Δεν εχουμε δαιμονες. Αυτα ειναι αφηγηματα για να likes και engangement. Ποιοι ειναι οι δαιμονες, η Μονακο που ειναι με το 1.5 ποδι εκτος και θα διαλυθει μετα την φετινη σεζον? Η ρεαλ που την νικησαμε σχετικα ανετα 3-1 περυσι? Η ο ΠΑΟ που τον εχουμε νικησει ηδη 4 φορες φετος?kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:48 amΝομίζω αυτή η προσέγγιση είναι η πιο ρεαλιστική και με σεβασμό στους συντελεστές των τελευταίων ετών, με προεξάρχοντα τον κόουτς Μπαρτζώκα. Φέτος είναι ιδανικές οι συνθήκες, θα πρέπει να ξεπεράστε δυο (πιθανόν) μεγάλα εμπόδια, αλλά αν θες τίτλο πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους ή έστω τους "δαίμονες" σου.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:39 amΑς είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Αν λοιπόν ούτε φέτος δεν τα καταφέρουμε, άσχετα για ποιον λόγο, τότε πρέπει ο πορπονητής και κάποιοι παίκτες κλειδιά να αποχωρήσουν και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ούτε φωνές, ούτε υστερίες, ούτε τραμπουκισμοί. Δοκιμάσαμε τα πάντα μ αυτό το μοντέλο, το τεντώσαμε όσο δεν πάει και ΑΠΕΤΥΧΕ. Πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποσα απο αυτα ειναι αποτυχημενα?big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:16 pmTα σερί αποτυχημενα φ4 με ότι αυτό συνεπάγεται εννοεί ο kein προφανώς. Μην αγχώνεσαι, δε θα ακυρώσει κάνεις τα θετικά regular season ρεκόρ κανενος
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα ηθελα να μου παραθεσεις δηλωση που να λεει οτι ο Ολυμπιακος ειχε 4 σερι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ Φ4. Το παμε να το το σηκωσουμε μου φαινεται ασχετο εντελωςbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:20 pmΌτι πάμε να το σηκώσουμε?
Ένα search στο YouTube αρκεί
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Οταν πας με δευτερη πενταδα μακ κισικ, Λαρεντζακη , Ζαν Σαρλ και 37 Πριντεζη ΔΕΝ ειναι αποτυχια να μην το σηκωσεις. Και δεν υπαρχει δηλωση των Αγγελοπουλων που να θεωρει τα ολα τα προηγουμενα φ4 αποτυχημενα.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:23 pmΔεν ειπα εγώ πως δήλωσε κάποιος για αποτυχημενα
Είπα πως όταν δηλώνεις πως πας να το σηκώσεις και ΔΕ το σηκώσεις είναι αποτυχία
Εσύ βάφτισε το όπως θες ,δεν έχω πρόβλημα
Λογικος σολοικισμος ειναι αυτο
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν είπα πως υπάρχει τέτοια δήλωση,το τόνισα
Άλλο είπα
Anyway ότι εξυπηρετεί τον καθέναν δεν έχω πρόβλημα όπως τόνισα
Αλλά προφανώς όταν δηλώνουν οι προεδροι πως φέτος πάμε να το πάρουμε κλπ και ΔΕ το πάρεις ε αποτυχία επι του δηλωμένου στόχου είναι
Κι εμείς περσι ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ .Μη τη φοβάστε τη λέξη γενικως
Άλλο είπα
Αλλά προφανώς όταν δηλώνουν οι προεδροι πως φέτος πάμε να το πάρουμε κλπ και ΔΕ το πάρεις ε αποτυχία επι του δηλωμένου στόχου είναι
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω ξεκαθαρα δηλωσα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ Φ4 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Το τι θα γινει φετος ειναι ασχετο θεμα για αλλη συζητηση, δεν ξερω γιατι πρεπει να το θιξουμε τωρα. Ποιος θεωρει αποτυχημενα τα φ4 του 22 και του 24?big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:28 pmΜα δεν είπα πως υπάρχει τέτοια δήλωση,το τόνισα
Άλλο είπα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε καταλαβαίνω απόλυτα το συλλογισμό σου. Δεν ξέρω αν έχω ψύχωση με το κύπελλο (θα μιλήσω προφανώς για μένα γιατί δεν έκανα κανά γκάλοπ στους ολυμπιακούς), μπορεί ναι και να μην το έχω καταλάβει. Και ίσως αυτό είναι που επηρεάζει την κρίση μας. Η Euroleague χωρίζεται σε τρία μικρά πρωταθλήματα, την Regular, τα po και το φ4. Στο πρώτο πάμε καλά. Η ομάδα με το σύστημα της καταφέρνει να έχει πάντα ένα καλό minimum, που σε κρατάει ψηλά. Στα play of, είμαστε έτσι κ έτσι γιατί ενώ μας ακυρώνουν σχετικά τον τρόπο παιχνιδιού μας, έχουμε καλό προπονητή που σε βάθος σειρών βρίσκει τρόπους να κερδίσει τον αντίπαλο έστω και δύσκολα. Απόδειξη ότι ο Β μόνο με την Χίμκι έχασε σειρά, που ψιλοαδικήθηκε κιόλας.belalik έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:01 pmΘα διαφωνήσω .. Αλλά δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, οπότε μάλλον παίζει ρόλο αυτό. Απλώς θα πω την άποψή μου.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:39 amΑς είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Αν λοιπόν ούτε φέτος δεν τα καταφέρουμε, άσχετα για ποιον λόγο, τότε πρέπει ο πορπονητής και κάποιοι παίκτες κλειδιά να αποχωρήσουν και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ούτε φωνές, ούτε υστερίες, ούτε τραμπουκισμοί. Δοκιμάσαμε τα πάντα μ αυτό το μοντέλο, το τεντώσαμε όσο δεν πάει και ΑΠΕΤΥΧΕ. Πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
Κατά τη γνώμη μου, έχουμε ψύχωση στην Ελλάδα με τους τίτλους, τις κούπες. Και ειδικά στην ευρωλίγκα, με το φορμάτ του Φ4, στους τίτλους παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Κάποιες φορές ημιτελικοί ή τελικοί έχουν κριθεί σε ένα σουτ. Ακόμα και όταν υπήρχε καθαρή επικράτηση, σε ένα βαθμό παίζει ρόλο η τύχη (η μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες, κάποια σουτ να μπουν ή όχι κλπ). Όλα κρίνονται σε μονά παιχνίδια. Δεν λέω πως είναι 100% τύχη, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Πιστεύω πως ρεγκιουλαρ + playoff είναι ικανά να κρίνουν αν μια χρονιά είναι πετυχημένη ή όχι. Το προτζεκτ του ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι απολύτως πετυχημένο, ασχέτως αν πήρε την κούπα ή όχι.
Φέτος, στο Φ4 θα πάνε 4 ομάδες (από ότι φαίνεται) οι οποίες έχουν όλες ροστερ με 20-25+ εκατομμύρια το λιγότερο. Πώς μπορεί να απαιτήσει κάποιος να το πάρει μια συγκεκριμένη ομάδα? Αν δηλαδή περάσετε την Φενερ (λέμε τώρα) και χάσετε από Παο ή Ρεαλ/Χαποελ στο σουτ, ή ακόμα και αν χάσετε από Φενερ, θα ναι αποτυχία? Δεν το καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω να είναι αποτυχία αν αντίστροφα το χάσει ο ΠΑΟ, ή η Φενερ .. Ακόμα και Ρεαλ/Χαποελ, που θεωρητικά υστερούν λίγο, έχουν επίσης εξαιρετικά ρόστερ. Αν βρεθούν σε μέρα και έχουν λίγο τύχη στα σουτ, είναι απολύτως ικανές να το πάρουν απέναντι σε οποιαδήποτε από τις άλλες ομάδες.
Δεν ξέρω αν εξέφρασα καθαρά αυτό που πιστεύω .. Ο Μπαρτζώκας και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει σταθερά και με συνέπεια το καλύτερο, ή μάλλον το πιο αποδοτικό μπάσκετ στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Εγώ μόνο αυτό μπορώ να αξιολογήσω. Αν πχ το χάσετε φέτος, και αλλάξετε την ομάδα, δεν καταλαβαίνω πως αυτό θα κάνει πιο πιθανή μια κατάκτηση την επόμενη χρονιά ..
Πάμε τώρα στα φ4. Πανωλεθρία. Σε κανένα δεν μπήκε η ομάδα έτοιμη. Έπαιξε σε 4, έχασε τους 3 ημιτελικούς με όλους τους πιθανούς τρόπους, μπάζερ, διασυρμό και πέρυσι με κάτω τα χέρια. Στον δε ένα τελικό που ππέρασε έχασε ενώ είχε 2 φορές καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο.
Επίσης διαφωνώ κάθετα πλέον με τον συλλογισμό ότι η καλή ομάδα κρίνεται στην regular και στα po. Έτσι όπως πάει το πράγμα, στη regular θα κανουν όλοι χαβαλέ και θα γκαζώνουν από τα po και μετά. Ότι κάνει δλδ ο Παο φέτος. Όλοι αυτό θα κάνουν από δω και πέρα. Είτε είσαι 1ος με τρομερή χρονιά, είτε είσαι 8ος με μέτρια, στο τέλος θες 5 νίκες για να το πάρεις. Επίσης τι θα πει τύχη. Στις πόσε2ς αποτυχημένες χρονιές σταματάμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη? Αν πχ πάμε 20 φ4 στη σειρά και τα χάσουμε όλα θα είναι θέμα τύχης?
Και για να ολοκληρώσω, το πρόβλημα μου δεν είναι ότι χάνουμε. Αλλά ότι μπαίνουμε ΠΑΝΤΑ χεσμένοι, ξεκάθαρα κακή πνευματική προετοιμασία. Μπαίνουμε για να χάσουμε, όχι για να τους φάμε ζωντανούς. Ειδικά εμείς οι ολυμπιακοί θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε εύκολα αυτό. Δείτε παλιότερες ομάδες μας με πολύ λιγότερο ταλέντο πως παίζανε αυτά τα παιχνίδια.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καθόμαστε και παίζουμε με τις λέξεις για μη θίξουμε λεφτά αισθήματα.
Δηλαδή αν το 22, το 24, το 25 δεν είναι αποτυχίες τοτε τι είναι επιτυχίες;
Πάει ποτέ καμμιά ομάδα και λέει στόχος ειναι η 2η ή η 3η θέση;
Αυτό το κάνουν κάτι ομαδούλες νεοφότιστες που λένε στόχος να μείνουμε κατηγορία.
Αν δεν είναι αποτυχία, δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι, τρύπα στο νερό;
Προφανώς μια φορά να πας και να μην το πάρεις δεν έγινε κάτι, άντε πες και δεύτερη αλλά αν γίνεται συνέχεια έ τότε κάτι λάθος κάνουμε.
Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να δούμε τα λάθη μας και να βελτιθωθούμε, στην τελική ούτε οι Αφοι ούτε ο Μπι νομίζω βλέπουν το φόρουμ να στεναχωρηθούν.
Δηλαδή αν το 22, το 24, το 25 δεν είναι αποτυχίες τοτε τι είναι επιτυχίες;
Πάει ποτέ καμμιά ομάδα και λέει στόχος ειναι η 2η ή η 3η θέση;
Αυτό το κάνουν κάτι ομαδούλες νεοφότιστες που λένε στόχος να μείνουμε κατηγορία.
Αν δεν είναι αποτυχία, δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι, τρύπα στο νερό;
Προφανώς μια φορά να πας και να μην το πάρεις δεν έγινε κάτι, άντε πες και δεύτερη αλλά αν γίνεται συνέχεια έ τότε κάτι λάθος κάνουμε.
Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να δούμε τα λάθη μας και να βελτιθωθούμε, στην τελική ούτε οι Αφοι ούτε ο Μπι νομίζω βλέπουν το φόρουμ να στεναχωρηθούν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η λέξη "δαίμονες" είναι σε εισαγωγικά για αυτονόητους συντακτικούς λόγους, προφανώς σε πρώτη φάση για να μην προκαλεί η γραφή, αφετέρου για να δηλώσει τους όποιος παράγοντες "στοιχειώνουν" (πάλι σε εισαγωγικά, μην σκαλώσεις και σε αυτόJeight έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:12 pmΔεν εχουμε δαιμονες. Αυτα ειναι αφηγηματα για να likes και engangement. Ποιοι ειναι οι δαιμονες, η Μονακο που ειναι με το 1.5 ποδι εκτος και θα διαλυθει μετα την φετινη σεζον? Η ρεαλ που την νικησαμε σχετικα ανετα 3-1 περυσι? Η ο ΠΑΟ που τον εχουμε νικησει ηδη 4 φορες φετος?kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:48 am
Νομίζω αυτή η προσέγγιση είναι η πιο ρεαλιστική και με σεβασμό στους συντελεστές των τελευταίων ετών, με προεξάρχοντα τον κόουτς Μπαρτζώκα. Φέτος είναι ιδανικές οι συνθήκες, θα πρέπει να ξεπεράστε δυο (πιθανόν) μεγάλα εμπόδια, αλλά αν θες τίτλο πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους ή έστω τους "δαίμονες" σου.
Προσπαθώ να σου εξηγήσω τα αυτονόητα, γιατί είσαι λίγο επιθετικός, με κάτι που φαντάστηκες ότι μπορούσα να υπονοούσα. Αν δεις την γραφή μου συνολικά και την άποψη που έχω για την ομάδα σου φέτος, θα καταλάβεις ότι κάθε άλλο παρά "μειώνω" την ομάδα σου, που την έχω συνέχεια ως πρώτο φαβορί. Καλό είναι να μην είσαι τόσο "σφιγμένος" με κάθε τι που γράφεται, και να μην γράφεις ότι η γνώμη του άλλου είναι "αφηγήματα" γιατί είναι κάπως προσβλητικό. Αν νιώθεις κάποια ένταση γενικά, μπορείς να αφήσεις για λίγο το φόρουμ και να επιστρέψεις όταν θα είσαι πιο ήρεμος να συζητήσεις. Δεν είναι όλοι "εχθροι" σου όποιοι έχουν μια άποψη που δεν συμφωνεί με την υποκειμενική σου αντίληψη.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο