AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 11, 2026 2:55 pm

Leon Man έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2026 2:41 pm
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα, αλλά δεν μου αρέσει η παραίτηση του Σπανούλη από τη Μονακό, ακόμα και αν είναι απλήρωτος. Δεν θα τα χάσει τα λεφτά του, υπάρχει εγγύηση του πριγκηπάτου.
Θα έπρεπε να καθίσει εκεί και να παλέψει με ό,τι έχει η ομάδα για το καλύτερο. Δυό μήνες μείνανε, δεν πρόκειται να δουλέψει αλλού σε αυτούς τους 2 μήνες.
Δεν παρατάνε έτσι μια ομάδα οι σοβαροί προπονητές. Νομίζω πως στο τέλος θα λειτουργήσει και σε βάρος του.

Όσο για τα γραφόμενα, να διώξουμε Μπαρτζώκα για να φέρουμε τώρα Σπανούλη για το Φ4, μόνο σαν καλαμπούρι τα ακούω. Εκτός αν έχουμε χάσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας, μπέσας και τσίπας, οπότε πάω πάσο.
Το οτι παραιτηθηκε σημαινει οτι δεν καθεται στο συμβολαιο του , ισα ισα διευκολυνε την μονακο .
Ενας προπονητης που σεβεται τον εαυτο του εχει καποια πραγματα σαν δεδομενα για την σωστη λειτουργια μιας ομαδας .

Ενα απο αυτα ειναι η αγωνιστικη πειθαρχια . Τα αποδυτηρια ειχαν χαθει κι αυτο οχι λογω ανεπαρκειας σπανουλη .Αλλο σημαντικο ειναι να εχει παικτες στην διαθεση του να δουλεψει . Η απαγορευση μεταγραφων τους κατεστρεψε . Ουτε προπονηση δεν μπορει να γινει πια . Μαλλον αργησε να παραιτηθει θα ελεγα .

Ειναι αυτο το πεισμα του που δεν θελει να τα παραταει ...

Κριμα γιατι ηταν στις σοβαρες διεκδικητριες της ευρωλιγκας .

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 11, 2026 3:08 pm

Η Μονακο δεν μπορουσε να κανει προπονηση, δεν μπορει να κανει μεταγραφες και εχει μεινει με 9 ενεργους παικτες. Τι να κατσει να κανει ο Σπανουλης? Δεν βγαινουν 2 πενταδες για προπονητικο διπλο, αυτο ξεπερναει το "καθυστερησεις πληρωμων" ειναι εικονα διαλυσης.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Μαρ 11, 2026 3:15 pm

Κι εμένα δεν μου πολυκάθεται ωραία αυτή η κίνηση του Σπανούλη. Δεν φεύγεις από μια ομάδα γιατί έμεινες δύο μήνες απλήρωτος. Μένεις μέχρι το τέλος της σεζόν (που λήγει σε τρεις μήνες), αντιπαλεύεις τις δυσκολίες και φεύγεις σαν κύριος έχοντας κάνει το καλύτερο δυνατό, μαθαίνοντας παράλληλα κι εσύ πως να δουλεύεις σε μη ιδανικές συνθήκες και να μαζεύεις εμπειρία. Οι μεγάλοι προπονητές του παρελθόντος έτσι έχτισαν χαρακτήρα μαζί και τον μύθο τους για να καταλήξουν στις ομάδες όπου μεγαλούργησαν, δεν απαίτησαν εξαρχής τα εύρωστα μπάτζετ και τα ιδανικά περιβάλλοντα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τετ Μαρ 11, 2026 3:50 pm

Μια ομάδα φαβορί για την κούπα μάλλον θα μείνει εκτός 10αδας. Απίστευτο.
Μου θυμίζει την χρονιά του Μπλατ.

Λογικά θα διαλυθεί τελείως η Μονακό και έχει πολύ πράμα μαζεμένο από παίκτες.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Μαρ 11, 2026 3:59 pm

tokalytero3d έγραψε:

βλέπω Ντιαλό να πηγαίνει ΠΑΟ και δεν μου αρέσει καθόλου.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τετ Μαρ 11, 2026 4:02 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2026 3:59 pm
tokalytero3d έγραψε:

βλέπω Ντιαλό να πηγαίνει ΠΑΟ και δεν μου αρέσει καθόλου.
Πολύ πιθανό αυτό.
Εντάξει υπάρχουν επιλογές στο 3 και για μας οπως ο Ροντεν αλλά και γω προτιμώ Ντιαλό

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 11, 2026 4:45 pm

coach blue έγραψε:
Leon Man έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2026 2:41 pm
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα, αλλά δεν μου αρέσει η παραίτηση του Σπανούλη από τη Μονακό, ακόμα και αν είναι απλήρωτος. Δεν θα τα χάσει τα λεφτά του, υπάρχει εγγύηση του πριγκηπάτου.
Θα έπρεπε να καθίσει εκεί και να παλέψει με ό,τι έχει η ομάδα για το καλύτερο. Δυό μήνες μείνανε, δεν πρόκειται να δουλέψει αλλού σε αυτούς τους 2 μήνες.
Δεν παρατάνε έτσι μια ομάδα οι σοβαροί προπονητές. Νομίζω πως στο τέλος θα λειτουργήσει και σε βάρος του.

Όσο για τα γραφόμενα, να διώξουμε Μπαρτζώκα για να φέρουμε τώρα Σπανούλη για το Φ4, μόνο σαν καλαμπούρι τα ακούω. Εκτός αν έχουμε χάσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας, μπέσας και τσίπας, οπότε πάω πάσο.
Το οτι παραιτηθηκε σημαινει οτι δεν καθεται στο συμβολαιο του , ισα ισα διευκολυνε την μονακο .
Ενας προπονητης που σεβεται τον εαυτο του εχει καποια πραγματα σαν δεδομενα για την σωστη λειτουργια μιας ομαδας .

Ενα απο αυτα ειναι η αγωνιστικη πειθαρχια . Τα αποδυτηρια ειχαν χαθει κι αυτο οχι λογω ανεπαρκειας σπανουλη .Αλλο σημαντικο ειναι να εχει παικτες στην διαθεση του να δουλεψει . Η απαγορευση μεταγραφων τους κατεστρεψε . Ουτε προπονηση δεν μπορει να γινει πια . Μαλλον αργησε να παραιτηθει θα ελεγα .

Απλώς επισημαίνω ότι πριν ένα μήνα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φύγει, ότι θα κάτσει να παλέψει, οκτώ αγωνιστικές είναι ακόμα, και άλλα τέτοια. Και τελικά, έφυγε. Δεν το καταλαβαίνω. Η Μονακό έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μπει πλέι-οφς, οπότε θα τέλειωνε η χρονιά και τότε σαν κύριος θα έφευγε και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα, να αφήνει τους παίκτες του δίχως καπετάνιο, δεν ξέρω, το βλέπω κάπως. Εγώ ξέρω ότι ο καπετάνιος αφήνει τελευταίος το καράβι, όχι πρώτος.

Η πλάκα είναι, τώρα που αναλαμβάνει ο βοηθός του, η ομάδα να μαζέψει τα κομμάτια της, να κάνει καλά παιχνίδια και να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι με τον Σπανούλη. Τού χαλάει ή δεν τού χαλάει την εικόνα κάτι τέτοιο; Γι' αυτό λέω ότι μπορεί να γυρίσει σε βάρος του.

Τέλος πάντων, ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Δεν έδειξε σεβασμό ούτε στην ομάδα που τον πίστεψε και τού έδωσε την ευκαιρία να γίνει προπονητής ευρωλίγκας, ούτε στους παίκτες του.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Μαρ 11, 2026 5:16 pm

Leon Man έγραψε:
coach blue έγραψε:

Απλώς επισημαίνω ότι πριν ένα μήνα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φύγει, ότι θα κάτσει να παλέψει, οκτώ αγωνιστικές είναι ακόμα, και άλλα τέτοια. Και τελικά, έφυγε. Δεν το καταλαβαίνω. Η Μονακό έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μπει πλέι-οφς, οπότε θα τέλειωνε η χρονιά και τότε σαν κύριος θα έφευγε και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα, να αφήνει τους παίκτες του δίχως καπετάνιο, δεν ξέρω, το βλέπω κάπως. Εγώ ξέρω ότι ο καπετάνιος αφήνει τελευταίος το καράβι, όχι πρώτος.

Η πλάκα είναι, τώρα που αναλαμβάνει ο βοηθός του, η ομάδα να μαζέψει τα κομμάτια της, να κάνει καλά παιχνίδια και να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι με τον Σπανούλη. Τού χαλάει ή δεν τού χαλάει την εικόνα κάτι τέτοιο; Γι' αυτό λέω ότι μπορεί να γυρίσει σε βάρος του.

Τέλος πάντων, ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Δεν έδειξε σεβασμό ούτε στην ομάδα που τον πίστεψε και τού έδωσε την ευκαιρία να γίνει προπονητής ευρωλίγκας, ούτε στους παίκτες του.
Οι πληροφοριες λενε οτι ζητησε να γινουν καποια πραγματα τα οποια δεν εγιναν και ηταν να γινει συναντηση με την διοικηση και δεν εμφανιστηκε κανενας .

Ναι μπορει η μονακο κοντρα στις προβλεψεις να προλαβει τα πλει ιν να κερδισει τα δυο νοκ αουτ και μετα με 8 παικτες να αποκλεισει την φενερ .

Οσο για το δευτερο μπολνταρισμενο :

Η μονακο δεν σεβαστηκε τον σπανουλη . Δεν ηταν ενταξει στις υποχρεωσεις της , δεν του εδωσε τα εργαλεια να κανει την δουλεια του .

Σε αλλες ομαδες παιρνουν τον εναν παικτη μετα τον αλλο για να μπαλωνουν κακες επιλογες , τραυματιες κλπ και η μονακο ειναι με το ροστερ που ξεκινησε , με οσους εχουν απομεινει να στεκονται δηλαδη .

Οσο για τους παικτες της μονακο ειναι γνωστο οτι ο σπανουλης λειτουργουσε σαν ασπιδα για αρκετες αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες παικτων . Πρωτος απο ολους ο τζειμς .

Ετσι οπως παει το πραγμα στην ευρωλιγκα ισως τελικα ο ολυμπιακος φετος το παρει , οχι γιατι εχει την καλυτερη ομαδα αλλα γιατι εχει το μεγαλυτερο ροστερ . Ειναι πιθανο να εχουμε ενα φαιναλ φορ οπου οι ομαδες θα φτασουν αποδεκατισμενες και κατακοπες και εκει το μεγαλο ροστερ του ολυμπιακου ισως αποδειχθει φακτορ .

Σε αυτη την περιπτωση ο μπαρτζωκας θα συνεχισει οποτε τζαμπα αισθανονται απειλη οι φαν του κοουτς b απο το γεγονος οτι ο σπανουλης βγηκε στην αγορα .

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Μαρ 11, 2026 5:18 pm

Leon Man έγραψε:
coach blue έγραψε:

Δεν φάνηκε δυσαρεστημένη η Μονακό πάντως στην ανακοίνωση της. Ϊσα ίσα που μου φαίνεται ότι τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Έχουν πατήσει το κουμπί εκεί πέρα νομίζω και στριμώχνονται στο ποιος θα φύγει πρωτος

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 11, 2026 5:25 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2026 5:16 pm
Ετσι οπως παει το πραγμα στην ευρωλιγκα ισως τελικα ο ολυμπιακος φετος το παρει , οχι γιατι εχει την καλυτερη ομαδα αλλα γιατι εχει το μεγαλυτερο ροστερ . Ειναι πιθανο να εχουμε ενα φαιναλ φορ οπου οι ομαδες θα φτασουν αποδεκατισμενες και κατακοπες και εκει το μεγαλο ροστερ του ολυμπιακου ισως αποδειχθει φακτορ .

Σε αυτη την περιπτωση ο μπαρτζωκας θα συνεχισει οποτε τζαμπα αισθανονται απειλη οι φαν του κοουτς b απο το γεγονος οτι ο σπανουλης βγηκε στην αγορα .
Εγώ είμαι φαν του κόουτς b (μαζί με όλους τους μυρωδιάδες συναδέλφους του που τον έβγαζαν επανειλημμένα κόουτς της χρονιάς), αλλά δεν αισθάνομαι καμμιά απειλή από το γεγονός ότι ο σπανούλης βγήκε στην αγορά.
Έτσι κι αλλιώς ο Μπαρτζώκας, πάρει ή δεν πάρει την κούπα, δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό (και καλά θα κάνει).
Αλλά είμαι περίεργος να δω τι θα λένε μετά όσοι τον πολέμησαν τα τελευταία χρόνια, όταν θα αποδειχτεί ότι δεν είναι κάπου γραμμένο στους θείους νόμους ο Ολυμπιακός να πηγαίνει κάθε χρονιά στο Φ4, αλλά θέλει προσπάθεια για να το πετύχεις.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μαρ 11, 2026 7:05 pm

δεν καταλαβαινω πως μπορει καποιος να εχει αποψη για κατι που δεν ξερει τι συμβαινει απο πισω..ο σπανουλης λενε οτι εδω και δυο βδομαδες προσπαθουσε να μιλησει με τον προεδρο και εκεινος ηταν αφαντος..δεν σηκωνε ουτε το τηλεφωνο..θα αρχισουν λενε να φευγουν βασικοι παικτες σε λιγο,ενω ολοι ειναι στην αγορα και ψαχνουν νεα ομαδα..δεν εχει παικτες ουτε για προπονηση και οσοι ειναι εκει παιζουν ξυλο μεταξυ τους.

Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν φευγει γιατι ειναι απληρωτος..ακομα και οταν ηταν απληρωτος στον ολυμπιακο ειχε πει να αφησουν τα δικα του τελευταια και να πληρωθουν οι παικτες που τα εχουν αναγκη πρωτα..το τελευταιο που τον νοιαζει τον σπανουλη ειναι τα λεφτα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μαρ 11, 2026 7:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2026 7:05 pm
δεν καταλαβαινω πως μπορει καποιος να εχει αποψη για κατι που δεν ξερει τι συμβαινει απο πισω..ο σπανουλης λενε οτι εδω και δυο βδομαδες προσπαθουσε να μιλησει με τον προεδρο και εκεινος ηταν αφαντος..δεν σηκωνε ουτε το τηλεφωνο..θα αρχισουν λενε να φευγουν βασικοι παικτες σε λιγο,ενω ολοι ειναι στην αγορα και ψαχνουν νεα ομαδα..δεν εχει παικτες ουτε για προπονηση και οσοι ειναι εκει παιζουν ξυλο μεταξυ τους.

Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν φευγει γιατι ειναι απληρωτος..ακομα και οταν ηταν απληρωτος στον ολυμπιακο ειχε πει να αφησουν τα δικα του τελευταια και να πληρωθουν οι παικτες που τα εχουν αναγκη πρωτα..το τελευταιο που τον νοιαζει τον σπανουλη ειναι τα λεφτα.
Δεν έχει καν σημασία να σου πω την αλήθεια. Το να είσαι προπονητής/παίκτης/σταφ κλπ σε μία (επαγγελματική) ομάδα, είναι απλά ένα επάγγελμα σαν όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν πληρώνεσαι, δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις δουλειά, είναι πολύ απλό πιστεύω.

Μπορεί να παίρνουν δυσανάλογα πολλά λεφτά αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Κανείς εργαζόμενος δεν είναι πρέπει να νιώθει υποχρέωση να δουλεύει σε καθεστώς αβεβαιότητας και χωρίς αμοιβή. Δυστυχώς στα χαμηλότερα μισθολογικά στρώματα αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να το κάνει και ο κάθε Σπανούλης.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μαρ 11, 2026 7:27 pm

ο σπανουλης ειναι απληρωτος απο την αρχη της σεζον αν ηταν αυτο το θεμα του θα χε φυγει νωριτερα..τωρα απλα βλεπει οτι δεν υπαρχει αγωνιστικη ελπιδα και εχει επικρατησει το χαος.Τι μπορει να γινεται εκει οταν δεν υπαρχει προεδρος ουτε που μπορουμε να τα φανταστουμε..

Ισως και να μπορουσε να κατσει να τελειωσει την χρονια,δεν εχω αποψη για το αν εκανε καλα η κακα..απλα λεω οτι γενικα οταν δεν εχεις ολα τα δεδομενα δεν μπορεις να εχεις αποψη.Βασικα μπορεις απλα θα ειναι ακυρη.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μαρ 19, 2026 12:49 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους