Νικητής F4

Συντονιστής: Captains

Ποιός θα σηκώσει κούπα;

Ολυμπιακός
43
57%
Βαλένθια
10
13%
Ρεαλ
3
4%
Φενερ
19
25%

Σύνολο ψήφων: 75
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 17, 2026 2:26 pm

Ο Ολυμπιακός έχει τα πρόσωπα, την εμπειρία, το κίνητρο και κυρίως το βάθος του ρόστερ να κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα ματς.

Ολυμπιακός για πολλούς λόγους.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μάιος 17, 2026 3:58 pm

Δεν παίζει να μείνει εκτός ο Παπανικολάου.

Για μενα ειναι μεγαλο φαβορί ο νικητής του Φενερ-Ολυμπιακος. Η Ρεαλ χωρίς (και) Λέν και Ταβαρες δεν πάει πουθενά ακόμη κι αν περάσει τη Βαλένθια. Κρίμα γιατι αυτήν έπαιξα τον Οκτώβριο 50€ και δίνει 400...

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:59 pm

70% Ολυμπιακός
10% Φενέρ
10% Ρεάλ
10% Βαλένθια

Αν περάσει στον τελικό ο Ολυμπιακός δεν θα σταματιέται πιστεύω. Το ότι γίνεται εντός Ελλάδας ο τελικός είναι πολύ θετικό.

Η Βαλένθια ναι μεν απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες από τη σειρά με τον ΠΑΟ, αλλά δεν παύει να είναι άπειρη σε συνθήκες φάιναλ φορ. Ο πραγματικά καλός Ολυμπιακός με το κυριαρχικό του μπάσκετ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:53 pm

kite26 έγραψε:
70% Ολυμπιακός
10% Φενέρ
10% Ρεάλ
10% Βαλένθια

Αν περάσει στον τελικό ο Ολυμπιακός δεν θα σταματιέται πιστεύω. Το ότι γίνεται εντός Ελλάδας ο τελικός είναι πολύ θετικό.

Η Βαλένθια ναι μεν απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες από τη σειρά με τον ΠΑΟ, αλλά δεν παύει να είναι άπειρη σε συνθήκες φάιναλ φορ. Ο πραγματικά καλός Ολυμπιακός με το κυριαρχικό του μπάσκετ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Έλα το γύρισες τώρα; Τι έγιναν οι προβλέψεις για αποτυχία; Μάλλον πήγαν κουβα μαζί με τις πετυχημένες προβλέψεις σου για την υπερομάδα του παο. Γενικά άτομα σαν και εσένα που προέβλεπαν αποτυχία όλη την χρονιά θα έπρεπε να απέχουν από τέτοια τοπικ όπως αυτό εδώ.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:57 pm

EL_Insider έγραψε:
kite26 έγραψε:
70% Ολυμπιακός
10% Φενέρ
10% Ρεάλ
10% Βαλένθια

Έλα το γύρισες τώρα; Τι έγιναν οι προβλέψεις για αποτυχία; Μάλλον πήγαν κουβα μαζί με τις πετυχημένες προβλέψεις σου για την υπερομάδα του παο. Γενικά άτομα σαν και εσένα που προέβλεπαν αποτυχία όλη την χρονιά θα έπρεπε να απέχουν από τέτοια τοπικ όπως αυτό εδώ.
Δεν νομίζω ότι έχει κανείς μαγική σφαίρα για να ξέρει τι θα γίνει. Επίσης δεν κάνει τζιζ να θεωρούμε ότι οι «κακοί» έχουν καλή ομάδα.

Από τα τοπικ ίσως να έπρεπε να απέχουν άτομα που εμφανίζονται κάθε πανσέληνο για να πουν κάτι ψιλό-χαζό που ακούστηκε έξυπνο όταν το σκέφτηκαν μόνοι τους, το έγραψαν, το ξαναδιάβασαν, τους ξαναφάνηκε έξυπνο πάλι και πάτησαν έντερ. Μην το πάρεις προσωπικά ε;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 7:57 pm
EL_Insider έγραψε:

Δεν νομίζω ότι έχει κανείς μαγική σφαίρα για να ξέρει τι θα γίνει. Επίσης δεν κάνει τζιζ να θεωρούμε ότι οι «κακοί» έχουν καλή ομάδα.

Από τα τοπικ ίσως να έπρεπε να απέχουν άτομα που εμφανίζονται κάθε πανσέληνο για να πουν κάτι ψιλό-χαζό που ακούστηκε έξυπνο όταν το σκέφτηκαν μόνοι τους, το έγραψαν, το ξαναδιάβασαν, τους ξαναφάνηκε έξυπνο πάλι και πάτησαν έντερ. Μην το πάρεις προσωπικά ε;
Ο συγκεκριμένος χρήστης σίγουρα δεν έχει μαγική σφαίρα 😂 Από την άλλη βέβαια για εμένα τουλάχιστον είναι αστειο να κραζει όλη την χρονιά και να υποτιμά την ομάδα και ξαφνικά να μας βγαζει και απόλυτο φαβορί.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:09 pm

EL_Insider έγραψε:
Ο συγκεκριμένος χρήστης σίγουρα δεν έχει μαγική σφαίρα 😂 Από την άλλη βέβαια για εμένα τουλάχιστον είναι αστειο να κραζει όλη την χρονιά και να υποτιμά την ομάδα και ξαφνικά να μας βγαζει και απόλυτο φαβορί.
Έχει μεγάλη διαφορά το "μου φαίνεται αστείο" με το "δεν θα έπρεπε να συμμετέχεις στην συζήτηση".

Εικόνα
kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:12 pm

EL_Insider έγραψε:
kite26 έγραψε:
70% Ολυμπιακός
10% Φενέρ
10% Ρεάλ
10% Βαλένθια

Προέβλεψα 3-1 υπέρ Βαλένθια και ήρθε 3-2 με τα πρώτα δύο ματς στο 50-50. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί έπεσα αρκετά κοντά. Να συνεχίσω την απολογία μου;

Όχι μόνο μερικοί δε θα έπρεπε να κράζετε, έπρεπε να επαινείτε το ότι κάθομαι και αναλύω και δικαιολογώ μια άποψη, μια θέση, μια πρόβλεψη. Και λάθος να είναι, προσπαθώ να δω κάτι υπό ένα άλλο πρίσμα, διαφορετική γωνία. Οπότε, αυτός ο στόχος να σκεφτώ και να συζητήσω για μπάσκετ. Εσείς;

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:18 pm

nikolas_asteri έγραψε:
EL_Insider έγραψε:
Έχει μεγάλη διαφορά το "μου φαίνεται αστείο" με το "δεν θα έπρεπε να συμμετέχεις στην συζήτηση".
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Όσο για τους "κακούς" αντικειμενικά είχαν κακη ομάδα. 7οι βγήκαν και έφαγαν reverse sweep. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή για να θεωρηθεις κακή ομάδα. Απλά κάποιοι όπως ο kite νομίζουν πως παίζουν nba2k και οι παικταραδες που όντως έχει ο ΠΑΟ θα λύσουν όλα τα προβλήματα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:21 pm

EL_Insider έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 8:18 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Όσο για τους "κακούς" αντικειμενικά είχαν κακη ομάδα. 7οι βγήκαν και έφαγαν reverse sweep. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή για να θεωρηθεις κακή ομάδα. Απλά κάποιοι όπως ο kite νομίζουν πως παίζουν nba2k και οι παικταραδες που όντως έχει ο ΠΑΟ θα λύσουν όλα τα προβλήματα.
Είπα εγώ ότι το αναιρεί; Είπα ότι αυτό που είπες δεν είναι αποδεκτό στην κοινότητα και μετά απλά αναφέρθηκες στα συναισθήματα σου που οκ...ναι είναι άλλο πράγμα. Το ένα είναι αποδεκτό, το άλλο όχι.

Ναι, τελικά αποδείχθηκε πως είχαν κακή ομάδα. Στην αρχή της χρονιάς όμως πολλοί τους είχαν για φαβορί (συμπεριλαμβανομένων των στοιχηματικών). Όλοι 2κ παίζουν, και όλοι είναι κατά της θρυλάρας :cry: Εκ του αποτελέσματος είναι πολύ εύκολο να κρίνεις.

Του χρόνου μπορείς να είσαι γενναίος αν θέλεις, να μας δώσεις τα προγνωστικά σου στην αρχή της χρονιάς και μετά να κάνουμε όλοι μαζί ταμείο ε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Κυρ Μάιος 17, 2026 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:22 pm

kite26 έγραψε:
EL_Insider έγραψε:

Προέβλεψα 3-1 υπέρ Βαλένθια και ήρθε 3-2 με τα πρώτα δύο ματς στο 50-50. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί έπεσα αρκετά κοντά. Να συνεχίσω την απολογία μου;

Όχι μόνο μερικοί δε θα έπρεπε να κράζετε, έπρεπε να επαινείτε το ότι κάθομαι και αναλύω και δικαιολογώ μια άποψη, μια θέση, μια πρόβλεψη. Και λάθος να είναι, προσπαθώ να δω κάτι υπό ένα άλλο πρίσμα, διαφορετική γωνία. Οπότε, αυτός ο στόχος να σκεφτώ και να συζητήσω για μπάσκετ. Εσείς;
Το να εχεις αποψη και να την δικαιολογεις ειναι το απολυτως επιθυμητο οποτε θα ηθελα να μου δικαιολογησεις την δικη σου αποψη οτι φ4 φετος δεν πηγαιναμε ουτε με σφαιρες. Γιατι δικη σου ειναι και αυτη η αποψη. Που βασιζοταν?

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:25 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 8:22 pm
kite26 έγραψε:

Το να εχεις αποψη και να την δικαιολογεις ειναι το απολυτως επιθυμητο οποτε θα ηθελα να μου δικαιολογησεις την δικη σου αποψη οτι φ4 φετος δεν πηγαιναμε ουτε με σφαιρες. Γιατι δικη σου ειναι και αυτη η αποψη. Που βασιζοταν?
Στο ότι είχαμε χάσει τον βασικό μας άσσο λόγω τραυματισμού και πήραμε δύο βετεράνους. Δύο παίκτες χωρίς φυσική κατάσταση και μετα από περίοδο αποχής. Ευτυχώς όμως ο κοουτς και το υπόλοιπο επιτελείο κατάφερε και έβαλε τον Τζόζεφ στην εξίσωση. Όχι, δεν το πίστευα ότι θα γινόταν. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν γινόταν όλο το σκηνικό με τα οικονομικά προβλήματα της Μονακό δε θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Τζόζεφ. Σε αυτό ήμασταν τυχεροί, όπως και στο ότι κοιμήθηκε ο ΠΑΟ με την περίπτωση του Τζόουνς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Μάιος 17, 2026 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:28 pm

Πρέπει να αντιληφθειτε πως το φορουμ δεν ειναι οπαδικο αλλά μπασκετικό

Οπότε παραινέσεις του στυλ "άτομα σα και σένα δε θα έπρεπε να γράφουν " επειδή κάποιος "κοκκινος" τόλμησε να γράψει κάτι καλό για τους "πρασινους" (η τούμπαλιν) δεν ειναι ανεκτές
Ποιος πρέπει η δε πρέπει να γράφει εδώ το κρίνουν άλλοι (και σίγουρα όχι με οπαδικα κριτηρια)
Παρόμοια ποστ δα διαγράφονται από εδώ κ πέρα με προσθήκη φαουλ

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:30 pm

Γενικα οσοι αισθανονται υπεραισιοδοξοι θα προτεινα να δειτε τον περσινο τελικο με Μονακο και το ποσοι πνιγμενοι ηταν οι εξαιρετικοι παικτες της Μονακο απεναντι στο γρανιτενιο τειχος της Φενερ. Αλλαγες παντου, δυσκολα σκοτωμενα σουτ και εξαντληση.

Δεν ειναι τοσο καλη φετος αλλα αμυντικα κατι τετοιο θα δουμε. Θα ειναι πολυ δυσκολο ματς.

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:33 pm

Συμφωνώ, αλλά είναι κάτι στις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού...Βγάζουν μια βαθιά σιγουριά, μια ωριμότητα που μου αρέσει. Δηλαδή, στο ότι ξέρω πλέον τι κάνω, τι θέλω, που βρίσκομαι, τον σκοπό μου και πώς να τον πετύχω. Δεν ήταν έτσι άλλες φορές.

Το βάθος της ομάδας τη βοηθά να έχει ξεκούραστους παίκτες. Ο Ουόκαπ για παράδειγμα όταν είναι καλά είναι παίκτης-κλειδί. Το μόνο ζήτημα είναι να πέσουν οι παίκτες σε δύο καλές βραδιές και να κατακτήσουν την κούπα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”