golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 11:20 am
nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:42 am
Γιατί να χαρούν οι «παναθηναϊκοί»; Γιατί να με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες; Στο όνομα κάποιας αντιπαλότητας που κάποιοι έχουν στο κεφάλι τους; Εν ετει 2026;
Μάλιστα, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι ολυμπιακοί. Να μην χαρώ με τη χαρά τους δηλαδή; Να μην χαρώ που θα χαρείς εσύ, ο Στιβ, ο Κόναν κλπ; Να μην χαρώ για τους κολλητούς που είναι ολυμπιακοί;
Τσιλ
Με πρόλαβαν οι αγαπητοί φίλοι πιο πάνω
Πέρα από την πλάκα εννοούσα την πλειοψηφία όχι εσένα συγκεκριμένα ή κάποιο άλλο μέλος. Αν εσύ πιστεύεις ότι η πλειοψηφία των παναθηναικών θα χάρει ή θα είναι αδιάφοροι καλώς. Έχουμε διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας σ αυτό το θέμα.
Αφού καλύφθηκες με σχόλια για χώρες που λειτουργούν πολύ καλύτερα από τη δική μας και για το τι θα έκαναν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα…οκ :/ Edit: διάβασα καλύτερα τι έγραψες και αυτή η πρόταση δεν ταιριάζει οπότε την μικραίνω γιατί δεν ξέρω πως να βάλω strikethrough
Γενικά αποφεύγω να κάνω claims για «πλειοψηφίες» όταν δεν έχω αρκετά στοιχεία και προτιμώ να στέκομαι είτε σε υποσύνολα για τα οποία μπορώ να έχω κάποια άποψη είτε να μιλάω για τους συνομιλητές μου συγκεκριμένα. Και γενικά ο κόσμος υπερτιμάει την ικανότητα του να μπορεί να υπολογίσει πράγματα σε επίπεδα πληθυσμών.
Τεσπα, για μένα ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος όπως είναι η Ρεάλ, η Φενερ, η Μακάμπι κλπ. Μάλιστα θα βρεις Παναθηναϊκούς που θα σου πουν «Σιγά τον Ολυμπιακό, ο αντίπαλος μας είναι η Ρεάλ». Αποφασίστε μποιζ. Η ομάδα που στηρίζουμε είναι κάτι που έτυχε στη ζωή μας, δεν ήταν κάποια συνειδητή απόφαση, και το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι.
Τα λέω όλα αυτά ώστε να σκάει που και που η φούσκα του «εμείς» και οι «άλλοι» και υποθέτω πως ξέρεις πως δεν έχω κάτι εναντίον σου.