58 pm

Πήραμε Κωστακούμπο, Χολ και έχουμε και Μίλου και θα πάρουμε και 4ο 5αρι??? Ουτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο......το ρόστερ έχει ουσιαστικά κλείσει και περιμένουμε μήπως και έρθει ένα Guard ακόμα, αν και αυτό δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Δημοσιογράφος της ομάδας μου είπε το απόγευμα σήμερα ότι μετά τον Χολ δεν περιμένουν άλλη κίνηση από την ομάδα, ίσως έναν Guard όπως είπα, αν βρουν κάτι καλό προς τέλος Αυγούστου.
νομιζω ενα γκαρντ ακομα θα παρετε σιγουρα
Εξαρτάται, θεωρώ ότι η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία, θα δει τον Έβανς ίσως και σε κάποια φιλικά και πως κολλάει με τους άλλους αλλά και τον Λι..και θα αποφασίσει. Μην σου κάνει εντύπωση να μην πάρει κάτι άλλο, μιας και έμειναν έστω για συμπληρωματικό ρόλο και οι Μακισικ και Λαρετζακης και αποκτήθηκε και ο μικρός της Αεκ, ήδη το ρόστερ είναι μπουκωμένο στο φούλ δεν σηκώνει άλλον παίκτη στις θέσεις ένα έως τρία.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:10 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 8:04 pm
1)Ο κόσμος που εκνευρίζεται με τις επιλογές της ομάδας ας βρει κάτι να γεμίσει τη ζωή του και να μη ψάχνει ψειρίζοντας τον Ολυμπιακό για να νιώσει πληρότητα

2)Ο κακός Μπαρτζωκας και η κακή διοίκηση πήραν το πρωτάθλημα ....το πήραν με ένα κάρο τραυματισμούς,απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερους παίκτες και με γηπεδαρα....συν έναν πρόεδρο που πίεζε με όλους τους τρόπους όπως πάντα...Με ποια λογική υπάρχει αυτή η φαγούρα στον Ολυμπιακό και όχι στον Παναθηναϊκό ειναι εντυπωσιακό.

3)Ο Μισιτς με το ρόστερ που έχει η ομάδα δεν κάνει...προφανώς παικταράς αλλά δεν παίζει άμυνα επίσης να του δώσεις τα διπλά απ το Φουρνιε είναι παράλογο και θα υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα....

4)Διαβάζω γκρίνια ότι για τον Πετρουσεφ έχει ευθύνη ο Μπαρτζωκας....Με ποιον προπονητή τα πήγε καλά και φυσούσε ο 25,5 ετών Πετρουσεφ?Με ποιον στέριωσε και ο Μπαρτζωκας είναι αυτός που μας φταίει?Ο τύπος πόσα χρόνια επαγγελματίας και δε στέριωσε πουθενά....Έτσι ενημερωτικά είναι ένα χρόνο μικρότερος απ τον Ντονσιτς...Δεν είναι μπέμπης

5)Αν ο Μπαρτζωκας και η διοίκηση πάρουν τον Χολ κάποιο σκεπτικό θα έχουν...Δεν μπορεί να μη βλέπουν πράγματα που βλέπουμε εμείς...Αλλά ακόμα και στο τέλος λάθος να κάνουν έχουν δικαίωμα και σε αυτό...

6)Για μένα η όλη ιστορία είναι πόσο καλή εκτίμηση έχει γίνει για τον Έβανς...Αν ο Έβανς παίξει όλη τη χρονιά έστω στο 75% όπως έπαιζε στη Ζαλγκίρις με έναν παίκτη τύπου Μπαμπ δίπλα η περιφέρεια μας θα είναι εκπληκτική...Αν όμως ο Έβανς δεν....εκεί η χρονιά πιθανώς να πάει χαμένη...

7)Προφανώς αν ο Μιλουτινοφ τραυματιστεί σοβαρά θα ψάξουμε για Σέντερ...Δεν είναι λογικό όταν σου τραυματίζεται ο βασικός σου Σέντερ?Και ο Χολ να τραυματιστεί πάλι θα ψάχνουμε για παίκτη...

8)Πολύ κράξιμο πέφτει καιρό τώρα για την επιλογή Μενσα....Σοβαρά τώρα ποιος παίκτης καλύτερος του Μενσα θα ερχόταν για τρίτος ψηλός και μάλιστα με την προοπτική όταν γυρίσει ο Ραιτ να σταματήσει στην ουσία να παίζει?Εκτος και αν μπαίναμε στη λογική να αντικαταστήσουμε Φαλ ή Μιλουτινοφ...Το εξήγησε ο Μποζικας μια χαρά...

9)Αν με κάτι πρέπει να ξενερώνει ο φίλαθλος του Ολυμπιακού είναι ότι ο βασικός αντίπαλος έχει τρελό γήπεδο και πολύ περισσότερα έσοδα ....Αυτό και μόνο...Στα υπόλοιπα τηρουμένων των αναλογιών μια χαρά τα πάει η ομάδα

Υ.Γ.Ο Brown που έφυγε απ τον αστέρα θα ήταν ωραίος παίκτης να συμπληρώνει στο 4 αλλά μετά τον τραυματισμό από ότι φαίνεται δεν επανήλθε ποτέ.

Υ.Γ.2.Τι ωραίος παίκτης ο Αβδαλας...Άσχετα που σήμερα έτυχε να είναι μοιραίος έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και αν τα δουλέψει θα γίνει παικταράς...Τόσο δύσκολο είναι να πάει η ομάδα να τσιμπήσει 4-5 παίκτες απ την εθνική νέων και να τους δώσει είτε σε ένα κολλέγιο είτε κάπου αλλού να εξελιχθούν και μετά να έρθουν?
goodpost.gif

Φίλε μου επιτέλους μια φωνή λογικής εδώ μέσα, γιατί έχουμε καραφλιασει με αυτά που ακούμε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:11 pm

Erether έγραψε:
Ο Χολ μου μοιάζει λίγο για τουρίστας
Τουρίστας δεν είναι, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό. Ένας μέτριος ψηλός είναι…για 3ος θα ήταν σούπερ λύση, για δεύτερος και ίσως και για πρώτος αν τραυματίσει ο Μιλου προφανώς και δεν κάνει.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1038

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:13 pm

Στην Μπασκόνια έπαιζε ως 1ος ή 2ος ψηλός ;

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

2,7 για 3 χρόνια το κόστος μαζί με το buyout. 900 χιλιάρικα το χρόνο δηλαδή. Νομίζω ότι ο τραυματισμός Fall οδήγησε την ΚΑΕ σε οικονομίες στη θέση 5. 4 εκατομμύρια περίπου δίναμε πέρσι για τα 3 πεντάρια. Φέτος πέσαμε στα 3,4 μύρια ενεργό budget. Αν βάλεις και τον Fall βέβαια πας στα 5,2.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:14 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:08 pm

Εξαρτάται, θεωρώ ότι η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία, θα δει τον Έβανς ίσως και σε κάποια φιλικά και πως κολλάει με τους άλλους αλλά και τον Λι..και θα αποφασίσει. Μην σου κάνει εντύπωση να μην πάρει κάτι άλλο, μιας και έμειναν έστω για συμπληρωματικό ρόλο και οι Μακισικ και Λαρετζακης και αποκτήθηκε και ο μικρός της Αεκ, ήδη το ρόστερ είναι μπουκωμένο στο φούλ δεν σηκώνει άλλον παίκτη στις θέσεις ένα έως τρία.
αν περιμενεις τα φιλικα για να παρεις παιχτη θα παρεις κανα λι στην καλυτερη
τα φιλικα θα ειναι 1 βδομαδα πριν το πρωτο επισημο του σουπερ καπ
εκει δεν θα υπαρχει τιποτα απο ευρωπη και θα περιμενεις μετα κανα μηνα απτοςυ κομμενους του νβα και αν βρεις κατι ενδιαφερον

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

στο γιουροχουπς μπερδευτηκαν παντως.. ο μπαρκας λεει 3ετες και 600χιλ το μπαι αουτ και ο στεφανου λεει 2ετες και ο χολ θα στοιχισει 2εκ για φετος...1.4 ο χολ δυσκολα να πηρε...800 λενε οι υπολοιποι..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:17 pm

Stam Tziant έγραψε:
2,7 για 3 χρόνια το κόστος μαζί με το buyout. 900 χιλιάρικα το χρόνο δηλαδή. Νομίζω ότι ο τραυματισμός Fall οδήγησε την ΚΑΕ σε οικονομίες στη θέση 5. 4 εκατομμύρια περίπου δίναμε πέρσι για τα 3 πεντάρια. Φέτος πέσαμε στα 3,4 μύρια ενεργό budget. Αν βάλεις και τον Fall βέβαια πας στα 5,2.
αν βαλεις την αυξηση στο συμβολαιο του μιλιουτινοφ ειναι περιπου στα ιδια συν οτι θα πληρωνεις και τον φαλ
απλα τωρα μισθολογικα ειναι ξεκαθαρο ποιος θα ειναι το πρωτο σεντερ της ομαδας
ενω περυσι ηταν λιγο θολο το τοπιο

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:19 pm

Απο ολους τους ραντομαδες θα πιστεψω αυτον που συνηθως οτι λεει ετσι και ειναι.

2εκ λοιπον...

Παμε με 3αδα ψηλων Μπυρου, Κωστακουμπο και Κωστακουμπο 2.0

Σιγουρα δοκιμασια απο το θεο ειναι αυτο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:19 pm

shaq7 έγραψε:
στο γιουροχουπς μπερδευτηκαν παντως.. ο μπαρκας λεει 3ετες και 600χιλ το μπαι αουτ και ο στεφανου λεει 2ετες και ο χολ θα στοιχισει 2εκ για φετος...1.4 ο χολ δυσκολα να πηρε...800 λενε οι υπολοιποι..
μισθα και μπαι αουτ γυρω στο εκατ βγαινει του χολ για καθε χρονια απτις 3

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks