Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:02 pm

Υπερβάλεις

Ο Κωστακουμπο δεν έχει δείξει τίποτα στην "καριέρα" του

Εδω περσι στην Μούρθια & δεν έπαιζε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:05 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:01 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:59 pm

δεν πρεπει να χες καλο βαθμο στα μαθηματικα :D
2.6Μ + 700Κ = 3.3Μ

οποτε καπου στα 1.65 βγαινει, καλα το ειπε.
α δεν καταλαβα οτι το προσθεσε ετσι..παντως εχει 2+1 οποτε αν ενεργοποιησεις και τον 3 χρονο αλλαζει αυτο που λες.Στην ουσια 700 το μπαι αουτ και 1.3 μισθος

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:06 pm

Κελεπούρι. Αν είναι δυνατόν 3.3 ο Hall στη διετία :banghead:

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:08 pm

Πρωτη μου αντιδραση ηταν να πεταξω το κινητο.

Δευτερη μου αντιδραση να ψαξω το κινητο εκει που ειχα πεσει , να τηλεφωνησω στο φιλο-πηγη μου. Πρωτα τον εβρισα, μετα τον παρακαλεσα να μου πει οτι δεν ισχυει και μετα του ειπα να μην μου ξαναπει νεα για τον Ολυμπιακο γιατι θα τον παρει ο διαα…

Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω. Ο μπαρτζωκας πηγε και πηρε pick n roll ψηλο χωρις να εχει καποιον να του πασαρει. Ο Μπαρτζωκας πηρε στον Ολυμπιακο τον αναπληρωματικο του Μοτεγιουνας και πληρωσε και buyout. Πηγε ολοκληρο το τιμ στο Σαμερ λινγκ για να παρουν τον Χολ.

Και άντε ο Χολ παει στα κομματια πηραμε για τον μπακ απ ψηλο σε περιπτωση τραυματισμου του Νικολα και του Χολ τον Κωστακουμπο και κανενα πενταρι μας δεν μπορει να παιξει πεντε; Δηλαδη θα την βγαλοθμε με αλχημειες τον Πιτερς πενταρι;

Πραγματικα μετα την αποκτηση Γουορντ πιστεψα οτι φετος θα παμε βασει σχεδιου. Αλλα καθε χρονο απορρω. Δεν θες ρε παιδι μου να δωσεις
Λεφτα; Κρατα τον Καραγιαννιδη που εδωσες ενα σκασμο λεφτα και παρε εστω τον Γκρει για τριτο και παρε και τον Χολ.
:hammer: :hammer:

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:09 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:02 pm
Υπερβάλεις

Ο Κωστακουμπο δεν έχει δείξει τίποτα στην "καριέρα" του

Εδω περσι στην Μούρθια & δεν έπαιζε
Καθαρά σαν χαρακτηριστικά και από πλευράς του τι μπορεί να κάνει αν είναι υγιής, πράγματι ο Κώστας είναι λίγο χειρότερος. Απλά δεν παίζει ούτε τα μισά παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Τουλάχιστον ο Hall είναι σταθερά διαθέσιμος.

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 457
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Όσοι λέτε για τρίτο σέντερ, μην περιμένετε τέτοιο πράγμα να συμβεί τώρα το καλοκαίρι.

Για τρίτο λογίζουν τον κωστάκη εκεί στην ΚΑΕ, και μόνο αν είναι μόνιμα παρκαρισμένος στον παγκο μέσα στη σεζον (το πιο πιθανό), θα ψάχνουμε να βρούμε ενίσχυση.

0
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:11 pm

steph.larry έγραψε:
Όσοι λέτε για τρίτο σέντερ, μην περιμένετε τέτοιο πράγμα να συμβεί τώρα το καλοκαίρι.

Για τρίτο λογίζουν τον κωστάκη εκεί στην ΚΑΕ, και μόνο αν είναι μόνιμα παρκαρισμένος στον παγκο μέσα στη σεζον (το πιο πιθανό), θα ψάχνουμε να βρούμε ενίσχυση.
Ναθαναηλ Μενσα. Εξαιρετική περίπτωση :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:12 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:08 pm
Πρωτη μου αντιδραση ηταν να πεταξω το κινητο.

Δευτερη μου αντιδραση να ψαξω το κινητο εκει που ειχα πεσει , να τηλεφωνησω στο φιλο-πηγη μου. Πρωτα τον εβρισα, μετα τον παρακαλεσα να μου πει οτι δεν ισχυει και μετα του ειπα να μην μου ξαναπει νεα για τον Ολυμπιακο γιατι θα τον παρει ο διαα…

Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω. Ο μπαρτζωκας πηγε και πηρε pick n roll ψηλο χωρις να εχει καποιον να του πασαρει. Ο Μπαρτζωκας πηρε στον Ολυμπιακο τον αναπληρωματικο του Μοτεγιουνας και πληρωσε και buyout. Πηγε ολοκληρο το τιμ στο Σαμερ λινγκ για να παρουν τον Χολ.

Και άντε ο Χολ παει στα κομματια πηραμε για τον μπακ απ ψηλο σε περιπτωση τραυματισμου του Νικολα και του Χολ τον Κωστακουμπο και κανενα πενταρι μας δεν μπορει να παιξει πεντε; Δηλαδη θα την βγαλοθμε με αλχημειες τον Πιτερς πενταρι;

Πραγματικα μετα την αποκτηση Γουορντ πιστεψα οτι φετος θα παμε βασει σχεδιου. Αλλα καθε χρονο απορρω. Δεν θες ρε παιδι μου να δωσεις
Λεφτα; Κρατα τον Καραγιαννιδη που εδωσες ενα σκασμο λεφτα και παρε εστω τον Γκρει για τριτο και παρε και τον Χολ.
:hammer: :hammer:
Δε διαφωνώ, αλλά ο pick n roll κοντός μάλλον θέλουν να είναι ο Εβανς.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:48 pm
nikolakias έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:38 pm

Νομίζω δείχνει σε τι αδιέξοδο είχε φτάσει η ομάδα με τη θέση 5 αλλά και πόσο απελπιστικά δύσκολο φαίνεται πως είναι είτε να εμπιστευτούμε έναν ψηλό από NBA ή ο ψηλός από NBA να πεισθεί να περάσει τον Ατλαντικό. Νεκροταφείο παικτών θα καταντήσει η Ευρώπη.
Εγώ να καταλάβω σε κάποιο βαθμό ότι πολλοί από τους παίκτες που έρχονται από Αμερική κατευθείαν Ευρωλίγκα (δεν εννοώ τους Ευρωπαίους ή τους πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες), έχουν πολλές πιθανότητες στην πρώτη τους σεζόν να μην αποδώσουν αυτό που μπορούν.

Παρόλα αυτά δε μπορώ να πιστέψω ότι ένας Charles Bassey θα ήταν χειρότερος από τον Donta Hall, ακόμα και στην κακή σεζόν του. Μπορεί να κάνω λάθος. Βάσει όμως όσων έχουν δείξει στην Αμερική, έχουν απόσταση σαν επίπεδο. Και δεν είναι ότι ο Hall έχει βελτιωθεί αυτά τα 4 χρόνια που είναι στην Ευρώπη. Ο παίκτης που ήταν όταν ήρθε, ο ίδιος παίκτης είναι και τώρα.

Τώρα αν στο ΝΒΑ δεν κατάφεραν να βρουν ούτε έναν τύπου Bassey που να συζητούσε να έρθει Ευρώπη, τότε πάσο.

Υ.Γ. από τους αθλητικούς ψηλούς της Euroleague που βγήκαν στην αγορά προσωπικά θεωρώ τον Hall, τρίτη επιλογή πίσω από Hayes και Oturu. Θεωρώ ότι ή κινηθήκαμε αργά ή απλά μας πακέτωσαν.
Εγώ άκουσα ότι ο Bassey δεν θέλει να έρθει Ευρώπη, κάτι που είναι λογικό, με τις εμφανίσεις που κάνει στο summer league. Εδώ πάλι είναι risk and reward η φάση: κλείνεις Ντόντα Χολ που είναι safe επιλογή ή περιμένεις Bassey στην περίπτωση που δεν βρει συμβόλαιο στο NBA;

Ε μάλλον (και σωστά) επιλέξαμε να μην ρισκάρουμε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 449
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

coach blue έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:54 pm
nikolakias έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:48 pm
Ξεκίνησε και η καζουρα στα σοσιαλ: "ποια είναι καλύτερη τριάδα, η Φαλ-Μιλουτινοφ-Ραιτ ή Μιλουτινοφ-Χολ-Αντετοκουνμπο;"

Από άποψη ταβανιού ξεκάθαρα η πρώτη, ασχέτως αν δεν την αξιωθηκαμε ποτέ σε πλήρη λειτουργικότητα.
Καλυτερη τριαδα ειναι αυτη που σε καθε αγωνα του φαιναλ φορ θα σου δωσει 15-20 ποντους και 10+ ριμπαουντ . :wink:
Για να σου δώσει τόσους πόντους η νέα τριάδα θέλεις σίγουρα pick n' roll heavy γκαρντ και αλλαγή φιλοσοφίας. Ειδάλλως, με το μπάσκετ που ως τώρα έχουμε παίξει με Μπαρτζώκα δε βλέπω πώς θα γίνει αυτό...

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δεν υπάρχει σύγκριση παιδες τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Ο ένας ειναι 6-7 και ο αλλος 3

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Πιο πολύ ξενέρωσα που έτρωγα τις ώρες μου να βλέπω Charles Bassey στο Summer League :cry:

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:13 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:11 pm
steph.larry έγραψε:

Ναθαναηλ Μενσα. Εξαιρετική περίπτωση :D
Θα έχει εμπλουτίσει και το βιογραφικό του στο LinkedIn ακόμη περισσότερο μέχρι τότε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:14 pm

ο σδνα λεει 250 ο στεφανου 700..παντως επειδη μιλαμε για κερεχετα πιο πιστευτο ειναι το 700,ειδικα που λεγαν οτι ξεκιναει απο 1εκ.

εμενα μου φαινεται απιθανο οτι θα παρουμε παικτη τωρα..Αν τραυματιστει ο μιλου για 1-2μηνες μινιμουμ τοτε θα τρεχουμε να βρουμε ψηλο και δεν θα φτανουμε..
το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι καλυτερη λυση απο το να παρουμε τωρα κανεναν στυλ γκρει της αεκ..γιατι φανταστειτε να πηγαινουμε ευρωλιγκα με χολ γκρει πιτερς

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:16 pm

To sdna αποκάλυψε πως ο ο Χολ υπέγραψε 3ετες στον ΟΣΦΠ με συνολικές αποδοχές στα 2,1 εκατ. Δηλαδή 700χιλ τον χρόνο +600χιλ το buy out.

Θυμάστε πόσα δίνατε σε Wright τον χρόνο?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”