Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 02, 2026 4:13 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 4:05 pm
Εμένα πιο πολύ μαρεσει έτσι :lol:
Eιναι full ρομποτικο και κανει μπαμ οτι ειναι ΑΙ. Με βγαζει εκτος με το που τον ακουω και χανω καθε ορεξη να συνεχισω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 02, 2026 4:15 pm

Εγώ το προτιμώ από το να ακούω έλληνα να μιλάει αγγλικά .. είναι καλύτερο ΑΙ και από τα τελείως ρομπότ

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 4:31 pm

glenrice90 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 1:22 pm
Σήμερα είναι τα εννιαμερα απ' τη κατάκτηση οπότε να πω ένα συγχαρητήρια στην ομάδα, και του χρόνου :bblove:
Έτσι όπως τα 'πες τα εννιάμερα τρόμαξα μην έλεγες τίποτε άλλο! :)

Άβαταρ μέλους
nikolas12

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τετ Ιουν 03, 2026 5:19 pm

nikolas12 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2026 8:25 pm
Πριν τρία χρόνια, όταν η ομάδα ρόλαρε, είπα να μείνω εκτός φόρουμ για το γούρι μέχρι να δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Ο Γιουλ δυστυχώς επέλεξε να μου τα χαλάσει. Τρία χρόνια μετά το άγχος με έχει φάει, όλη μέρα κινούμαι νευρικά δεν ξέρω κατά πόσο θέλω να δω το παιχνίδι και αν θα το αντέξω όλο αυτό. Θέλω αυτήν την Ευρωλίγκα όσο τίποτα άλλο. Και είπα τα γούρια της προηγούμενης φοράς που πήγαμε τελικό να μην τα κρατήσω. Μακάρι σήμερα να κλαίμε από συγκίνηση, μακάρι να δικαιωθούμε επιτέλους για αυτά τα τελευταία χρόνια.
Κάπως ξέχασα να μπω και να απαντήσω :D Είμαστε πιααααααααααααααααα πρωταθλητές. Την περίμενα πάρα πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή φίλοι μου και είχα πολύ άγχος. Δε θα σταθώ στα του παιχνιδιού, είναι από τις δυσκολότερες θεάσεις, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους γυρίσαμε στην κορυφή, πρώτα απ' όλα για τον κόουτς μας που το άξιζε όσο κανείς και μετά για αυτά τα παιδιά που μας πρόσφεραν για χρόνια πολλές συγκινήσεις, αλλά όχι τον τελικό στόχο. Ήταν υπέροχη βραδιά και ελπίζω να είναι εξίσου δυνατή του χρόνου η ομάδα (που θα είναι).

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”