Τι "ηθοποιός" ρε'συ για τον Λεσόρ, είπαμε. Ο Λεσόρ για παίκτη που προερχόταν από τέτοια αποχή γενικά είχε ικανοποιητικά νούμερα και παρουσία, και αυτό δεν αλλάζει επειδή έκανε μέτριους τελικούς.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 10:48 pm2ος ειπα ο φαλ,πρωτο εβαλα τον γιαμπου..τον λεσορ θεωρω ηθοποιο στην κατασταση που παρουσιαστηκε ολη την χρονια περσι δεν ειναι ουτε για 3ος..τωρα αν γυρισει στα στανταρ του δεν μπορω να γνωριζω απλα δεν μου φαινεται πολυ πιθανο.manos_89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 10:35 pm
Ο Γιαμπουσέλε είναι μάλλον ηθοποιός. Ακόμα και η άποψη του ότι ο Γιαμπουσέλε δεν είναι 5άρι δεν παίζει κάποιο ρόλο γιατί η ομάδα τον υπολογίζει για 5.
Για τον Walkup τώρα θεωρώ ότι είναι τεράστιο unfair του Ολυμπιακού που δεν του δίνει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όχι μόνο unfair αλλά και «χαζό».
του γουοκαπ του εχουμε κανει προταση στα 1.6 που ειναι αυξηση 60%..χαζο θα ταν να του δωσουμε 2.5-3εκ ενω τον υπολογιζουμε για 3ο ασσο
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν βγουν ελεύθεροι στην αγορά αυτή τη στιγμή γουοκαπ και Μακινταιρ ο Μακινταιρ θα βρεί πολύ περισσότερα λεφτά και προσφορές. Ο γουοκαπ έχει τρελές αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι που δουλεύοντας σε ένα συγκεκριμένο σύστημα του Ολυμπιακού που κανείς άλλος δεν παίζει Ευρώπη έγινε ένα χρήσιμο γρανάζι για να τρέχει το σύστημα..και κυρίως είχε αμυντικη συμβολή.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:20 pmE από το 18 που ο Γουοκαπ παίζει play off με 2 ομάδες ο CMM έχει αλλάξει 7(ο ολυμπιακος είναι η 8η)
Πως τον λες δλδ?
Υγ και η αγορά τον Γουοκαπ μια χαρα φαίνεται να τον αξιολογεί.Αλλος τον αξιολογεί διαφορετικα
Πλέον έχει βαρύνει και αμυντικά δεν είναι το ίδιο καλός. Και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δε νομίζω στα 34 να προσφέρει και ιδιαίτερα αφού μέσα από το σύστημα του Ολυμπιακού έπιασε το πικ του .
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@SbioTech Ε ναι μπορεί να έχω και άδικο καμία φορά
Πέραν της πλάκας αυτή είναι η άποψη μου γενικώς.Ο Παναθηναϊκός έχει στρατηγική αναπροσαρμογων πάντως.Γκραντ,Λεσορ,Χουαντσο.
@plo koon ελάχιστα αφορά το φορουμ η αναφορά μου .Αν εξαιρέσεις κάτι απόψεις τύπου "τον πουλάς στο Πόρτο ρικο" λες και είναι κομμάτι κρέας δεν έχω διαβάσει κάτι ακραιο
Πέραν της πλάκας αυτή είναι η άποψη μου γενικώς.Ο Παναθηναϊκός έχει στρατηγική αναπροσαρμογων πάντως.Γκραντ,Λεσορ,Χουαντσο.
@plo koon ελάχιστα αφορά το φορουμ η αναφορά μου .Αν εξαιρέσεις κάτι απόψεις τύπου "τον πουλάς στο Πόρτο ρικο" λες και είναι κομμάτι κρέας δεν έχω διαβάσει κάτι ακραιο
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ήταν καν τόσο κακός ο Λέσορ στους τελικούς. Απλά έπαιζε μόνος τη θέση. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του φαλ του χρόνου, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:37 pmΤι "ηθοποιός" ρε'συ για τον Λεσόρ, είπαμε. Ο Λεσόρ για παίκτη που προερχόταν από τέτοια αποχή γενικά είχε ικανοποιητικά νούμερα και παρουσία, και αυτό δεν αλλάζει επειδή έκανε μέτριους τελικούς.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 10:48 pm
2ος ειπα ο φαλ,πρωτο εβαλα τον γιαμπου..τον λεσορ θεωρω ηθοποιο στην κατασταση που παρουσιαστηκε ολη την χρονια περσι δεν ειναι ουτε για 3ος..τωρα αν γυρισει στα στανταρ του δεν μπορω να γνωριζω απλα δεν μου φαινεται πολυ πιθανο.
του γουοκαπ του εχουμε κανει προταση στα 1.6 που ειναι αυξηση 60%..χαζο θα ταν να του δωσουμε 2.5-3εκ ενω τον υπολογιζουμε για 3ο ασσο
je suis jazz thrillos 
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:39 pm@SbioTech Ε ναι μπορεί να έχω και άδικο καμία φορά![]()
και ο ολυμπιακος κανει ανανεωσεις..βεζε ντορσει μιλου φαλ φουρνιε κτλ..ποιον δεν κρατησε που ηθελε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό είπα και εγώ, μέτριους τελικούς έκανε, όχι κακούς. Αλλά το να τον αποκαλούν κάποιοι "ηθοποιό", είναι τουλάχιστον άστοχο.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρώτο που λες δείχνει ακριβώς τη διαφορετική αντιμετώπισηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pmκυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:39 pm@SbioTech Ε ναι μπορεί να έχω και άδικο καμία φορά![]()
και ο ολυμπιακος κανει ανανεωσεις..βεζε ντορσει μιλου φαλ φουρνιε κτλ..ποιον δεν κρατησε που ηθελε?
Για το δευτερο έγραψα για πρόωρες αναπροσαρμογες, αυτό έγραψε ο SbioTech, σε αυτό απαντησα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο που τον Οσμάν δεν "καιγόμασταν" να τον κρατήσουμε, και μάλιστα με αύξηση και μικρότερο ρόλο από ό,τι πέρυσι. Αλλά και αύξηση να του κάναμε, μπορεί ο παίκτης να ήθελε να πάει σε ομάδα όπου θα παίζει περισσότερο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pmκυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:39 pm@SbioTech Ε ναι μπορεί να έχω και άδικο καμία φορά![]()
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σορρυ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι διαφορετική η περίπτωση οσμαν απο walk up? Είναι ακριβώς η ίδια minus το public shit talkingbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:49 pmΤο πρώτο που λες δείχνει ακριβώς τη διαφορετική αντιμετώπισηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pm
κυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερ
Για το δευτερο έγραψα για πρόωρες αναπροσαρμογες, αυτό έγραψε ο SbioTech, σε αυτό απαντησα
Εκτός αν λέμε ότι ο ΠΑΟ θα τον άφηνε τον οσμαν να φύγει με όποιο ποσό, κάτι που προφανωσ Δεν ισχύει. Ο ΠΑΟ πήρε 2εκ για αξία συμβολαίου 1.8εκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
je suis jazz thrillos 
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
απο που προκυπτει η διαφορετικη αντιμετωπιση?δεν τον δωσατε τσαμπα αλλα πηρατε 2εκ που θελατε..επισης βαλατε τον τολιοπουλο να πληρωσει 400χιλ απο την τσεπη του..100% ιδια αντιμετωπιση με μαςbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:49 pmΤο πρώτο που λες δείχνει ακριβώς τη διαφορετική αντιμετώπισηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pm
κυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερ
αληθεια οτι ο τολιο δουλευε ολη την χρονια τσαμπα φετος ειναι κομπλε?γιατι στην ουσια του πηρατε πισω ολο το συμβολαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιούλ 22, 2026 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μήπως γτ δε τον κρατήσαμε με το ζόρι?
Ο παίκτης είδε μια ευκαιρία οικονομικά η ομάδα το ίδιο, δέχτηκε 3 προτάσεις και αποχώρησε
Αντίστοιχα ο Χουαντσο (που επίσης μπορεί να έχει μειωμένο ρόλο κ είχε κ πρόταση από τη Ρεαλ) δέχτηκε αναπροσαρμαγη με αύξηση έως το 30
Τίποτα από τα 2 δε κάνει ο Ολυμπιακός με τον Γουοκαπ
Ο παίκτης είδε μια ευκαιρία οικονομικά η ομάδα το ίδιο, δέχτηκε 3 προτάσεις και αποχώρησε
Αντίστοιχα ο Χουαντσο (που επίσης μπορεί να έχει μειωμένο ρόλο κ είχε κ πρόταση από τη Ρεαλ) δέχτηκε αναπροσαρμαγη με αύξηση έως το 30
Τίποτα από τα 2 δε κάνει ο Ολυμπιακός με τον Γουοκαπ
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα στο θέσω αλλιώς αν η πρόταση του παοκ ήταν το μισό του συμβολαίου του Οσμάν 850.000 θα τον δίνατε? Αν η πρόταση του Άρη ήταν το μισό του συμβολαίου του τολιοπουλου 250.000 θα τον δίνατε. Αυτή τη στιγμή η πρόταση της Ντουμπάι είναι το μισό από το τρέχον συμβόλαιο του Γουοκαπ στον Ολυμπιακό.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:53 pmΜόνο που τον Οσμάν δεν "καιγόμασταν" να τον κρατήσουμε, και μάλιστα με αύξηση και μικρότερο ρόλο από ό,τι πέρυσι. Αλλά και αύξηση να του κάναμε, μπορεί ο παίκτης να ήθελε να πάει σε ομάδα όπου θα παίζει περισσότερο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pm
Όταν θα δώσει 3.000.000 στον γουοκαπ συμβόλαιο λογικό να θέλουμε buy out κοντά στα 2.000.000

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο