Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1297
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, αν βάλω μπρος το ένστικτό μου, μπορώ να δω πολλά, έχω πάρει τουρνουά πόκερ εξαιτίας αυτού. Θα τον πάρουμε τον παικταρά, τον θέλω κι εγώ. Είδα όραμα, σε αυτόν θα καταλήξουμε. Που θα είναι και σωστή κίνηση εδώ που τα λέμε.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 8:18 pmΟ φρανσισκο ειναι παικταρα τι συζηταμε τωρα. Επρεπε να εχει αποκτηθει απο τον καιρο που ηταν στο περιστερι. Τοτε τα λεγαμε 2-3 εδω μεσα αλλα μας κραζανε. Γενικα τωρα το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να τον δωσει η ζαλγκιριςcoach blue έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 8:14 pm
Ο λογος για το οποιο θελω φρανσισκο . Οχι μονο δεν τον παιζεις αντερ αλλα στα iso θελει και δευτερο παικτη επανω του .
Τον πρωτο θα τον στειλει για αντιεμετικα στον φαρμακοποιο![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 649
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες ο Lee δεν είναι κακός παίκτης. Μπορεί να μην είναι το τέλειο fit δεδομένης της αδυναμίας στο σουτ, αλλά μην κρίνετε μόνο από την περσινή του εικόνα. Δεν είναι εύκολο στα 25-26 σου, χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία (πέραν της μισής αυτής χρονιάς), να μπαίνεις σε μια ομάδα σαν του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν είσαι παίκτης που έχεις συνηθίσει να έχεις μεγάλο usage. Είτε αυτό είναι στο κολλέγιο, είτε στη G-League, είτε στη Manresa και σε κάποιο βαθμό και στη Maccabi.
Πιθανόν να του έκανε και καλό να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Euroleague (στην Παρί θα ήταν ακραίο fit). Πάντως είναι παίκτης με πολλά προσόντα, δείχνει προσγειωμένος, αλλά προφανώς δε γίνεται να περιμένουμε στα μέσα της χρονιάς να μπει και να κάνει τη διαφορά. Σε περίπτωση που μείνει θα εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένος σε άμυνα και επίθεση θεωρώ. Αρκεί να έχει δίπλα του παίκτες που ανοίγουν το γήπεδο και να κάνει κάποια adjustments στον τρόπο που παίζει.
Πιθανόν να του έκανε και καλό να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Euroleague (στην Παρί θα ήταν ακραίο fit). Πάντως είναι παίκτης με πολλά προσόντα, δείχνει προσγειωμένος, αλλά προφανώς δε γίνεται να περιμένουμε στα μέσα της χρονιάς να μπει και να κάνει τη διαφορά. Σε περίπτωση που μείνει θα εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένος σε άμυνα και επίθεση θεωρώ. Αρκεί να έχει δίπλα του παίκτες που ανοίγουν το γήπεδο και να κάνει κάποια adjustments στον τρόπο που παίζει.
3
1
2

- kite26
- Reactions: 1297
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες τα χρυσόστομε!!! Ο Λι θα μοιράσει πολλές κωλοτούμπες, να το ξέρεις! Ιν Λι γουί τραστ. Δεν πρέπει να φύγει.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 8:48 pmΠαίδες ο Lee δεν είναι κακός παίκτης. Μπορεί να μην είναι το τέλειο fit δεδομένης της αδυναμίας στο σουτ, αλλά μην κρίνετε μόνο από την περσινή του εικόνα. Δεν είναι εύκολο στα 25-26 σου, χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία (πέραν της μισής αυτής χρονιάς), να μπαίνεις σε μια ομάδα σαν του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν είσαι παίκτης που έχεις συνηθίσει να έχεις μεγάλο usage. Είτε αυτό είναι στο κολλέγιο, είτε στη G-League, είτε στη Manresa και σε κάποιο βαθμό και στη Maccabi.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιούλ 18, 2025 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Sokos
- Reactions: 577
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι άλλο κάρβουνο παιδιά!!!! Ποιος James? 35 χρονών και τι συμβόλαιο θα του κάνουμε; Ο LeBron είναι να τον έχουμε μέχρι τα 37-38; Πέρα από την ηλικία, υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα κάνει λαμπόγυαλο κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν; Μόνο στον Κολοσσό Ρόδου δεν είχε προλάβει να τσακωθεί ο τύπος.
Ακόμα και αν δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι είναι πολύ ικανός, δεν υπάρχει περίπτωση η προσφορά του να αξίζει τα βάσανα που θα φέρει.
Ακόμα και αν δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι είναι πολύ ικανός, δεν υπάρχει περίπτωση η προσφορά του να αξίζει τα βάσανα που θα φέρει.
2
2

-
- Reactions: 915
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπε μόνο αυτό. Το βασικότερο από όλα είναι ότι θεωρεί και αυτός ότι θα πάμε και για άλλο Σέντερ..λέει δεν κολλάει ο Χολ με τον Κώστα.
Είπε και για το γκάρντ ότι πρέπει να παίζει pnr για να συνδυαστεί με τον Χολ στην επίθεση και ότι βλέπει ο Λι να πηγαίνει δανεικός.
Τέλος, είπε ότι μπορεί να ξεκινήσουμε έτσι την σεζόν (με Λι στο ρόστερ) και να γίνει προσθήκη τον Οκτώβρη.
0
-
- Reactions: 649
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να λέω και μπαρούφες δεν ξέρω, πάντως μια second unit με
Evans
Lee
Papanikolaou
Peters
Hall
μου φαίνεται πολύ ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση. Ο Hall επιθετικά με τον Lee να κάνει drive και αν έρθει βοήθεια απ΄ το αντίπαλο 5άρι, μπορεί να κάνει παπάδες στο ζωγραφιστό. Ο Evans θα λειτουργούσε σαν main pnr χειριστής. Παπανικολάου, Peters (και Evans όταν δεν έχει τη μπάλα) μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο. Και αμυντικά έχεις και παίκτες με καλό διάβασμα (Παπ σαν αμυντικός playmaker) και αθλητικότητα με Lee, Hall.
Όπου Lee, Παπανικολάου θα έβλεπα και Dorsey, McKissic αντίστοιχα, αν και θεωρώ στην άμυνα θα υπήρχαν ζητήματα.
0
-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι αλλα με Μιλου μεσα να ποσταρει θα πρεπει να παιξεις κι αλον εναν νταμπλκ τιμ γιατι αλλιως ο σερβος η θα βαλει το καλαθι η θα παριε το φαουλ η και τα δυο . εδω το εκανε ο φαλ που και που να γυρναει και να καρφωνει και λεγαμε "παει χαλασε κι αυτος" .παντως ετσι οπως εχει στηθει το ροστερ πιστευω οτι θα δουμε λιγοτερο μοσιον και περισσοτερες εναλλακτικες καταστασεις οχι δηλαδη μονο πικ εν ρολλ , ουτε φυσικα θα ξεχασουμε το μοσιον , δεν με χαλαει και η πολυφωνια στην επιθεση αλλα και η υπαρξη εναλλακτικων πλανων . παντως εβλεπα βιντεακια ζαλγκιρις με εβανς και κεβαριους που εκαναν ομορφα πραγματακια και σκεφτομουν τι θα μπορουσε να γινει αν ο εβανς ειναι καλα με μιλου χολ αλλα και με κωστα που αν του πεταξεις τη μπαλα ψηλα θα την γρπωσει και θα καρφωσει κι αυτοςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 8:03 pmΤο θεμα δεν ειναι ο χειζ μονος του..αλλα αν πεις οτι δεν σου βγει ο εβανς τοτε θα χεις 2 ασσους που θα τους παιζουν αντερ..ειδικα αν παιζουμε μοσιον παλι θα δουμε εναν νταγλαρα πανω στον σασα ,αντερ τον ασσο και 2 πανω στον φουρνιε που οκ και 30 να βαλει παλι θα χασεις.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 7:46 pm
φιλε μου αν εχεις μεσα φουρνιε γουορντ και σασα με πενταρι το μιλου να ειναι κι αυτος μια εξτρα επιθετικη λυση οπως πολυ σωστα εγραψες δεν χρειαζεται να ειναι σουτερ ο ασσος σου ,χωρις να σημαινει οτι θα μας χαλαγε να εχει ενα καλο η εστω συμπαθητικο σουτ (δεν μιλαμε να ειναι φονιας απλα να μην τον αφηνεις και μονο του) , αρκει να ειναι σε θεση να βρει τον καταλληλο συμπαικτη στην καταλληλη θεση και στιγμη ... δε θα με χαλαγε δηλαδη να εχω πλευ μεικερ που να γραφει 10 ασσιτ ( και 2-3 κλεψιματα για να γουσταρω κι εγω που μου αρεσει η αμυνα) κι ας μου τελειωνε ολα τα παιχνιδια με μονηψηφιο αριθμο ποντων (8-9 δηλαδη οχι λιγοτερους) .
Αν ο εβανς βγει και κανεναν να μην παρουμε μια χαρα ειμαστε..ειδικα αν εχεις χειζ του δινεις μια χρονια να προσαρμοστει.
αν δεν βγει ο εβανς ο χειζ κουτουλαει με μακισικ λι παπ και γουοκαπ..θεωρητικα δεν ειναι για να παιζουν και πολυ φετος αλλα αν το κανουν θα χουμε προβλημα.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα