Εφοσον εμεινε ο μακισικ ο Λι περισσευει. Ο σακ ειναι πολυ πιο εμπειρος, ξερει απ εξω τ συστημα ενω δεν μπουκωνεις το 1-3 με παικτες που δεν εχουν σταθερο σουτ. Χιλιες φορες να παμε σε combo guard που ξερει να παιζει pick n roll και να μπορει να δημιουργησει το δικο του σουτ. Γι αυτο ηθελα να μεινει ο βιλντοζα φετος, καλυπτε πολλα απο αυτα τα στοιχειαStam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 8:48 pmΠαίδες ο Lee δεν είναι κακός παίκτης. Μπορεί να μην είναι το τέλειο fit δεδομένης της αδυναμίας στο σουτ, αλλά μην κρίνετε μόνο από την περσινή του εικόνα. Δεν είναι εύκολο στα 25-26 σου, χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία (πέραν της μισής αυτής χρονιάς), να μπαίνεις σε μια ομάδα σαν του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν είσαι παίκτης που έχεις συνηθίσει να έχεις μεγάλο usage. Είτε αυτό είναι στο κολλέγιο, είτε στη G-League, είτε στη Manresa και σε κάποιο βαθμό και στη Maccabi.
Πιθανόν να του έκανε και καλό να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Euroleague (στην Παρί θα ήταν ακραίο fit). Πάντως είναι παίκτης με πολλά προσόντα, δείχνει προσγειωμένος, αλλά προφανώς δε γίνεται να περιμένουμε στα μέσα της χρονιάς να μπει και να κάνει τη διαφορά. Σε περίπτωση που μείνει θα εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένος σε άμυνα και επίθεση θεωρώ. Αρκεί να έχει δίπλα του παίκτες που ανοίγουν το γήπεδο και να κάνει κάποια adjustments στον τρόπο που παίζει.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 490
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
o εβανς δεν θα ναι στο πρωτο σχημα?ποιος θα ναι ο γουοκαπ παλι?να μου πεις ειναι και αυτος που θα παρουμε..αν παρουμε τελικα..Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:07 pmΜπορεί να λέω και μπαρούφες δεν ξέρω, πάντως μια second unit με
Evans
Lee
Papanikolaou
Peters
Hall
μου φαίνεται πολύ ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση. Ο Hall επιθετικά με τον Lee να κάνει drive και αν έρθει βοήθεια απ΄ το αντίπαλο 5άρι, μπορεί να κάνει παπάδες στο ζωγραφιστό. Ο Evans θα λειτουργούσε σαν main pnr χειριστής. Παπανικολάου, Peters (και Evans όταν δεν έχει τη μπάλα) μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο. Και αμυντικά έχεις και παίκτες με καλό διάβασμα (Παπ σαν αμυντικός playmaker) και αθλητικότητα με Lee, Hall.
Όπου Lee, Παπανικολάου θα έβλεπα και Dorsey, McKissic αντίστοιχα, αν και θεωρώ στην άμυνα θα υπήρχαν ζητήματα.
το βασικο θεμα ειναι τι μπασκετ θα παιξει ο μπαρτζωκας...αν ειναι να τον βαζει να κανει τον γουοκαπ καλυτερα να φερει αλλον..Αν τωρα τον βαλει σε μπασκετ μακαμπι ακομα και με τον ντορσει θα κολλαγε..σε μπασκετ μπλατ ομως.
0
-
- Reactions: 916
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα αλλάξει το μπάσκετ που παίζει ο Μπαρτζώκας στα γεράματα. Μην σπας το κεφάλι σου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:21 pmo εβανς δεν θα ναι στο πρωτο σχημα?ποιος θα ναι ο γουοκαπ παλι?να μου πεις ειναι και αυτος που θα παρουμε..αν παρουμε τελικα..Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:07 pm
Μπορεί να λέω και μπαρούφες δεν ξέρω, πάντως μια second unit με
Evans
Lee
Papanikolaou
Peters
Hall
μου φαίνεται πολύ ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση. Ο Hall επιθετικά με τον Lee να κάνει drive και αν έρθει βοήθεια απ΄ το αντίπαλο 5άρι, μπορεί να κάνει παπάδες στο ζωγραφιστό. Ο Evans θα λειτουργούσε σαν main pnr χειριστής. Παπανικολάου, Peters (και Evans όταν δεν έχει τη μπάλα) μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο. Και αμυντικά έχεις και παίκτες με καλό διάβασμα (Παπ σαν αμυντικός playmaker) και αθλητικότητα με Lee, Hall.
Όπου Lee, Παπανικολάου θα έβλεπα και Dorsey, McKissic αντίστοιχα, αν και θεωρώ στην άμυνα θα υπήρχαν ζητήματα.
το βασικο θεμα ειναι τι μπασκετ θα παιξει ο μπαρτζωκας...αν ειναι να τον βαζει να κανει τον γουοκαπ καλυτερα να φερει αλλον..Αν τωρα τον βαλει σε μπασκετ μακαμπι ακομα και με τον ντορσει θα κολλαγε..σε μπασκετ μπλατ ομως.
First unit με Ουόκαπ, Φουρνιέ, Ward, Σάσα, Μίλου θα παίζουμε όπως παίζαμε πέρυσι.
Second unit με Έβανς, Ντόρσει/Λι/Μακίσικ, Παπανικολάου, Πίτερς, Ντόντα εκεί κάτι μπορεί να γίνει με περισσότερο pnr από Έβανς για να εκμεταλλευτεί τον Χολ.
1
1

-
- Reactions: 654
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Evans προσωπικά δε τον υπολογίζω στο πρώτο σχήμα ακόμα κι αν βγάζει φωτιές. Δε λέω από πλευράς χρόνου (μπορεί να γράφει και 22-23 λεπτά), λέω για το αν θα ξεκινάει με Fournier, Vezenkov, Milutinov (αμυντικά δε μου βγάζει νόημα και επιθετικά είσαι overpowered χωρίς να χρειάζεται τόσο). O Evans θα ήταν ιδανικός να τρέχει όλη τη second unit για να μην έχεις επιθετικό έλλειμα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Θα συνυπάρχει συχνά πιστεύω με το πρώτο σχήμα (κυρίως σε σχήματα με 3 γκαρντ), αλλά δε θα ξεκινάει. Στο πρώτο σχήμα ή θα πάρει παίκτη (πρέπει να έχει two-way στοιχεία) ή αν δεν πάρει, θα ξεκινάει ο Walkup.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:21 pmo εβανς δεν θα ναι στο πρωτο σχημα?ποιος θα ναι ο γουοκαπ παλι?να μου πεις ειναι και αυτος που θα παρουμε..αν παρουμε τελικα..Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:07 pm
Μπορεί να λέω και μπαρούφες δεν ξέρω, πάντως μια second unit με
Evans
Lee
Papanikolaou
Peters
Hall
0
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να ρωτήσω κάτι γιατί βλέπω να αναφέρεται πολύ ο άσσος από Αμερική.
Πόσους άσσους ξέρετε που ήρθαν κατευθείαν από εκεί χωρίς να έχουν ξαναπαίξει Ευρώπη και έκαναν την διαφορά από την πρώτη χρονιά τους; Μόνο τον Λάρκιν μπορώ να σκεφτώ που και αυτός από την δεύτερη χρονιά του στην Εφές ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με την πρώτη του χρονιά στην Μπασκόνια και την πρώτη στην Εφές.
Σε ψηλό γίνεται αρκετά εύκολα. Σε 2αρι σκόρερ επίσης γίνεται σχετικά εύκολα αν έχει το ταλέντο.
Σε άσσο όμως είναι απίθανο κάποιος χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία να κάνει την διαφορά την πρώτη χρονιά του ειδικά σε ομάδα επιπέδου final 4.
Οπότε αφού χάθηκε ο Μίσιτς αν θεωρούν ότι ο Έβανς και ο Γουόκαπ θα είναι υγιείς δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν δεν πάρουν παίκτη.
Πόσους άσσους ξέρετε που ήρθαν κατευθείαν από εκεί χωρίς να έχουν ξαναπαίξει Ευρώπη και έκαναν την διαφορά από την πρώτη χρονιά τους; Μόνο τον Λάρκιν μπορώ να σκεφτώ που και αυτός από την δεύτερη χρονιά του στην Εφές ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με την πρώτη του χρονιά στην Μπασκόνια και την πρώτη στην Εφές.
Σε ψηλό γίνεται αρκετά εύκολα. Σε 2αρι σκόρερ επίσης γίνεται σχετικά εύκολα αν έχει το ταλέντο.
Σε άσσο όμως είναι απίθανο κάποιος χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία να κάνει την διαφορά την πρώτη χρονιά του ειδικά σε ομάδα επιπέδου final 4.
Οπότε αφού χάθηκε ο Μίσιτς αν θεωρούν ότι ο Έβανς και ο Γουόκαπ θα είναι υγιείς δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν δεν πάρουν παίκτη.
Αυτό είναι το πιο πιθανό γενικά, με πιθανή αλλαγή τον Έβανς στην first unit αν είναι καλά.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:37 pmΔεν θα αλλάξει το μπάσκετ που παίζει ο Μπαρτζώκας στα γεράματα. Μην σπας το κεφάλι σου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:21 pm
o εβανς δεν θα ναι στο πρωτο σχημα?ποιος θα ναι ο γουοκαπ παλι?να μου πεις ειναι και αυτος που θα παρουμε..αν παρουμε τελικα..
First unit με Ουόκαπ, Φουρνιέ, Ward, Σάσα, Μίλου θα παίζουμε όπως παίζαμε πέρυσι.
Second unit με Έβανς, Ντόρσει/Λι/Μακίσικ, Παπανικολάου, Πίτερς, Ντόντα εκεί κάτι μπορεί να γίνει με περισσότερο pnr από Έβανς για να εκμεταλλευτεί τον Χολ.
0
- kite26
- Reactions: 1298
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
@pan24 Σωστό, για αυτό θεωρώ ότι θα κινηθεί ο κοουτς μόνο αν βρει κάτι πραγματικά φοβερό (εμβέλειας Ναν). Αν όχι, θα προτιμηθεί μια σίγουρη Ευρωπαϊκής εμπειρίας λύση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:47 pmΝα ρωτήσω κάτι γιατί βλέπω να αναφέρεται πολύ ο άσσος από Αμερική.
Αυτό είναι το πιο πιθανό γενικά, με πιθανή αλλαγή τον Έβανς στην first unit αν είναι καλά.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:37 pm
Δεν θα αλλάξει το μπάσκετ που παίζει ο Μπαρτζώκας στα γεράματα. Μην σπας το κεφάλι σου.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ είναι το ερώτημα ποια είναι η σίγουρη ευρωπαϊκής εμπειρίας λύση.kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:53 pm@pan24 Σωστό, για αυτό θεωρώ ότι θα κινηθεί ο κοουτς μόνο αν βρει κάτι πραγματικά φοβερό (εμβέλειας Ναν). Αν όχι, θα προτιμηθεί μια σίγουρη Ευρωπαϊκής εμπειρίας λύση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 9:47 pmΝα ρωτήσω κάτι γιατί βλέπω να αναφέρεται πολύ ο άσσος από Αμερική.
Αυτό είναι το πιο πιθανό γενικά, με πιθανή αλλαγή τον Έβανς στην first unit αν είναι καλά.
Γιατί τοπ επιπέδου άσσους ελεύθερους δεν βλέπω...αν πάρει κάποιον από Ευρώπη θα είναι στην λογική να έχει έναν ακόμα για περισσότερο βάθος όχι να έχει κάποιον να κάνει την διαφορά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλερώνεις την Partizan 1μιση μύριο buyout, φέρνεις Carlik Jones κι έχεις την κεφάλα σου ήσυχη.
2
2

- kite26
- Reactions: 1298
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα σου πω ότι δεν είχα εικόνα για τον παίκτη; Τον είδα στα γρήγορα, έχεις δίκιο, πολύ καλή λύση φαίνεται. Δεν είδα καθόλου Παρτιζάν φέτος, δυστυχώς.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 10:03 pmΠλερώνεις την Partizan 1μιση μύριο buyout, φέρνεις Carlik Jones κι έχεις την κεφάλα σου ήσυχη.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 185
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Καρλικ ειναι μεγαλη παικτουρα και πιστευω φετος θα ειναι ακομα καλυτερος. Βεβαια πλεον θα ειναι στα 2+ μυρια για πλακα θεωρω+1.50 μυριο δεν ειναι και λιγα. Εχει σιγουρα buy out 1.50 μυριο? Γιατι νομιζω προσφατα του εκακαναν αναπροσαρμογη απο την παρτιζαν.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 10:03 pmΠλερώνεις την Partizan 1μιση μύριο buyout, φέρνεις Carlik Jones κι έχεις την κεφάλα σου ήσυχη.
Με τον Τομπσον της εφες τι γινεται; Αυτος τι buy-out εχει; Καποιος ανεφερε οτι δεν αρεσε στον Μπαρτζωκα. Δεν ξερω ποιος το ανεφερε αυτο και αν ισχυει αλλα για καποιο λογο μου εχει κατσει ο Τομπσον. Οπως πιστευα πως ο Μπαρτζωκας θα προσπαθησει κωστακουμπο και Χολ.
0
-
- Reactions: 161
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι έχει buyout o Carlik, απλά λέω μήπως αν τα σκάσεις χοντρά τον δίνουν.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 10:42 pmΟ Καρλικ ειναι μεγαλη παικτουρα και πιστευω φετος θα ειναι ακομα καλυτερος. Βεβαια πλεον θα ειναι στα 2+ μυρια για πλακα θεωρω+1.50 μυριο δεν ειναι και λιγα. Εχει σιγουρα buy out 1.50 μυριο? Γιατι νομιζω προσφατα του εκακαναν αναπροσαρμογη απο την παρτιζαν.Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 10:03 pm
Πλερώνεις την Partizan 1μιση μύριο buyout, φέρνεις Carlik Jones κι έχεις την κεφάλα σου ήσυχη.
Με τον Τομπσον της εφες τι γινεται; Αυτος τι buy-out εχει; Καποιος ανεφερε οτι δεν αρεσε στον Μπαρτζωκα. Δεν ξερω ποιος το ανεφερε αυτο και αν ισχυει αλλα για καποιο λογο μου εχει κατσει ο Τομπσον. Οπως πιστευα πως ο Μπαρτζωκας θα προσπαθησει κωστακουμπο και Χολ.
Thompson δε μου κάθεται καλά δεν ξέρω. Μου φαίνεται πιο άοσμος, άνευρος κι απ' τον Βιλντόζα. Επίσης ναι πρέπει να χει κλείσει Βαλένθια. Που για εκεί μου φαίνεται μια χαρά.
0