Ο Ολυμπιακός το συμφέρον του κοιτάει και το συμφέρον του είναι να γίνει στο Βελιγράδι το φάιναλ φορ. Αν έκανε το αντίθετο και ήθελε ΟΑΚΑ θα ήταν περίεργο και ύποπτο.
Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και ο Ολυμπιακός καλά έκανε και προτιμάει το Βελιγράδι. Ποια Ελληνική κυβέρνηση? Αυτή που πήγε να τσουβαλιασει τους Αγγελόπουλους με τις συμπεριφορές του Γιαννακόπουλου? Για πιο λόγο να επιβράβευσει μια λίγκα δίνοντας το φάιναλ φορ στην έδρα του προέδρου με τέτοιες συμπεριφορές? Ακόμα και στο φάιναλ φορ στο Άμπου Ντάμπι η συμπεριφορά του ήταν συμπεριφορά χούλιγκαν.
Ο Ολυμπιακός το συμφέρον του κοιτάει και το συμφέρον του είναι να γίνει στο Βελιγράδι το φάιναλ φορ. Αν έκανε το αντίθετο και ήθελε ΟΑΚΑ θα ήταν περίεργο και ύποπτο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
επιθετικό προς το σδνα και τα ψέματα του σαφώς, προς εσένα γιατί; δεν είχα αυτό το σκοπό anyway.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:15 pmΦίλε μου δεν μου φαίνεται τυχαίο ότι όποτε διαφωνείς με το περιεχόμενο των γραπτών μου, ξαφνικά πάντα να προκύπτει θέμα με το ύφος μου, πάντα έτσι γράφω απλώς το παρατηρείς όταν διαφωνείς, όπως και να έχει δεν χρειάζομαι κριτή για το τρόπο που γράφω, αν είπα κάτι περίεργο θα το κρίνουν οι mods, δεν θα αναμένω κάθε φορά στα ποστ μου να μου πεις αν εγκρίνεις το ύφος μου ή οχι. Τα λέω αυτά χωρίς διάθεση για τσακωμο μιας και μου έχεις ξαναπεί κάτι τέτοιο, ενώ εγώ δεν σου έχω κάνει ποτέ τέτοιο σχόλιο. Στο μεταξύ είναι αστείο γιατί αμέσως μετά τη "παρατήρηση" σου για το ύφος μου ότι γράφεις είναι σε εντελώς ειρωνικό και επιθετικό τόνο.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 1:57 pm
δε θα σχολιάσω το ύφος του ποστ παρά μόνο τις ανακρίβειες, οι οποίες και πάλι συμπίπτουν με αυτά που γράφει μόνο το σδνα :
α) αυτό με την αδιαφάνεια και το Λεπενιώτη αναφέρεται μόνο στο σάιτ της αλήθειας, τα υπόλοιπα γράφουν ότι το μετοχικό συμβούλιο (και όχι μόνο οι Αφοί) ζήτησαν διευκρινίσεις για την αμοιβή του agency, προφανώς γιατί δεν είθισται να υπάρχει κάτι τέτοιο. δε θα έπρεπε να ζητήσουν ακόμη κι αν το έθεσε ως θέμα ο Λεπενιώτης;
β) εντάξει το ότι ήθελαν το Πασαλιμάνικαι μάλιστα όλο ούτε στο σάιτ της αλήθειας δεν έφτασαν να το πουν. το τι ζήτησαν οι Αφοί είναι ξεκαθαρισμένο από το Λεπενιώτη από την ημέρα της συνέντευξης τύπου, μόνο το συγκεκριμένο μέσο και κάποιοι εδώ μέσα δεν έχετε μάθει τα νέα δυο βδομάδες μετά
γ) τη μυστική ψηφοφορία τη ζήτησε η Αρμάνι
δ) ένα ακόμα γεγονός που τους ξέφυγε από το ρεπορτάζ είναι ότι το Βελιγράδι αύξησε την προσφορά του η οποία είναι πλέον σχεδόν ίδια με της Αθήνας
να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά θέλω να γίνει το φάιναλ 4 στην Αθήνα και διαφωνώ με τη στάση των Αφών στο θέμα, αλλά να τους κρίνουμε για πράγματα που όντως συμβαίνουν, δε χρειάζονται τα υπόλοιπα.
Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα έθεσα, το κράτος ήταν καλό όσο εξυπηρετούσε τους Αφους και όσο ζητούσαν το συγκεκριμένο χώρο που ζητούσαν (προφανώς το όλο το Πασαλιμάνι το έγραψα καθυπερβολιν), το κράτος ήταν καλό όσο αποτελούσε θύμα του ΔΠΓ, τώρα που το κράτος όμως δίνει 8 μύρια (1 παραπάνω απτη Σερβία) για να γίνει το Φ4 στην Αθήνα, τώρα το κράτος είναι αδιαφανές... Τέλος, όσες μπούρδες και να λένε στο sdna όταν αφορά τη προσωπική τους άποψη δεν παύει να είναι τέρμα έγκυροι, καμία σχέση με το sport24 που παρόλο που είναι φιλικά προσκείμενο στον οσφπ, έχει πέσει στα πάντα έξω.
επίσης, πώς δε σου απάντησα σε τίποτα;
έγραψες για αδιαφάνεια, για Πασαλιμάνι, για μυστική ψηφοφορία, απάντησα σε όλα. μόνο το "αντιπαναθηναϊκό μένος" άφησα για να μη ξεφύγει η συζήτηση.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
Κατά τα άλλα, αν χάνονται λεφτά προφανώς και είμαι κατά του να γίνει το Φ4 στην Αθήνα, απλά είναι λίγο υποκριτικό να βλέπεις αυτή τη στάση από τους Αγγελόπουλους όταν είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν για Φ4 στο καινούριο ΣΕΦ.
Κατά τα άλλα, αν χάνονται λεφτά προφανώς και είμαι κατά του να γίνει το Φ4 στην Αθήνα, απλά είναι λίγο υποκριτικό να βλέπεις αυτή τη στάση από τους Αγγελόπουλους όταν είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν για Φ4 στο καινούριο ΣΕΦ.

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πειράζει. Έχει γίνει φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ. Υπομονή 2 χρόνια και θα ξαναγίνει στην Ελλάδα. Στο πλήρως ανακαινισμένο ΣΕΦ. Αν γίνει τώρα ΟΑΚΑ δεν θα μπορεί ο Ολυμπιακός μόλις μετά από 2 χρόνια να αιτηθεί να γίνει πάλι Ελλάδα το φαιναλ φορ στο Σεφ. Οπότε λογικό να μην θέλει να γίνει φέτος Ελλάδα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:09 pmΤα ίδια έκαναν και με Θανάση που δεν προκαλούσε και ποτέ ξαναλέω, δεν ξεκίνησαν τώρα με τον ΔΠΓ. Αν θεωρείς ότι δεν βοηθάει το άθλημα στη χώρα να γίνει εδώ το φαιναλ 4 μετά από 20 χρόνια και είναι καλύτερα να γίνει για 3η φορά στη Σερβία, τι να πω... Δλδ απτο ελληνικό κράτος είναι μ@λ@κες και δίνουν τα 8 εκατ? Για χασούρα πάμε. Ναι το καταλαβαίνω ότι στον οσφπ κοιτούν το προσωπικό τους συμφερον και όλο αυτό θα μπορούσε να περιοριστεί στη ψήφο τους στο ΔΣ, μέχρι στιγμής έχουν κάνει δηλώσεις για το πόσο καταστροφικό θα είναι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ να γίνει τι Φ4 στο οακα και ξαφνικά από εκεί που ήταν οι υπερασπιστες του κράτους και έστελναν μηνύσεις στον ΔΠΓ κάθε φορά που τον προσέβαλε, τώρα έθεσαν και ζήτημα αδιαφανειας, τέτοια εμμονή...Erether έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 1:55 pm
Εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω με ποιο τροπο θα μας ωφελησει η διοργανωση ενος 3ημερου τουρνουα μπασκετ, στο οποιο κατα πασα πιθανοτητα τουλαχιστον το 70% των θεατων θα ειναι ελληνες. Κανετε λες και μιλαμε για ολυμπιακους αγωνες ή μεγαλα τουρνουα που διαρκουν 20 μερες και προσελκυουν φιλαθλους πολλων χωρων.
Στο φ4 στην καλυτερη θα μιλαμε για 3-4 χιλιαδες αφηνιασμενους Τουρκους και 300-500 οπαδους της 4ης ομαδας...
Εχει πλακα που κλαιγομαστε για το ενδεχομενο να δωσει το κρατος 2-3 μυρια γαι την επισκευη του οακα ή του ΣΕΦ, αλλα με τα 8 μυρια του φ4 δεν ασχολειται κανεις.
Για να τελειωνει το αστειο. Καθε ομαδα εξυπηρετει τα συμφεροντα της. Ο ΠΑΟ οπως και ο Ολυμπιακος θελουν απλα να εχουν μεγαλυτερο κοινο στους αγωνες για να κερδισουν. Εως εκει. Θεωρω τις ηθικολογιες περι συμφεροντος της χωρας γραφικη επιχειρηματολογια. Εφοσον ο Ολυμπιακος ξερει οτι το Βελιγραδι θα βραζει υπερ του, δεν τον ενδιαφερει να γινει στο οακα.
Οι υπολοιπες ενεργειες των αφων, αν ισχυουν, αφορουν την προσωπικη κοντρα τους με τον DPG. Δικαιωμα τους. Θα θεωρουσα πιο λογικο να μην ασχοληθουν καν με το θεμα, αλλα οκ. Και η συμπεριφορα του παρορμητικου δεν βοηθαει προς την εξωμαλυνση των σχεσεων...
Σωστά λες ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθούν καν, καλύτερα να αφιερώνουν τον χρόνο τους στο πως θα πάρει κάναν παίχτη η ομάδα σας.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
είναι αδύνατο να γίνει εκτίμηση για τα έσοδα αλλά σίγουρα από πόλη σε πόλη διαφέρουν. στο Άμπου Ντάμπι π.χ. που είχες χιλιάδες κόσμου από το εξωτερικό θα μάζεψαν μπόλικα λεφτά από ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:24 pmΕίχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
το ίδιο και στις υπόλοιπες πόλεις που δε συμμετέχουν στο φάιναλ 4 ντόπιες ομάδες.
στην Αθήνα που αν περάσουν και οι δυο αιώνιοι το 95% του κόσμου θα κοιμηθεί και θα φάει σπίτι του τα έσοδα θα είναι λιγότερα από αυτό τον τομέα. από κει και πέρα υπάρχουν χορηγοί, προβολή της χώρας κτλ που είναι δύσκολα μετρήσιμα γενικότερα, όχι μόνο από εμάς.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και θα προσπαθήσουν. Αν γίνει φέτος Ελλάδα θα είναι πολύ πιο δύσκολο μετά από 2 χρόνια που θα είναι έτοιμο το Σεφ να το δώσουν πάλι στην Ελλάδα. Οπότε πολύ λογικό να μην θέλουν να γίνει φέτος Ελλάδαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:24 pmΕίχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε Νικόλα προφανώς και θα ζητήσουν final4 στο καινούριο ΣΕΦ και δεν είναι υποκριτική η στάση τους , είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να γίνει το F4 στο Βελιγράδι γιατί εκεί θα έχουμε τον περισσότερο κόσμο με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους αν δεν πάνε οι Σερβικες ομάδες και επίσης όταν ζητήσουν αυτοί τα F4 στο ΣΕΦ θα είναι μεγαλύτερο ακόμα το χρονικό διάστημα που η διοργάνωση θα γίνεται μακρυά από την Ελλάδα. Υποκριτικά είναι ίσως κάποια από τα επιχειρήματα εναντίον της πολιτείας, γιατι θα τη χρειαστούν και αυτοί σε 2-3 χρόνια που θα ζητήσουν το ίδιο, αλλά κατα τα λοιπά είναι απόλυτα φυσιολογική η στάση τους.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:24 pmΕίχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Από την άλλη δεν γίνεται να υπάρχει μηδενική εκτίμηση. Απλά πετάνε λεφτά στο πηγάδι; Δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φοράyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:29 pmείναι αδύνατο να γίνει εκτίμηση για τα έσοδα αλλά σίγουρα από πόλη σε πόλη διαφέρουν. στο Άμπου Ντάμπι π.χ. που είχες χιλιάδες κόσμου από το εξωτερικό θα μάζεψαν μπόλικα λεφτά από ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:24 pmΕίχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
το ίδιο και στις υπόλοιπες πόλεις που δε συμμετέχουν στο φάιναλ 4 ντόπιες ομάδες.
στην Αθήνα που αν περάσουν και οι δυο αιώνιοι το 95% του κόσμου θα κοιμηθεί και θα φάει σπίτι του τα έσοδα θα είναι λιγότερα από αυτό τον τομέα. από κει και πέρα υπάρχουν χορηγοί, προβολή της χώρας κτλ που είναι δύσκολα μετρήσιμα γενικότερα, όχι μόνο από εμάς.
Αν έχει γίνει στη Γερμανία το 09, το 16, το 21, το 24 , αν μπορεί να γίνει στη Σερβία το 18 και το 26, Κωνσταντινούπολη 12, 16 κλπ δεν το βρίσκω τόσο απίθανο να μπορεί να γίνει στην Αθήνα το 26 και στον Πειραιά το 29-30. Από την άλλη μπορούν να είναι πιο ξεκάθαροι στο τι επιδιώκουν ώστε να μην φαίνονται ανακόλουθοι αργότερα, όχι ότι ένοιαξε ποτέ αυτό τους εκατομμυριούχους αυτού του πλανήτη.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:29 pmΠροφανώς και θα προσπαθήσουν. Αν γίνει φέτος Ελλάδα θα είναι πολύ πιο δύσκολο μετά από 2 χρόνια που θα είναι έτοιμο το Σεφ να το δώσουν πάλι στην Ελλάδα. Οπότε πολύ λογικό να μην θέλουν να γίνει φέτος Ελλάδα

-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί flame post το ότι ζήτησαν όλο το πασαλιμάνι , πήραν το γηπεδάκι τους και ζήτησαν κρυφή ψηφοφορία (ενώ τη ζήτησε η Αρμάνι), όπως μου έγραψες τις προάλλλες για μια τριάδα σεντερ που παρέθεσα στο τοπικ των μεταγγραφών σας.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 1:25 pmΔηλώνω σοκαρισμενος από τη διοίκηση του οσφπ και τους αφους Αγγελοπουλους, οκ είναι κατανοητό το αντιπαναθηναϊκό τους μένος (η εμμονή έχει ξεκινήσει επί Θανάση, δεν περίμεναν τον ΔΠΓ) αλλά και πάλι κάποια πράγματα δεν δικαιολογουνται. Δηλαδή οι ίδιοι άνθρωποι που καταγγέλλουν ξανά και ξανά τον ΔΠΓ που βρίζει το κράτος, τη πολιτεία στα στορυ του, που αμφισβητεί το αν τηρούνται οι νόμοι κλπ και τον τρέχουν στα δικαστήρια, τώρα που πήραν το γηπεδάκι τους, βγήκαν μπροστά και έθεσαν θέμα αδιαφάνειας της ελληνικής κυβέρνησης γυρω από τη πρόταση να γίνει το φαιναλ 4 στην Αθήνα? Οι ίδιοι που θα έκαναν τη καρδιά τους πέτρα και θα αναλάμβαναν υπο την ιδιοκτησία τους ΟΛΟ το Πασαλιμάνι για να του κάνουν ανάπλαση και να το χαρίσουν στον ελληνικό λαό, τώρα δεν βλέπουν το καλό που θα κάνει στο άθλημα στη χώρα ένα φαιναλ 4 εδώ? Στο Βελιγράδι στο μεταξύ έχει γίνει ήδη δύο φορές το Φ4 τα τελευταία χρόνια.
Και μετά από όλα αυτά ζήτησαν και η ψηφοφορία για τη τοποθεσία του Φ4 να είναι μυστική φέτος, ενώ τόσα χρόνια γίνεται ανοιχτά. Γελάω...
Σοκαρισμένος γιατί είσαι όμως; Το καλό του Ολυμπιακού είναι να γίνει το F4 στο Βελιγράδι, άρα πολύ σωστά πράττουν και δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό.
Σε δύο χρόνια θα είναι και το γηπεδάκι έτοιμο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο αναφορά την έκταση στο σεφ είχε συμφωνηθεί από πέρσι τι θα πάρει ο Ολυμπιακός και πήρε ανάλογα με αυτά που πήρε ο παο από θέμα έκτασης. Να αλλάξουν τον συντελεστή δόμησης ήθελαν οι Αφοί όχι να πάρουν έξτρα έκταση. Κάτι το οποίο δεν έγινε τελικά.
Και γω Βελιγράδι προτιμώ. Ωραία πόλη, ωραίο φαγητό και θέλω να πάω πάλι μια βολτιτσα. Θα βρω και πιο εύκολα εισητηρίο γιατί αν γίνει Ελλάδα η ζήτηση θα είναι πιο μεγάλη από τους Έλληνες που δεν έχουν τα λεφτά να κάνουν το ταξίδι Βελιγράδι και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να εξασφαλίσω εισητηρίο.
Και γω Βελιγράδι προτιμώ. Ωραία πόλη, ωραίο φαγητό και θέλω να πάω πάλι μια βολτιτσα. Θα βρω και πιο εύκολα εισητηρίο γιατί αν γίνει Ελλάδα η ζήτηση θα είναι πιο μεγάλη από τους Έλληνες που δεν έχουν τα λεφτά να κάνουν το ταξίδι Βελιγράδι και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να εξασφαλίσω εισητηρίο.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Σου είπα ότι θεωρώ το sdna πιο έγκυρο από sport24.Erether έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:20 pmTις ανακριβειες δεν σχολιασες...Που τα εμαθες αυτα και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ισχυουν, αφου δνε τα γραφει κανενα μεσο πλην του γνωστου;JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:15 pm
Φίλε μου δεν μου φαίνεται τυχαίο ότι όποτε διαφωνείς με το περιεχόμενο των γραπτών μου, ξαφνικά πάντα να προκύπτει θέμα με το ύφος μου, πάντα έτσι γράφω απλώς το παρατηρείς όταν διαφωνείς, όπως και να έχει δεν χρειάζομαι κριτή για το τρόπο που γράφω, αν είπα κάτι περίεργο θα το κρίνουν οι mods, δεν θα αναμένω κάθε φορά στα ποστ μου να μου πεις αν εγκρίνεις το ύφος μου ή οχι. Τα λέω αυτά χωρίς διάθεση για τσακωμο μιας και μου έχεις ξαναπεί κάτι τέτοιο, ενώ εγώ δεν σου έχω κάνει ποτέ τέτοιο σχόλιο. Στο μεταξύ είναι αστείο γιατί αμέσως μετά τη "παρατήρηση" σου για το ύφος μου ότι γράφεις είναι σε εντελώς ειρωνικό και επιθετικό τόνο.
Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα έθεσα, το κράτος ήταν καλό όσο εξυπηρετούσε τους Αφους και όσο ζητούσαν το συγκεκριμένο χώρο που ζητούσαν (προφανώς το όλο το Πασαλιμάνι το έγραψα καθυπερβολιν), το κράτος ήταν καλό όσο αποτελούσε θύμα του ΔΠΓ, τώρα που το κράτος όμως δίνει 8 μύρια (1 παραπάνω απτη Σερβία) για να γίνει το Φ4 στην Αθήνα, τώρα το κράτος είναι αδιαφανές... Τέλος, όσες μπούρδες και να λένε στο sdna όταν αφορά τη προσωπική τους άποψη δεν παύει να είναι τέρμα έγκυροι, καμία σχέση με το sport24 που παρόλο που είναι φιλικά προσκείμενο στον οσφπ, έχει πέσει στα πάντα έξω.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το ότι θα βάλει η πολιτεία 25 εκατ για την ανακαίνιση του σεφ δεν τους πειράζει, μην χαθούν τα 8 εκατ μόνο και γίνει το φαιναλ 4 στην Αθήνα και τα πληρώνει απτη τσέπη του ο ελληνικός λαός, αλίμονο μας! Επίσης υπερασπιστες του κράτους όταν κάνει παράπονα ο ΔΠΓ, όμως όταν δεν τους βολεύει λένε για αδιαφάνεια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:24 pmΕίχα ρωτήσει σε κάποια φάση αν ξέρει κανείς τι έσοδα παίζουν χοντρικά για την πόλη που διοργανώνει το F4 αλλά δεν νομίζω πως είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό τότε δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα το τελευταίο κρίνω. Κι εγώ το βρίσκω λογικό να θέλουν το Φ4 στο ΣΕΦ σε κάποια χρόνια, δεν είπα κάτι διαφορετικό.Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:32 pmΡε Νικόλα προφανώς και θα ζητήσουν final4 στο καινούριο ΣΕΦ και δεν είναι υποκριτική η στάση τους , είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να γίνει το F4 στο Βελιγράδι γιατί εκεί θα έχουμε τον περισσότερο κόσμο με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους αν δεν πάνε οι Σερβικες ομάδες και επίσης όταν ζητήσουν αυτοί τα F4 στο ΣΕΦ θα είναι μεγαλύτερο ακόμα το χρονικό διάστημα που η διοργάνωση θα γίνεται μακρυά από την Ελλάδα. Υποκριτικά είναι ίσως κάποια από τα επιχειρήματα εναντίον της πολιτείας, γιατι θα τη χρειαστούν και αυτοί σε 2-3 χρόνια που θα ζητήσουν το ίδιο, αλλά κατα τα λοιπά είναι απόλυτα φυσιολογική η στάση τους.
Κατά τα άλλα δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν μπορούν να έχουν κόσμο στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια δίνονται από την Ευρωλίγκα, όχι από τις ομάδες. Το αν θα έχει ο Ολυμπιακός τον περισσότερο κόσμο στο Βελιγράδι επίσης δεν ξέρω αν στέκει. Εννοώ πως είχε και τον περισσότερο κόσμο στο Αμπου Νταμπι, δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Για μένα αυτά τα παρασκηνιακά δείχνουν μια μικρότητα.

-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν λες πιο έγκυρο , όπως χθες πχ που όλα τα υπόλοιπα σαιτ ανέφεραν ρήτρα για τον Πετρούσεφ 1εκ +/- και οι πορτοκαλοί 500κ που θα τα πληρώσει και μόνος του.
Ειναι καθαρά προπαγανδιστικό σαιτ , τα παραδέχονται και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟ , οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι προκλητικός σε τοπικ του Ολυμπιακού.
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σχολίασες και εσύ τη συμπεριφορά των πολυεκατομμυριουχων νωρίτερα οπότε δε θα σταθώ εκεί. Είναι αλλιώς να γίνει το F4 στην έδρα του αντιπάλου σου και αλλιώς σε μια πόλη που έχεις στο πλάι σου και τον Ερυθρό Αστέρα, αυτό εννοώ περισσότερο κόσμο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:42 pmΜα το τελευταίο κρίνω. Κι εγώ το βρίσκω λογικό να θέλουν το Φ4 στο ΣΕΦ σε κάποια χρόνια, δεν είπα κάτι διαφορετικό.Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 2:32 pmΡε Νικόλα προφανώς και θα ζητήσουν final4 στο καινούριο ΣΕΦ και δεν είναι υποκριτική η στάση τους , είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να γίνει το F4 στο Βελιγράδι γιατί εκεί θα έχουμε τον περισσότερο κόσμο με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους αν δεν πάνε οι Σερβικες ομάδες και επίσης όταν ζητήσουν αυτοί τα F4 στο ΣΕΦ θα είναι μεγαλύτερο ακόμα το χρονικό διάστημα που η διοργάνωση θα γίνεται μακρυά από την Ελλάδα. Υποκριτικά είναι ίσως κάποια από τα επιχειρήματα εναντίον της πολιτείας, γιατι θα τη χρειαστούν και αυτοί σε 2-3 χρόνια που θα ζητήσουν το ίδιο, αλλά κατα τα λοιπά είναι απόλυτα φυσιολογική η στάση τους.
Κατά τα άλλα δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν μπορούν να έχουν κόσμο στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια δίνονται από την Ευρωλίγκα, όχι από τις ομάδες. Το αν θα έχει ο Ολυμπιακός τον περισσότερο κόσμο στο Βελιγράδι επίσης δεν ξέρω αν στέκει. Εννοώ πως είχε και τον περισσότερο κόσμο στο Αμπου Νταμπι, δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Για μένα αυτά τα παρασκηνιακά δείχνουν μια μικρότητα.
Γιατί αν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και δεν πάνε οι σερβικες , δε θα πάνε και οι Σέρβοι . Αν γίνει στο Βελιγράδοι με τον Ολυμπαικο εκεί αλλιώς τζάμπα συζητάμε, θα βράζει από τους δικούς μας και τους φίλους μας τους Σέρβους!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο