Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 4:43 pm
SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 10:42 pm
Όλα έχουν το σωστό τρόπο και τον λάθος τρόπο να χειριστείς. Γιατί το έχουμε συζητήσει πολλάκις, δεν το δέχεσαι και είναι δικαίωμα σου.
Εγω θεωρώ οτι το να βγει μια εβδομάδα μετα το πρωτάθλημα λέγοντας για έλλειψη σεβασμού απο ενα κλαμπ που τον καθιέρωσε, και ενα μάνατζμεντ τιμ (πρόεδροι, προπονητής κοκ) που σε πείσμα όσων των αποδομουσαν συνεχώς (εγω ήμουν πάντα σε αυτούς που τον εκτιμούσαν απεριόριστα) τον είχε σταθερά ως την κυρια επιλογή στον ασσο, εντελώς φαουλ.
Οπως φαουλ και όλο το πλήθος διαρροών και δημοσιευματων που δρομολογησαν οι μανατζερ του.
Βλέπω μετα το Μισκο να ζοριζόμαστε και με Οκταγκον. Να δω απο που θα ψωνιζουμε
Ο σωστος και ο λαθος τροπος να χειριστεις μια κατασταση ειναι υποκειμενικη υποθεση του καθενος. Για τον καθε Θωμα, ο σωστοτερος τροπος να χειριστει μια κατασταση ειναι αυτος που εν τελει θα του αποφερει τη μεγαλυτερη αυξηση στον τραπεζικο λογαριασμο του... Το αν ηταν λοιπον λάθος ή σωστος ο τροπος που το χειριστηκε θα μπορεσουμε να το κρινουμε εκ του αποτελεσματος οταν τελειωσει ολο αυτο το πανηγυρι. Φανταζομαι κανεις δεν ξερει εκ των προτερων αν μια στρατηγικη θα ειναι η καλυτερη και πιο αποδοτικη για να επιτυχει το στοχο του.
Το προβλημα ξεκιναει απο εκει που αρκετοι φιλοι της ομαδας θεωρουν πως ο στοχος του καθε Θωμα θα επρεπε να ειναι το γινει οσον το δυνατον περισσοτερο αρεστος στους οπαδους της ομαδας, που στην περιπτωση του Θωμα ετσι κι αλλιως ουτε αυτο συμβαινει. Η πλειοψηφια του κοσμου του πεταματου τον εχει 3 χρονια τωρα, αλλα πονεσε η αληθεια για την ελλειψη σεβασμου. Αν εβγαινε να τρολλαρει και ελεγε μα φυσικα στον Ολυμπιακο θα παιζω μεχρι τα 45 μου γιατι ξερω πως ολοι με υπεραγαπανε και θελουν να με βλεπουν να παιζω 25 λεπτα στον ασσο, θα τρεχαν ολοι να κανουν εξορκισμους για να γλιτωσουμε!
κανεναν δεν πονεσε γιατι ο θωμας δεν αξιζε να παιρνει παραπανω λεφτα...ψαξε καθε χρονια που ηταν στην ομαδα και τους συμπαικτες γυρω του.δες ποσα επαιρναν αυτοι,ποσα επαιρνε ο θωμας και πες μου ποτε αξιζε περισσοτερα.
μην μου πεις για πεταμενα λεφτα τυπου ντιλικινα.να συγκρινεις με κανονικους παικτες οπως ο ντορσει,ο κανααν,ο σλουκας,ο γκος
αν υπηρξε καποια χρονια που αδικηθηκε οικονομικως ο θωμας ειμαι εδω να το ακουσω
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,εκτος αν ειναι ελλειψη επειδη δεν του δινουμε 3εκ.
θωμακο μου οταν παιζαμε τελικο ευρωλιγκας στο τελος εδινες την μπαλιτσα στον φουρνιε και κρυβοσουνα σε μια γωνιτσα.αν ηθελες 3εκ οπως ο φουρνιε να επαιρνες εσυ την μπαλιτσα και να εβγαζες τα καστανα απο την φωτια
ΑΝ του διναμε οσα θελει ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς καθε φουρνιε,ντορσει,μοντερο κλπ δηλαδη να παιρνει παρομοια λεφτα με αυτους παικταραδες