Round of 16: Ελλάδα - Ισραήλ (07/09, 21:45)
Συντονιστής: Captains
-
treiskaiokukoc

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα: Sporting
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε θα είναι ...φέτος θα πάρει το χρόνο του Μητογλου...εδώ είμαστε και να μου το θυμηθείς.. δε μασσαει ο Αταμαν να το κάνειkojito έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:24 pmO Αταμάν αν είναι έξυπνος θα πρέπει αύριο κιόλας να στείλει δανεικό τον Σαμο σε καλή ομάδα Eurocup γιατί είναι κρίμα να είναι 6ος πρακτικά στο rotation των ψηλών του ΠΑΟ. Νομίζω είναι πλέον έτοιμος για να έχει ρόλο σε τέτοιο επίπεδο και όχι να κάνει τα ρεπό του Μήτογλου και του Χουαντσο στην Α1.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλουμε 7 Έλληνες όμως, άρα δε γίνεται να φύγει ο Σαμοντούροφ. Αλλά ο Αταμάν θα του δώσει περισσότερο χρόνο φέτος, κανένας δεν περισσέυει.kojito έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:24 pmO Αταμάν αν είναι έξυπνος θα πρέπει αύριο κιόλας να στείλει δανεικό τον Σαμο σε καλή ομάδα Eurocup γιατί είναι κρίμα να είναι 6ος πρακτικά στο rotation των ψηλών του ΠΑΟ. Νομίζω είναι πλέον έτοιμος για να έχει ρόλο σε τέτοιο επίπεδο και όχι να κάνει τα ρεπό του Μήτογλου και του Χουαντσο στην Α1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Κυρ Σεπ 07, 2025 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Atenejin

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να μην το κανει αυτό αλλά να του δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να γίνει ανταγωνιστικος και να δείξει το ταλέντο του...kojito έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:24 pmO Αταμάν αν είναι έξυπνος θα πρέπει αύριο κιόλας να στείλει δανεικό τον Σαμο σε καλή ομάδα Eurocup γιατί είναι κρίμα να είναι 6ος πρακτικά στο rotation των ψηλών του ΠΑΟ. Νομίζω είναι πλέον έτοιμος για να έχει ρόλο σε τέτοιο επίπεδο και όχι να κάνει τα ρεπό του Μήτογλου και του Χουαντσο στην Α1.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλέον όμως είναι σε φάση να παίζει και Ευρωλίγκα. Το να παίζει 15 λεπτά με Μύκονο και Κολοσσό δεν ξέρω πόσο καλό θα του κάνει. Τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Λεσορ θα πρέπει και στην Ευρώπη να έχει ένα ρόλο 5-10 λεπτών τουλάχιστον.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:26 pmΘέλουμε 7 Έλληνες όμως, άρα δε γίνεται να φύγει ο Σαμοντούροφ. Αλλά ο Αταμάν θα του δώσει περισσότερο χρόνο φέτος, κανένας δεν περισσέυει.kojito έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 11:24 pmO Αταμάν αν είναι έξυπνος θα πρέπει αύριο κιόλας να στείλει δανεικό τον Σαμο σε καλή ομάδα Eurocup γιατί είναι κρίμα να είναι 6ος πρακτικά στο rotation των ψηλών του ΠΑΟ. Νομίζω είναι πλέον έτοιμος για να έχει ρόλο σε τέτοιο επίπεδο και όχι να κάνει τα ρεπό του Μήτογλου και του Χουαντσο στην Α1.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Αταμάν δε κοιτάει "ονόματα", οπότε δε βλέπω γιατί να μη βρει χρόνο συμμετοχής.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο