Μόλις ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων θα σου πω καθώς δεν μου αρέσει να βγάζω γρήγορα συμπεράσματα.manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 1:44 amFact no. 1 αποτυγχάνεις να μου απαντήσεις στο ποιος είναι πρώτο φαβορί αν όχι ο Παναθηναϊκός.Dante's Inferno έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 1:40 am
Facts σύμφωνα με το σκεπτικό σου:
Έχασες πέρσι την Ευρωλίγκα επειδή τραυματίστηκε ο βασικός σου σέντερ και απέτυχες να τον αντικαταστήσεις.
Είσαι πρώτο φαβορί επειδή πήρες έναν από τους καλύτερους point guards της περσινής Ευρωλίγκας.
Real Facts:
Ακόμα δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο βασικός σου σέντερ.
Δεν έχεις παρει ισάξιο σέντερ με αυτόν που σου έλειψε πέρσι άρα υστερείς στην θέση 5, τουλάχιστον σε σχέση με το ρόστερ ΣΟΥ που πήρε την Ευρωλίγκα, αφού ο σέντερ σου(που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό) ήταν από τους βασικούς πυλώνες της πορείας προς τον τίτλο(πόσο πιο απλό να το κάνω πια?)
Δεν ξέρεις ακόμα πώς θα δέσει ο point guard που πήρες με την υπόλοιπη ομάδα.
Αν ακόμα δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις και θες να συνεχίσεις να θεωρείς την ομάδα σου πρώτο(ξαναλέω "πρώτο") φαβορί και όχι απλά φαβορί για τον τίτλο, keep doing it.
Νομίζω δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση.
Fact no. 2 το ίδιο επιχείρημα με τον Σορτς (πως θα δέσει με την ομάδα) ισχύει για όλες τις μεταγραφές που έχουν κάνει φέτος οι ομάδες.
Για τον Λεσσόρτ δεν μπορώ να σου πω κάτι, το μόνο είναι ότι φαίνεται ότι η ομάδα πάει για ισάξιο σέντερ. Αλλά κυριότερο πες μου ποια ομάδα είναι πρώτο φαβορί.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 157
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0