Λοιπόν επειδή το ξαναεγραψα στο αλλο θρεντ που μεταφέρθηκε, περαν απο το "ο Ζοτς ξερει" μπασκετικα μπορούμε να συζητήσουμε 3-4 θέματα χωρίς να παίρνετε αμυντικη σταση; κυρίως γιατί εγω δεν εχω εικόνα απο τα φιλικά του παο;
1. Στα δικά μου μάτια το δίδυμο Φραντζίσκο-Ναν είναι πολυ weak στην πίσω μεριά του παρκε (και οκ θα έχει παικτη τυπου Μπονγκα να τρέχει για τις καλύψεις) αλλα είναι θεμα, ενω είναι ζήτημα και το να πάρεις την μπάλα απο το Ναν (θετικό μεν, θατο δεχτεί δε;)
2. Το δίδυμο Φραντζίσκο-Μπαντιο είναι λειτουργικό και μου αρέσει, κυρίως γιατί επιθετικά δεν τον εχω σε εκτίμηση τον Μπαντιο, τον εχω δει να κάνει τρελα λαθη σε πιεση), ενω ο Γάλλος είναι πιο κλατς
3. Το δίδυμο Γκραντ Ναν είναι ξαναζεσταμενο και ταλαιπωρημενο.
Κοινώς ενω έγιναν δυο προσθήκες στα γκαρντ τις βλέπω πιο "αυτόνομες" ως ζευγαρι
4. Στους ψηλούς νομίζω έχετε θέμα. Ο Λεσορτ μακάρι για εσας να επιστρέψει στο 2024, αλλα το βλέπω δύσκολο. Ο Φαλ τεράστιο ρισκο που ήδη βγαζει θέματα, και η πίστη στο διμετρο Γιαμπουσελε δεν πείθει κι εμένα. Στο 4 τρομάζει, στο 5 οχι.
Αυτα τα θέματα λοιπόν εμένα με μαγκωνουν στον παο φέτος. Δεν πιστεύω οτι θα είναι απογοήτευση της σεζον, εκτός αν το expectation είναι να είναι τρένο. Που εγω δεν το βλέπω. Αλλα θα είναι contender