Ευρωλίγκα 2026-2027, τελικός SuperCup: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (19/9/2026, 20:00)
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνειSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:25 pmΛοιπόν επειδή εχω πει πολυ για το mental capacity του Χολ. Βαρουσε βολες. Βαζει την πρώτη. Γυρνάει για χαι φαιβ με τον παίκτη στημένο δεξιά για ριμπαουντ (Γουορντ). Μετά δίνει το χέρι του αριστερά, στον κανένα. Και γελούσε μόνος του ενω σουταρε τη 2η βολή. Δεν παλεύεται το παλληκάρι
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χθες εκανε διπλο χερι μετα απο βολη και δεν υπηρχε κανενας του ολυμπιακου . so what ;SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:25 pmΛοιπόν επειδή εχω πει πολυ για το mental capacity του Χολ. Βαρουσε βολες. Βαζει την πρώτη. Γυρνάει για χαι φαιβ με τον παίκτη στημένο δεξιά για ριμπαουντ (Γουορντ). Μετά δίνει το χέρι του αριστερά, στον κανένα. Και γελούσε μόνος του ενω σουταρε τη 2η βολή. Δεν παλεύεται το παλληκάρι
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή έχω δει και κάποια βίντεο, έχω την εντύπωση ότι είναι χαβαλές και τρολάρει.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:25 pmΛοιπόν επειδή εχω πει πολυ για το mental capacity του Χολ. Βαρουσε βολες. Βαζει την πρώτη. Γυρνάει για χαι φαιβ με τον παίκτη στημένο δεξιά για ριμπαουντ (Γουορντ). Μετά δίνει το χέρι του αριστερά, στον κανένα. Και γελούσε μόνος του ενω σουταρε τη 2η βολή. Δεν παλεύεται το παλληκάρι
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχοντας ακούσει ιστορίες για τις βραδινές του εξορμήσεις μου κάνει για χαβαλές. Αυτο δεν τον κάνει και ευφυή με μπασκετικη αντίληψη. Παρόλα αυτα για αυτο που χρειάζεται η ομαδα μια χαρα έχει βγειTuTiS έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:28 pmΕπειδή έχω δει και κάποια βίντεο, έχω την εντύπωση ότι είναι χαβαλές και τρολάρει.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:25 pm
Λοιπόν επειδή εχω πει πολυ για το mental capacity του Χολ. Βαρουσε βολες. Βαζει την πρώτη. Γυρνάει για χαι φαιβ με τον παίκτη στημένο δεξιά για ριμπαουντ (Γουορντ). Μετά δίνει το χέρι του αριστερά, στον κανένα. Και γελούσε μόνος του ενω σουταρε τη 2η βολή. Δεν παλεύεται το παλληκάρι
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο ειναι ωραιο για κουβεντουλα αλλη στιγμη , μην χασουμε το ματς .RedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 9:28 pmΤο είδαμε και στον τελικό με Ρεάλ,το βλέπουμε και σήμερα και γενικά το είδαμε πολλές φορές. Ένα σωρό ελεύθερα corner three με μια απλή διείσδυση και μια πάσα
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1