εμείς έχουμε τέτοια υπερομάδα που ξεκουράζουμε το Γιάννη στα μισά ματς...α ξέχασα ήταν τραυματίαςreignman έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 04, 2025 9:26 pmΚατσε μη φαμε τιποτα κατακεφαλα γιατι συνηθως οταν παιζουμε με την Ισπανια το εχουμε χαμενο το παιχνιδι (mentally) απο τα αποδυτηρια.
Για αυτους ειναι παιχνιδι ζωης και θανατου, εμεις επιλεξαμε το rest με την Βασνια ωστε σημερα να παιζουμε με φοβο να μην κατακεφαλιαστουμε και πεσουμε στην 4η θεση.
Group C [Limassol - Cyprus]: CYP - ITA - GEO - ESP - GRE - BIH
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ελπίζω να τη γλυτώσει η τηλεόραση σου...big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 04, 2025 9:27 pmΕ τι νομίζεις ξαπόστειλα γυναίκα κ παιδί στηβ?
Εντολή να γυρίσουν στο βου
Για να γυρίσουν Ρόγκα Παπαγιάννης θα πρέπει να φύγει Σπανούλης..δύσκολη ιστορίαbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 04, 2025 9:01 pmΒασικά πρέπει να βρεθεί λύση με Ρογκα κ Παπαγιαννη και να μπει στην ομάδα ο Αβδαλας
Αν γίνουν αυτά σε καλό επίπεδο θα είναι η ομάδα αρκεί να παίζει ο Γιάννης
Και αν κ δε μου αρέσει ως τακτική, ίσως ένας καλύτερος νατουραλιζε
Για νατουραλιζέ νομίζω είναι απαραίτητη η αλλαγή,δες Τουρκία με Λάρκιν άλλη ομάδα και η λύση είναι μπροστά μας
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Κλασικά οι Ισπανοί φαίνεται να είναι σε καλή μέρα απέναντι μας…
Αυτό βέβαια που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο αδιαφορούν για τους υπόλοιπους 4 της ελληνικής επίθεσης. Εχουν στόχο να περιορίσουν το Γιάννη και να ζήσουν ή να πεθάνουν από τα ελεύθερα σουτ μας. Αλλά γίνεται τόσο απροκάλυπτα που έχω καιρό να δω κάτι παρόμοιο.
Αυτό βέβαια που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο αδιαφορούν για τους υπόλοιπους 4 της ελληνικής επίθεσης. Εχουν στόχο να περιορίσουν το Γιάννη και να ζήσουν ή να πεθάνουν από τα ελεύθερα σουτ μας. Αλλά γίνεται τόσο απροκάλυπτα που έχω καιρό να δω κάτι παρόμοιο.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο