Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ το μόνο που ξέρω που ξέρω είναι ότι είμαστε μια ωραία παρέα που κάνει μια ωραία συζήτηση( και με ΑΙ παρακαλώ).redcard έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 11:59 amΒασικα ειναι κριμα γιατι υπαρχει μια χαρα πλατφορμα ονοματι Χ εκει μπορει να αδειαζει ο καθενας τα οπαδικα του συμπλεγματα του με ακραιο τροπο και (σχεδον) ατιμωρητος.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος που μονο πραγματικο σκοπο εχει το rage bait και τη πρόκληση, να ερθει σε εναν χωρο ηπιας ανταλλαγης αποψεων (που ειδικα αναμεσα σε Ολυμπιακοπαναθηναικους ειναι σχεδον θαυμα στη τοξικη περιοδο που διανυουμε) και να ψαχνεται πως θα μετατρεψει κι αυτο τον χωρο σε δευτερο Χ. Και μαλιστα επειδη υπαρχει (προφανως) αυστηροτερη πολιτικη εδω μεσα, να προσπαθει συνεχως να κινείται στα ορια για να μην αποβληθει.Τoo much work ρε παιδες.
Το Χ ειναι το τελειο μερος για να βγαλετε οι κοκκινοπρασινοι ολο σας το ζορι μαζι με τους αλλους ζορισμενους, να ζοριζεστε ολοι μαζι και να γουσταρετε. Εδω τι σας φταιει η φαση;
Δεν μπορώ να καταλάβω απο που ξεκινάνε αυτά τα σχόλια για rage baiting και τοξικότητες και άλλα τέτοια αμερικανοφερμένα ματζούνια του Βελζεβουλ και του Βαφομέτη.
Ακόμη και να υπάρχει κάτι τέτοιο οι mods θα το είχανε κόψει από την ρίζα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο