εχεις ιδεα ποσο συμβολαια αναποσαρμοζονται οταν αλλαζουν οι συνθηκες,πχ κριση?Sokos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 7:40 pm
Ένα συμβόλαιο δεσμεύει όσα μέρη το υπογράφουν. Όπως δεν θα μπορούσε η ομάδα στα καλά καθούμενα να του πει «σήκω φύγε» αν δεν έπαιζε καλά, έτσι δεν μπορεί και εκείνος να «απαιτήσει» περισσότερα χρήματα. Αν τους έπιανε με το καλό και στο φιλότιμο θα ταν τελείως διαφορετικά. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όμως δείχνει να το χειρίστηκε πάρα πολύ λάθος.
Πριν κάμποσα χρόνια προέκυψε η ευκαιρία να νοικιάσω ένα διαμέρισμα που κληρονόμησα. Επέλεξα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και συμφώνησα για 5 χρόνια με μια εταιρία που με τη σειρά της το νοικιάζει επιπλωμένο σε ξένους που έρχονται στη χώρα για κάποιους μήνες. Μέσα σε αυτή την πενταετία τα ενοίκια έχουν ανέβει πάρα πολύ. Δεν διανοήθηκα ποτέ μου να τους πω «παιδιά εντάξει υπογράψαμε ένα συμβόλαιο αλλά εσείς βγάζετε πολύ περισσότερα λεφτά πλέον (λέγε με αποδίδω καλύτερα από το συμβόλαιο μου) οπότε εγώ νιώθω ριγμένος». Τουμπεκί και το συζητάμε όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης.
παρα πολλα αναπροσαρμοστηκαν ωστε να πληρωνει πιο λιγα αυτος που νοικιαζει και να χανει ο ιδιοκτητης
οχι οτι εχει σχεση το παραδειγμα αυτο ειναι τελειως ακυρο γιατι ειναι τελειως διφορετικη περιπτωση απο αυτην που συζηταμε
ενα πιο κοντινο παραδειγμα ειναι να εισαι υπαλληλος σε μια επιχειρηση να εχεις σκιστει 5 χρονια και να σου φερουν 2 νεουδια με τα διπλασια απο σενα μισθα
ε δεν θα σαρεσει και θα ζητησεις η να πας αλλου αν εχεις καποια προταση για αλλη δουλεια η να σου κανουν αυξηση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο