για ονομα του θεου πραγματικα...Jeight έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 1:00 pmΜπρο μου δεν σε θυμαμαι καν, δεν εχω ιδεα αν μιλησαμε και για ποιο θεμα μιλησαμε. Ειναι εντελως μονοπλευρο αυτο που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου. Παιδια εδω μπορουν να σου επιβεβαιωσουν οτι εχω στηριξει τονΕβανς μεχρι αηδιας αλλα εχω πει οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τον υπολογιζουμε για δευτεορ μεχρι να παρει παιχνιδια στα ποδια του.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 12:54 pm
εχεις δικιο...εγω ηθελα να διωξουμε τον εβανς κι εσυ ηθελες να στηριχθει και γι αυτο διαφωνουσαμε![]()
τεσπα καλη καρδια...ο καθενας εδω μεσα πλαθει το δικο του σεναριο οποτε προχωραμε
Επισης δεν ειπα ποτε να φυγει ο Μιλου. Οσο για τον Φαλ δεν ειπα ΠΟΤΕ φετος να μπει στο ροτεισον αντι για Jones/Hall, ισα ισα ελεγα οτι αυτα ο "Μπαρτζωκας μπορει να βαλει Φαλσ τα playoffs" ειναι μπαρουφες.
Εχεις καθισει και εχεις βγει σε μια εκστρατεια απο τοτε που βγηκαμε πρωταθλητες και κανεις συνεχως backhand compliments για την ομαδα εις βαρος του Μπαρτζωκας. "Παλι καλα οιυ ηταν οι παικτες" και τετοια φαιδρα. Μακαρι να κεριδζαν οι παικτες την Ευρωλιγκα στον αυτοματο.....
περσι το καλοκαιρι δεν λεγαμε καποιοι πως πρεπει να ερθει ενας πρωτοκλασσατος ασσος κι ας μην ειναι ο μισιτς και ελεγες οχι πρεπει να στηριχθει ο εβανς ως ο κυριος ασσος και πως καλα κανει ο μπαρτζωκας που μενει με γουοκαπ,λι ωστε να μην καπελωθει ο εβανς και ο μπαρτζωκας ξερει τι κανει που τον βλεπει στις προπονησεις...πραγματικα ελεος ρε φιλε ελεος
μην τα γυρνας οπως σε βολευει να πουμε φτανει...
δεν ελεγες πως ο μπαρτζωκας καλα κανει που δεν καιγεται για τον μιλουτινοφ κι ας φυγει να παει μιλανο καθως θα πλαισιωσουμε τον φαλ με κατι αλλο?τον οποιο φαλ πρεπει να κρατησουμε γιατι ξερει τα συστηματα,δινει πασες στον βεζενκοφ και χωρις αυτον ο βεζενκοφ δεν θα ειχε την ιδια αποδοση?εγω τα ελεγα?
τεσπα αστο να παει...ενταξει με αλλον μιλουσα.αστο παμε παρακατω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο