Εννοούσα για το 2024 δεν είναι και τόσο παλιά ντεnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 12:01 amΚαλά κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε εμείς και ευλογάμε μετά το γιν και το γιανγκTonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 11:58 pmΑυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι τελικά η μία ομάδα τραβάει και την άλλη.![]()
Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final
Συντονιστής: Captains
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν αμαρτία από τον θεό αυτή η ομάδα 5 χρόνια τώρα με το μπάσκετ που έπαιζε να μην έχει έστω μια κούπα….ε την πήραμε επιτέλους, θα ηρεμήσουμε κι θα πάμε την νέα χρονιά πιο χαλαροί και ποιος ξέρει αφού έσπασε η κατάρα μπορεί να ξεμπουκωσουμε και γιατί όχι και Back to Back..
Y.Γ. Κάπου πήρε το μάτι μου για Μπαρτζωκας 3 χρόνια ακόμα στο λιμάνι?
Y.Γ. Κάπου πήρε το μάτι μου για Μπαρτζωκας 3 χρόνια ακόμα στο λιμάνι?
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Oρκιζομαι πως δεν εβγαζε νοημα τιποτα απο οσα εκανε... τελικα το ΗΘΕΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!
LFGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ενα πραγμα ειπα μολις τελειωσε μλκς... ΟΥΦ.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πήρατε πριν 3 χρόνια το ευρωπαϊκό μην είστε και πλεονέκτες .nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 12:01 amΚαλά κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε εμείς και ευλογάμε μετά το γιν και το γιανγκTonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2026 11:58 pmΑυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι τελικά η μία ομάδα τραβάει και την άλλη.![]()
Η απόκτηση του ναν και Σλουκα, , οδήγησε κι εμάς να πάρουμε φουρνιε και να πάρουμε ευρωπαϊκό :
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Τώρα που έχουν πέσει οι παλμοί. Τα παιδιά που χρόνια το έχαναν Σάσα,Παπ, Θωμάς,Νίκολα δεν μπορούσαν στο τέλος να κάνουν την διαφορά. Γάλλος Εραστής με τεράστια προσωπικότητα και Τζόουνς ανιωθος ( ΕΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ). Και από τους παλιούς ο πιο σοβαρός άνθρωπος και ο καλύτερος χαρακτήρας Άλεκ Πίτερς. Θα δώσω βέβαια στον Σάσα το ένα τεράστιο 3ποντο που έβαλε 3.30 λεπτά νομίζω πριν το τέλος.
Θεωρώ πως όντως οι κατάρες έφυγαν και το βάρος στα χέρια και τα πόδια έφυγε. Από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος και με το ρόστερ που θα γίνει ακόμα καλύτερο (ελπίζω) θα δούμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα.
13 ΧΡΌΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Δ Ε Κ Α Τ Ρ Ι Α
Θεωρώ πως όντως οι κατάρες έφυγαν και το βάρος στα χέρια και τα πόδια έφυγε. Από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος και με το ρόστερ που θα γίνει ακόμα καλύτερο (ελπίζω) θα δούμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα.
13 ΧΡΌΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Δ Ε Κ Α Τ Ρ Ι Α

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο