Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:34 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 11:02 pm
plo koon έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:00 pm

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει και αναγκαστικά βγάζουμε τα συμπεράσματα από τα 15 δευτερόλεπτα στα οποία μίλησε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα στοιχεία ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι δικαίως εναντίον στον Walkup στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτά είναι τα δεδομένα και βάσει αυτών διαμορφώνεται η άποψή του κόσμου.

Αν σε δεύτερο η τρίτο χρόνο αποκαλυφθεί ότι οι Αφοί του κάνανε φάλαγγα για να υπογράψει το συμβόλαιο του, τότε προφανώς και θα αλλάξουμε άποψη.
Εντάξει εγώ δεν είπα για φαλλαγγες κι άλλα τέτοια. Οτι δε ξέρουμε τι προηγήθηκε της συνέντευξης, τι ποσα έχουν προταθεί, τι του δίνει η Ντουμπάι ,τι (και πως) του εχει αντιπροτείνει ο Ολυμπιακός κλπ
Επίσης διαφωνώ πως είναι εναντίον του ο φίλαθλος κόσμος (τονιζω το φιλαθλος).Κάποιος κόσμος είναι σίγουρα,το φίλαθλος επέτρεψε μου να το αμφισβητώ.

Επίσης η συνέντευξη δεν ήταν 15 δευτερόλεπτα, ήταν κάνα μισάωρο ,το ότι καποιοι κρίνουν έναν παίκτη που ταυτίστηκε με τη προσπάθεια αυτής της ομαδας να κατακτήσει το ευρωπαϊκό (και τα καταφερε) απο 15 δευτερα στα οποία είπε, επί λεξει, πως πρέπει να βρίσκεσαι εκεί που σε εκτιμούν κ σε σέβονται ,μου δείχνει πως αυτοί οι κάποιοι απέχουν από το χαρακτηρισμό "φιλαθλος" κόσμος.

Να υπενθυμίσω Επίσης πως ο Γουοκαπ σύμφωνα με τον Μπαρτζωκα είναι η επιτομή του play maker

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... lei-meiker

Ο πιο αυθεντικός play maker στην ευρωπη

https://www.eurohoops.net/el/heba-el/19 ... in-evropi/

Και δεν υπάρχουν λόγια να τον κολακεύει, καλύτερα να το κάνουν οι δημοσιογράφοι για να μη το παρακάνει
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... -parakano/

Ε αυτόν τον παίκτη τον αξιολογούν για 950 κ με 7 στα 9 play off ως βασικός pg του 25λεπτου κ δίνουν 2,2 στον γυρολογο CMM των 0 παιχνιδιών play off.Κι όταν λέει πως θέλει την ανταμοιβη που θεωρεί πως αξίζει δημοσιως(η έστω πως βρήκε την ευκαιρία της καριερας του στα 33 του κι αφου παλεψε σα σκυλος για κατι που ολοι θελανε βρε αδερφε)κάποιοι τον αποδομουν .Δεν είναι φίλαθλοι αυτοί κατ εμέ
Έδωσα ένα υπερβολικό παράδειγμα για να εκφράσω ότι αν έρθουν διαφορετικά δεδομένα προφανώς θα αλλάξουν και οι απόψεις.

Το επιχείρημα μου είναι ότι γνωρίζουμε ΜΟΝΟ αυτά που είπε ο walk up και βάσει αυτού βγάζουμε συμπεράσματα. Μπορεί ο καθένας να κάνει όποιες υποθέσεις θέλει για τα περαιτέρω, αλλά τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν (πέραν πάσης αμφισβήτησης κατά τη γνώμη μου) ότι ο walk up το χειρίστηκε λάθος. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου «μη φίλαθλο» επειδή κρίνω ως λάθος αυτό που έκανε ο walk up.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν βάλουμε ένα πολ «με τα δεδομένα ως τώρα έχει χειριστεί λάθος την κατάσταση ο walk up?” τα ποσοστά θα είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΝΑΙ για τους ολυμπιακούς. Και οι περισσότεροι από όσους γράφουν εδώ (αν όχι όλοι) είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:37 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:48 pm
manos_89 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:35 pm

Ο Γιαμπουσέλε είναι μάλλον ηθοποιός :D. Ακόμα και η άποψη του ότι ο Γιαμπουσέλε δεν είναι 5άρι δεν παίζει κάποιο ρόλο γιατί η ομάδα τον υπολογίζει για 5.

Για τον Walkup τώρα θεωρώ ότι είναι τεράστιο unfair του Ολυμπιακού που δεν του δίνει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όχι μόνο unfair αλλά και «χαζό».
2ος ειπα ο φαλ,πρωτο εβαλα τον γιαμπου..τον λεσορ θεωρω ηθοποιο στην κατασταση που παρουσιαστηκε ολη την χρονια περσι δεν ειναι ουτε για 3ος..τωρα αν γυρισει στα στανταρ του δεν μπορω να γνωριζω απλα δεν μου φαινεται πολυ πιθανο.

του γουοκαπ του εχουμε κανει προταση στα 1.6 που ειναι αυξηση 60%..χαζο θα ταν να του δωσουμε 2.5-3εκ ενω τον υπολογιζουμε για 3ο ασσο
Τι "ηθοποιός" ρε'συ για τον Λεσόρ, είπαμε. Ο Λεσόρ για παίκτη που προερχόταν από τέτοια αποχή γενικά είχε ικανοποιητικά νούμερα και παρουσία, και αυτό δεν αλλάζει επειδή έκανε μέτριους τελικούς.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:38 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 11:20 pm
E από το 18 που ο Γουοκαπ παίζει play off με 2 ομάδες ο CMM έχει αλλάξει 7(ο ολυμπιακος είναι η 8η)
Πως τον λες δλδ?

Υγ και η αγορά τον Γουοκαπ μια χαρα φαίνεται να τον αξιολογεί.Αλλος τον αξιολογεί διαφορετικα
Αν βγουν ελεύθεροι στην αγορά αυτή τη στιγμή γουοκαπ και Μακινταιρ ο Μακινταιρ θα βρεί πολύ περισσότερα λεφτά και προσφορές. Ο γουοκαπ έχει τρελές αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι που δουλεύοντας σε ένα συγκεκριμένο σύστημα του Ολυμπιακού που κανείς άλλος δεν παίζει Ευρώπη έγινε ένα χρήσιμο γρανάζι για να τρέχει το σύστημα..και κυρίως είχε αμυντικη συμβολή.

Πλέον έχει βαρύνει και αμυντικά δεν είναι το ίδιο καλός. Και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δε νομίζω στα 34 να προσφέρει και ιδιαίτερα αφού μέσα από το σύστημα του Ολυμπιακού έπιασε το πικ του .

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:39 pm

@SbioTech Ε ναι μπορεί να έχω και άδικο καμία φορά :P
Πέραν της πλάκας αυτή είναι η άποψη μου γενικώς.Ο Παναθηναϊκός έχει στρατηγική αναπροσαρμογων πάντως.Γκραντ,Λεσορ,Χουαντσο.

@plo koon ελάχιστα αφορά το φορουμ η αναφορά μου .Αν εξαιρέσεις κάτι απόψεις τύπου "τον πουλάς στο Πόρτο ρικο" λες και είναι κομμάτι κρέας δεν έχω διαβάσει κάτι ακραιο

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:41 pm

BillyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 10:48 pm

2ος ειπα ο φαλ,πρωτο εβαλα τον γιαμπου..τον λεσορ θεωρω ηθοποιο στην κατασταση που παρουσιαστηκε ολη την χρονια περσι δεν ειναι ουτε για 3ος..τωρα αν γυρισει στα στανταρ του δεν μπορω να γνωριζω απλα δεν μου φαινεται πολυ πιθανο.

του γουοκαπ του εχουμε κανει προταση στα 1.6 που ειναι αυξηση 60%..χαζο θα ταν να του δωσουμε 2.5-3εκ ενω τον υπολογιζουμε για 3ο ασσο
Τι "ηθοποιός" ρε'συ για τον Λεσόρ, είπαμε. Ο Λεσόρ για παίκτη που προερχόταν από τέτοια αποχή γενικά είχε ικανοποιητικά νούμερα και παρουσία, και αυτό δεν αλλάζει επειδή έκανε μέτριους τελικούς.
Δεν ήταν καν τόσο κακός ο Λέσορ στους τελικούς. Απλά έπαιζε μόνος τη θέση. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του φαλ του χρόνου, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:44 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέραν της πλάκας αυτή είναι η άποψη μου γενικώς.Ο Παναθηναϊκός έχει στρατηγική αναπροσαρμογων πάντως.Γκραντ,Λεσορ,Χουαντσο.

@plo koon ελάχιστα αφορά το φορουμ η αναφορά μου .Αν εξαιρέσεις κάτι απόψεις τύπου "τον πουλάς στο Πόρτο ρικο" λες και είναι κομμάτι κρέας δεν έχω διαβάσει κάτι ακραιο
κυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερ

και ο ολυμπιακος κανει ανανεωσεις..βεζε ντορσει μιλου φαλ φουρνιε κτλ..ποιον δεν κρατησε που ηθελε?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:45 pm

plo koon έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν ήταν καν τόσο κακός ο Λέσορ στους τελικούς. Απλά έπαιζε μόνος τη θέση. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του φαλ του χρόνου, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.
Αυτό είπα και εγώ, μέτριους τελικούς έκανε, όχι κακούς. Αλλά το να τον αποκαλούν κάποιοι "ηθοποιό", είναι τουλάχιστον άστοχο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:46 pm

BillyPao έγραψε:
plo koon έγραψε:

Αυτό είπα και εγώ, μέτριους τελικούς έκανε, όχι κακούς. Αλλά το να τον αποκαλούν κάποιοι "ηθοποιό", είναι τουλάχιστον άστοχο.
το δευτερο μηνυμα που εγραψα στον τσοπερ το διαβασες η το πηδηξες?

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:48 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 11:46 pm
BillyPao έγραψε:

το δευτερο μηνυμα που εγραψα στον τσοπερ το διαβασες η το πηδηξες?
Και πάλι, 3ος πίσω από τον Φαλ μου φαίνεται απίθανο να είναι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:49 pm

shaq7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

κυριολεκτικα 2 βδομαδες πριν χασατε τον οσμαν γιατι επαιρνε μονο 1.7 και στον παοκ του δωσαν 3..και ειπε ο δπγ οτι στον παο μενουν οσοι θελουν..ακομα και ο τολιο μπορει να εφυγε γιατι ζητησε παραπανω..απλα δεν βγηκαν δημοσια σαν τον γουοκαπ.ο γκραντ επισης το πιθανοτερο ειναι να ψαχνεται να φυγει η να θελει περισσοτερα λεφτα για να αλλαξει μανατζερ

και ο ολυμπιακος κανει ανανεωσεις..βεζε ντορσει μιλου φαλ φουρνιε κτλ..ποιον δεν κρατησε που ηθελε?
Το πρώτο που λες δείχνει ακριβώς τη διαφορετική αντιμετώπιση
Για το δευτερο έγραψα για πρόωρες αναπροσαρμογες, αυτό έγραψε ο SbioTech, σε αυτό απαντησα

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:53 pm

shaq7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Μόνο που τον Οσμάν δεν "καιγόμασταν" να τον κρατήσουμε, και μάλιστα με αύξηση και μικρότερο ρόλο από ό,τι πέρυσι. Αλλά και αύξηση να του κάναμε, μπορεί ο παίκτης να ήθελε να πάει σε ομάδα όπου θα παίζει περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:56 pm

big_lebowski έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Για το δευτερο έγραψα για πρόωρες αναπροσαρμογες, αυτό έγραψε ο SbioTech, σε αυτό απαντησα
Σορρυ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι διαφορετική η περίπτωση οσμαν απο walk up? Είναι ακριβώς η ίδια minus το public shit talking

Εκτός αν λέμε ότι ο ΠΑΟ θα τον άφηνε τον οσμαν να φύγει με όποιο ποσό, κάτι που προφανωσ Δεν ισχύει. Ο ΠΑΟ πήρε 2εκ για αξία συμβολαίου 1.8εκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Τρί Ιούλ 21, 2026 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:57 pm

big_lebowski έγραψε:
shaq7 έγραψε:

απο που προκυπτει η διαφορετικη αντιμετωπιση?δεν τον δωσατε τσαμπα αλλα πηρατε 2εκ που θελατε..επισης βαλατε τον τολιοπουλο να πληρωσει 400χιλ απο την τσεπη του..100% ιδια αντιμετωπιση με μας :lol: η μονη διαφορα ειναι οτι ο μυστακιδης δεν ειανι ο τσακας να δινει 600χιλ σε ατοκες δοσεις

αληθεια οτι ο τολιο δουλευε ολη την χρονια τσαμπα φετος ειναι κομπλε?γιατι στην ουσια του πηρατε πισω ολο το συμβολαιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιούλ 22, 2026 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 11:59 pm

Μήπως γτ δε τον κρατήσαμε με το ζόρι?
Ο παίκτης είδε μια ευκαιρία οικονομικά η ομάδα το ίδιο, δέχτηκε 3 προτάσεις και αποχώρησε

Αντίστοιχα ο Χουαντσο (που επίσης μπορεί να έχει μειωμένο ρόλο κ είχε κ πρόταση από τη Ρεαλ) δέχτηκε αναπροσαρμαγη με αύξηση έως το 30

Τίποτα από τα 2 δε κάνει ο Ολυμπιακός με τον Γουοκαπ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:01 am

δεν τον κραταμε με το ζορι..ζηταμε 3εκ που πιθανον να πεσουν και λιγοτερα για να αποχωρησει...ας τα πληρωσει να φυγει.

και μεις θα δωσουμε τα 3εκ στον ντορσει να μεινει...δεν καταλαβαινω που βλεπεις οτι κανετε κατι καλυτερο πραγματικα :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”