Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 13, 2025 4:40 pm
Dakotas έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 13, 2025 4:31 pm
Δεν είπε κανείς ότι με αταμαν θα έπαιρναν Ευρωλίγκα, απλα ο Σπανούλης χθες δεν ήταν καλός,ούτε στην προετοιμασία για το χθεσινό παιχνίδι ούτε κατά την διάρκεια
Και στους καλύτερους τυχαίνει η κακή μέρα και τα λάθη και δεν είναι κακό να το λεμε
Όχι εννοείται να το λέμε . Δεν ήταν καθόλου καλός ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες ατομικά και συνολικά
Το θέμα είναι αυτό που σχολίασε ο redcard
Το ίδιο συμβαίνει με Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό ( με εμένα εκ των βασικών υπευθύνων ) . Δεν φταίει για το 1/18 σουτ στον ημιτελικό, φταίει που μπήκαν όπως μπήκαν
Εννοείται ευθύνεται πρώτα απ' όλα ο Σπανούλης για το χθεσινό...Απλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει ένας προπονητής για να μην χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια ο παίκτης του και να χάνει απλό λειαπ κάτω από το καλάθι χωρίς πίεση
Αυτό που δεν περίμενα χθες είναι αυτό που λες
Που μπήκε φοβισμένος όπως ο μπαρτζωκας στον ημιτελικό
Άλλο να χάσεις επειδή έχασες δεν σου βγήκε η ξέρω γώ και άλλο να είσαι ήδη χαμένος μπαίνοντας στο παρκέ
Μπορεί σίγουρα τακτικά και από πλευράς εμπειρίας να είναι πίσω ο Σπανούλης και φυσιολογικά τώρα μπήκε στον χώρο και μπήκε πολύ καλά και χρειάζονται τέτοια για να βελτιωθεί,αλλά το πνευματικό κομμάτι όταν είναι σε κρίσιμες στιγμές ή αγώνες γενικότερα έχει δείξει ότι το έχει και σαν παίκτης το είχε,να ηδονίζεται για να το πω αλλιώς όταν είναι σε τέτοιες συνθήκες και να μπαίνει κ……..σ
Αυτό ίσως φοβόταν και ο αταμαν χθες πριν το παιχνίδι,τον έβλεπες σαν να φοβάται κάτι