Εγραψα εγω ποτε τον Νικολα "αντιεπαγγελματια" και "νυχτοπερπατητη";basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 12:02 pmπερσι το καλοκαιρι καποιος που ηταν μειοψηφια ελεγε να κρατησουμε τον μιλουτινοφ ενω καποιος αλλος ελεγε να διωξουμε τον αντιεπαγγελματια και νυχτοπερπατητη μιλουτινοφ που δεν κανει για την ομαδα...την εχει μπερδεψει,δεν κανει γι αυτο το επιπεδο και να κρατησουμε τον επαγγελματια φαλ που ξερει τα συστηματα,ειναι παικτης μπαρτζωκα και εχει δικιο ο κοουτς που τον προτιμα εναντι του μιλουτινοφJeight έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:45 am
Τι εγινε εν τελει? Ο Φαλ τραυματιστηκε και ο Εβανς το ιδιο. Επαιξε κανενας απο τους 2 και φανηκε οτι η οαμδα ειναι καλυτερη η χειροτερη απο πριν? Θες να πας με what if? Πουθενα δεν επιβεβαιωθηκες, εχεις πεις τον Μπαρτζωκα ανικανο σε παλαιοτερο σχολιο και μετα λες γιατι αντιδρουν εδω με τα σχολια σου?
Μπαινεις σε ενα φορουμ με Ολυμπιακος και λες εναν καταξιωμενο προπονητη υπνο, περιγελο και ανικανο και ακολουθως κανεις το θυμα μετα που αντιδρουν στο επιπεδο των σχολιων σου. Μαλλον δεν ειναι τυχαια τα φαουλ.
καποιος περσι το καλοκαιρι ελεγε πως πρεπει να παρουμε ασσο,πως ο εβανς να μεινει αλλά να μην στηριχθουμε πανω του,πως μπορει να ειναι ευαλωτος σε τραυματισμους και καποιος ελεγε ναι ξερεις εσυ και δεν ξερει ο μπαρτζωκας...ο μπαρτζωκας εχει πει πως σηκωνει πολυκατοικιες αρα ξερει 100%.ο εβανς θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας και εχει δικιο ο κοουτς που πονταρει πανω του και θα διαψευσει καθε προπονητη του πληκτρολογιου που αμφιβαλλει αν ο εβανς ειναι καλα.
μαντεψε ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω.αστο μην συνεχιζεις θα πω κι αλλα και θα εκτεθεις.δυστυχως για σενα τα θυμαμαι μια χαρα
Rivers15
ααα τωρα ασε τον φαλ στην ησυχια του χαχαχα...οχι φιλε μου πες μας την αποψη σου για τον φαλ.οχι την τωρινη.αυτη που ειχες περσι το καλοκαιρι.μαλλον δεν σε συμφερει.δεν πειραζει καποιοι θυμομαστε πολυ καλα τι ειχε λεχθει
οσον αφορα την ευρωλιγκα που σηκωσα με τον γουοκαπ εχεις δικιο παραδινομαι...ναι την σηκωσα.ευτυχως ειχαμε τον γουοκαπ και την σηκωσαμε,αλλιως αν ειχαμε καναν μοντερο θα πηγαιναμε απατοι![]()
Δειξε μου ενα ποστ που κανω υποδειξη να φυγει ο Μιλου για να μεινει ο Φαλ. Οχι αισθηση για το τι θα γινει - υποδειξη.
Φαντασματα βλεπεις αδερφουλη, εχεις παθει μεγαλο σοκ που ειδες τον Μπαρτζώκα και τον Γουοκαπ να σηκωνουν ευρωλιγκα και εχεις χασει τα αυγα και τα πασχάλια! σορρυ!
ΥΓ: Δεν ξερω τι θα εκανες με Μοντερο, αυτο ειναι μονο στη φαντασια σου. Αν δεν τη σηκωσεις φετος με Μοντερο, εδω θα εισαι (αν δεν εχεις φαει 5ο φαουλ μεχρι τοτε) να μας γραφεις οτι ο Μοντερο θα τη σηκωνε την ευρωλιγκα αλλα αυτος ο "αχρηστος" ο Μπαρτζωκας φταιει που δεν τη σηκωσε. Αν το σηκωσει, θα το εχει σηκωσει ο παικταρας ο Μοντερο με τον παικταρα τον Φουρνιε.
ΑΝ οντως δεν μπορεις να κατανοησεις τι ακριβως ειναι αυτα που γραφεις, προσωπικα δεν θα τα χαρακτηρισω... Ψαξου λιγο μονος σου!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο