Οποτε συμφωνουμε οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βγαλει καποιος ακομα και 10 ασιστ . Το πρωτο που χρειαζεται ειναι να θελει να πασαρει και οι συμπαικτες του να μην την πιανουν απο το κοτσανι .fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 13, 2026 6:18 pmεκτιμω την προσπαθεια και θα σου απαντησω . Για μενα που εχω πατησει τα 50 και η ιδεα μου για το μπασκετ ειναι πιο "παλιακη" ασσιστ και δημιουργια πανε χερι χερι. θα μου επιτρεψειςνα σου περιγραψω στα γρηγορα μια φαση που ασσιστ και δημιουργια δεν εχουν καμια σχεση. Ας πουμε οτι κατεβαζω τη μπαλα και πριν καλα-καλα περασω το κεντρο πασαρω τη μπαλα σε ενα συμπαικτη μου που ειναι ενα μετρο μπροστα μου , εκεινος βλεποντας οτι ο αντιπαλος που τον μαρκαρει παει σε δυνατο μαρκαρισμα εκμαιευει ενα φαουλ για τρεις βολες κανοντας κατι σαν σουτ (ναι ναι αυτη τη μλκια που κανουν κατα κορον τα γκαρντ κι οχι μονο) . αν βαλει εστω και μια απο τις τρεις βολες (μιλαμε για το ιλιγγιωδες 33% ευστοχια σε βολες χειροτερο κι απο το μους δηλαδη ) στην στατιστικη μου θα γραφτει οτι εκανα μια ασσιστ. πες μου σε παρακαλω πως βοηθησα στην δημιουργια με αυτη την ασσιστ. εκει κολλαγε το σχολιο μου. τωρα γαι το αν πρεπει να μετραει ασσιτ η πασα απο μεσα προς τα εξω για ελευθερο σουτ για μενα , νσαι πρεπει να μετραει αφου δημιουργει παιχνιδι ο πασσερ για το σουτερ.Knoxville έγραψε: ↑Τρί Ιαν 13, 2026 2:25 pm
Στο 0:50 σκαστή πάσα του Χαλπερίν στον Βούϊσιτς στο χάϊ πόστ, προσποίηση, 2 ντρίμπλες μπέϊμπι χουκ = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 1:38 χάντ οφ του Βούϊσιτς στον Χαλπερίν για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 1:50 πάσα του Χαλπερίν στον καθρέφτη για τρίποντο του Τσίλντρες = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 2:09 πάσα του Τσίλντρες στον Βούϊσιτς για τρίποντο του τελευταίου = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 2:53 πάσα του Πρίντεζη στον Παπαλουκά για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 3:09 πάσα του Παπαλουκά στον Βούϊσιτς για σουτ απο τα ~6 μέτρα = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 4:13 πάσα του Παπαλουκά στον Γκρίρ για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 4:56 πάσα του Παπαλουκά στον Γκρίρ για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 5:14 πάσα του Γκρίρ στον Πρίντεζη για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 6:03 πάσα του Παπαλουκά στο κέντρο του γηπέδου για τον Γκρίρ ο οποίος κάνει 3 ντρίμπλες μέχρι το λέιαπ = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 6:30 επαναφορά απο την τελική και πάσα του Παπαλουκά στον Πρίντεζη για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 7:18 πάσα του Παπαλουκά στον Βασιλόπουλο ο οποίος κάνει μια ντρίμπλα και στεπ μπακ τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Απο το μακρινό 2009 με αγάπη.
Άσχημο πράγμα το νοστάλτζια μπάϊας.
Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... 123-xores/
Φρενίτιδα για το Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Μεταδόθηκε σε 123 χώρες
Μεξικό, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Γεωργία, Κόσοβο, Βαλτικά Κράτη, Ευρασία, Ρωσία, Πορτογαλία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Λατινική Αμερική, Ταϊβάν, Κίνα, Ντουμπάι, υποσαχάρια Αφρική είναι μερικά από τα μέρη στα οποία έφτασε η σπουδαία αναμέτρηση των πρασίνων με τους ερυθρόλευκους
Φρενίτιδα για το Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Μεταδόθηκε σε 123 χώρες
Μεξικό, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Γεωργία, Κόσοβο, Βαλτικά Κράτη, Ευρασία, Ρωσία, Πορτογαλία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Λατινική Αμερική, Ταϊβάν, Κίνα, Ντουμπάι, υποσαχάρια Αφρική είναι μερικά από τα μέρη στα οποία έφτασε η σπουδαία αναμέτρηση των πρασίνων με τους ερυθρόλευκους
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε είναι αρκετά υποκειμενικό αυτό και το σενάριο που περιγράφεις δεν είναι και τόσο σύνηθες οπότε δεν είναι και τόσο προβληματικό να υπάρχει ένας "μηχανιστικός" τρόπος υπολογισμού των ασσιστ. Οκ, άντε να βγαίνουν λίγο παραπάνω από "παλιά" αλλά δεν έχει και τόση σημασία.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 13, 2026 6:18 pmπες μου σε παρακαλω πως βοηθησα στην δημιουργια με αυτη την ασσιστ.

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλο ενα σκανδαλο με στοιχημα στο οποιο εμπλέκεται και ο Μπλεϊκνι
https://basketnews.com/news-238908-anto ... andal.html
https://basketnews.com/news-238908-anto ... andal.html

- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η ελπα η οπως λεγεται ο συλογος παικτων εχει πει οτι δεν δεχονται να παιξουν παλι 36+ παιχνιδια,οι προπονητες επισης δεν το θελουν..οποτε η λυση θα βρεθει με 2 ομιλους .Βεβαια εγω καπου ειχα δει οτι θα ναι 20 οι ομαδες οχι 22
παντως και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι κουραστικο και στο ματι τοσοι πολλοι αγωνες ενω πεφτει και το επιπεδο σε αυτους..αν δεν μειωθουν τα ματς θα γινουν ολα χαρλεμ.
παντως και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι κουραστικο και στο ματι τοσοι πολλοι αγωνες ενω πεφτει και το επιπεδο σε αυτους..αν δεν μειωθουν τα ματς θα γινουν ολα χαρλεμ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο