Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά δε νομίζω να λέει κανείς πως είναι καμία ανίκητη ομάδα η Βαλένθια. Είναι όμως δύσκολο ματς απ. Η δική μου αμφιβολία στην σειρά αυτή είναι πως ο ΠΑΟ δεν έχει τα εργαλεία για να την κουλαντρισει τον ρυθμο αποτελεσματικά. Δηλαδή γκαρντ να πιέζουν συνεχώς την ντρίπλα του χειριστή και γρήγορους ψηλούς που να μπορούν να μαρκάρουν τα σουτ των αντιπάλων ψηλών στο τρίποντο με καλές γρήγορα recover για να μην γίνεται πανηγύρι στη ρακέτα με κοψίματα και επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά ισχύουν είτε περάσει είτε όχι ο ΠΑΟ. Είναι θέμα "εργαλείων" της ομάδας.
Ωστόσο αν καταφέρει να πάρει ένα παιχνίδι στην Ισπανία είτε με κανένα τρικ, είτε με ηρωικές εμφανίσεις και συνολική προσπάθεια άνω του συνηθισμένου στην άμυνα. Μετά στο ΟΑΚΑ θα έχει την ψυχολογία , θα μπει και η απειρία της Βαλένθια στο παιχνίδι για να κλείσει τη σειρά εκεί.
Το 0-2 δείχνει πως πρέπει να αλλάξει τρόπο προσέγγισης ο ΠΑΟ σ' αυτά τα παιχνίδια. Να δούμε αν θα πετύχει αυτό που ετοιμάζει ο Αταμάν.
Κέρδος η αγωνιστική άνοδος του ρογκαβοπουλου και του σορτς. Ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στα γκαρντ είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε τα μέσα να την αναχαιτίσουμε επαρκώς, αλλά έγραφα πριν κάτι μέρες (και με διακαίωσε χθες η Ρεαλ) πως πρέπει να την χτυπήσουμε επαναληπτικά στην ρακέτα με ποστ παιχνίδι. Και η Ρεαλ δεν ματσάρει καλά με την Βαλένθια, αλλά χθες τροφοδότησε τον Ταβάρες και αυτός έκανε πάρτι. Δεν έχει ψηλούς να σταθούν σε τέτοια απειλή. Αν επιτεθούμε με Ματίας (να είναι στοιχειωδώς καλός) και Χειζ στο ποστ, θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα και ιδανικά θα φορτώσουμε και με φάουλ τον ριβερς που είναι κομβικός πίσω από τους "γνωστούς-άγνωστους" - και μας κανει την ζημιά.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 11:38 amΚαλά δε νομίζω να λέει κανείς πως είναι καμία ανίκητη ομάδα η Βαλένθια. Είναι όμως δύσκολο ματς απ. Η δική μου αμφιβολία στην σειρά αυτή είναι πως ο ΠΑΟ δεν έχει τα εργαλεία για να την κουλαντρισει τον ρυθμο αποτελεσματικά. Δηλαδή γκαρντ να πιέζουν συνεχώς την ντρίπλα του χειριστή και γρήγορους ψηλούς που να μπορούν να μαρκάρουν τα σουτ των αντιπάλων ψηλών στο τρίποντο με καλές γρήγορα recover για να μην γίνεται πανηγύρι στη ρακέτα με κοψίματα και επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά ισχύουν είτε περάσει είτε όχι ο ΠΑΟ. Είναι θέμα "εργαλείων" της ομάδας.
Ωστόσο αν καταφέρει να πάρει ένα παιχνίδι στην Ισπανία είτε με κανένα τρικ, είτε με ηρωικές εμφανίσεις και συνολική προσπάθεια άνω του συνηθισμένου στην άμυνα. Μετά στο ΟΑΚΑ θα έχει την ψυχολογία , θα μπει και η απειρία της Βαλένθια στο παιχνίδι για να κλείσει τη σειρά εκεί.
Το 0-2 δείχνει πως πρέπει να αλλάξει τρόπο προσέγγισης ο ΠΑΟ σ' αυτά τα παιχνίδια. Να δούμε αν θα πετύχει αυτό που ετοιμάζει ο Αταμάν.
Κέρδος η αγωνιστική άνοδος του ρογκαβοπουλου και του σορτς. Ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και πάλι η Ρεάλ τους κατέβασε κάτω από 80. Όλοι όσοι την κέρδισαν αυτό έκαναν. Δεν έχεις καλές πιθανότητες αν πεις θα φάω 90 θα βάλω 95. Κι ο λεσορτ που θα βρει την ενέργεια να είναι σημειο αναφοράς στην επίθεση , να παίζει τα χέτζ άουτ πίσω κι όλα αυτά με 30+ λεπτά και Μπακ του Μπακ παιχνίδια; Θα τα βρει τα πονταλακια του στο σετ παιχνίδι ο ΠΑΟ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το δύσκολο είναι να ελέγξει το ρυθμο και να πάει το παιχνίδι στο σετ. Αν τους αφήσει να μπουμπουνανε στα 6 δευτερόλεπτα , καληνύχταkein έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 11:56 amΣτα γκαρντ είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε τα μέσα να την αναχαιτίσουμε επαρκώς, αλλά έγραφα πριν κάτι μέρες (και με διακαίωσε χθες η Ρεαλ) πως πρέπει να την χτυπήσουμε επαναληπτικά στην ρακέτα με ποστ παιχνίδι. Και η Ρεαλ δεν ματσάρει καλά με την Βαλένθια, αλλά χθες τροφοδότησε τον Ταβάρες και αυτός έκανε πάρτι. Δεν έχει ψηλούς να σταθούν σε τέτοια απειλή. Αν επιτεθούμε με Ματίας (να είναι στοιχειωδώς καλός) και Χειζ στο ποστ, θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα και ιδανικά θα φορτώσουμε και με φάουλ τον ριβερς που είναι κομβικός πίσω από τους "γνωστούς-άγνωστους" - και μας κανει την ζημιά.Quincy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 11:38 am
Καλά δε νομίζω να λέει κανείς πως είναι καμία ανίκητη ομάδα η Βαλένθια. Είναι όμως δύσκολο ματς απ. Η δική μου αμφιβολία στην σειρά αυτή είναι πως ο ΠΑΟ δεν έχει τα εργαλεία για να την κουλαντρισει τον ρυθμο αποτελεσματικά. Δηλαδή γκαρντ να πιέζουν συνεχώς την ντρίπλα του χειριστή και γρήγορους ψηλούς που να μπορούν να μαρκάρουν τα σουτ των αντιπάλων ψηλών στο τρίποντο με καλές γρήγορα recover για να μην γίνεται πανηγύρι στη ρακέτα με κοψίματα και επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά ισχύουν είτε περάσει είτε όχι ο ΠΑΟ. Είναι θέμα "εργαλείων" της ομάδας.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ποστ παιχνίδι, νομίζω είναι μονόδρομος και λογικά θα το δούμε στην σειρά, ως βασικό μας "χαρτί". Είναι πολλά τα οφέλη. Καθυστερείς το παιχνίδι τους, τους αναγκάζεις να πάνε σε λιγότερες κατοχές και να ξεβολευτούν κάνοντας φάουλ. Τους κόβεις επίσης σε μεγάλο βαθμό το ραν εν γκαν, γιατί η μπάλα θα παίζεται στην ρακέτα και θα υπάρχει μια άλφα "συμφορεση", συν ότι θα της δυσκολέψεις και το ριμπάουντ, αν έχει κόσμο εκεί μέσα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να δοκιμαστεί ο Παναής σε ρόλο καμικάζι, ωστόσο όχι σαν πρώτη λύση. Αν ήμουν Αταμαν (ευτυχώς δεν είμαι !) θα είχα στο μυαλό μου τον σορτς να πιέζει ψηλά, πολύ ψηλά, να καθυστερεί το παιχνίδι τους, και οι υπόλοιποι 4 να είναι ψηλά κορμιά, σαν το σχήμα με τον Οσμαν στο 2 που έχει δοκιμάσει τελευταία, και μάλλον το ετοιμάζει για τα πλει οφ. Κάτι ανάλογο έκανε και η Ρεαλ χθες με ψηλά σχήματα. Αν παίξει ο Οσμαν στο 2 μπορείς να παίξεις και αλλαγές και χετζ, ανάλογα, είτε με τον Χουαντσο στο 5 είτε με τον Ματίας. Ακόμα και τον Ντίνο θα μπορούσες να κρύψεις αν ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αν είχες και γκράντ μέσα στην πεντάδα.
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντίνος είναι τόσο βαρύς που πιστεύω θα δοκιμαστεί ελάχιστα στην Ισπανία. Ίσως στο ΟΑΚΑ που θα έχουν κουραστεί λίγο όλοι. Λεσορτ φαριντ και εναλλάξ χουαντσο Ντέιβις για λίγη ώρα σε χαμηλά σχήματα τα θεωρώ δεδομέναkein έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:39 pmΝαι κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να δοκιμαστεί ο Παναής σε ρόλο καμικάζι, ωστόσο όχι σαν πρώτη λύση. Αν ήμουν Αταμαν (ευτυχώς δεν είμαι !) θα είχα στο μυαλό μου τον σορτς να πιέζει ψηλά, πολύ ψηλά, να καθυστερεί το παιχνίδι τους, και οι υπόλοιποι 4 να είναι ψηλά κορμιά, σαν το σχήμα με τον Οσμαν στο 2 που έχει δοκιμάσει τελευταία, και μάλλον το ετοιμάζει για τα πλει οφ. Κάτι ανάλογο έκανε και η Ρεαλ χθες με ψηλά σχήματα. Αν παίξει ο Οσμαν στο 2 μπορείς να παίξεις και αλλαγές και χετζ, ανάλογα, είτε με τον Χουαντσο στο 5 είτε με τον Ματίας. Ακόμα και τον Ντίνο θα μπορούσες να κρύψεις αν ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αν είχες και γκράντ μέσα στην πεντάδα.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και γω την ίδια αίσθηση έχω, για αυτό έγραψα "αν ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση" ...Quincy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:41 pmΟ Ντίνος είναι τόσο βαρύς που πιστεύω θα δοκιμαστεί ελάχιστα στην Ισπανία. Ίσως στο ΟΑΚΑ που θα έχουν κουραστεί λίγο όλοι. Λεσορτ φαριντ και εναλλάξ χουαντσο Ντέιβις για λίγη ώρα σε χαμηλά σχήματα τα θεωρώ δεδομέναkein έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:39 pm
Ναι κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να δοκιμαστεί ο Παναής σε ρόλο καμικάζι, ωστόσο όχι σαν πρώτη λύση. Αν ήμουν Αταμαν (ευτυχώς δεν είμαι !) θα είχα στο μυαλό μου τον σορτς να πιέζει ψηλά, πολύ ψηλά, να καθυστερεί το παιχνίδι τους, και οι υπόλοιποι 4 να είναι ψηλά κορμιά, σαν το σχήμα με τον Οσμαν στο 2 που έχει δοκιμάσει τελευταία, και μάλλον το ετοιμάζει για τα πλει οφ. Κάτι ανάλογο έκανε και η Ρεαλ χθες με ψηλά σχήματα. Αν παίξει ο Οσμαν στο 2 μπορείς να παίξεις και αλλαγές και χετζ, ανάλογα, είτε με τον Χουαντσο στο 5 είτε με τον Ματίας. Ακόμα και τον Ντίνο θα μπορούσες να κρύψεις αν ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αν είχες και γκράντ μέσα στην πεντάδα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτό κοιτάμε τι έκανε η Ρεαλ, γιατί την ξέρει καλύτερα σαν ομάδα. Βασικά τα αυτονόητα έκανε εχθές, ψήλωσε το σχήμα για να έχει καλύτερο ελεγχο στα ριμπάουντ και να της κόψει ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού της, ενώ την χτύπησε επανειλημμένα βαθιά στην ρακέτα.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:42 pmΕίναι η 4η συνεχομενη φορά που τη κερδίζει φέτος η Ρεάλ, μη ποντάρετε σε αυτό. Οι εμφύλιοι έχουν πάντα ειδικό χαρακτήρα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη εχει τα εργαλεια η ρεαλ και η μπαρτσελονα αλλα δεν τα εχει ο παο?Quincy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 11:38 am
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για να τους δείρεις πρέπει να τους προφτάσεις.
Εγώ βλέπω 3-1, κυρίως γιατί βλέπω ο ΠΑΟ να παίζει με 7-8 παίκτες και η Βαλένθια θα παίζει με 10-11. Δε γίνεται να μη φανεί αυτό σε σειρά 5 αγώνων λαμβάνοντας κιόλας υπόψιν ότι μέσα σε αυτούς τους 7-8 παίκτες είναι οι μεγάλοι σε ηλικία Σλούκας, Φαρίντ, οι βεβαρημένοι Χουάντσο, Γκράντ και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Λεσόρτ.
Γνώμη μου είναι ότι θα είναι τόσο μεγάλο το αθλητικό πρόβλημα που θα πρέπει ίσως στο πρώτο/δεύτερο παιχνίδι να βάλει τους παίκτες 9-10-11 μπας και βρουν ρυθμό και μπορέσουν να κάνουν κάτι στη σειρά. Ακόμα και αν αυτό κοστίσει ένα παιχνίδι.
Η μόνη πιθανότητα που βλέπω για ΠΑΟ είναι ένα συναισθηματικό blitzkrieg που θα τελειώσει τη σειρά στα 3 η 4 παιχνίδια
je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο