Η φενερ του 17, η Ρεαλ του 15, η Εφες το 21,η ΤΣΣΚΑ το 19, η ΤΣΣΑ το 2016, ειναι καποιες που μου ερχονται μυαλο ως ομαδες που το πηραν ενω ηταν φαβορι και σχετικα ευκολαgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:35 amΘέλω να μου πείτε ποια ήταν η τελευταία φορά που το φαβορί πριν το φ4 πράγματι πήγε και κέρδισε άνετα την Euroleague. Ίσως ο Παο του 11 ή ο Οσφπ του 97, σα λίγες δεν είναι? Πολλές ομάδες έχουν κάνει take over το φ4 απλώς δεν ήταν τα φαβορί.
Όσοι περιμένουν τον Οσφπ να κερδίσει και μάλιστα εύκολα μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν για να μη τους κάτσει βαρύ. Το λέω πιο πολύ για τους φίλους της ομάδας μας γιατί οι παναθηναικοί έτσι κ αλλιώς θα χαρούν.
Final 4 Athens, Νέα, Επικαιρότητα, Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με συνδυασμό Τακής Τσουκαλάς made in Μαρούσι, το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!#@!% είναι για σένα, ΠΑΜStam Tziant έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 1:31 pmΠερίμενα υπογραφή Τάκης Τσουκαλάς στο τέλος.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 1:04 pmσταμάτησα να μιλάω στη μάνα μου και στον αδερφό μου στα 4 μου, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι Παναθηναϊκοί.
μεγαλωμένος στο Μαρούσι, πέρασα όλη την παιδική μου ηλικία χωρίς φίλους για ευνόητους λόγους.
ο πρώτος μου φίλος ήταν ένας βαρετός τύπος στο πανεπιστήμιο, Πειραιώτης. είχαμε μηδέν κοινά ενδιαφέροντα αλλά τα βρίσκαμε όταν συζητούσαμε για τον Λιαδέλη.
έχω φύγει από τρεις δουλειές γιατί έμαθα ότι τα αφεντικά ήταν Παναθηναϊκοί.
συνολικά έχω συναναστραφεί με 4 άτομα στη ζωή μου αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη μου για την ομάδα και το ότι ήθελα να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έχετε ξανα μιλήσει από τότε;yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 1:04 pmσταμάτησα να μιλάω στη μάνα μου και στον αδερφό μου στα 4 μου, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι Παναθηναϊκοί.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φαντάζομαι πως τρολάρει, δε γίνεται να το εννοεί αυτό.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 3:36 pmΔεν έχετε ξανα μιλήσει από τότε;yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 1:04 pmσταμάτησα να μιλάω στη μάνα μου και στον αδερφό μου στα 4 μου, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι Παναθηναϊκοί.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι η Φενέρ περισι από τα φαβορί ήταν, άλλο αυτά που έλεγαν οι δικοί μας. Το θέμα είναι να το πάρεις εύκολα η δύσκολα δεν έχει σημασίαChristofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 3:07 pmΗ φενερ του 17, η Ρεαλ του 15, η Εφες το 21,η ΤΣΣΚΑ το 19, η ΤΣΣΑ το 2016, ειναι καποιες που μου ερχονται μυαλο ως ομαδες που το πηραν ενω ηταν φαβορι και σχετικα ευκολαgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:35 amΘέλω να μου πείτε ποια ήταν η τελευταία φορά που το φαβορί πριν το φ4 πράγματι πήγε και κέρδισε άνετα την Euroleague. Ίσως ο Παο του 11 ή ο Οσφπ του 97, σα λίγες δεν είναι? Πολλές ομάδες έχουν κάνει take over το φ4 απλώς δεν ήταν τα φαβορί.
Όσοι περιμένουν τον Οσφπ να κερδίσει και μάλιστα εύκολα μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν για να μη τους κάτσει βαρύ. Το λέω πιο πολύ για τους φίλους της ομάδας μας γιατί οι παναθηναικοί έτσι κ αλλιώς θα χαρούν.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θυμάσαι καλά αγαπητέ. Η Φενέρ του 17 ήταν όντως καλή ομάδα αλλά με την Τσσκα πρωταθλήτρια της προηγούμενης σαιζόν και παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς, την Ρεάλ και τον Οσφπ δεν ήταν καθόλου το απόλυτο φαβορί. Η Ρεάλ το 15 ας πούμε ότι ήταν λίγο πιο μπροστά αλλά και πάλι είχες Τσσκα Οσφπ και Φενέρ πολύ δυνατή. Ούτε οι άλλες οι ομάδες που λες ήταν τόσο μεγάλο φαβορλι πριν το φ4.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 3:07 pmΗ φενερ του 17, η Ρεαλ του 15, η Εφες το 21,η ΤΣΣΚΑ το 19, η ΤΣΣΑ το 2016, ειναι καποιες που μου ερχονται μυαλο ως ομαδες που το πηραν ενω ηταν φαβορι και σχετικα ευκολαgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 10:35 amΘέλω να μου πείτε ποια ήταν η τελευταία φορά που το φαβορί πριν το φ4 πράγματι πήγε και κέρδισε άνετα την Euroleague. Ίσως ο Παο του 11 ή ο Οσφπ του 97, σα λίγες δεν είναι? Πολλές ομάδες έχουν κάνει take over το φ4 απλώς δεν ήταν τα φαβορί.
Edit: τα πιο μεγάλα φαβορί των τελέυταίων ετών ήταν ο Οσφπ το 23 και η Ρεάλ το 24. Και οι δύο πήγαν κουβά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φενερ το 17 ηταν ηστην εδρα της με προπονητή τον Ζοτς και ενω ειχε ηδη παει Φαιναλ Φορ προγουμως η Ρεαλ το 2015 ηταν στη εδρα της και ειχε φτασει ηδη σε δυο συνεχομενους τελικους προφανως και ηταν τα απολυτα φαβορι Απλα υπηρχαν και ισαξιες ομαδες οπως τωρα.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 4:30 pmΔεν θυμάσαι καλά αγαπητέ. Η Φενέρ του 17 ήταν όντως καλή ομάδα αλλά με την Τσσκα πρωταθλήτρια της προηγούμενης σαιζόν και παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς, την Ρεάλ και τον Οσφπ δεν ήταν καθόλου το απόλυτο φαβορί. Η Ρεάλ το 15 ας πούμε ότι ήταν λίγο πιο μπροστά αλλά και πάλι είχες Τσσκα Οσφπ και Φενέρ πολύ δυνατή. Ούτε οι άλλες οι ομάδες που λες ήταν τόσο μεγάλο φαβορλι πριν το φ4.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 3:07 pm
Η φενερ του 17, η Ρεαλ του 15, η Εφες το 21,η ΤΣΣΚΑ το 19, η ΤΣΣΑ το 2016, ειναι καποιες που μου ερχονται μυαλο ως ομαδες που το πηραν ενω ηταν φαβορι και σχετικα ευκολα
Edit: τα πιο μεγάλα φαβορί των τελέυταίων ετών ήταν ο Οσφπ το 23 και η Ρεάλ το 24. Και οι δύο πήγαν κουβά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ποτέ, μόνο με χειρονομίες (κωλοδάχτυλα)tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 3:36 pmΔεν έχετε ξανα μιλήσει από τότε;yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 1:04 pmσταμάτησα να μιλάω στη μάνα μου και στον αδερφό μου στα 4 μου, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι Παναθηναϊκοί.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι σαν να λες οτι αν περνουσε ο Παο φετος δεν θα ηταν εκεινος πρωτο φαβορι. Αυτα δεν ισχυουν. Αφου ηταν εκει ενω γινοταν στην εδρα τηςbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 4:46 pmH Φενερ το 17 δεν είχε καν πάρει πλεονέκτημα έδρας.
Το εντος έδρας της έδινε πόντους,αγωνιστικά δεν ήταν φαβορί
Με την Ροστερα της( Σλουκας, Μπογκαντανοβιτς, Καλινιτς, Βεσελι, Ουντο, Ναναλι, Νταντομε, Αντιτς, Ντιξον καποιοι που μου ερχονται στο μυαλο) και κενΠροπονητη τον πολυνικη και που ειχε ακομη τονμαγικο ραβδακι εννοειται οτι ηταν το πρωτο φαβορι
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίος...
Αν και σύμφωνα με τον Πολ Ελυάρ θα ήταν καλύτερο "να τη σκοτώσεις όσο ήταν ακόμα νέα"...
θα χετε αναπτυξει φοβερο κωδικα τοσα χρονια, δηλαδη με Χ κωλοδαχτυλα και φοβερα μετρημενες παυσεις, αμα βαλεις και συνδυασμους πχ εναλλαγες αριστερο/δεξι χερι κλπ, μπορεις να κανεις σα σηματα morse και να επικοινωνεις. Ειναι κουραστικο αλλα νταξ μπορειτε να συνεννοηθείτε και αθορυβα αμα κοιμαται κανενας διπλα πχ δεν ενοχλειτε καθολου
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού του λέγανε : Πες μαμά, ΜΑΑΑΜΑΑ .tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2026 4:08 pmΦαντάζεσαι; Να της έλεγε, θα πιω μόνος μου το γάλα είσαι Παναθηναϊκός![]()
Με ανώμαλους δεν μιλάω!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο