Ο ιδιοκτήτης της, ο γνωστός Tony Parker, για χαβαλέ την έχει.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 04, 2025 11:05 pmΗ Βιλερμπάν είναι τόσο τραγική ομάδα, που ακόμα και όταν πάει να κάνει την έκπληξη καταφέρνει να τα σκατώσει στο τέλος. Ομάδα-περίγελος, πραγματικά για γέλια και τίποτα περισσότερο. Αν ήμουν ο πρόεδρος της, θα έπαιρνε πόδι όλη η ομάδα απόψε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 04, 2025 11:02 pmΕντελώς ανώμαλο παιχνίδι στη Βουλγαρία. Όλο το παιχνίδι όλη η Χαποελ είναι λες και ξύπνησαν 5 λεπτά πριν το ματς (μαζί και ο Ιτούδης). Μιλάμε για τραγική εμφάνιση. Η Ασβελ ήταν άνετα μπροστά μέχρι που 3 λεπτά πριν το τέλος απλά αποφάσισαν να σταματήσουν να παίζουν. Απλά σταμάτησαν, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Η Χαποελ έκανε ένα σερί τύπου 14-0 και κέρδισε.
Κάκιστο παιχνίδι δεν ξέρω καν γιατί το έβλεπα.
Είχε βάλει για μερικά χρόνια προπονητή τον αδερφό του, πρόσφατα είδα ότι ξεκινάει και αυτός προπονητική καριέρα αναλαμβάνοντας πρώτος προπονητής σε κάποια μικρή εθνική της Γαλλίας, δε το βλέπω απίθανο σε μερικά χρόνια να είναι η πρώτη ομάδα σε υψηλό επίπεδο με ιδιοκτήτη-προπονητή.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο