Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:05 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:02 pm
Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 11:45 am

Τι εγινε εν τελει? Ο Φαλ τραυματιστηκε και ο Εβανς το ιδιο. Επαιξε κανενας απο τους 2 και φανηκε οτι η οαμδα ειναι καλυτερη η χειροτερη απο πριν? Θες να πας με what if? Πουθενα δεν επιβεβαιωθηκες, εχεις πεις τον Μπαρτζωκα ανικανο σε παλαιοτερο σχολιο και μετα λες γιατι αντιδρουν εδω με τα σχολια σου?

Μπαινεις σε ενα φορουμ με Ολυμπιακος και λες εναν καταξιωμενο προπονητη υπνο, περιγελο και ανικανο και ακολουθως κανεις το θυμα μετα που αντιδρουν στο επιπεδο των σχολιων σου. Μαλλον δεν ειναι τυχαια τα φαουλ.
περσι το καλοκαιρι καποιος που ηταν μειοψηφια ελεγε να κρατησουμε τον μιλουτινοφ ενω καποιος αλλος ελεγε να διωξουμε τον αντιεπαγγελματια και νυχτοπερπατητη μιλουτινοφ που δεν κανει για την ομαδα...την εχει μπερδεψει,δεν κανει γι αυτο το επιπεδο και να κρατησουμε τον επαγγελματια φαλ που ξερει τα συστηματα,ειναι παικτης μπαρτζωκα και εχει δικιο ο κοουτς που τον προτιμα εναντι του μιλουτινοφ
καποιος περσι το καλοκαιρι ελεγε πως πρεπει να παρουμε ασσο,πως ο εβανς να μεινει αλλά να μην στηριχθουμε πανω του,πως μπορει να ειναι ευαλωτος σε τραυματισμους και καποιος ελεγε ναι ξερεις εσυ και δεν ξερει ο μπαρτζωκας...ο μπαρτζωκας εχει πει πως σηκωνει πολυκατοικιες αρα ξερει 100%.ο εβανς θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας και εχει δικιο ο κοουτς που πονταρει πανω του και θα διαψευσει καθε προπονητη του πληκτρολογιου που αμφιβαλλει αν ο εβανς ειναι καλα.
μαντεψε ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω.αστο μην συνεχιζεις θα πω κι αλλα και θα εκτεθεις.δυστυχως για σενα τα θυμαμαι μια χαρα
Rivers15
ααα τωρα ασε τον φαλ στην ησυχια του χαχαχα...οχι φιλε μου πες μας την αποψη σου για τον φαλ.οχι την τωρινη.αυτη που ειχες περσι το καλοκαιρι.μαλλον δεν σε συμφερει.δεν πειραζει καποιοι θυμομαστε πολυ καλα τι ειχε λεχθει
οσον αφορα την ευρωλιγκα που σηκωσα με τον γουοκαπ εχεις δικιο παραδινομαι...ναι την σηκωσα.ευτυχως ειχαμε τον γουοκαπ και την σηκωσαμε,αλλιως αν ειχαμε καναν μοντερο θα πηγαιναμε απατοι :roofl:
Εγραψα εγω ποτε τον Νικολα "αντιεπαγγελματια" και "νυχτοπερπατητη"; :roofl:
Δειξε μου ενα ποστ που κανω υποδειξη να φυγει ο Μιλου για να μεινει ο Φαλ. Οχι αισθηση για το τι θα γινει - υποδειξη.
Φαντασματα βλεπεις αδερφουλη, εχεις παθει μεγαλο σοκ που ειδες τον Μπαρτζώκα και τον Γουοκαπ να σηκωνουν ευρωλιγκα και εχεις χασει τα αυγα και τα πασχάλια! σορρυ!

ΥΓ: Δεν ξερω τι θα εκανες με Μοντερο, αυτο ειναι μονο στη φαντασια σου. Αν δεν τη σηκωσεις φετος με Μοντερο, εδω θα εισαι (αν δεν εχεις φαει 5ο φαουλ μεχρι τοτε) να μας γραφεις οτι ο Μοντερο θα τη σηκωνε την ευρωλιγκα αλλα αυτος ο "αχρηστος" ο Μπαρτζωκας φταιει που δεν τη σηκωσε. Αν το σηκωσει, θα το εχει σηκωσει ο παικταρας ο Μοντερο με τον παικταρα τον Φουρνιε.
ΑΝ οντως δεν μπορεις να κατανοησεις τι ακριβως ειναι αυτα που γραφεις, προσωπικα δεν θα τα χαρακτηρισω... Ψαξου λιγο μονος σου! :)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Τρί Ιούλ 21, 2026 12:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:06 pm

Για τον πετρουσεφ πριν μερικες ημερες εσκασε σαν φημη στα γραφεια και τωρα εχει φουντωσει λιγο. εγω δεν το πιστεψα. αν εφευγε Χολ και ερχοταν πετρουσεφ θα ειχε νοημα γιατι αυτος ειχε φυγει γιατι δεν επαιζε. με λιγα λεπτα πισω απο Σασα πως θα ξαναρθει:
αν επαιρνε και μερικα λεπτα στο 5 μπορει.αλλα μου φαινεται εξωπραγματικο, δηλαδη τι ο Μισκο θελει να τα ξαναβρει με Ολυμπιακο?

θελουμε και χεζονια και πετρουσεφ και ταναπου ολα!!!!

θα λειπει μονο η Σαπφω Νοταρά να μπουκαρει και να πει: μπουρλοτο!!!!

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:21 pm

Heisenberg έγραψε:
Για τον πετρουσεφ πριν μερικες ημερες εσκασε σαν φημη στα γραφεια και τωρα εχει φουντωσει λιγο. εγω δεν το πιστεψα. αν εφευγε Χολ και ερχοταν πετρουσεφ θα ειχε νοημα γιατι αυτος ειχε φυγει γιατι δεν επαιζε. με λιγα λεπτα πισω απο Σασα πως θα ξαναρθει:
αν επαιρνε και μερικα λεπτα στο 5 μπορει.αλλα μου φαινεται εξωπραγματικο, δηλαδη τι ο Μισκο θελει να τα ξαναβρει με Ολυμπιακο?

Πρέπει να είσαι ο μόνος βλέπει ως πιθανή την επιστροφή Πετρούσεφ...

Την πιθανότητα να πάρουμε 4-5αρι και να φύγει ο Χολ τη βλέπω και εγω. Και για να μην μου την ξαναπεσετε. Δεν εννοώ οτι θα το έκανα εγω αλλα οτι βλέπω να γίνεται.

Αλλα απο Ντουμπάι αυτο το 4-5αρι λέγεται Ντιακιτε που δίνει τρομερό rim protection και πανω απο τη στεφανη παιχνίδι, και ακουμπάει και στο 4 (στρικι σουτερ).

Δλδ ξαναλεω:
1. Αποχώρηση Θωμα με χρήματα και Ντιακιτέ
2. Αποχώρηση Χολ με χρήματα και Παπατζον
3. Προσθήκη 3-4αριου 3&D
4. Ανταλλαγή Λαρρυ με Ελ. Μητρου Λονγκ
5. Χρήση buyout σσε ανανέωση Ντορσει

Ειμαστε υπερπλήρεις, καλύτεροι απο περυσι σε ολες τις θεσεις (ναι ακομα και στο 5) και οκ απο διαβατηρια για μια 3ετία

Ευρωλιγκα:
1. CMM Joseph
1-2. Montero
2. Dorsey Fournier
3. Ward
3-4. Μεταγραφή, Παπ
4. Σασα
4-5. Diakite
5. Milo Jones Papajohn

Ελλαδα:
1. CMM, Mitrou
1-2. Μοντερο
2. Dorsey, Fournier
2-3. Netzipoglou
3. Ward, Μεταγραφη
3-4. Pap
4. Sasha
4-5.Diakite
5. Μιλου, ή Τζοουνς, Παπατζον

Με δυο εκ των ξενων εκτός αλλα με ολόκληρη 5αδα με Ελληνες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Τρί Ιούλ 21, 2026 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:23 pm

Ο πετρουσεφ αγωνιστικά είναι αυτό που θέλουμε.. κακά τα ψέματα. Καλύπτει την αδυναμία των κοντών 5αριων Ταρίκ και Χολ δίνοντας ύψος κ από τη θέση 4. Όπως ταίριαζε δηλαδή απόλυτα με τον Μόουζες Ράιτ. Και παίζει και 5 κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην Α1.

Τώρα αν ζητήσει συγνώμη γονατιστός από Μπαρτζώκα και Αφους και δεν έχει απαιτήσεις για χρόνους κτλ κτλ ας επιστρέψει

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:25 pm

Heisenberg έγραψε:

Τοτε βεβαια που εφυγε ηταν 3ο τεσσαρι πισω απο Σασα και Πιτερς και 3ο-4o σεντερ. Δηλαδη ουσιαστικα ουτε το 10λεπτο του δεν ηταν σιγουρο.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:28 pm

Rivers15 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

περσι το καλοκαιρι καποιος που ηταν μειοψηφια ελεγε να κρατησουμε τον μιλουτινοφ ενω καποιος αλλος ελεγε να διωξουμε τον αντιεπαγγελματια και νυχτοπερπατητη μιλουτινοφ που δεν κανει για την ομαδα...την εχει μπερδεψει,δεν κανει γι αυτο το επιπεδο και να κρατησουμε τον επαγγελματια φαλ που ξερει τα συστηματα,ειναι παικτης μπαρτζωκα και εχει δικιο ο κοουτς που τον προτιμα εναντι του μιλουτινοφ
καποιος περσι το καλοκαιρι ελεγε πως πρεπει να παρουμε ασσο,πως ο εβανς να μεινει αλλά να μην στηριχθουμε πανω του,πως μπορει να ειναι ευαλωτος σε τραυματισμους και καποιος ελεγε ναι ξερεις εσυ και δεν ξερει ο μπαρτζωκας...ο μπαρτζωκας εχει πει πως σηκωνει πολυκατοικιες αρα ξερει 100%.ο εβανς θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας και εχει δικιο ο κοουτς που πονταρει πανω του και θα διαψευσει καθε προπονητη του πληκτρολογιου που αμφιβαλλει αν ο εβανς ειναι καλα.
μαντεψε ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω.αστο μην συνεχιζεις θα πω κι αλλα και θα εκτεθεις.δυστυχως για σενα τα θυμαμαι μια χαρα
Rivers15
ααα τωρα ασε τον φαλ στην ησυχια του χαχαχα...οχι φιλε μου πες μας την αποψη σου για τον φαλ.οχι την τωρινη.αυτη που ειχες περσι το καλοκαιρι.μαλλον δεν σε συμφερει.δεν πειραζει καποιοι θυμομαστε πολυ καλα τι ειχε λεχθει
οσον αφορα την ευρωλιγκα που σηκωσα με τον γουοκαπ εχεις δικιο παραδινομαι...ναι την σηκωσα.ευτυχως ειχαμε τον γουοκαπ και την σηκωσαμε,αλλιως αν ειχαμε καναν μοντερο θα πηγαιναμε απατοι :roofl:
Δειξε μου ενα ποστ που κανω υποδειξη να φυγει ο Μιλου για να μεινει ο Φαλ. Οχι αισθηση για το τι θα γινει - υποδειξη.
Φαντασματα βλεπεις αδερφουλη, εχεις παθει μεγαλο σοκ που ειδες τον Μπαρτζώκα και τον Γουοκαπ να σηκωνουν ευρωλιγκα και εχεις χασει τα αυγα και τα πασχάλια! σορρυ!

ΥΓ: Δεν ξερω τι θα εκανες με Μοντερο, αυτο ειναι μονο στη φαντασια σου. Αν δεν τη σηκωσεις φετος με Μοντερο, εδω θα εισαι (αν δεν εχεις φαει 5ο φαουλ μεχρι τοτε) να μας γραφεις οτι ο Μοντερο θα τη σηκωνε την ευρωλιγκα αλλα αυτος ο "αχρηστος" ο Μπαρτζωκας φταιει που δεν τη σηκωσε. Αν το σηκωσει, θα το εχει σηκωσει ο παικταρας ο Μοντερο με τον παικταρα τον Φουρνιε.
ΑΝ οντως δεν μπορεις να κατανοησεις τι ακριβως ειναι αυτα που γραφεις, προσωπικα δεν θα τα χαρακτηρισω... Ψαξου λιγο μονος σου! :)
το ποστ που αφορα εσενα ειναι απο το rivers15 και κατω...πιο πριν απανταω στο jeight γι αυτο κανω παραθεση σε σχολιο του.μαθε να διακρινεις την καθε απαντηση.δεν ειναι ολα ισιωμα ελεος
δεν ξερω αν τον ειχες χαρακτηρισει αλλά σιγουρα ησουν της αποψης να φυγει ο μιλουτινοφ και να μεινει ο φαλ...το θυμαμαι πολυ καλα οποτε το ποιος βλεπει φαντασματα το εχει κρινει η ιστορια.το ξερω πως θελεις πολυ να παρω 5ο φαουλ γιατι λεω αληθειες...μπορει και να γινει ποιος ξερει αλλά μεχρι τοτε αλλος θα χανει τα αυγα και τα πασχαλια του :roofl:
το ποιος χρειαζεται να ψαχτει επισης το εχει δειξει η ιστορια.τουλαχιστον εγω εχω μια αποψη και την λεω.ειναι σταθερη και δεν αλλαζει αναλογα με την εποχη
αντιθετα καποιος αλλος περυσι ελεγε να μεινει ο φαλ και φετος εγραφε σε ποστ ''το λαθος που καναμε να υπογραψουμε με 3ετες τον φαλ''
μαντεψε ποιος ειναι αυτος ο τυπος :roofl: :roofl: :roofl:
υπαρχει βεβαια μια περιπτωση να κατανοησω την κατασταση αν υπαρχει ιστορικο ανοιας

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:29 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:23 pm
Ο πετρουσεφ αγωνιστικά είναι αυτό που θέλουμε.. κακά τα ψέματα. Καλύπτει την αδυναμία των κοντών 5αριων Ταρίκ και Χολ δίνοντας ύψος κ από τη θέση 4. Όπως ταίριαζε δηλαδή απόλυτα με τον Μόουζες Ράιτ. Και παίζει και 5 κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην Α1.

Τώρα αν ζητήσει συγνώμη γονατιστός από Μπαρτζώκα και Αφους και δεν έχει απαιτήσεις για χρόνους κτλ κτλ ας επιστρέψει
Δεν χρειαζεται να εχει και απαιτησεις στο υπαρχον ροστερ. Κοντα στο 20λεπτο θα παιζει ευκολα, αρκει να ειναι ο κανονικος πετρουσεφ και οχι ο τουριστας που ειδαμε οταν ηθελε να φυγει.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:31 pm

basilis_.kts έγραψε:
Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 11:45 am

Τι εγινε εν τελει? Ο Φαλ τραυματιστηκε και ο Εβανς το ιδιο. Επαιξε κανενας απο τους 2 και φανηκε οτι η οαμδα ειναι καλυτερη η χειροτερη απο πριν? Θες να πας με what if? Πουθενα δεν επιβεβαιωθηκες, εχεις πεις τον Μπαρτζωκα ανικανο σε παλαιοτερο σχολιο και μετα λες γιατι αντιδρουν εδω με τα σχολια σου?

Μπαινεις σε ενα φορουμ με Ολυμπιακος και λες εναν καταξιωμενο προπονητη υπνο, περιγελο και ανικανο και ακολουθως κανεις το θυμα μετα που αντιδρουν στο επιπεδο των σχολιων σου. Μαλλον δεν ειναι τυχαια τα φαουλ.
Rivers15
Δεν ξερω ποιον εχεις στο μυαλο σου αλλα ποτε δεν ειπα να διωξουμε τον Μιλουτινοφ LMAO. Εχεις φτιαξει μαλλον φανταστικες συνομιλιες στο κεφαλι σου. Και επεμενα οτι ο Εβανς πρεπει να μεινει αλλα να μην ξεκιναει ως δευτερος αλλα οτι αξιζει να στηριχθει γιατι ειναι παιχταρας.

Οποτε μαλλον πρεπει να τα ξεμπερδεψεις στο κεφαλι σου σχετικα με τον ποιον εχεις beef.....

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:43 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:28 pm
Rivers15 έγραψε:

το ποστ που αφορα εσενα ειναι απο το rivers15 και κατω...πιο πριν απανταω στο jeight γι αυτο κανω παραθεση σε σχολιο του.μαθε να διακρινεις την καθε απαντηση.δεν ειναι ολα ισιωμα ελεος
δεν ξερω αν τον ειχες χαρακτηρισει αλλά σιγουρα ησουν της αποψης να φυγει ο μιλουτινοφ και να μεινει ο φαλ...το θυμαμαι πολυ καλα οποτε το ποιος βλεπει φαντασματα το εχει κρινει η ιστορια.το ξερω πως θελεις πολυ να παρω 5ο φαουλ γιατι λεω αληθειες...μπορει και να γινει ποιος ξερει αλλά μεχρι τοτε αλλος θα χανει τα αυγα και τα πασχαλια του :roofl:
το ποιος χρειαζεται να ψαχτει επισης το εχει δειξει η ιστορια.τουλαχιστον εγω εχω μια αποψη και την λεω.ειναι σταθερη και δεν αλλαζει αναλογα με την εποχη
αντιθετα καποιος αλλος περυσι ελεγε να μεινει ο φαλ και φετος εγραφε σε ποστ ''το λαθος που καναμε να υπογραψουμε με 3ετες τον φαλ''
μαντεψε ποιος ειναι αυτος ο τυπος :roofl: :roofl: :roofl:
υπαρχει βεβαια μια περιπτωση να κατανοησω την κατασταση αν υπαρχει ιστορικο ανοιας
1. Η αληθεια ειναι πως δεν θυμαμαι αν ειχα εκφρασει αποψη για το αν θα φυγει καποιος εκ των δυο αλλα δεν νομιζω πως ηθελα την οποιαδηποτε αλλαγη στους σεντερ. Εγω και φετος τετραδα ψηλων ηθελα με τον Φαλ 4ο. Απο κει και περα για ενα διαστημα ο Μιλουτινοφ ειχε εικονα παλαιμαχου, και σωματικα και αγωνιστικα. Επειδη δεν φοραω παρωπιδες σιγουρα θα το ειπα τοτε (οπως ειπα κατα τη διαρκεια της σεζον πως ο φουρνιε ηταν μετριοτατος τουλαχιστον) αλλά η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειναι - προφανως στη συνεχεια δουλεψε ο Μιλου και ανεβηκε στα παλια γνωστα του στανταρτς και μπραβο του.
2. Αληθειες λες με βαση αυτα που βλεπεις εσυ, τα οποια δεν σημαινει πως ειναι και η πραγματικοτητα. Αν εισαι κατω απο 25 χρονων δεν σε αδικω τοσο, εχεις χρονια μπροστα σου για να το καταλαβεις. Και εγω στα 27-28 μου (οπως εχω ξαναγραψει κι εδω) τις ιδιες αρλουμπες ελεγα για τον Μπαρτζωκα, υπνο τον ανεβοκατεβαζα και ηθελα να φυγει απο τον Ολυμπιακο (ξανα συγγνωμη Γιωργο). Αυτο δεν ειναι κωλοτουμπα αλλα στα 40 μου μπορω και βλεπω την πραγματικοτητα χωρις τα ιδια παθη που ειχα 13 χρονια νεοτερος.
3. Συμφωνω πως η ιστορια εχει δειξει....το θεμα ειναι πως χρειαζεται να μην φορας παρωπιδες για να δεις την ιστορια οπως ειναι και οχι οπως νομιζεις πως ειναι.

Σε καθε περιπτωση δεν καταλαβαινω τι ειδους εργολαβια εκτελεις και εχεις βαλθει να μας πεισεις πως ο Μπαρτζωκας ειναι αμπαλος, ο Φαλ με τον Γουοκαπ δεν εκαναν ουτε για τη Νηαρ Ηστ και πως την ευρωλιγκα την πηραν ο Φουρνιε με τον Σασα μονοι τους.

Σεβαστη η αποψη σου , την εμπεδωσαμε αλλα στο κατω κατω εδω περα ειναι thread μεταγραφων και οχι thread για να κανουμε ψυχοθεραπεια με τον Μπαρτζωκα και τον Γουοκαπ. Εξαιτιας αυτου, προσωπικα δεν θα χασω παραπανω χρονο για να απαντησω σε κατι αλλο που πιθανον να κουραζει και τους υπολοιπους! Καλη συνεχεια! :Amen:

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 21, 2026 12:54 pm

Jeight έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

Rivers15
Δεν ξερω ποιον εχεις στο μυαλο σου αλλα ποτε δεν ειπα να διωξουμε τον Μιλουτινοφ LMAO. Εχεις φτιαξει μαλλον φανταστικες συνομιλιες στο κεφαλι σου. Και επεμενα οτι ο Εβανς πρεπει να μεινει αλλα να μην ξεκιναει ως δευτερος αλλα οτι αξιζει να στηριχθει γιατι ειναι παιχταρας.

Οποτε μαλλον πρεπει να τα ξεμπερδεψεις στο κεφαλι σου σχετικα με τον ποιον εχεις beef.....
εχεις δικιο...εγω ηθελα να διωξουμε τον εβανς κι εσυ ηθελες να στηριχθει και γι αυτο διαφωνουσαμε :hammer:
τεσπα καλη καρδια...ο καθενας εδω μεσα πλαθει το δικο του σεναριο οποτε προχωραμε

Jeight

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:00 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:54 pm
Jeight έγραψε:

εχεις δικιο...εγω ηθελα να διωξουμε τον εβανς κι εσυ ηθελες να στηριχθει και γι αυτο διαφωνουσαμε :hammer:
τεσπα καλη καρδια...ο καθενας εδω μεσα πλαθει το δικο του σεναριο οποτε προχωραμε
Μπρο μου δεν σε θυμαμαι καν, δεν εχω ιδεα αν μιλησαμε και για ποιο θεμα μιλησαμε. Ειναι εντελως μονοπλευρο αυτο που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου. Παιδια εδω μπορουν να σου επιβεβαιωσουν οτι εχω στηριξει τονΕβανς μεχρι αηδιας αλλα εχω πει οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τον υπολογιζουμε για δευτεορ μεχρι να παρει παιχνιδια στα ποδια του.

Επισης δεν ειπα ποτε να φυγει ο Μιλου. Οσο για τον Φαλ δεν ειπα ΠΟΤΕ φετος να μπει στο ροτεισον αντι για Jones/Hall, ισα ισα ελεγα οτι αυτα ο "Μπαρτζωκας μπορει να βαλει Φαλσ τα playoffs" ειναι μπαρουφες.

Εχεις καθισει και εχεις βγει σε μια εκστρατεια απο τοτε που βγηκαμε πρωταθλητες και κανεις συνεχως backhand compliments για την ομαδα εις βαρος του Μπαρτζωκας. "Παλι καλα οιυ ηταν οι παικτες" και τετοια φαιδρα. Μακαρι να κεριδζαν οι παικτες την Ευρωλιγκα στον αυτοματο.....

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:04 pm

Μια ευγενική υπενθύμιση ότι εδώ δεν είμαστε για να την λέμε στους άλλους για τις απόψεις που έχουν εκφράσει.
Μια δεύτερη ότι όπως δεν μπορούμε να προσβάλουμε τα μέλη του φόρουμ δεν μπορούμε και να προσβάλουμε παίκτες και προπονητές.
Τρίτον αν μια άποψη έχει εκφραστεί ξανά και ξανά δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:07 pm

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΖΟΝΙΟΠΕΤΡΟΥΣΕΦΙΑΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

https://www.proballers.com/basketball/p ... oddy-david

David Roddy is a stout, 6'5", 250+ pound forward known for his unusual, football-style build, elite efficiency near the rim, and positional versatility. Scouts view him as a unique "small-ball 4" who handles the ball well, creates his own shots, and rebounds at a high level.Key

Strengths

Physical Finishing: Despite his height, Roddy resembles a bowling ball driving to the lane. He uses a quick first step and brute strength to finish through contact with either hand.

High Efficiency: He consistently shoots a high percentage from the floor, often using a reliable mid-range spin jumper, strong post-up footwork, and expert off-ball cutting.

Playmaking Vision: He has good passing instincts and thrives as a short-roll passer in pick-and-roll sets.

Positional Defense: Roddy has surprisingly quick lateral agility, allowing him to defend multiple positions from guards to slower forwards.

Weaknesses and Areas for Improvement

Undersized for the Paint: At 6'5", he lacks the traditional height and verticality of an NBA power forward. This occasionally hurts him as a rim protector and rebounder against true big men.

Shooting Consistency: While he's shown flashes of being a strong shooter, his three-point percentages have fluctuated, and spacing the floor consistently remains an ongoing development area.

Defensive Lapses: He can get caught playing too upright and lose focus on defensive rotations, especially when guarding smaller, quicker players at the point of attack.

Εικόνα
Jeight

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:15 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 1:07 pm
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΖΟΝΙΟΠΕΤΡΟΥΣΕΦΙΑΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

https://www.proballers.com/basketball/p ... oddy-david

David Roddy is a stout, 6'5", 250+ pound forward known for his unusual, football-style build, elite efficiency near the rim, and positional versatility. Scouts view him as a unique "small-ball 4" who handles the ball well, creates his own shots, and rebounds at a high level.Key

Strengths

Physical Finishing: Despite his height, Roddy resembles a bowling ball driving to the lane. He uses a quick first step and brute strength to finish through contact with either hand.

High Efficiency: He consistently shoots a high percentage from the floor, often using a reliable mid-range spin jumper, strong post-up footwork, and expert off-ball cutting.

Playmaking Vision: He has good passing instincts and thrives as a short-roll passer in pick-and-roll sets.

Positional Defense: Roddy has surprisingly quick lateral agility, allowing him to defend multiple positions from guards to slower forwards.

Weaknesses and Areas for Improvement

Undersized for the Paint: At 6'5", he lacks the traditional height and verticality of an NBA power forward. This occasionally hurts him as a rim protector and rebounder against true big men.

Shooting Consistency: While he's shown flashes of being a strong shooter, his three-point percentages have fluctuated, and spacing the floor consistently remains an ongoing development area.

Defensive Lapses: He can get caught playing too upright and lose focus on defensive rotations, especially when guarding smaller, quicker players at the point of attack.
Τι μας εχει πιασει και λιγουρευομαστε on ball παικτες με υποπτο αμυντικο φιλτρο δενε χω καταλαβει :lol: :lol: . Δηλαδη θα παρουμε Χεζονια που θα θελει να ειναι βασικος αλλιως θα τα κανει ωπα και θα τον πεταξουμε σε πενταδα με CMM, Dorsey, Sasha, Milu. Και θα παει καλα αυτο...

Sokin100

Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:19 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:21 pm
Heisenberg έγραψε:

Πρέπει να είσαι ο μόνος βλέπει ως πιθανή την επιστροφή Πετρούσεφ...

Την πιθανότητα να πάρουμε 4-5αρι και να φύγει ο Χολ τη βλέπω και εγω. Και για να μην μου την ξαναπεσετε. Δεν εννοώ οτι θα το έκανα εγω αλλα οτι βλέπω να γίνεται.

Αλλα απο Ντουμπάι αυτο το 4-5αρι λέγεται Ντιακιτε που δίνει τρομερό rim protection και πανω απο τη στεφανη παιχνίδι, και ακουμπάει και στο 4 (στρικι σουτερ).

Δλδ ξαναλεω:
1. Αποχώρηση Θωμα με χρήματα και Ντιακιτέ
2. Αποχώρηση Χολ με χρήματα και Παπατζον
3. Προσθήκη 3-4αριου 3&D
4. Ανταλλαγή Λαρρυ με Ελ. Μητρου Λονγκ
5. Χρήση buyout σσε ανανέωση Ντορσει

Ειμαστε υπερπλήρεις, καλύτεροι απο περυσι σε ολες τις θεσεις (ναι ακομα και στο 5) και οκ απο διαβατηρια για μια 3ετία

Ευρωλιγκα:
1. CMM Joseph
1-2. Montero
2. Dorsey Fournier
3. Ward
3-4. Μεταγραφή, Παπ
4. Σασα
4-5. Diakite
5. Milo Jones Papajohn

Ελλαδα:
1. CMM, Mitrou
1-2. Μοντερο
2. Dorsey, Fournier
2-3. Netzipoglou
3. Ward, Μεταγραφη
3-4. Pap
4. Sasha
4-5.Diakite
5. Μιλου, ή Τζοουνς, Παπατζον

Με δυο εκ των ξενων εκτός αλλα με ολόκληρη 5αδα με Ελληνες
O ντιακιτε σαν 4ρι μονο δουλεύει να ερθει; διαβασα στο nba ηταν κυριως 4ρι. Δεν τον εχω δει πολυ αλλα απο τα λιγα που εψαξα φαινεται πολυ ωραιος παικτης. Για ψηλο αθλητικο 4ρι θα τον γούσταρα γιατι την 3αδα των σεντερ δν την αγγίζεις

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”